İçerde bölümleri listesi

Bu maddede Show TV'de İçerde adlı Türk yapımı televizyon dizisinin bölümleri yer almaktadır.[1]

BölümlerDüzenle

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
1"1. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu19 Eylül 2016 (2016-09-19)4.09
2"2. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu26 Eylül 2016 (2016-09-26)6.76
3"3. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu3 Ekim 2016 (2016-10-03)7.10
4"4. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu10 Ekim 2016 (2016-10-10)7.48
5"5. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu17 Ekim 2016 (2016-10-17)7.13
6"6. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu24 Ekim 2016 (2016-10-24)7.95
7"7. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu31 Ekim 2016 (2016-10-31)8.09
8"8. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu7 Kasım 2016 (2016-11-07)8.66
9"9. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu14 Kasım 2016 (2016-11-14)9.58
10"10. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu21 Kasım 2016 (2016-11-21)10.58
11"11. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu28 Kasım 2016 (2016-11-28)10.04
12"12. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu5 Aralık 2016 (2016-12-05)10.04[2]
13"13. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu12 Aralık 2016 (2016-12-12)9.78[3]
14"14. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu19 Aralık 2016 (2016-12-19)10.1[4]
15"15. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu26 Aralık 2016 (2016-12-26)10.41[5]
16"16. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu9 Ocak 2017 (2017-01-09)9.91
17"17. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu16 Ocak 2017 (2017-01-16)10.44
18"18. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu23 Ocak 2017 (2017-01-23)9.11
19"19. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu30 Ocak 2017 (2017-01-30)9.12
20"20. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu6 Şubat 2017 (2017-02-06)9.58
21"21. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu13 Şubat 2017 (2017-02-13)9.58
22"22. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül20 Şubat 2017 (2017-02-20)9.34
23"23. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül27 Şubat 2017 (2017-02-27)8.60
24"24. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül6 Mart 2017 (2017-03-06)9.36
25"25. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül13 Mart 2017 (2017-03-13)9,35
26"26. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül20 Mart 2017 (2017-03-20)9,38
27"27. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül27 Mart 2017 (2017-03-27)7,44
28"28. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül3 Nisan 2017 (2017-04-03)8.51
29"29. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül10 Nisan 2017 (2017-04-10)7.28
30"30. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül17 Nisan 2017 (2017-04-17)7.59
31"31. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül24 Nisan 2017 (2017-04-24)8.02
32"32. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül1 Mayıs 2017 (2017-05-01)7.32
33"33. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül8 Mayıs 2017 (2017-05-08)7.09
34"34. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül15 Mayıs 2017 (2017-05-15)7.00
35"35. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül22 Mayıs 2017 (2017-05-22)8.41
36"36. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül29 Mayıs 2017 (2017-05-29)9.20
37"37. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül5 Haziran 2017 (2017-06-05)8.29
38"38. Bölüm"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül12 Haziran 2017 (2017-06-12)7,59
39"39. Bölüm (Final)"Uluç BayraktarErtan Kurtulan, Toprak Karaoğlu,Volkan Sümbül19 Haziran 2017 (2017-06-19)8,76

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "İçerde Bölümleri". 28 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ekim 2020. 
  2. ^ "5 Aralık 2016 Rating Sonuçları". Medya Faresi. 5 Aralık 2016. 3 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2017. 
  3. ^ "12 Aralık 2016 Rating Sonuçları". Medya Faresi. 12 Aralık 2016. 3 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2017. 
  4. ^ "19 Aralık 2016 Rating Sonuçları". Medya Faresi. 19 Aralık 2016. 3 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2017. 
  5. ^ "26 Aralık 2016 Rating Sonuçları". Medya Faresi. 26 Aralık 2016. 3 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2017. 

Dış bağlantılarDüzenle