Özlem Conker (d. 1 Temmuz 1973, Ankara), Türk oyuncu.

Özlem Conker
Doğum 1 Temmuz 1973 (1973-07-01) (46 yaşında)
Ankara, Türkiye
Etkin yıllar 1996-günümüz

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Karakter Dizi/Film Görevi
1996 Metin Özülkü - Seninle Olmak Var Ya - Klip Oyuncu
1996 Bizim Ev Neslihan Dizi Yardımcı Oyuncu
2000 Mert Ali Pervin Dizi Yardımcı Oyuncu
2000 Kurşun Kalem - Dizi Yardımcı Oyuncu
2001 Aynalı Tahir Leyla Dizi Yardımcı Oyuncu
2001 Bıçak Sırtı - Dizi Yardımcı Oyuncu
2002 Vasiyet Zeliha Dizi Başrol Oyuncu
2002 Derya & Deniz Derya Dizi Başrol Oyuncu
2002-2004 Kınalı Kar Nazar Beyoğlu Dizi Başrol Oyuncu
2005 Sensiz Olmuyor Gönül Dizi Yardımcı Oyuncu
2005 Çapkın Alev Dizi Başrol Oyuncu
2006 Rüyalarda Buluşuruz Sinem Dizi Yardımcı Oyuncu
2007 Eksik Etek Deniz Dizi Yardımcı Oyuncu
2007 Oğlum İçin Bahar Dizi Yardımcı Oyuncu
2009 Ömre Bedel - Dizi Konuk Oyuncu
2009-2010 Bahar Dalları - Dizi Başrol Oyuncu
2011 Aşk ve Ceza Ceyda Dizi Yardımcı Oyuncu
2011 Canan Canan Özyılmaz Dizi Başrol Oyuncu
2013-2016 Karagül Narin Mercan Dizi Başrol Oyuncu
2017- Payitaht Abdülhamid Bidar Kadın Efendi Dizi Başrol Oyuncu

Dış bağlantılarDüzenle

KaynakçaDüzenle