Will Poulter

Will Poulter (2013)

William Jack "Will" Poulter, (d. 28 Ocak 1993; Londra), İngiliz oyuncu. Başrolü Toni Collette ile paylaştığı 2014 yapımı Glassland adlı filmle adını duyurdu.

Bafta Ödülü klasmanında Gelecek Vaadeden Genç Oyuncu ödülünü 2014'te aday kazandı.

Filmografi (seçme)Düzenle

Başlık Rolü Tarih
Son of Rambow Lee Carter 2007
Berättelsen om Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen Eustace Scrubb 2010
Wild Bill Dean 2011
Familjetrippen Kenny 2013
Miljonsvindeln Fordy 2014
The Maze Runner Gally 2014
Kids in Love Jack 2015
The Revenant Jim Bridger 2015

Dış bağlantılarDüzenle