Allison Miller

Amerikalı oyuncu

Allison Miller (2 Eylül 1985), Amerikalı oyuncudur. Daha çok NBC dizisi Kings, Fox dizisi Terra Nova ve Carrie olarak yer aldığı NBC dizisi Go On ile bilinir. Laura Larson olarak Syfy dizisi Incorporated 'da oynamıştır. Şu anda ABC'nin A Million Little Things dizisinde yer almaktadır.

Allison Miller
Alisson Miller "The Perks of Being a Wallflower" Los Angeles Premiere, Arclight, Hollywood, CA .jpg
Miller 2012 yılında
Doğum 2 Eylül 1985 (1985-09-02) (37 yaşında)
Roma, İtalya
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2006–günümüz
Evlilik
Adam Nee
(e. 2012; a. 2019)

Kişisel hayatıDüzenle

Miller 2012 yılında komedyen ve oyuncu Adam Nee ile evlendi.[1] Ocak 2019'da çift boşanma davası açtıklarını açıkladı.[2]

FilmografiDüzenle

Film ve dizileri
Yıl Başlık Rol
2006 Lucy's Piano Lucy
2006 General Hospital Teen Tracy
2006 Mind of Mencia Punk Girl
2006 Cold Case Violet Polley (1928)
2006 CSI: NY 'Omen' / Carensa Sanders
2006 Desperate Housewives Tanya
2007 Take Shoe Sales Girl
2007–2008 Boston Legal Marlena Hoffman
2009 17 Again Teen Scarlet
2009 Blood: The Last Vampire Alice McKee
2009 Kings Michelle Benjamin
2010 Betwixt Celine Halstead
2010 Some of the Parts
2011 Pro-Semitism: Psychotherapy
2011 Terra Nova Skye Tate
2012 Private Practice Denise
2012 Fact Checkers Unit Becky
2012–2013 Go On Carrie
2014 Devil's Due Samantha McCall
2014 Bad Teacher Janet
2014 Selfie Julia
2014 There's Always Woodstock Catherine Brown
2015 Relationship Goals Britney
2015 Strange Calls Kath
2015 Ghosting Holly
2016–2017 Incorporated Laura
2017 Salamander Nora
2018 13 Reasons Why Sonya Struhl
2018–present A Million Little Things Maggie Bloom
TBA Us Claudia Newman

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Mitchell (17 Ocak 2014). "Actress, former Lexingtonian Allison Miller getting her due as star of scary 'Devil's Due'". kyforward.com. 21 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Temmuz 2015. 
  2. ^ "'13 Reasons Why' Star Allison Miller's Husband Files for Divorce". TheBlast.com. 29 Ocak 2019. 25 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Temmuz 2019. 

Dış bağlantılarDüzenle