Ana menüyü aç

Yüksek Sosyete (dizi)

(Yüksek Sosyete bölümleri listesi sayfasından yönlendirildi)

Yüksek Sosyete 2016 yılında Star TV'de yayımlanmaya başlayan Türk televizyon dizisidir.

SezonlarDüzenle

1. SezonDüzenle

Dizi
no
Sezon
no
Başlık Yönetmen Senarist Konuk
oyuncu(lar)
Yayın tarihi Rating
(Total - AB - ABC1)
11Metin BalekoğluYazı OdasıHatice Şendil16 Haziran 2016 (2016-06-16)4.02 - 4.28 - 3.90[1]
Yüksek Sosyete’nin en tanınmış ailelerinden birinin kızı olan Cansu, kendine yeni bir hayat kurmak için karşısına çıkan işaretleri takip etmeye başlar. Kerem ise varlıklı bir aileye hizmet ederek büyümüş, emektar bir çiftin tek oğludur. Kerem, hayallerini gerçekleştirmek için çocukluk arkadaşı Mert’le bir aylığına yer değiştirmeyi kabul eder. Cansu ve Kerem’in yolları tam da bu anda kesişir. İkisinin de gerçek kimliklerini sakladığı bir dünyada, belki de aşk tüm farkları, sınıfları, kaderi yener.
22Metin BalekoğluYazı OdasıTBA23 Haziran 2016 (2016-06-23)4.45 - 4.76 - 3.92[2]
Kerem, Mert’in yer değiştirme teklifini kabul ediyor. Ait olduğu yeri ve insanları arayan Cansu; Oliva’da çalışmaya başladığı ilk gün başını belaya sokar. Onu kurtarabilecek tek kişi Kerem'dir ama Cansu, onun şartlarına uymaz. Mert’in yer değiştirme teklifini kabul eden Kerem; Yüksek Sosyete dünyasına alışmaya çalışırken hem Mert’le hem ailesiyle hem de Cansu'yla ilgilenmek zorundadır.
33Metin BalekoğluYazı OdasıTBA30 Haziran 2016 (2016-06-30)3.61 - 3.70 - 3.83[3]
Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur. Kerem hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i sürpriz bir isim bir araya getirir. Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış olur. Ele avuca sığmaz çapkınımız Mert ise Ece'ye kendini affettirmek için birbirinden eğlenceli yollara başvurur.
44Metin BalekoğluYazı OdasıTBA14 Temmuz 2016 (2016-07-14)4.54 - 5.11 - 4.84[4]

Kerem'in evleneceğini öğrenen Cansu, ondan köşe bucak kaçmaya çalışır, kaçtıkça da tüm yolları Kerem'e çıkar. Bu haberle yıkılan ve kendini arabeskin kollarına atan Ece'yi teselli etmek ise Mert'e düşer. Oysa Oliva'nın ise davetsiz misafirleri vardır.

Ayşen, Kerem'in aklını karıştıran kızı görmek için Oliva'ya baskın düzenler. Bedia Sultan ise kılık değiştirip Mert'i, kontrole gelir. İki cepheden de baskın yiyen Kerem ve Mert kendilerini bir kedi fare oyununun içinde bulurlar.
55Metin BalekoğluYazı OdasıTBA21 Temmuz 2016 (2016-07-21)5.61 - 4.15 - 5.42[5]
Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder. Böylece dörtlümüz; sürpriz yakınlaşmaların habercisi bir pikniğe doğru yola çıkar. Diğer yandan Metin, Süreyya'yı geri kazanmak için romantik jestlere başvurur. Bu gelişmelerden haberi olmayan Işıl ise Süreyya’ya karşı verdiği savaşı kazandığını düşünür. Ama iki kadını da bekleyen kötü bir sürpriz vardır.
66Metin BalekoğluYazı OdasıTBA28 Temmuz 2016 (2016-07-28)5.14 - 4.92 - 5.47[6]
Kerem ve Cansu göl evinde mahsur kalırlar. Bu uzun gece ikili arasında sürpriz yakınlaşmaların ve yüzleşmelerin gecesi olur. Olanları duyan Ece ise Mert'le baş başa kalır. Onun kırılan kalbini onarmaya çalışan Mert; kendine bile itiraf edemediği duygularıyla yüzleşir. Böylece; dörtlümüz arasındaki tüm dengeler değişir. Bu değişim; yeni itirafların da habercisidir. Diğer yandan Metin tarafından bir kez daha ihanete uğrayan Süreyya'nın yeni tanışacağı kişi hayatını tümden değiştirmek üzeredir.

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "16 Haziran 2016 Perşembe tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 16 Haziran 2016. 22 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim 2016. 
  2. ^ "23 Haziran 2016 Perşembe tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 23 Haziran 2016. 18 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim 2016. 
  3. ^ "30 Haziran 2016 Perşembe tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 30 Haziran 2016. 22 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim 2016. 
  4. ^ "14 Temmuz 2016 Perşembe tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 14 Temmuz 2016. 19 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim 2016. 
  5. ^ "21 Temmuz 2016 Perşembe tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 21 Temmuz 2016. 22 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim 2016. 
  6. ^ "28 Temmuz 2016 Perşembe tarihli Rating Tablosu". Medyatava.com. 28 Temmuz 2016. 18 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ekim 2016.