Adam DiMarco

Adam DiMarco (d. 17 Ağustos 1994; Oakville, Ontario), Kanadalı oyuncu ve şarkıcı.

YaşamıDüzenle

DiMarco 17 Ağustos 1994'te Oakville, Ontario'da doğdu. Vancouver Film ve Oyunculuk Okulu'nda eğitim görüp, Vancouver Tiyatro Sanatları Derneği'ne katıldı.

2010 yılında oyunculuğa adım atan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında; Site Unseen: An Emma Fielding Mystery, Secret Millionaire, Marrying the Family, After All These Years, Radio Rebel, When We Rise ve The Magicians sayılabilir.

Yaşamını Vancouver ve Yellowknife kentlerinde sürdüren DiMarco oyunculuk dışında müziklede ilgilenmektedir. Rol aldığı müzik içerikli 2012 yapımı film Radio Rebel adlı film ve seslendirdiği Turn It All Around, We So Fly ve Now I Can Be The Real Me gibi parçaları müzik çalışmalarına örnektir.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 2011: Do Something with Your Life
  • 2011–2012: R. L. Stine’s The Haunting Hour (Tv dizisi, 2 Bölüm)
  • 2012: Gay Dude
  • 2012–2013: Arctic Air (Tv dizisi, 14 Bölüm)
  • 2012: Radio Rebel
  • 2012: Kiss at Pine Lake
  • 2012: A Killer Among Us
  • 2013: Kill for Me
  • 2013: Supernatural (Tv dizisi, 8x18 Bölümler)
  • 2013: After All These Years
  • 2014: Words and Pictures
  • 2014: Date and Switch
  • 2014: Zapped
  • 2014: GirlHouse
  • 2014: What an Idiot
  • 2016: Marrying the Family
  • 2016–2017: The Magicians (Tv dizisi, 5 Bölüm)

Dış bağlantılarDüzenle