Yasak Elma bölümleri listesi

Bu maddede FOX'ta yayımlanan Yasak Elma adlı dram ve komedi türündeki Türk televizyon dizisinin bölümleri yer almaktadır.

Genel bakışDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiKanal
11219 Mart 2018 (2018-03-19)4 Haziran 2018 (2018-06-04)FOX
23510 Eylül 2018 (2018-09-10)27 Mayıs 2019 (2019-05-27)
3279 Eylül 2019 (2019-09-09)23 Mart 2020 (2020-03-23)
4367 Eylül 2020 (2020-09-07)10 Mayıs 2021 (2021-05-10)
5113 Eylül 2021TBD

1. Sezon (2018)Düzenle

Sezon Yönetmen Senarist Bölümler Yayın Tarihi Reyting Sıralama
1 Neslihan Yeşilyurt Melis Civelek & Zeynep Gür Bölüm 1 19 Mart 2018 3.92 9
Bölüm 2 26 Mart 2018 5.32 5
Bölüm 3 2 Nisan 2018 6.22 4
Bölüm 4 9 Nisan 2018 6.77 3
Bölüm 5 16 Nisan 2018 6.04 4
Bölüm 6 23 Nisan 2018 5.52 4
Bölüm 7 30 Nisan 2018 5.21 4
Bölüm 8 7 Mayıs 2018 6.19 5
Bölüm 9 14 Mayıs 2018 6.00 3
Bölüm 10 21 Mayıs 2018 5.80 4
Bölüm 11 28 Mayıs 2018 6.86 2
Bölüm 12 "Sezon Finali" 4 Haziran 2018 6.53 2

2. Sezon (2018-2019)Düzenle

Sezon Yönetmen Senarist Bölümler Yayın Tarihi Reyting Sıralama
2 Neslihan Yeşilyurt Melis Civelek & Zeynep Gür Bölüm 13 10 Eylül 2018 5.54 2
Bölüm 14 17 Eylül 2018 4.62 5
Bölüm 15 24 Eylül 2018 4.65 4
Bölüm 16 1 Ekim 2018 4.62 6
Bölüm 17 8 Ekim 2018 4.78 6
Bölüm 18 15 Ekim 2018 5.31 6
Bölüm 19 22 Ekim 2018 5.68 5
Bölüm 20 29 Ekim 2018 5.65 5
Bölüm 21 5 Kasım 2018 6.49 5
Bölüm 22 12 Kasım 2018 6.31 5
Bölüm 23 19 Kasım 2018 5.95 5
Bölüm 24 26 Kasım 2018 6.78 6
Bölüm 25 3 Aralık 2018 6.35 5
Bölüm 26 10 Aralık 2018 7.19 4
Bölüm 27 17 Aralık 2018 7.55 4
Bölüm 28 24 Aralık 2018 7.19 4
Bölüm 29 21 Ocak 2019 6.15 6
Bölüm 30 28 Ocak 2019 6.65 4
Bölüm 31 4 Şubat 2019 6.28 4
Bölüm 32 11 Şubat 2019 6.85 4
Bölüm 33 18 Şubat 2019 6.21 4
Bölüm 34 25 Şubat 2019 6.55 4
Bölüm 35 4 Mart 2019 5.94 4
Bölüm 36 11 Mart 2019 5.83 4
Bölüm 37 18 Mart 2019 6.95 4
Bölüm 38 25 Mart 2019 5.83 5
Bölüm 39 1 Nisan 2019 5.83 4
Bölüm 40 8 Nisan 2019 5.90 4
Bölüm 41 15 Nisan 2019 5.22 6
Bölüm 42 22 Nisan 2019 5.11 6
Bölüm 43 29 Nisan 2019 4.85 5
Bölüm 44 6 Mayıs 2019 5.26 6
Bölüm 45 13 Mayıs 2019 4.98 5
Bölüm 46 20 Mayıs 2019 4.25 7
Bölüm 47 "Sezon Finali" 27 Mayıs 2019 4.02 7

3. Sezon (2019-2020)Düzenle

Sezon Yönetmen Senarist Bölümler Yayın Tarihi Reyting Sıralama
3 Neslihan Yeşilyurt Melis Civelek & Zeynep Gür Bölüm 48 9 Eylül 2019 4.69 3
Bölüm 49 16 Eylül 2019 5.08 4
Bölüm 50 23 Eylül 2019 5.80 3
Bölüm 51 30 Eylül 2019 5.57 4
Bölüm 52 7 Ekim 2019 6.63 3
Bölüm 53 21 Ekim 2019 6.80 3
Bölüm 54 28 Ekim 2019 6.53 3
Bölüm 55 4 Kasım 2019 6.79 3
Bölüm 56 11 Kasım 2019 6.78 3
Bölüm 57 18 Kasım 2018 7.48 2
Bölüm 58 25 Kasım 2019 7.40 3
Bölüm 59 2 Aralık 2019 7.59 3
Bölüm 60 9 Aralık 2019 6.49 3
Bölüm 61 16 Aralık 2019 6.39 3
Bölüm 62 23 Aralık 2019 5.84 7
Bölüm 63 30 Aralık 2019 5.61 6
Bölüm 64 13 Ocak 2020 5.16 7
Bölüm 65 20 Ocak 2020 5.28 9
Bölüm 66 27 Ocak 2020 5.27 7
Bölüm 67 3 Şubat 2020 6.37 4
Bölüm 68 10 Şubat 2020 7.92 4
Bölüm 69 17 Şubat 2020 6.69 4
Bölüm 70 24 Şubat 2020 7.45 4
Bölüm 71 2 Mart 2020 7.47 4
Bölüm 72 9 Mart 2020 8.07 3
Bölüm 73 16 Mart 2020 8.63 4
Bölüm 74 "Sezon Finali" 23 Mart 2020 9.79 3

4. Sezon (2020-2021)Düzenle

Sezon Yönetmen Senarist Bölümler Yayın Tarihi Reyting Sıralama
4 Murat Öztürk Melis Civelek & Zeynep Gür Bölüm 75 7 Eylül 2020 5.17 3
Bölüm 76 14 Eylül 2020 5.16 3
Bölüm 77 21 Eylül 2020 5.29 5
Bölüm 78 28 Eylül 2020 5.34 4
Bölüm 79 5 Ekim 2020 4.79 6
Bölüm 80 12 Ekim 2020 5.19 6
Bölüm 81 19 Ekim 2020 5.45 6
Bölüm 82 26 Ekim 2020 5.99 3
Bölüm 83 2 Kasım 2020 6.05 4
Bölüm 84 9 Kasım 2020 7.39 1
Bölüm 85 16 Kasım 2020 8.14 1
Bölüm 86 23 Kasım 2020 8.57 1
Bölüm 87 30 Kasım 2020 8.53 2
Bölüm 88 7 Aralık 2020 7.99 3
Bölüm 89 14 Aralık 2020 7.19 4
Bölüm 90 21 Aralık 2020 7,37 4
Bölüm 91 28 Aralık 2020 7,50 3
Bölüm 92 4 Ocak 2021 8.88 3
Bölüm 93 11 Ocak 2021 7.21 3
Bölüm 94 18 Ocak 2021 6.81 5
Bölüm 95 25 Ocak 2021 6.77 6
Bölüm 96 1 Şubat 2021 7.03 6
Bölüm 97 8 Şubat 2021 7.06 4
Bölüm 98 15 Şubat 2021 7.98 3
Bölüm 99 22 Şubat 2021 8.04 3
Bölüm 100 1 Mart 2021 7.11 4
Bölüm 101 8 Mart 2021 6.41 6
Bölüm 102 15 Mart 2021 7.03 4
Bölüm 103 22 Mart 2021 7.07 4
Bölüm 104 29 Mart 2021 7.42 3
Bölüm 105 5 Nisan 2021 6.76 5
Bölüm 106 12 Nisan 2021 5.54 5
Bölüm 107 19 Nisan 2021 6.86 3
Bölüm 108 26 Nisan 2021 5.67 5
Bölüm 109 3 Mayıs 2021 5.71 5
Bölüm 110 "Sezon Finali" 10 Mayıs 2021 5.80 4

5. Sezon (2021-günümüz)Düzenle

Sezon Yönetmen Senarist Bölümler Yayın Tarihi Reyting Sıralama
5 Ece Erdek Koçoğlu Melis Civelek & Zeynep Gür Bölüm 111 13 Eylül 2021 4.04 4
Bölüm 112 20 Eylül 2021