2010'da Billboard 200'da bir numara olan albümler listesi

Vikimedya liste maddesi

Billboard 200, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir numaraya çıkmış albümleri listeler. Billboard dergisi tarafından yayımlanan ve Nielsen SoundScan tarafından derlenen bu liste, albüm satışlarını fiziksel ve dijital ortamda ele alarak yayımlanır.

ListeDüzenle

Anahtar
  2010 yılının en iyi performans gösteren albümünü gösterir[1]
Tarih Albüm Sanatçı(lar) Kaynak(lar)
2 Ocak I Dreamed a Dream   Susan Boyle [2]
9 Ocak [3]
16 Ocak [4]
23 Ocak Animal Kesha [5]
30 Ocak Contra Vampire Weekend [6]
6 Şubat Hope for Haiti Now Various Artists [7]
13 Şubat Need You Now Lady Antebellum [8]
20 Şubat [9]
27 Şubat Soldier of Love Sade [10]
6 Mart [11]
13 Mart [12]
20 Mart Need You Now Lady Antebellum [13]
27 Mart Battle of the Sexes Ludacris [14]
3 Nisan Need You Now Lady Antebellum [15]
10 Nisan My World 2.0 Justin Bieber [16]
17 Nisan Raymond v. Raymond Usher [17]
24 Nisan My World 2.0 Justin Bieber [18]
1 Mayıs [19]
8 Mayıs Glee: The Music, The Power of Madonna Glee Cast [20]
15 Mayıs The Adventures of Bobby Ray B.o.B [21]
22 Mayıs The Oracle Godsmack [22]
29 Mayıs My World 2.0 Justin Bieber [23]
5 Haziran Glee: The Music, Volume 3 Showstoppers Glee Cast [24]
12 Haziran [25]
19 Haziran To the Sea Jack Johnson [26]
26 Haziran Glee: The Music, Journey to Regionals Glee Cast [27]
3 Temmuz Thank Me Later Drake [28]
10 Temmuz Recovery Eminem [29]
17 Temmuz [30]
24 Temmuz [31]
31 Temmuz [32]
7 Ağustos [33]
14 Ağustos Nightmare Avenged Sevenfold [34]
21 Ağustos The Suburbs Arcade Fire [35]
28 Ağustos Recovery Eminem [36]
4 Eylül [37]
11 Eylül Teenage Dream Katy Perry [38]
18 Eylül Asylum Disturbed [39]
25 Eylül Kaleidoscope Heart Sara Bareilles [40]
2 Ekim A Thousand Suns Linkin Park [41]
9 Ekim You Get What You Give Zac Brown Band [42]
16 Ekim Hemingway's Whiskey Kenny Chesney [43]
23 Ekim Bullets in the Gun Toby Keith [44]
30 Ekim I Am Not a Human Being Lil Wayne [45]
6 Kasım The Incredible Machine Sugarland [46]
13 Kasım Speak Now Taylor Swift [47]
20 Kasım [48]
27 Kasım The Gift Susan Boyle [49]
4 Aralık [50]
11 Aralık My Beautiful Dark Twisted Fantasy Kanye West [51]
18 Aralık The Gift Susan Boyle [52]
25 Aralık [53]

Ayrıca bakınızDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Year-end Billboard 200 chart of 2010". Billboard. 22 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ocak 2014. 
  2. ^ Caulfield, Keith (23 Aralık 2009). "Susan Boyle Blocks Alicia Keys From No. 1 On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 23 Aralık 2009. 
  3. ^ Caulfield, Keith (30 Aralık 2009). "Susan Boyle Spends Fifth Week At No. 1 On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 30 Aralık 2009. 
  4. ^ Caulfield, Keith (6 Ocak 2010). "Susan Boyle Extends Run Atop Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 6 Ocak 2010. 
  5. ^ Caulfield, Keith (13 Ocak 2010). "Ke$ha's 'Animal' Bites At No. 1 With Big Digital Debut". Billboard. Erişim tarihi: 13 Ocak 2010. 
  6. ^ Caulfield, Keith (20 Ocak 2010). "Vampire Weekend Lands First No. 1 Album". Billboard. Erişim tarihi: 20 Ocak 2010. 
  7. ^ Caulfield, Keith (27 Ocak 2010). "'Hope For Haiti Now' Debuts At No. 1 On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 27 Ocak 2010. 
  8. ^ Caulfield, Keith (3 Şubat 2010). "Lady Antebellum Leads Banner Week For EMI". Billboard. Erişim tarihi: 3 Şubat 2010. 
  9. ^ Caulfield, Keith (10 Şubat 2010). "Grammy Stars Shine On Billboard 200, Lady Antebellum Holds at No. 1". Billboard. Erişim tarihi: 10 Şubat 2010. 
  10. ^ Caulfield, Keith (17 Şubat 2010). "Sade's 'Soldier' Sizzles At No. 1 With 502,000". Billboard. Erişim tarihi: 17 Şubat 2010. 
  11. ^ Caulfield, Keith (24 Şubat 2010). "Sade's 'Soldier' Stays Put at No. 1 For Second Week". Billboard. Erişim tarihi: 24 Şubat 2010. 
  12. ^ Caulfield, Keith (3 Mart 2010). "Sade Clocks Third Week at No. 1 on Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 3 Mart 2010. 
  13. ^ Caulfield, Keith (10 Mart 2010). "Lady Antebellum Returns to No. 1 On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 10 Mart 2010. 
  14. ^ Caulfield, Keith (17 Mart 2010). "Fourth No. 1 Album For Ludacris". Billboard. Erişim tarihi: 17 Mart 2010. 
  15. ^ Caulfield, Keith (24 Mart 2010). "Lady Antebellum Returns To No. 1, Marvin Sapp Debuts Big On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 24 Mart 2010. 
  16. ^ Caulfield, Keith (31 Mart 2010). "Bieber Fever Grips Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 31 Mart 2010. 
  17. ^ Caulfield, Keith (7 Nisan 2010). "Usher Scores Third Straight No. 1 On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 7 Nisan 2010. 
  18. ^ Caulfield, Keith (14 Nisan 2010). "Justin Bieber Back On Top With 'World 2.0'". Billboard. Erişim tarihi: 14 Nisan 2010. 
  19. ^ Caulfield, Keith (21 Nisan 2010). "MGMT's Top Debut On Billboard 200; Bieber Holds At No. 1". Billboard. Erişim tarihi: 21 Nisan 2010. 
  20. ^ Caulfield, Keith (28 Nisan 2010). "'Glee' + Madonna = No. 1". Billboard. Erişim tarihi: 28 Nisan 2010. 
  21. ^ Caulfield, Keith (5 Mayıs 2010). "B.o.B Bounds In At No. 1 On The Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 5 Mayıs 2010. 
  22. ^ Caulfield, Keith (12 Mayıs 2010). "Godsmack Grabs Third No. 1 Album; Eminem Wows Digitally". Billboard. Erişim tarihi: 12 Mayıs 2010. 
  23. ^ Caulfield, Keith (19 Mayıs 2010). "Bieber's Back At No. 1, Katy Perry's 'Gurls' Get Busy". Billboard. Erişim tarihi: 19 Mayıs 2010. 
  24. ^ Caulfield, Keith (26 Mayıs 2010). "'Glee' Stops The Show At No. 1, Stones Come In Second". Billboard. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2010. 
  25. ^ Caulfield, Keith (2 Haziran 2010). "'Glee' Edges Out STP, Holds On To No. 1 On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 2 Haziran 2010. 
  26. ^ Caulfield, Keith (9 Haziran 2010). "Jack Johnson's 'To The Sea' Sets Sail At No. 1". Billboard. Erişim tarihi: 9 Haziran 2010. 
  27. ^ Caulfield, Keith (16 Haziran 2010). "'Glee' Rises Past 'Twilight' To Top Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 16 Haziran 2010. 
  28. ^ Caulfield, Keith (23 Haziran 2010). "Drake's 'Thank Me Later' Debuts At No. 1 On Billboard 200 With 447,000". Billboard. Erişim tarihi: 23 Haziran 2010. 
  29. ^ Caulfield, Keith (30 Haziran 2010). "Eminem's 'Recovery' Explodes At No. 1 on Billboard 200 With 741,000". Billboard. Erişim tarihi: 30 Haziran 2010. 
  30. ^ Caulfield, Keith (7 Temmuz 2010). "Emimem's 'Recovery' Remains At No. 1 On The Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 7 Temmuz 2010. 
  31. ^ Caulfield, Keith (14 Temmuz 2010). "Third Week At No. 1 For Eminem's 'Recovery' On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 14 Temmuz 2010. 
  32. ^ Caulfield, Keith (21 Temmuz 2010). "Eminem Still Tops On Billboard 200, Korn And Newsboys Arrive High". Billboard. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2010. 
  33. ^ Caulfield, Keith (28 Temmuz 2010). "Eminem Still No. 1, Rick Ross Bows at No. 2 on Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 28 Temmuz 2010. 
  34. ^ Caulfield, Keith (4 Ağustos 2010). "Avenged Sevenfold Scores First No. 1 Album On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 4 Ağustos 2010. 
  35. ^ Caulfield, Keith (11 Ağustos 2010). "Arcade Fire And Taylor Swift Sweep In With New No. 1s". Billboard. Erişim tarihi: 11 Ağustos 2010. 
  36. ^ Caulfield, Keith (18 Ağustos 2010). "Eminem Meets Susan Boyle At No. 1 On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 18 Ağustos 2010. 
  37. ^ Caulfield, Keith (25 Ağustos 2010). "Eminem Won't Budge From No. 1 On Billboard 200; Lil Wayne Tops Digital Songs". Billboard. 26 Mayıs 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ağustos 2010. 
  38. ^ Caulfield, Keith (1 Eylül 2010). "Katy Perry Doubles Up No. 1s on Billboard 200 and Digital Songs Charts". Billboard. Erişim tarihi: 1 Eylül 2010. 
  39. ^ Caulfield, Keith (8 Eylül 2010). "Disturbed Nets Fourth No. 1 on Billboard 200 with 'Asylum'". Billboard. Erişim tarihi: 8 Eylül 2010. 
  40. ^ Caulfield, Keith (15 Eylül 2010). "Sara Bareilles' 'Heart' Beats at No. 1 on Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 15 Eylül 2010. 
  41. ^ Caulfield, Keith (22 Eylül 2010). "Linkin Park And Trey Songz Debut At Nos. 1 & 2 On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 22 Eylül 2010. 
  42. ^ Caulfield, Keith (29 Eylül 2010). "Zac Brown Band Bows At No. 1 On Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 29 Eylül 2010. 
  43. ^ Caulfield, Keith (6 Ekim 2010). "Kenny Chesney Claims Sixth No. 1 Album With 'Whiskey'". Billboard. Erişim tarihi: 6 Ekim 2010. 
  44. ^ Caulfield, Keith (13 Ekim 2010). "Toby Keith's 'Gun' Fires at No. 1 on Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 13 Ekim 2010. 
  45. ^ Caulfield, Keith (20 Ekim 2010). "Lil Wayne's 'Human Being' Leaps 16-1 on Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 20 Ekim 2010. 
  46. ^ Caulfield, Keith (27 Ekim 2010). "Sugarland Tops Kings of Leon on Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 27 Ekim 2010. 
  47. ^ Caulfield, Keith (3 Kasım 2010). "Taylor Swift Sells Over 1 Million in Record Billboard 200 Debut". Billboard. Erişim tarihi: 3 Kasım 2010. 
  48. ^ Caulfield, Keith (10 Kasım 2010). "Country Albums Rule Top Three on Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 10 Kasım 2010. 
  49. ^ Caulfield, Keith (17 Kasım 2010). "Susan Boyle Tops Billboard 200, 'Glee' Reigns On Digital Songs". Billboard. Erişim tarihi: 17 Kasım 2010. 
  50. ^ Caulfield, Keith (25 Kasım 2010). "Susan Boyle's 'Gift' Tops Rihanna, Kid Rock on Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 25 Kasım 2010. 
  51. ^ Caulfield, Keith (1 Aralık 2010). "Kanye West, Nicki Minaj Score Big Debuts on Billboard 200". Billboard. Erişim tarihi: 1 Aralık 2010. 
  52. ^ Caulfield, Keith (8 Aralık 2010). "Susan Boyle's Back At No. 1". Billboard. Erişim tarihi: 8 Aralık 2010. 
  53. ^ Caulfield, Keith (15 Aralık 2010). "Boyle's 'Gift' Keeps Giving on Billboard 200, 'Tron' Hits Top 10". Billboard. Erişim tarihi: 15 Aralık 2010.