Ambroise Michel

Ambroise Michel (d. 31 Mart 1982), Fransız oyuncu, komedyen, yönetmen ve yazar.[1]

Ambroise Michel
Ambroise Michel 2014.jpg
Ambroise Michel, 19. Lumières Ödülleri töreninde
Doğum 31 Mart 1982 (1982-03-31) (39 yaşında)
Meaux, Seine-et-Marne, Fransa
Milliyet Fransız
Meslek Oyuncu, komedyen, yönetmen ve yazar
Etkin yıllar 1995–günümüz

TiyatroDüzenle

Yılı Başlık Yazar Yönetmen Notlar
1995 Le Prix du danger Philippe Brétin Philippe Brétin Theatre le Bataclan
1995-98 Quand les Sales Gosses les imitent Philippe Brétin Philippe Brétin (2) Olympia
1996-97 Les Misérables Victor Hugo Philippe Brétin (3) Théâtre de la Gaîté-Montparnasse
1998 L'Affaire de la rue de Lourcine Eugène Marin Labiche Alain Paris Theatre de Coulommiers
2000 Iphigénie Jean Racine Jacky Bougault Theatre de Coulommiers
2001 Jacob Jacobson Stéphan Boublil Stéphan Boublil Theatre de Proposition
2002 The Trojan War Will Not Take Place Jean Giraudoux David Sztulman Théâtre du Gymnase Marie Bell
2003 Prêts pour l'"Action !" Ambroise Michel Ambroise Michel Theatre de Coulommiers
2004 Berenice Jean Racine Samy Cohen Theatre de Ménilmontant
Littoral David Sztulman David Sztulman (2) Théâtre du Gymnase Marie Bell
Bienvenue à bord Ambroise Michel Ambroise Michel (2) Theatre de Coulommiers
2006 Frankenstein Mary Shelley Christophe Dagobert Château de Goulaine
2007 Le Fossé de l'aumône Olivier Bruhnes Olivier Bruhnes Théâtre du Rond-Point
2007-08 Bad Trip Ambroise Michel Richard Guedj Theatre du Lacydon
2008 À la manière d'eux ... Richard Guedj Richard Guedj (2) Théâtre du Gymnase Marie Bell
2009 One parodie show Benjy Dotti Ambroise Michel (3) Théâtre du Rond-Point
A une heure du bonheur Ichem Saibi Ambroise Michel (4) Théâtre du Rond-Point
2012 Bad Trip Ambroise Michel Richard Guedj (3) Festival d'Avignon

FilmografiDüzenle

Yılı Başlık Rolü Yönetmen Notlar
1998 Fugue en ré Julien Moreau Christian Faure TV filmi
1999 Le G.R.E.C. Kévin Emmanuel Fonlladosa TV dizisi (1 bölüm)
2000 Suite en ré Julien Moreau Christian Faure (2) TV filmi
2004-14 Plus belle la vie Rudy Torres Several TV dizisi (1 800 bölüm)
2005 Adèle et Kamel The friend Vincent Monnet TV filmi
2006 Une Mère Didier Granier-Deferre TV filmi
2006-10 Collection Fighters Various Ambroise Michel Web Series
2009 Vidéo Club Max Jean-Yves Fayolle TV dizisi (1 bölüm)
Eden Staff Ambroise Michel (2) TV dizisi (1 bölüm)
2010 Tu Me Manques The man Jean-Marie Antonini Music video
2011 Une epine d'amour Matt Lecul Ludovic Bornes
Créations Amiral Hicks Nicolas Galgani TV dizisi (1 bölüm)
Parasite Alex Ambroise Michel (3) TV dizisi (1 bölüm)
Cavale Sam Ambroise Michel (4) TV dizisi (1 bölüm)
2012 Enquêtes réservées Lionel Musso Christophe Barbier TV dizisi (1 bölüm)
2013 Une vie en Nord Rudy Torres Williams Crépin TV filmi
2013–present Cut ! Adil Vila / Nathan Cazal Stéphane Meunier, François Bigrat, Vincent Trisolini, ... TV dizisi (211 bölüm)
2014 Nos chers voisins The former prisoner Roger Delattre TV dizisi (1 bölüm)
2015–present Nina Fred Éric Le Roux TV dizisi (17 bölüm)
2016 Team Spirit Tiago Christophe Barratier

Ayrıca bakınızDüzenle

Şablon:Empty section

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Kendi Resmi Web Sitesi". 12 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Eylül 2019. 

Dış bağlantılarDüzenle