Alexandre Rockwell

Charles Alexandre Rockwell (d. 18 Ağustos 1956) Amerikalı film yönetmeni, yapımcı ve senarist.[1]

Alexandre Rockwell
Alexandre Rockwell (41412).jpg
Rockwell 2018'de Tribeca Film Festival'nde
Doğum 18 Ağustos 1956 (1956-08-18) (65 yaşında)
Boston, Massachusetts, A.B.D
Meslek Senarist, yapımcı, film yönetmeni
Etkin yıllar 1983–günümüz
Evlilik
Jennifer Beals
(e. 1986; b. 1996)

Karyn Parsons
(e. 2003)
Çocuk(lar) 2

FilmografiDüzenle

  • Lenz (1982)
  • Hero (1983)
  • Sons (1990)
  • In the Soup (1992)
  • Somebody to Love (1994)
  • Four Rooms (1995)
  • Louis & Frank (1998)
  • 13 Moons (2002)
  • Pete Smalls Is Dead (2010)
  • Little Feet (2013)
  • Sweet Thing (2020)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Alexandre Rockwell – Biography". 15 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Haziran 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle