Ana menüyü aç

Yves "Larock" Cheminade (d. 1977), yapımcı ve DJ. Bir "Africanism All Stars" üyesidir.

Yves Larock
Doğum adı Yves Cheminade
Doğum 1977
Tarzlar House
Meslekler Yapımcı, DJ
Etkin yıllar 2004-günümüze
Müzik şirketi MAP (2004-2006)
Data (2007-günümüze)
İlişkili hareketler Africanism All Stars, Brazilian Kiss
Resmî site www.yveslarock.com

İçindekiler

DiskografiDüzenle

SinglelarDüzenle

  • 2004: "Aiaka"
  • 2004: "Zookey"
  • 2005: "Red Dragon" (Pascal Brunkow ve Yasmin James ile)
  • 2005: "Yves Larock EP"
  • 2005: "Vibenight", as Yves Cheminade
  • 2005: "Zookey (Lift Your Leg Up)" (Roland Richards ile)
  • 2006: "Losing Track of Time", as JD Davis & Yves Larock (JD Davis ile)
  • 2006: "Energia!" (as Brazilian Kiss)
  • 2006: "Something on Your Mind", as Yves Larock vs. Discokidz (Discokidz ile)
  • 2007: "Attack of the Firebird", as Ludovic B & Yves (Ludovic B ile)
  • 2007: "Rise Up" (Jaba ile)
  • 2008: "Zookey"
  • 2008: "By Your Side"
  • 2008: "Say Yeah"

RemixlerDüzenle

  • 2005: Dub Deluxe - "Sex on Sax"
  • 2006: Major Boys vs. Kim Wilde - "Friday Night Kids"
  • 2006: Tune Brothers - "Serenata"

ListelerDüzenle

Yıl Single Liste durumları
FRA HOL BEL ITA ISV UK POR FIN ISE BUL
2005 "Zookey"
(Roland Richards ile)
8 55 21 59
2007 "Rise Up"
(Jaba ile)
8 5 10 48 16 13 2 3 32 5
2008 "By Your Side"
(Jaba ile)
TBA 11 TBA TBA TBA TBA 27 TBA TBA 34

Dış bağlantılarDüzenle