Alfonso Herrera

Alfonso Herrera (doğum adıyla : Alfonso Herrera Rodríguez ; d. 28 Ağustos 1983 ; Monterrey), Meksikalı aktör ve şarkıcıdır.[1][2]

Alfonso Herrera
Alfonso Herrera at the 2018 Fénix Award (cropped).jpg
Doğum Alfonso Herrera Rodríguez
28 Ağustos 1983
Monterrey, Meksika
Meslek Oyuncu, şarkıcı
Etkin yıllar 2001-günümüz

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 2002 : Amar te duele : Francisco
  • 2008 : Volverte a ver : Pablo
  • 2009 : Venezzia : Frank Moore
  • 2012 : Le Lorax : Ted (seslendirme-İspanyolca)

TelevizyonDüzenle

TV dizileriDüzenle

  • 2002-2003 : Clase 406 : Juan David "Juancho" Rodríguez Pineda
  • 2004-2006 : Rebelde : Miguel Arango
  • 2009 : Camaleones : Sebastián Jaramillo
  • 2007 : RBD: La Familia : Poncho
  • 2008 : Terminales : Leonardo Carral
  • 2009 : Mujeres asesinas - « Soledad Cautiva » : Estebán
  • 2009 : Tiempo final - « El billete » : Arturo
  • 2011 : El Diez : Salvador Espinosa "Chavita"
  • 2015 : Sense8 : Hernando

Televizyon programıDüzenle

  • 2009 : Mexico's Next Top Model « Sezon 1: 8 bölüm»[3]

DiskografiDüzenle

  • Rebelde (albüm) (2004)
  • Nuestro Amor (2005)
  • Rebels (albüm) (2006)
  • Celestial (RBD albümü) (2006)
  • Empezar Desde Cero (2007)
  • Para Olvidarte de Mí (2009)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2016. 
  2. ^ [1] 6 Aralık 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. People En Español
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 10 Mayıs 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de Alfonso Herrera