Alp Navruz

Türk oyuncu

Seyit Alp Navruz, (d. 15 Ocak 1990, İstanbul), Türk oyuncudur.[3][4]

Alp Navruz
Doğum Seyit Alp Navruz
15 Ocak 1990 (1990-01-15) (33 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet Türk
Eğitim Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü[1]
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2016-günümüz
Ödüller
  • TÜR-YÖN ve Bizce Yapım, t2. Türkiye Altın Turizm Ödülleri, ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncusu’
  • Uluslararası Down Sendromu Federasyonu, ‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’
  • İstanbul Gelişim Üniversitesi, 7. Medya Ödülleri, 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncusu'[2]

FilmografisiDüzenle

Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar Kanal
2016 Aşk Laftan Anlamaz Cenk Yardımcı oyuncu Show TV
Arkadaşlar İyidir Berke
Kertenkele Tankut Konuk oyuncu atv
2017-2018 Fazilet Hanım ve Kızları Sinan Egemen Başrol oyuncusu Star TV
2018-2019 Elimi Bırakma Cenk Çelen TRT 1
2020-2021 Zümrüdüanka Serhat Demirkan FOX
2021 Menajerimi Ara Kendisi Konuk oyuncu Star TV
Ada Masalı Poyraz Ali Özgür Başrol oyuncusu
2022-günümüz Yürek Çıkmazı Halil Tekin TRT 1
Sinema
Yıl Yapım Rol Notlar
2016 Ceberrut Mert Başrol oyuncusu

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Aysun Yıldız Güngör (13 Mayıs 2017). "Alp Navruz: Küçüklükten gelen bir tutku bu". Akşam. 19 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ "Oyuncu Alp Navruz ödüle doymuyor –". GazeteMAG. 17 Mart 2018. 16 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2021. 
  3. ^ "Alp Navruz'a 'En İyi Çıkış Yapan Oyuncu' ödülü". Milliyet. 6 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2021. 
  4. ^ "Ceberrut". Beyaz Perde. 14 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle