İşler Güçler bölümleri listesi

İşler Güçler, 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de Modern Muzip Yalanlar sloganıyla yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in paylaştığı, üç oyuncunun yaşam öyküsünü anlatan Türk, komedi televizyon dizisidir. Bu sayfa onun bölümlerini taşımaktadır. Yaz sezonunun sonlarına doğru biteceği söylentilerine rağmen gelen yoğun ilgiyi dikkate alan Star TV yönetimi 2012 yaz sezonunun bitmesiyle dizinin 2012 - 2013 yayın yılında da yayınlanmaya devam edeceğini açıklamıştır. Dizinin senaristi Selçuk Aydemir ise 4 Haziran 2013'te dizinin son bulacağını açıklamıştır. En çok izlenen bölümü 3.60 reytingle "28. Bölüm" olmuştur.

Sezon 1: 2012-2013Düzenle

Bölüm no. Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Türkiye'deki izleyici
(reyting)
1"1. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
28 Haziran 2012 (2012-06-28)2.33 [1]
2"2. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
5 Temmuz 2012 (2012-07-05)2.3
3"3. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
12 Temmuz 2012 (2012-07-12)2.10
4"4. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
19 Temmuz 2012 (2012-07-19)1.81
5"5. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
26 Temmuz 2012 (2012-07-26)2.12
6"6. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
2 Ağustos 2012 (2012-08-02)2.31
7"7. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
9 Ağustos 2012 (2012-08-09)1.74
8"8. bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
16 Ağustos 2012 (2012-08-16)2.19
9"9. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
23 Ağustos 2012 (2012-08-23)2.11
10"10. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
30 Ağustos 2012 (2012-08-30)2.3
11"11. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
6 Eylül 2012 (2012-09-06)2.22
12"12. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
12 Eylül 2012 (2012-09-12)3.40
13"13. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
19 Eylül 2012 (2012-09-19)2.24
14"14. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
26 Eylül 2012 (2012-09-26)2.75
15"15. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
3 Ekim 2012 (2012-10-03)2.95
16"16. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
9 Ekim 2012 (2012-10-09)2.16
17"17. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
16 Ekim 2012 (2012-10-16)1.79
18"18. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
30 Ekim 2012 (2012-10-30)2.51
19"19. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
6 Kasım 2012 (2012-11-06)2.13
20"20. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
13 Kasım 2012 (2012-11-13)2.2
21"21. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
27 Kasım 2012 (2012-11-27)2.32
22"22. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
4 Aralık 2012 (2012-12-04)2.52
23"23. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
11 Aralık 2012 (2012-12-11)2.41
24"24. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
18 Aralık 2012 (2012-12-18)2.26
25"25. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
25 Aralık 2012 (2012-12-25)2.12
26"Şahları da Vururlar"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
15 Ocak 2013 (2013-01-15)2.47
27"Kariyer Planlama Günü"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
22 Ocak 2013 (2013-01-22)2.26
28"28. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
5 Şubat 2013 (2013-02-05)3.6
29"İlişki Durumu: Karışık"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
12 Şubat 2013 (2013-02-12)2,7
30"Yaptığımız İş Kurgusal Olduğu İçin
Saçmalık İşin Doğasında Var"
Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
19 Şubat 2013 (2013-02-19)2.58
31"İçinde Kadınların da Olduğu Hikâye Bu.
Ama Pek Konuşmuyorlar"
Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
26 Şubat 2013 (2013-02-26)2.2
32"Dr. Garipaşk"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
5 Mart 2013 (2013-03-05)1.71
33"Kasaba Minnet Edeceğime Keser Selçüğümü Yerim"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
19 Mart 2013 (2013-03-19)1.82
34"Bende Ne Gördüğünü Zannediyorsun Bilmiyorum. Ama O Bende Yok"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
26 Mart 2013 (2013-03-26)2.84
35"35. Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
2 Nisan 2013 (2013-04-02)2.18
36"Allah Belanı Versin Ahmet Kural"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
16 Nisan 2013 (2013-04-16)2.35
37"Allah Senden Razı Olsun Ahmet Kural"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
7 Mayıs 2013 (2013-05-07)2.14
38"Hayat Feride'ye Güzel"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
14 Mayıs 2013 (2013-05-14)1.74
39"Hesaplaşmak Üzerine Bir Bölüm"Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
21 Mayıs 2013 (2013-05-21)1.61
40"Biz Hiçbir Zaman Ayrılmayacağız
Değil Mi Kardeşim"
Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
28 Mayıs 2013 (2013-05-28)1.76
41"Erol İle İbrahim
(FİNAL)"
Selçuk AydemirSelçuk Aydemir
Onay Durgun
Osman Edip Tekin
4 Haziran 2013 (2013-06-04)1.25

KaynakçaDüzenle