Yves "Larock" Cheminade (d. 1977), yapımcı ve DJ. Bir "Africanism All Stars" üyesidir.

Yves Larock
Doğum adı Yves Cheminade
Doğum 1977
Tarzlar House
Meslekler Yapımcı, DJ
Etkin yıllar 2004-günümüze
Müzik şirketi MAP (2004-2006)
Data (2007-günümüze)
İlişkili hareketler Africanism All Stars, Brazilian Kiss
Resmî site www.yveslarock.com

DiskografiDüzenle

SinglelarDüzenle

  • 2004: "Aiaka"
  • 2004: "Zookey"
  • 2005: "Red Dragon" (Pascal Brunkow ve Yasmin James ile)
  • 2005: "Yves Larock EP"
  • 2005: "Vibenight", as Yves Cheminade
  • 2005: "Zookey (Lift Your Leg Up)" (Roland Richards ile)
  • 2006: "Losing Track of Time", as JD Davis & Yves Larock (JD Davis ile)
  • 2006: "Energia!" (as Brazilian Kiss)
  • 2006: "Something on Your Mind", as Yves Larock vs. Discokidz (Discokidz ile)
  • 2007: "Attack of the Firebird", as Ludovic B & Yves (Ludovic B ile)
  • 2007: "Rise Up" (Jaba ile)
  • 2008: "Zookey"
  • 2008: "By Your Side"
  • 2008: "Say Yeah"

RemixlerDüzenle

  • 2005: Dub Deluxe - "Sex on Sax"
  • 2006: Major Boys vs. Kim Wilde - "Friday Night Kids"
  • 2006: Tune Brothers - "Serenata"

ListelerDüzenle

Yıl Single Liste durumları
FRA HOL BEL ITA ISV UK POR FIN ISE BUL
2005 "Zookey"
(Roland Richards ile)
8 55 21 59
2007 "Rise Up"
(Jaba ile)
8 5 10 48 16 13 2 3 32 5
2008 "By Your Side"
(Jaba ile)
TBA 11 TBA TBA TBA TBA 27 TBA TBA 34

Dış bağlantılarDüzenle