WWE izle ve öde etkinlikleri listesi

Vikimedya liste maddesi
(WWE Network etkinlikleri listesi sayfasından yönlendirildi)

WWE izle ve öde etkinlikleri listesi, WWE tarafından WWE Network'te yayınlanmak üzere yapılan profesyonel güreş etkinliklerini listelemektedir.

WWE Network'te yayınlanan ilk WrestleMania olan WrestleMania XXX (resimdeki), 75.167 seyircinin yer aldığı Mercedes-Benz Superdome'da gerçekleştirildi.

WWE, izle ve öde etkinliklerini 1980'lerden beri yayınlamaktadır. İlk olarak "Big Four" etkinlikleri (Royal Rumble, WrestleMania, SummerSlam ve Survivor Series) yapılmaya başlanmıştır. Ancak şirketin izleme başına ödeme işi, 24 Şubat 2014 tarihinde WWE Network'ün piyasaya sürülmesiyle büyük değişimler yaşadı. WWE etkinliklerinin çoğu, dünyanın birçok yerinde geleneksel izle ve öde kanalarında yayın yaparken, WWE gittikçe odağını geleneksel izle ve öde kanallarından WWE Network'e çevirdi. WWE, Network'ün potansiyel müşterilerini geleneksel izle ve öde kanallarından uzak tutmak için bir yol olarak ağın başlangıç fiyatını 9,99 ABD doları olarak belirledi. Ağ başına ortalama olarak 5 ila 6 kat daha fazla (Amerika Birleşik Devletleri'nde).[1] WWE Network'te, NXT Arrival'dan bu yana gerçekleştirilen WWE Network etkinliklerinin yanında önceki WWE, WCW ve ECW izle ve de etkinlikleri yer almıştır. Tüm WWE Network gösterileri ağ üzerinden yükzek çözünürlükte sunulmuştur.[2]

WWE etkinlikleri genellikle 3 saat sürmektedir. "Big Four" olarak adlandırılan etkinlikler ise yaklaşık 4 saattir. WWE, her Network etkinliğinden önce Kickoff adı verilen gösteri öncesi programı yayınlamaktadır. Her Kickoff programında maçlar, röportajlar ve yapılacak etkinlik üzerine panel yapılmaktadır. Kickoff gösteri öncesi programları başlangıçta 30 dakika yapılırken,[3] Eylül 2014'teki Night of Champions itibarıyla 1 saat yapılmaktadır.[4] "Big Four" etkinliklerininki ise 2 saattir.[5] WWE, ara sıra Network etkinliklerinden sonra Fallout adı verilen programlar yayınlamaktadır. Fallout programlarında röportajlar ve etkinlikte olanlar üzerine panel gerçekleştirilmektedir. Fallout gösteri sonrası programlarının süresi değişmektedir.[6]

NXT TakeOver etkinlikleri 2015'teki TakeOver: Brooklyn'den itibaren 1,5-2 saat arası gerçekleştirilmektedir. TakeOver Kickoff programlarında röportajlar ve yapılacak etkinlik üzerine panel yapılmaktadır. Başlangıçta TakeOver Kickoff gösteri öncesi programları 30 dakika yapılırken, 2017'deki TakeOver: San Antonio etkinliğinden beri bu süre 1 saate çıkarılmıştır.[7] WWE ayrıca bazen, TakeOver events etkinliklerinden sonra TakeOver Fallout adlı programı yayınlamaktadır. TakeOver Fallout programlarında röportajlar ve etkinlikte olanlar üzerine panel gerçekleştirilmektedir. Bu programın da süresi değişmektedir.

Geçmişteki etkinliklerDüzenle

1980'lerDüzenle

1985Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
31 Mart 1985 WrestleMania Madison Square Garden New York, New York Hulk Hogan ve Mr. T vs. Roddy Piper ve Paul Orndorff
7 Kasım 1985 The Wrestling Classic Rosemont Horizon Rosemont, Illinois Junkyard Dog vs. Randy Savage

1986Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
7 Nisan 1986 WrestleMania 2 Nassau Veterans Memorial Coliseum Uniondale, New York Mr. T vs. Roddy Piper
Rosemont Horizon Rosemont, Illinois The Dream Team (Greg Valentine and Brutus Beefcake) vs. The British Bulldogs (Davey Boy Smith ve Dynamite Kid)
Los Angeles Memorial Sports Arena Los Angeles, California Hulk Hogan vs. King Kong Bundy

1987Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
29 Mart 1987 WrestleMania III Pontiac Silverdome Pontiac, Michigan Hulk Hogan vs. André the Giant
26 Kasım 1987 Survivor Series Richfield Coliseum Richfield Township, Ohio Hulk Hogan, Paul Orndorff, Don Muraco, Ken Patera and Bam Bam Bigelow
vs.
André the Giant, One Man Gang, King Kong Bundy, Rick Rude and Butch Reed

1988Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
27 Mart 1988 WrestleMania IV Atlantic City Convention Hall Atlantic City, New Jersey Randy Savage vs. Ted DiBiase
29 Ağustos 1988 SummerSlam Madison Square Garden New York, New York The Mega Powers (Randy Savage and Hulk Hogan) vs. The Mega Bucks (Ted DiBiase and André the Giant)
24 Kasım 1988 Survivor Series Coliseum at Richfield Richfield Township, Ohio Randy Savage, Hulk Hogan, Hercules, Koko B. Ware and Hillbilly Jim
vs.
Big Boss Man, Akeem, Ted DiBiase, Haku and The Red Rooster

1989Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
15 Ocak 1989 Royal Rumble The Summit Houston, Texas 30-man Royal Rumble maçı
2 Nisan 1989 WrestleMania V Trump Plaza Atlantic City, New Jersey Randy Savage vs. Hulk Hogan
28 Ağustos 1989 SummerSlam Meadowlands Arena East Rutherford, New Jersey Hulk Hogan ve Brutus Beefcake vs. Randy Savage ve Zeus
23 Kasım 1989 Survivor Series Rosemont Horizon Rosemont, Illinois The Ultimate Warrior, Jim Neidhart ve The Rockers (Shawn Michaels ve Marty Jannetty) vs. Bobby Heenan, André the Giant, Haku and Arn Anderson
27 Aralık 1989 No Holds Barred:
The Match/The Movie
Nashville Municipal Auditorium Nashville, Tennessee Hulk Hogan ve Brutus Beefcake vs. Randy Savage and Zeus

1990'larDüzenle

1990Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
21 Ocak 1990 Royal Rumble Orlando Arena Orlando, Florida 30-man Royal Rumble maçı
1 Nisan 1990 WrestleMania VI SkyDome Toronto, Ontario, Canada Hulk Hogan vs. The Ultimate Warrior
27 Ağustos 1990 SummerSlam Spectrum Philadelphia, Pennsylvania The Ultimate Warrior vs. Rick Rude
22 Kasım 1990 Survivor Series Hartford Civic Center Hartford, Connecticut Hulk Hogan, The Ultimate Warrior ve Tito Santana vs. Ted DiBiase, Rick Martel, The Warlord ve Power and Glory (Hercules ve Paul Roma)

1991Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
19 Ocak 1991 Royal Rumble Miami Arena Miami, Florida 30-man Royal Rumble maçı
24 Mart 1991 WrestleMania VII Los Angeles Memorial Sports Arena Los Angeles, California Sgt. Slaughter vs. Hulk Hogan
26 Ağustos 1991 SummerSlam Madison Square Garden New York, New York Hulk Hogan ve The Ultimate Warrior
vs.
Sgt. Slaughter, General Adnan ve Col. Mustafa
4

27 Kasım 1991 || Survivor Series || Joe Louis Arena || Detroit, Michigan || Big Boss Man ve The Legion Of Doom (Hawk and Animal) vs. Irwin R. Schyster ve The Natural Disasters (Earthquake ve Typhoon)

3 Aralık 1991 This Tuesday in Texas Freeman Coliseum San Antonio, Texas The Undertaker vs. Hulk Hogan

1992Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
19 Ocak 1992 Royal Rumble Knickerbocker Arena Albany, New York 30-man Royal Rumble maçı
5 Nisan 1992 WrestleMania VIII Hoosier Dome Indianapolis, Indiana Hulk Hogan vs. Sid Justice
31 Ağustos 1992 SummerSlam Wembley Stadyumu (1923) London, England Bret Hart vs. The British Bulldog
25 Kasım 1992 Survivor Series Richfield Coliseum Richfield Township, Ohio Bret Hart vs. Shawn Michaels

1993Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
24 Ocak 1993 Royal Rumble ARCO Arena Sacramento, California 30-man Royal Rumble maçı
4 Nisan 1993 WrestleMania IX Caesars Palace Paradise, Nevada Yokozuna vs. Hulk Hogan
13 Haziran 1993 King of the Ring Nutter Center Dayton, Ohio Bret Hart vs. Bam Bam Bigelow
30 Ağustos 1993 SummerSlam The Palace of Auburn Hills Auburn Hills, Michigan Yokozuna vs. Lex Luger
24 Kasım 1993 Survivor Series Boston Garden Boston, Massachusetts Lex Luger, The Undertaker ve The Steiner Brothers (Rick Steiner ve Scott Steiner)
vs.
Yokozuna, Ludvig Borga, Jacques Rougeau ve Crush

1994Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
22 Ocak 1994 Royal Rumble Providence Civic Center Providence, Rhode Island 30-man Royal Rumble maçı
20 Mart 1994 WrestleMania X Madison Square Garden New York, New York Yokozuna vs. Bret Hart
19 Haziran 1994 King of the Ring Baltimore Arena Baltimore, Maryland Roddy Piper vs. Jerry Lawler
29 Ağustos 1994 SummerSlam United Center Chicago, Illinois The Undertaker vs. "The Undertaker"
23 Kasım 1994 Survivor Series Freeman Coliseum San Antonio, Texas The Undertaker vs. Yokozuna

1995Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
22 Ocak 1995 Royal Rumble USF Sun Dome Tampa, Florida 30-man Royal Rumble maçı
2 Nisan 1995 WrestleMania XI Hartford Civic Center Hartford, Connecticut Bam Bam Bigelow vs. Lawrence Taylor
14 Mayıs 1995 In Your House 1 Onondaga County War Memorial Syracuse, New York Diesel vs. Sycho Sid
25 Haziran 1995 King of the Ring CoreStates Spectrum Philadelphia, Pennsylvania Diesel and Bam Bam Bigelow vs. Sycho Sid and Tatanka
23 Temmuz 1995 In Your House 2 Nashville Municipal Auditorium Nashville, Tennessee Diesel vs. Sycho Sid
27 Ağustos 1995 SummerSlam Civic Arena Pittsburgh, Pennsylvania Diesel vs. King Mabel
24 Eylül 1995 In Your House 3 Saginaw Civic Center Saginaw, Michigan Diesel and Shawn Michaels vs. Yokozuna and The British Bulldog
22 Ekim 1995 In Your House 4 Winnipeg Arena Winnipeg, Manitoba, Canada Diesel vs. The British Bulldog
19 Kasım 1995 Survivor Series USAir Arena Landover, Maryland Diesel vs. Bret Hart
17 Aralık 1995 In Your House 5 Hersheypark Arena Hershey, Pennsylvania Bret Hart vs. The British Bulldog

1996Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
21 Ocak 1996 Royal Rumble Selland Arena Fresno, California Bret Hart vs. The Undertaker
18 Şubat 1996 In Your House 6 Louisville Gardens Louisville, Kentucky Bret Hart vs. Diesel
31 Mart 1996 WrestleMania XII Arrowhead Pond Anaheim, California Bret Hart vs. Shawn Michaels
28 Nisan 1996 In Your House 7: Good Friends, Better Enemies Omaha Civic Auditorium Omaha, Nebraska Shawn Michaels vs. Diesel
26 Mayıs 1996 In Your House 8: Beware of Dog Florence Civic Center Florence, South Carolina Shawn Michaels vs. The British Bulldog
28 Mayıs 1996 North Charleston Coliseum North Charleston, South Carolina Goldust vs. The Undertaker
23 Haziran 1996 King of the Ring MECCA Arena Milwaukee, Wisconsin Shawn Michaels vs. The British Bulldog
21 Temmuz 1996 In Your House 9: International Incident General Motors Place Vancouver, British Columbia, Canada Shawn Michaels, Sycho Sid and Ahmed Johnson vs. Vader, The British Bulldog and Owen Hart
18 Ağustos 1996 SummerSlam Gund Arena Cleveland, Ohio Shawn Michaels vs. Vader
22 Eylül 1996 In Your House 10: Mind Games CoreStates Center Philadelphia, Pennsylvania Shawn Michaels vs. Mankind
20 Ekim 1996 In Your House 11: Buried Alive Market Square Arena Indianapolis, Indiana The Undertaker vs. Mankind
17 Kasım 1996 Survivor Series Madison Square Garden New York, New York Shawn Michaels vs. Sycho Sid
15 Aralık 1996 In Your House 12: It's Time West Palm Beach Auditorium West Palm Beach, Florida Sycho Sid vs. Bret Hart

1997Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
19 Ocak 1997 Royal Rumble Alamodome San Antonio, Texas Sycho Sid vs. Shawn Michaels
16 Şubat 1997 In Your House 13: Final Four UTC Arena Chattanooga, Tennessee Bret Hart vs. Stone Cold Steve Austin vs. Vader vs. The Undertaker
23 Mart 1997 WrestleMania 13 Rosemont Horizon Rosemont, Illinois Sycho Sid vs. The Undertaker
20 Nisan 1997 In Your House 14: Revenge of the 'Taker Blue Cross Arena Rochester, New York Bret Hart vs. Stone Cold Steve Austin
11 Mayıs 1997 In Your House 15: A Cold Day in Hell Richmond Coliseum Richmond, Virginia The Undertaker vs. Stone Cold Steve Austin
8 Haziran 1997 King of the Ring Providence Civic Center Providence, Rhode Island The Undertaker vs. Faarooq
6 Temmuz 1997 In Your House 16: Canadian Stampede Canadian Airlines Saddledome Calgary, Alberta, Canada The Hart Foundation (Bret Hart, Owen Hart, The British Bulldog, Jim Neidhart ve Brian Pillman) vs. Stone Cold Steve Austin, Ken Shamrock, Goldust and The Legion of Doom (Hawk ve Animal)
3 Ağustos 1997 SummerSlam Continental Airlines Arena East Rutherford, New Jersey The Undertaker vs. Bret Hart
7 Eylül 1997 Ground Zero: In Your House Louisville Gardens Louisville, Kentucky Shawn Michaels vs. The Undertaker
20 Eylül 1997 One Night Only[8] NEC Arena Birmingham, England Shawn Michaels vs. The British Bulldog
5 Ekim 1997 Badd Blood: In Your House Kiel Center St. Louis, Missouri The Undertaker vs. Shawn Michaels
9 Kasım 1997 Survivor Series Molson Centre Montreal, Quebec, Canada Bret Hart vs. Shawn Michaels
7 Aralık 1997 D-Generation X: In Your House Springfield Civic Center Springfield, Massachusetts Shawn Michaels vs. Ken Shamrock

1998Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
18 Ocak 1998 Royal Rumble San Jose Arena San Jose, California Shawn Michaels vs. The Undertaker
15 Şubat 1998 No Way Out of Texas: In Your House Compaq Center Houston, Texas Stone Cold Steve Austin, Owen Hart, Cactus Jack ve Chainsaw Charlie
vs.
Triple H, Savio Vega and The New Age Outlaws (Road Dogg ve Billy Gunn)
29 Mart 1998 WrestleMania XIV FleetCenter Boston, Massachusetts Shawn Michaels vs. Stone Cold Steve Austin
26 Nisan 1998 Unforgiven: In Your House Greensboro Coliseum Greensboro, North Carolina Stone Cold Steve Austin vs. Dude Love
31 Mayıs 1998 Over the Edge: In Your House Wisconsin Center Arena Milwaukee, Wisconsin Stone Cold Steve Austin vs. Dude Love
28 Haziran 1998 King of the Ring Pittsburgh Civic Arena Pittsburgh, Pennsylvania Stone Cold Steve Austin vs. Kane
26 Temmuz 1998 Fully Loaded: In Your House Selland Arena Fresno, California Stone Cold Steve Austin and The Undertaker vs. Kane and Mankind
30 Ağustos 1998 SummerSlam Madison Square Garden New York, New York Stone Cold Steve Austin vs. The Undertaker
27 Eylül 1998 Breakdown: In Your House Copps Coliseum Hamilton, Ontario, Canada Stone Cold Steve Austin vs. The Undertaker vs. Kane
18 Ekim 1998 Judgment Day: In Your House Rosemont Horizon Rosemont, Illinois The Undertaker vs. Kane
15 Kasım 1998 Survivor Series Kiel Center St. Louis, Missouri The Rock vs. Mankind
6 Aralık 1998 Capital Carnage[9] London Arena London, England Stone Cold Steve Austin vs. The Undertaker vs. Kane vs. Mankind
13 Aralık 1998 Rock Bottom: In Your House General Motors Place Vancouver, British Columbia, Canada Stone Cold Steve Austin vs. The Undertaker

1999Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
24 Ocak 1999 Royal Rumble Arrowhead Pond of Anaheim Anaheim, California 30-man Royal Rumble maçı
14 Şubat 1999 St. Valentine's Day Massacre: In Your House Memphis Pyramid Memphis, Tennessee Stone Cold Steve Austin vs. Mr. McMahon
28 Mart 1999 WrestleMania XV First Union Center Philadelphia, Pennsylvania The Rock vs. Stone Cold Steve Austin
25 Nisan 1999 Backlash: In Your House Providence Civic Center Providence, Rhode Island Stone Cold Steve Austin vs. The Rock
16 Mayıs 1999 No Mercy[9] Manchester Evening News Arena Manchester, England Stone Cold Steve Austin vs. The Undertaker vs. Triple H
23 Mayıs 1999 Over the Edge Kemper Arena Kansas City, Missouri Stone Cold Steve Austin vs. The Undertaker
27 Haziran 1999 King of the Ring Greensboro Coliseum Greensboro, North Carolina Stone Cold Steve Austin vs. Mr. McMahon ve Shane McMahon
25 Temmuz 1999 Fully Loaded Marine Midland Arena Buffalo, New York Stone Cold Steve Austin vs. The Undertaker
22 Ağustos 1999 SummerSlam Target Center Minneapolis, Minnesota Stone Cold Steve Austin vs. Triple H vs. Mankind
26 Eylül 1999 Unforgiven Charlotte Coliseum Charlotte, North Carolina Triple H vs. The Rock vs. Mankind vs. The British Bulldog vs. Kane vs. Big Show
2 Ekim 1999 Rebellion[9] National Indoor Arena Birmingham, England Triple H vs. The Rock
17 Ekim 1999 No Mercy Gund Arena Cleveland, Ohio Triple H vs. Stone Cold Steve Austin
14 Kasım 1999 Survivor Series Joe Louis Arena Detroit, Michigan Triple H vs. The Rock vs. Big Show
12 Aralık 1999 Armageddon National Car Rental Center Sunrise, Florida Triple H vs. Mr. McMahon

2000'lerDüzenle

2000Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
23 Ocak 2000 Royal Rumble Madison Square Garden New York, New York 30-man Royal Rumble maçı
27 Şubat 2000 No Way Out Hartford Civic Center Hartford, Connecticut Triple H vs. Cactus Jack
2 Nisan 2000 WrestleMania 2000 Arrowhead Pond of Anaheim Anaheim, California Triple H vs. The Rock vs. Big Show vs. Mick Foley
30 Nisan 2000 Backlash MCI Center Washington Triple H vs. The Rock
6 Mayıs 2000 Insurrextion[9] Earls Court Exhibition Centre London, England The Rock vs. Triple H vs. Shane McMahon
21 Mayıs 2000 Judgment Day Freedom Hall Louisville, Kentucky The Rock vs. Triple H
25 Haziran 2000 King of the Ring FleetCenter Boston, Massachusetts The McMahon-Helmsley Faction (Triple H, Mr. McMahon and Shane McMahon) vs. The Rock, The Undertaker and Kane
23 Temmuz 2000 Fully Loaded Reunion Arena Dallas, Texas The Rock vs. Chris Benoit
27 Ağustos 2000 SummerSlam Raleigh Entertainment and Sports Arena Raleigh, North Carolina The Rock vs. Triple H vs. Kurt Angle
24 Eylül 2000 Unforgiven First Union Center Philadelphia, Pennsylvania The Rock vs. The Undertaker vs. Chris Benoit vs. Kane
22 Ekim 2000 No Mercy Pepsi Arena Albany, New York The Rock vs. Kurt Angle
19 Kasım 2000 Survivor Series Ice Palace Tampa, Florida Stone Cold Steve Austin vs. Triple H
2 Aralık 2000 Rebellion[9] Sheffield Arena Sheffield, England Kurt Angle vs. The Rock vs. Stone Cold Steve Austin vs. Rikishi
10 Aralık 2000 Armageddon Birmingham–Jefferson Civic Center Birmingham, Alabama Kurt Angle vs. Stone Cold Steve Austin vs. The Rock vs. The Undertaker vs. Triple H vs. Rikishi

2001Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
21 Ocak 2001 Royal Rumble New Orleans Arena New Orleans, Louisiana 30-man Royal Rumble maçı
25 Şubat 2001 No Way Out Thomas & Mack Center Paradise, Nevada Kurt Angle vs. The Rock
1 Nisan 2001 WrestleMania X-Seven Reliant Astrodome Houston, Texas The Rock vs. Stone Cold Steve Austin
29 Nisan 2001 Backlash Allstate Arena Rosemont, Illinois The Two Man Power Trip (Stone Cold Steve Austin and Triple H) vs. The Brothers of Destruction (The Undertaker and Kane)
5 Mayıs 2001 Insurrextion[9] Earls Court London, England Two Man Power Trip (Stone Cold Steve Austin and Triple H) vs. The Undertaker
20 Mayıs 2001 Judgment Day ARCO Arena Sacramento, California Stone Cold Steve Austin vs. The Undertaker
24 Haziran 2001 King of the Ring Continental Airlines Arena East Rutherford, New Jersey Stone Cold Steve Austin vs. Chris Jericho vs. Chris Benoit
22 Temmuz 2001 Invasion Gund Arena Cleveland, Ohio The Alliance (Booker T, Diamond Dallas Page, Rhyno and The Dudley Boyz (Bubba Ray Dudley and D-Von Dudley)) vs. Team WWF (Stone Cold Steve Austin, Kurt Angle, The Undertaker, Kane and Chris Jericho)
19 Ağustos 2001 SummerSlam Compaq Center San Jose, California Booker T vs. The Rock
23 Eylül 2001 Unforgiven Mellon Arena Pittsburgh, Pennsylvania Stone Cold Steve Austin vs. Kurt Angle
21 Ekim 2001 No Mercy Savvis Center St. Louis, Missouri Kurt Angle vs. Stone Cold Steve Austin vs. Rob Van Dam
3 Kasım 2001 Rebellion[9] Manchester Arena Manchester, England Stone Cold Steve Austin vs. The Rock
18 Kasım 2001 Survivor Series Greensboro Coliseum Greensboro, North Carolina Team WWF (The Rock, Chris Jericho, The Undertaker, Kane and Big Show) vs. The Alliance (Stone Cold Steve Austin, Rob Van Dam, Kurt Angle, Booker T and Shane McMahon)
9 Aralık 2001 Vengeance San Diego Sports Arena San Diego, California Chris Jericho vs. Stone Cold Steve Austin

2002Düzenle

Raw brandı etkinlik SmackDown-brandı etkinlik
Tarih Ad Mekan Şehir Main event
20 Ocak 2002 Royal Rumble Philips Arena Atlanta, Georgia 30-man Royal Rumble maçı
17 Şubat 2002 No Way Out Bradley Center Milwaukee, Wisconsin Chris Jericho vs. Stone Cold Steve Austin
17 Mart 2002 WrestleMania X8 SkyDome Toronto, Ontario, Canada Chris Jericho vs. Triple H
21 Nisan 2002 Backlash Kemper Arena Kansas City, Missouri Triple H vs. Hulk Hogan
4 Mayıs 2002 Insurrextion[9] Wembley Arena London, England Triple H vs. The Undertaker
19 Mayıs 2002 Judgment Day Gaylord Entertainment Center Nashville, Tennessee Hulk Hogan vs. The Undertaker
23 Haziran 2002 King of the Ring Nationwide Arena Columbus, Ohio The Undertaker vs. Triple H
21 Temmuz 2002 Vengeance Joe Louis Arena Detroit, Michigan The Undertaker vs. The Rock vs. Kurt Angle
25 Ağustos 2002 SummerSlam Nassau Veterans Memorial Coliseum Uniondale, New York The Rock vs. Brock Lesnar
22 Eylül 2002 Unforgiven Staples Center Los Angeles, California Brock Lesnar vs. The Undertaker
20 Ekim 2002 No Mercy Alltel Arena North Little Rock, Arkansas Brock Lesnar vs. The Undertaker
26 Ekim 2002 Rebellion[9] Manchester Arena Manchester, England Brock Lesnar and Paul Heyman vs. Edge
17 Kasım 2002 Survivor Series Madison Square Garden New York, New York Triple H vs. Shawn Michaels vs. Rob Van Dam vs. Kane vs. Chris Jericho vs. Booker T
15 Aralık 2002 Armageddon Office Depot Center Sunrise, Florida Shawn Michaels vs. Triple H

2003Düzenle

Raw-brand'ı etkinlik SmackDown-brand'ı etkinlik
Tarih Ad Mekan Şehir Main event
19 Ocak 2003 Royal Rumble Fleet Center Boston, Massachusetts 30-man Royal Rumble maçı
23 Şubat 2003 No Way Out Bell Centre Montreal, Quebec, Canada The Rock vs. Hulk Hogan
30 Mart 2003 WrestleMania XIX Safeco Field Seattle, Washington Kurt Angle vs. Brock Lesnar
27 Nisan 2003 Backlash Worcester Centrum Worcester, Massachusetts The Rock vs. Goldberg
18 Mayıs 2003 Judgment Day Charlotte Coliseum Charlotte, North Carolina Brock Lesnar vs. Big Show
7 Haziran 2003 Insurrextion[9] Telewest Arena Newcastle, England Triple H vs. Kevin Nash
15 Haziran 2003 Bad Blood Compaq Center Houston, Texas Triple H vs. Kevin Nash
27 Temmuz 2003 Vengeance Pepsi Center Denver, Colorado Brock Lesnar vs. Kurt Angle vs. Big Show
24 Ağustos 2003 SummerSlam America West Arena Phoenix, Arizona Triple H vs. Goldberg vs. Kevin Nash vs. Chris Jericho vs. Randy Orton vs. Shawn Michaels
19 Eylül 2003 Unforgiven Giant Center Hershey, Pennsylvania Triple H vs. Goldberg
19 Ekim 2003 No Mercy 1. Mariner Arena Baltimore, Maryland Brock Lesnar vs. The Undertaker
16 Kasım 2003 Survivor Series American Airlines Center Dallas, Texas Goldberg vs. Triple H
14 Aralık 2003 Armageddon TD Waterhouse Center Orlando, Florida Goldberg vs. Triple H vs. Kane

2004Düzenle

Raw-brand'ı etkinlik SmackDown-brand'ı etkinlik
Tarih Ad Mekan Şehir Main event
25 Ocak 2004 Royal Rumble Wachovia Center Philadelphia, Pennsylvania 30-man Royal Rumble maçı
15 Şubat 2004 No Way Out Cow Palace Daly City, California Brock Lesnar vs. Eddie Guerrero
14 Mart 2004 WrestleMania XX Madison Square Garden New York, New York Triple H vs. Chris Benoit vs. Shawn Michaels
18 Nisan 2004 Backlash Rexall Place Edmonton, Alberta, Canada Chris Benoit vs. Triple H vs. Shawn Michaels
16 Mayıs 2004 Judgment Day Staples Center Los Angeles, California Eddie Guerrero vs. John "Bradshaw" Layfield
13 Haziran 2004 Bad Blood Nationwide Arena Columbus, Ohio Triple H vs. Shawn Michaels
27 Haziran 2004 The Great American Bash Norfolk Scope Norfolk, Virginia The Undertaker vs. The Dudley Boyz
11 Temmuz 2004 Vengeance Hartford Civic Center Hartford, Connecticut Chris Benoit vs. Triple H
15 Ağustos 2004 SummerSlam Air Canada Centre Toronto, Ontario, Canada Chris Benoit vs. Randy Orton
12 Eylül 2004 Unforgiven Rose Garden Arena Portland, Oregon Randy Orton vs. Triple H
3 Ekim 2004 No Mercy Continental Airlines Arena East Rutherford, New Jersey John "Bradshaw" Layfield vs. The Undertaker
19 Ekim 2004 Taboo Tuesday Bradley Center Milwaukee, Wisconsin Randy Orton vs. Ric Flair
14 Kasım 2004 Survivor Series Gund Arena Cleveland, Ohio Triple H, Batista, Edge ve Gene Snitsky
vs.
Randy Orton, Chris Benoit, Chris Jericho ve Maven
12 Aralık 2004 Armageddon Gwinnett Arena Duluth, Georgia John "Bradshaw" Layfield vs. The Undertaker vs. Eddie Guerrero vs. Booker T

2005Düzenle

Raw-brand'ı etkinlik SmackDown-brand'ı etkinlik ECW-brand'ı etkinlik
Tarih Ad Mekan Şehir Main event
9 Ocak 2005 New Year's Revolution Coliseo de Puerto Rico San Juan, Puerto Rico Triple H vs. Chris Benoit vs. Chris Jericho vs. Batista vs. Randy Orton vs. Edge
30 Ocak 2005 Royal Rumble Save Mart Center Fresno, California 30-man Royal Rumble maçı
20 Şubat 2005 No Way Out Mellon Arena Pittsburgh, Pennsylvania John "Bradshaw" Layfield vs. Big Show
3 Nisan 2005 WrestleMania 21 Staples Center Los Angeles, California Triple H vs. Batista
1 Mayıs 2005 Backlash Verizon Wireless Arena Manchester, New Hampshire Batista vs. Triple H
22 Mayıs 2005 Judgment Day Target Center Minneaplois, Minnesota John Cena vs. John "Bradshaw" Layfield
12 Haziran 2005 One Night Stand Hammerstein Ballroom New York, New York The Dudley Boyz (Bubba Ray Dudley and D-Von Dudley) vs. Tommy Dreamer and The Sandman
Haziran 26, 2005 Vengeance Thomas & Mack Center Paradise, Nevada Batista vs. Triple H
24 Temmuz 2005 The Great American Bash HSBC Arena Buffalo, New York Batista vs. John "Bradshaw" Layfield
21 Ağustos 2005 SummerSlam MCI Center Washington Hulk Hogan vs. Shawn Michaels
18 Eylül 2005 Unforgiven Ford Center Oklahoma City, Oklahoma John Cena vs. Kurt Angle
9 Ekim 2005 No Mercy Toyota Center Houston, Texas Batista vs. Eddie Guerrero
1 Kasım 2005 Taboo Tuesday iPayOne Center San Diego, California John Cena vs. Kurt Angle vs. Shawn Michaels
27 Kasım 2005 Survivor Series Joe Louis Arena Detroit, Michigan Batista, Randy Orton, Rey Mysterio, John "Bradshaw" Layfield ve Bobby Lashley
vs.
Shawn Michaels, Kane, Big Show, Carlito ve Chris Masters
18 Aralık 2005 Armageddon Dunkin' Donuts Center Providence, Rhode Island The Undertaker vs. Randy Orton

2006Düzenle

Raw-brand'ı etkinlik SmackDown-brand'ı etkinlik ECW-brand'ı etkinlik
Tarih Ad Mekan Şehir Main event
8 Ocak 2006 New Year's Revolution Pepsi Arena Albany, New York John Cena vs. Edge
29 Ocak 2006 Royal Rumble American Airlines Arena Miami, Florida Kurt Angle vs. Mark Henry
19 Şubat 2006 No Way Out 1. Mariner Arena Baltimore, Maryland Kurt Angle vs. The Undertaker
2 Nisan 2006 WrestleMania 22 Allstate Arena Rosemont, Illinois John Cena vs. Triple H
30 Nisan 2006 Backlash Rupp Arena Lexington, Kentucky John Cena vs. Triple H vs. Edge
21 Mayıs 2006 Judgment Day US Airways Center Phoenix, Arizona Rey Mysterio vs. John "Bradshaw" Layfield
11 Haziran 2006 One Night Stand Hammerstein Ballroom New York, New York John Cena vs. Rob Van Dam
25 Haziran 2006 Vengeance Charlotte Bobcats Arena Charlotte, North Carolina D-Generation X (Triple H and Shawn Michaels) vs. The Spirit Squad (Kenny, Johnny, Mitch, Nicky, and Mikey)
23 Temmuz 2006 The Great American Bash Conseco Fieldhouse Indianapolis, Indiana Rey Mysterio vs. Booker T
Ağustos 20, 2006 SummerSlam TD Banknorth Garden Boston, Massachusetts Edge vs. John Cena
17 Eylül 2006 Unforgiven Air Canada Centre Toronto, Ontario, Canada Edge vs. John Cena
8 Ekim 2006 No Mercy RBC Center Raleigh, North Carolina Booker T vs. Bobby Lashley vs. Batista vs. Finlay
5 Kasım 2006 Cyber Sunday U.S. Bank Arena Cincinnati, Ohio Booker T vs. John Cena vs. Big Show
26 Kasım 2006 Survivor Series Wachovia Center Philadelphia, Pennsylvania Booker T vs. Batista
3 Aralık 2006 December to Dismember James Brown Arena Augusta, Georgia Big Show vs. Bobby Lashley vs. Rob Van Dam vs. CM Punk vs. Hardcore Holly vs. Test
17 Aralık 2006 Armageddon Richmond Coliseum Richmond, Virginia John Cena ve Batista vs. Booker T ve Finlay

2007Düzenle

Raw-brand'ı etkinlik SmackDown-brand'ı etkinlik
Tarih Ad Mekan Şehir Main event
7 Ocak 2007 New Year's Revolution Kemper Arena Kansas City, Missouri John Cena vs. Umaga
28 Ocak 2007 Royal Rumble AT&T Center San Antonio, Texas 30-man Royal Rumble maçı
18 Şubat 2007 No Way Out Staples Center Los Angeles, California John Cena ve Shawn Michaels vs. Batista ve The Undertaker
1 Nisan 2007 WrestleMania 23 Ford Field Detroit, Michigan John Cena vs. Shawn Michaels
29 Nisan 2007 Backlash Philips Arena Atlanta, Georgia John Cena vs. Edge vs. Randy Orton vs. Shawn Michaels
20 Mayıs 2007 Judgment Day Scottrade Center St. Louis, Missouri John Cena vs. The Great Khali
3 Haziran 2007 One Night Stand Jacksonville Veterans Memorial Arena Jacksonville, Florida John Cena vs. The Great Khali
24 Haziran 2007 Vengeance: Night of Champions Toyota Center Houston, Texas John Cena vs. Bobby Lashley vs. Randy Orton vs. Booker T vs. Mick Foley
22 Temmuz 2007 The Great American Bash HP Pavilion San Jose, California John Cena vs. Bobby Lashley
26 Ağustos 2007 SummerSlam Continental Airlines Arena East Rutherford, New Jersey John Cena vs. Randy Orton
16 Eylül 2007 Unforgiven FedExForum Memphis, Tennessee The Undertaker vs. Mark Henry
7 Ekim 2007 No Mercy Allstate Arena Rosemont, Illinois Triple H vs. Randy Orton
28 Ekim 2007 Cyber Sunday Verizon Center Washington Batista vs. The Undertaker
18 Kasım 2007 Survivor Series American Airlines Arena Miami, Florida Batista vs. The Undertaker
16 Aralık 2007 Armageddon Mellon Arena Pittsburgh, Pennsylvania Batista vs. The Undertaker vs. Edge

2008Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
27 Ocak 2008 Royal Rumble Madison Square Garden New York, New York 30-man Royal Rumble maçı
17 Şubat 2008 No Way Out Thomas & Mack Center Paradise, Nevada Triple H vs. Shawn Michaels vs. Jeff Hardy vs. Chris Jericho vs. Umaga vs. John "Bradshaw" Layfield
30 Mart 2008 WrestleMania XXIV Florida Citrus Bowl Orlando, Florida Edge vs. The Undertaker
27 Nisan 2008 Backlash 1. Mariner Arena Baltimore, Maryland Randy Orton vs. Triple H vs. John Cena vs. John "Bradshaw" Layfield
18 Mayıs 2008 Judgment Day Qwest Center Omaha Omaha, Nebraska Triple H vs. Randy Orton
1 Haziran 2008 One Night Stand San Diego Sports Arena San Diego, California The Undertaker vs. Edge
29 Haziran 2008 Night of Champions American Airlines Center Dallas, Texas Triple H vs. John Cena
20 Temmuz 2008 The Great American Bash Nassau Veterans Memorial Coliseum Uniondale, New York Triple H vs. Edge
17 Ağustos 2008 SummerSlam Conseco Fieldhouse Indianapolis, Indiana The Undertaker vs. Edge
7 Eylül 2008 Unforgiven Quicken Loans Arena Cleveland, Ohio Batista vs. John "Bradshaw" Layfield vs. Chris Jericho vs. Rey Mysterio vs. Kane
5 Ekim 2008 No Mercy Rose Garden Arena Portland, Oregon Chris Jericho vs. Shawn Michaels
26 Ekim 2008 Cyber Sunday US Airways Center Phoenix, Arizona Chris Jericho vs. Batista
23 Kasım 2008 Survivor Series TD Banknorth Garden Boston, Massachusetts Chris Jericho vs. John Cena
14 Aralık 2008 Armageddon HSBC Arena Buffalo, New York Edge vs. Triple H vs. Jeff Hardy

2009Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
25 Ocak 2009 Royal Rumble Joe Louis Arena Detroit, Michigan 30-man Royal Rumble maçı
15 Şubat 2009 No Way Out KeyArena Seattle, Washington John Cena vs. Edge vs. Rey Mysterio vs. Chris Jericho vs. Kane vs. Mike Knox
5 Nisan 2009 WrestleMania XXV Reliant Stadium Houston, Texas Triple H vs. Randy Orton
26 Nisan 2009 Backlash Dunkin' Donuts Center Providence, Rhode Island John Cena vs. Edge
17 Mayıs 2009 Judgment Day Allstate Arena Rosemont, Illinois Edge vs. Jeff Hardy
7 Haziran 2009 Extreme Rules New Orleans Arena New Orleans, Louisiana Jeff Hardy vs. CM Punk
28 Haziran 2009 The Bash ARCO Arena Sacramento, California Randy Orton vs. Triple H
26 Temmuz 2009 Night of Champions Wachovia Center Philadelphia, Pennsylvania CM Punk vs. Jeff Hardy
23 Ağustos 2009 SummerSlam Staples Center Los Angeles, California Jeff Hardy vs. CM Punk
13 Eylül 2009 Breaking Point Bell Centre Montreal, Quebec, Canada CM Punk vs. The Undertaker
4 Ekim 2009 Hell in a Cell Prudential Center Newark, New Jersey D-Generation X (Triple H ve Shawn Michaels) vs. The Legacy (Cody Rhodes ve Ted DiBiase)
25 Ekim 2009 Bragging Rights Mellon Arena Pittsburgh, Pennsylvania Randy Orton vs. John Cena
22 Kasım 2009 Survivor Series Verizon Center Washington John Cena vs. Triple H vs. Shawn Michaels
13 Aralık 2009 TLC: Tables, Ladders & Chairs AT&T Center San Antonio, Texas D-Generation X (Triple H ve Shawn Michaels) vs. Jeri-Show (Chris Jericho ve Big Show)

2010'larDüzenle

2010Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
31 Ocak 2010 Royal Rumble Philips Arena Atlanta, Georgia 30-man Royal Rumble maçı
21 Şubat 2010 Elimination Chamber Scottrade Center St. Louis, Missouri The Undertaker vs. Chris Jericho vs. John Morrison vs. R-Truth vs. CM Punk vs. Rey Mysterio
28 Mart 2010 WrestleMania XXVI University of Phoenix Stadium Glendale, Arizona The Undertaker vs. Shawn Michaels
25 Nisan 2010 Extreme Rules 1. Mariner Arena Baltimore, Maryland John Cena vs. Batista
23 Mayıs 2010 Over the Limit Joe Louis Arena Detroit, Michigan John Cena vs. Batista
20 Haziran 2010 Fatal 4-Way Nassau Veterans Memorial Coliseum Uniondale, New York John Cena vs. Sheamus vs. Randy Orton vs. Edge
18 Temmuz 2010 Money in the Bank Sprint Center Kansas City, Missouri Sheamus vs. John Cena
15 Ağustos 2010 SummerSlam Staples Center Los Angeles, California Takım WWE (John Cena, Daniel Bryan, Edge, Chris Jericho, Bret Hart, R-Truth and John Morrison) vs. The Nexus (Wade Barrett, Justin Gabriel, Heath Slater, David Otunga, Skip Sheffield, Michael Tarver ve Darren Young)
19 Eylül 2010 Night of Champions Allstate Arena Rosemont, Illinois Sheamus vs. Randy Orton vs. Wade Barrett vs. Edge vs. John Cena vs. Chris Jericho
3 Ekim 2010 Hell in a Cell American Airlines Center Dallas, Texas Kane vs. The Undertaker
24 Ekim 2010 Bragging Rights Target Center Minneapolis, Minnesota Randy Orton vs. Wade Barrett
21 Kasım 2010 Survivor Series American Airlines Arena Miami, Florida Randy Orton vs. Wade Barrett
19 Aralık 2010 TLC: Tables, Ladders & Chairs Toyota Center Houston, Texas John Cena vs. Wade Barrett

2011Düzenle

Date Name Venue City Main event
30 Ocak 2011 Royal Rumble TD Garden Boston, Massachusetts 40-man Royal Rumble match
20 Şubat 2011 Elimination Chamber Oracle Arena Oakland, California CM Punk vs. John Cena vs. John Morrison vs. Sheamus vs. Randy Orton vs. R-Truth
3 Nisan 2011 WrestleMania XXVII Georgia Dome Atlanta, Georgia The Miz vs. John Cena
1 Mayıs 2011 Extreme Rules St. Pete Times Forum Tampa, Florida The Miz vs. John Cena vs. John Morrison
22 Mayıs 2011 Over the Limit KeyArena Seattle, Washington John Cena vs. The Miz
19 Haziran 2011 Capitol Punishment Verizon Center Washington John Cena vs. R-Truth
17 Temmuz 2011 Money in the Bank Allstate Arena Rosemont, Illinois John Cena vs. CM Punk
14 Ağustos 2010 SummerSlam Staples Center Los Angeles, California CM Punk vs. Alberto Del Rio
18 Eylül 2011 Night of Champions First Niagara Center Buffalo, New York Triple H vs. CM Punk
2 Ekim 2011 Hell in a Cell New Orleans Arena New Orleans, Louisiana John Cena vs. Alberto Del Rio vs. CM Punk
23 Ekim 2011 Vengeance AT&T Center San Antonio, Texas Alberto Del Rio vs. John Cena
20 Kasım 2011 Survivor Series Madison Square Garden New York, New York John Cena and The Rock vs. Awesome Truth (The Miz and R-Truth)
18 Aralık 2011 TLC: Tables, Ladders & Chairs 1. Mariner Arena Baltimore, Maryland CM Punk vs. The Miz vs. Alberto Del Rio

2012Düzenle

Date Name Venue City Main event
29 Ocak 2012 Royal Rumble Scottrade Center St. Louis, Missouri 30-man Royal Rumble match
19 Şubat 2012 Elimination Chamber Bradley Center Milwaukee, Wisconsin John Cena vs. Kane
1 Nisan 2012 WrestleMania XXVIII Sun Life Stadium Miami Gardens, Florida John Cena vs. The Rock
29 Nisan 2012 Extreme Rules Allstate Arena Rosemont, Illinois John Cena vs. Brock Lesnar
20 Mayıs 2012 Over the Limit PNC Arena Raleigh, North Carolina John Cena vs. John Laurinaitis
17 Haziran 2012 No Way Out Izod Center East Rutherford, New Jersey John Cena vs. Big Show
15 Temmuz 2012 Money in the Bank US Airways Center Phoenix, Arizona John Cena vs. Kane vs. Chris Jericho vs. Big Show vs. The Miz
19 Ağustos 2012 SummerSlam Staples Center Los Angeles, California Brock Lesnar vs. Triple H
16 Eylül 2012 Night of Champions TD Garden Boston, Massachusetts CM Punk vs. John Cena
28 Ekim 2012 Hell in a Cell Philips Arena Atlanta, Georgia CM Punk vs. Ryback
18 Kasım 2012 Survivor Series Bankers Life Fieldhouse Indianapolis, Indiana CM Punk vs. Ryback vs. John Cena
16 Aralık 2012 TLC: Tables, Ladders & Chairs Barclays Center Brooklyn, New York John Cena vs. Dolph Ziggler

2013Düzenle

Tarih Ad Mekan Şehir Main event
27 Ocak 2013 Royal Rumble US Airways Center Phoenix, Arizona CM Punk vs. The Rock
17 Şubat 2013 Elimination Chamber New Orleans Arena New Orleans, Louisiana The Rock vs. CM Punk
7 Nisan 2013 WrestleMania 29 MetLife Stadium East Rutherford, New Jersey The Rock vs. John Cena
19 Mayıs 2013 Extreme Rules Scottrade Center St. Louis, Missouri Brock Lesnar vs. Triple H
16 Haziran 2013 Payback Allstate Arena Rosemont, Illinois John Cena vs. Ryback
14 Temmuz 2013 Money in the Bank Wells Fargo Center Philadelphia, Pennsylvania Randy Orton vs. Rob Van Dam vs. CM Punk vs. Daniel Bryan vs. Sheamus vs. Christian
18 Ağustos 2013 SummerSlam Staples Center Los Angeles, California Daniel Bryan vs. Randy Orton
15 Eylül 2013 Night of Champions Joe Louis Arena Detroit, Michigan Randy Orton vs. Daniel Bryan
6 Ekim 2013 Battleground First Niagara Center Buffalo, New York Randy Orton vs. Daniel Bryan
27 Ekim 2013 Hell in a Cell American Airlines Arena Miami, Florida Randy Orton vs. Daniel Bryan
24 Kasım 2013 Survivor Series TD Garden Boston, Massachusetts Randy Orton vs. Big Show
15 Aralık 2013 TLC: Tables, Ladders & Chairs Toyota Center Houston, Texas Randy Orton vs. John Cena

2014Düzenle

NXT etkinliği
Etkinlik Tarih Yer Şehir Ana etkinlik
Royal Rumble 26 Ocak 2014 Consol Energy Center Pittsburgh, Pensilvanya 30 kişilik Royal Rumble maçı
Elimination Chamber 23 Şubat 2014 Target Center Minneapolis, Minnesota Randy Orton (ş) vs. John Cena vs. Daniel Bryan vs. Sheamus vs. Christian vs. Cesaro - WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için Elimination Chamber maçı
Arrival 27 Şubat 2014 Full Sail University Winter Park, FL Bo Dallas vs. Adrian Neville. NXT Championship
WrestleMania XXX 6 Nisan 2014 Mercedes-Benz Superdome New Orleans, LA Randy Orton vs. Batista vs. Daniel Bryan. WWE World Heavyweight Championship
Extreme Rules 4 Mayıs 2014 Izod Center East Rutherford, NJ Daniel Bryan vs. Kane. WWE World Heavyweight Championship
TakeOver 29 Mayıs 2014 Full Sail University Winter Park, FL Adrian Neville vs. Tyson Kidd. NXT Championship
Payback 1 Haziran 2014 Allstate Arena Rosemont, IL The Shield (Dean Ambrose, Seth Rollins ve Roman Reigns) vs. Evolution (Triple H, Randy Orton ve Batista)
Money in the Bank 29 Haziran 2014 TD Garden Boston, MA John Cena vs. Alberto Del Rio vs. Bray Wyatt vs. Cesaro vs. Kane vs. Randy Orton vs. Roman Reigns vs. Sheamus. WWE World Heavyweight Championship
Battleground 20 Temmuz 2014 Tampa Bay Times Forum Tampa, FL John Cena vs. Randy Orton vs. Kane vs. Roman Reigns. WWE World Heavyweight Championship
SummerSlam 17 Ağustos 2014 Staples Center Los Angeles, CA John Cena vs. Brock Lesnar. WWE World Heavyweight Championship
TakeOver: Fatal 4-Way 11 Eylül 2014 Full Sail University Winter Park, FL Adrian Neville vs. Sami Zayn vs. Tyson Kidd vs. Tyler Breeze. NXT Championship
Night of Champions 21 Eylül 2014 Bridgestone Arena Nashville, TN Brock Lesnar vs. John Cena. WWE World Heavyweight Championship
Hell in a Cell 26 Ekim 2014 American Airlines Center Dallas, TX Seth Rollins vs. Dean Ambrose
Survivor Series 23 Kasım 2014 Scottrade Center St. Louis, MO Team Cena (John Cena, Dolph Ziggler, Big Show, Ryback ve Erick Rowan) vs. The Authority (Seth Rollins, Kane, Mark Henry, Rusev ve Luke Harper)
TakeOver: R Evolution 11 Aralık 2014 Full Sail University Winter Park, FL Adrian Neville vs. Sami Zayn. NXT Championship
TLC: Tables, Ladders, Chairs... and Stairs 14 Aralık 2014 Quicken Loans Arena Cleveland, OH Dean Ambrose vs. Bray Wyatt

2015Düzenle

NXT etkinliği
Etkinlik Tarih Yer Şehir Ana etkinlik
Royal Rumble 25 Ocak 2015 Wells Fargo Center Philadelphia, PA 30 kişilik Royal Rumble maçı
TakeOver: Rival 11 Şubat 2015 Full Sail University Winter Park, FL Sami Zayn vs. Kevin Owens. NXT Championship
Fastlane 22 Şubat 2015 FedExForum Memphis, TN Roman Reigns vs. Daniel Bryan
WrestleMania 31 29 Mart 2015 Levi's Stadium Santa Clara, CA Brock Lesnar vs. Roman Reigns (vs. Seth Rollins). WWE World Heavyweight Championship
Extreme Rules 26 Nisan 2015 Allstate Arena Rosemont, IL Seth Rollins vs. Randy Orton. WWE World Heavyweight Championship
King of the Ring 28 Nisan 2015 iWireless Center Moline, IL Neville vs. Bad News Barrett
Payback 17 Mayıs 2015 Royal Farms Arena Baltimore, MD Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Randy Orton vs. Dean Ambrose. WWE World Heavyweight Championship
TakeOver: Unstoppable 20 Mayıs 2015 Full Sail University Winter Park, FL Kevin Owens vs. Sami Zayn. NXT Championship
Elimination Chamber 31 Mayıs 2015 American Bank Center Corpus Christi, TX Seth Rollins vs. Dean Ambrose. WWE World Heavyweight Championship
Money in the Bank 14 Haziran 2015 Nationwide Arena Columbus, OH Seth Rollins vs. Dean Ambrose. WWE World Heavyweight Championship
The Beast in the East 4 Temmuz 2015 Ryōgoku Sumo Hall Sumida, Tokyo
Japonya
John Cena ve Dolph Ziggler vs. Kane ve King Barrett
Battleground 19 Temmuz 2015 Scottrade Center St. Louis, MO Seth Rollins vs. Brock Lesnar. WWE World Heavyweight Championship
TakeOver: Brooklyn 22 Ağustos 2015 Barclays Center Brooklyn, NY Finn Bálor vs. Kevin Owens. NXT Championship
SummerSlam 23 Ağustos 2015 Barclays Center Brooklyn, NY The Undertaker vs. Brock Lesnar
Night of Champions 20 Eylül 2015 Toyota Center Houston, TX Seth Rollins vs. Sting. WWE World Heavyweight Championship
Live from Madison Square Garden 3 Ekim 2015 Madison Square Garden New York, NY John Cena vs. Seth Rollins. WWE United States Championship
TakeOver: Respect 7 Ekim 2015 Full Sail University Winter Park, FL Bayley vs. Sasha Banks. NXT Women's Championship
Hell in a Cell 25 Ekim 2015 Staples Center Los Angeles, CA The Undertaker vs. Brock Lesnar
Survivor Series 22 Kasım 2015 Philips Arena Atlanta, GA Roman Reigns vs. Sheamus. WWE World Heavyweight Championship
TLC: Tables, Ladders and Chairs 13 Aralık 2015 TD Garden Boston, MA Sheamus vs. Roman Reigns. WWE World Heavyweight Championship
TakeOver: London 16 Aralık 2015 SSE Arena, Wembley Wembley, Londra
İngiltere
Finn Bálor vs. Samoa Joe. NXT Championship

2016Düzenle

Raw etkinliği SmackDown etkinliği NXT etkinliği
Etkinlik Tarih Yer Şehir Ana etkinlik
Royal Rumble 24 Ocak 2016 Amway Center Orlando, FL 30 kişilik Royal Rumble maçı. WWE World Heavyweight Championship
Fastlane 21 Şubat 2016 Quicken Loans Arena Cleveland, OH Roman Reigns vs. Dean Ambrose vs. Brock Lesnar
Roadblock 12 Mart 2016 Ricoh Coliseum Toronto, Ontario
Kanada
Triple H vs. Dean Ambrose. WWE World Heavyweight Championship
TakeOver: Dallas 1 Nisan 2016 Kay Bailey Hutchison Convention Center Dallas, TX Finn Bálor vs. Samoa Joe. NXT Championship
WrestleMania 32 3 Nisan 2016 AT&T Stadium Arlington, TX Triple H vs. Roman Reigns. WWE World Heavyweight Championship
Payback 1 Mayıs 2016 Allstate Arena Rosemont, IL Roman Reigns vs. AJ Styles. WWE World Heavyweight Championship
Extreme Rules 22 Mayıs 2016 Prudential Center Newark, NJ Roman Reigns vs. AJ Styles. WWE World Heavyweight Championship
TakeOver: The End 8 Haziran 2016 Full Sail University Winter Park, FL Samoa Joe vs. Finn Bálor. NXT Championship
Money in the Bank 19 Haziran 2016 T-Mobile Arena Paradise, NV Seth Rollins vs. Dean Ambrose. WWE World Heavyweight Championship
Battleground 24 Temmuz 2016 Verizon Center Washington Dean Ambrose vs. Roman Reigns vs. Seth Rollins. WWE Championship
TakeOver: Brooklyn II 20 Ağustos 2016 Barclays Center Brooklyn, NY Samoa Joe vs. Shinsuke Nakamura. NXT Championship
SummerSlam 21 Ağustos 2016 Barclays Center Brooklyn, NY Brock Lesnar vs. Randy Orton
Backlash 11 Eylül 2016 Richmond Coliseum Richmond, VA Dean Ambrose vs. AJ Styles. WWE World Championship
Cruiserweight Classic Finale 14 Eylül 2016 Full Sail University Winter Park, FL Gran Metalik vs. T.J. Perkins. WWE Cruiserweight Championship
Clash of Champions 25 Eylül 2016 Bankers Life Fieldhouse Indianapolis, IN Kevin Owens vs. Seth Rollins. WWE Universal Championship
No Mercy 9 Ekim 2016 Golden 1 Center Sacramento, CA Randy Orton vs. Bray Wyatt
Hell in a Cell 30 Ekim 2016 TD Garden Boston, MA Sasha Banks vs. Charlotte Flair. WWE Raw Women's Championship
TakeOver: Toronto 19 Kasım 2016 Air Canada Centre Toronto, Ontario
Kanada
Shinsuke Nakamura vs. Samoa Joe. NXT Championship
Survivor Series 20 Kasım 2016 Air Canada Centre Toronto, Ontario
Kanada
Goldberg vs. Brock Lesnar
TLC: Tables, Ladders and Chairs 4 Aralık 2016 American Airlines Center Dallas, TX AJ Styles vs. Dean Ambrose. WWE World Championship
Roadblock: End of the Line 18 Aralık 2016 PPG Paints Arena Pittsburgh, PA Kevin Owens vs. Roman Reigns. WWE Universal Championship

2017Düzenle

Raw etkinliği SmackDown etkinliği NXT etkinliği
Etkinlik Tarih Yer Şehir Ana etkinlik
United Kingdom Championship Tournament - 1. Gün 14 Ocak 2017 Empress Ballroom Blackpool, Lancashire
İngiltere
Tyler Bate vs. Tucker
United Kingdom Championship Tournament - 2. Gün 15 Ocak 2017 Empress Ballroom Blackpool, Lancashire
İngiltere
Tyler Bate vs. Pete Dunne. WWE United Kingdom Championship
TakeOver: San Antonio 28 Ocak 2017 Freeman Coliseum San Antonio, TX Shinsuke Nakamura vs. Bobby Roode. NXT Championship
Royal Rumble 29 Ocak 2017 Alamodome San Antonio, TX 30 kişilik Royal Rumble maçı
Elimination Chamber 12 Şubat 2017 Talking Stick Resort Arena Phoenix, AZ John Cena vs. AJ Styles vs. Baron Corbin vs. Bray Wyatt vs. Dean Ambrose vs. The Miz. WWE Championship
Fastlane 5 Mart 2017 Bradley Center Milwaukee, WI Kevin Owens vs. Goldberg. WWE Universal Championship
TakeOver: Orlando 1 Nisan 2017 Amway Center Orlando, FL Bobby Roode vs. Shinsuke Nakamura. NXT Championship
WrestleMania 33 2 Nisan 2017 Camping World Stadium Orlando, FL The Undertaker vs. Roman Reigns
Payback 30 Nisan 2017 SAP Center San Jose, CA Roman Reigns vs. Braun Strowman
United Kingdom Championship Special 19 May 2017 Epic Studios Norwich, Norfolk
İngiltere
Tyler Bate vs. Mark Andrews. WWE United Kingdom Championship
TakeOver: Chicago 20 Mayıs 2017 Allstate Arena Rosemont, IL Bobby Roode vs. Hideo Itami. NXT Championship
Backlash 21 Mayıs 2017 Allstate Arena Rosemont, IL Randy Orton vs. Jinder Mahal. WWE Championship
Extreme Rules 4 Haziran 2017 Royal Farms Arena Baltimore, MD Bray Wyatt vs. Finn Bálor vs. Roman Reigns vs. Samoa Joe vs. Seth Rollins
Money in the Bank 18 Haziran 2017 Scottrade Center St. Louis, MO AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura vs. Dolph Ziggler vs. Sami Zayn vs. Baron Corbin vs. Kevin Owens
Great Balls of Fire 9 Temmuz 2017 American Airlines Center Dallas, TX Brock Lesnar vs. Samoa Joe for the WWE Universal Championship
Battleground 23 Temmuz 2017 Wells Fargo Center Philadelphia, PA Jinder Mahal vs. Randy Orton. WWE Championship
TakeOver: Brooklyn III 19 Ağustos 2017 Barclays Center Brooklyn, NY Bobby Roode vs. Drew McIntyre. NXT Championship
SummerSlam 20 Ağustos 2017 Barclays Center Brooklyn, NY Brock Lesnar vs. Roman Reigns vs. Samoa Joe vs. Braun Strowman. WWE Universal Championship
Mae Young Classic Finale 12 Eylül 2017 Thomas & Mack Center Paradise, NV Kairi Sane vs. Shayna Baszler
No Mercy 24 Eylül 2017 Staples Center Los Angeles, CA Brock Lesnar vs. Braun Strowman. WWE Universal Championship
Hell in a Cell 8 Ekim 2017 Little Caesars Arena Detroit, MI Shane McMahon vs. Kevin Owens
TLC: Tables, Ladders and Chairs 22 Ekim 2017 Target Center Minneapolis, MN Kurt Angle, Dean Ambrose ve Seth Rollins vs. Braun Strowman, Kane, The Miz, Cesaro ve Sheamus
TakeOver: WarGames 18 Kasım 2017 Toyota Center Houston, TX SAnitY (Alexander Wolfe, Eric Young ve Killian Dain) vs. The Undisputed Era (Adam Cole, Bobby Fish ve Kyle O'Reilly) vs. The Authors of Pain (Akam ve Rezar) ve Roderick Strong
Survivor Series 19 Kasım 2017 Toyota Center Houston, TX Team Raw (Kurt Angle, Triple H, Braun Strowman, Finn Bálor ve Samoa Joe) vs. Team SmackDown (Shane McMahon, John Cena, Randy Orton, Shinsuke Nakamura ve Bobby Roode)
Clash of Champions 17 Aralık 2017 TD Garden Boston, MA AJ Styles vs. Jinder Mahal. WWE Championship

2018Düzenle

Raw etkinliği SmackDown etkinliği NXT etkinliği NXT UK etkinliği
Tarih Etkinlik Yer Şehir Ana etkinlik
27 Ocak 2018 NXT TakeOver: Philadelphia Wells Fargo Center Philadelphia, PA Andrade "Cien" Almas vs. Johnny Gargano. NXT Championship
28 Ocak 2018 Royal Rumble Wells Fargo Center Philadelphia, PA 30 kişilik kadınlar Royal Rumble maçı
25 Şubat 2018 Elimination Chamber T-Mobile Arena Paradise, NV John Cena vs. Roman Reigns vs. Braun Strowman vs. The Miz vs. Elias vs. Seth Rollins vs. Finn Bálor
11 Mart 2018 Fastlane Nationwide Arena Columbus, OH AJ Styles vs. John Cena vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn vs. Dolph Ziggler vs. Baron Corbin. WWE Championship
7 Nisan 2018 NXT TakeOver: New Orleans Smoothie King Center New Orleans, LA Johnny Gargano vs. Tommaso Ciampa
8 Nisan 2018 WrestleMania 34 Mercedes-Benz Superdome New Orleans, LA Brock Lesnar vs. Roman Reigns. WWE Universal Championship
27 Nisan 2018 Greatest Royal Rumble King Abdullah International Stadium Cidde, Mekke Bölgesi, Suudi Arabistan 50 kişilik En Büyük Royal Rumble maçı
6 Mayıs 2018 Backlash Prudential Center Newark, NJ Roman Reigns vs. Samoa Joe
16 Haziran 2018 NXT TakeOver: Chicago II Allstate Arena Rosemont, IL Johnny Gargano vs. Tommaso Ciampa
17 Haziran 2018 Money in the Bank Allstate Arena Rosemont, IL Bobby Roode vs. Braun Strowman vs. Finn Bálor vs. Kevin Owens vs. Kofi Kingston vs. Rusev vs. Samoa Joe vs. The Miz
18 Haziran 2018
Yayınlanma tarihi: 25 Haziran
United Kingdom Championship Tournament Royal Albert Hall Kensington, Londra, İngiltere Zack Gibson vs. Travis Banks
19 Haziran 2018
Yayınlanma tarihi: 26 Haziran
NXT UK Championship Royal Albert Hall Kensington, Londra, İngiltere Pete Dunne vs. Zack Gibson. WWE United Kingdom Championship
15 Temmuz 2018 Extreme Rules PPG Paints Arena Pittsburgh, PA Dolph Ziggler vs. Seth Rollins. WWE Intercontinental Championship
18 Ağustos 2018 NXT TakeOver: Brooklyn 4 Barclays Center Brooklyn, NY Tommaso Ciampa vs. Johnny Gargano. NXT Championship
19 Ağustos 2018 SummerSlam Barclays Center Brooklyn, NY Brock Lesnar vs. Roman Reigns. WWE Universal Championship
16 Eylül 2018 Hell in a Cell AT&T Center San Antonio, TX Roman Reigns vs. Braun Strowman. WWE Universal Championship
6 Ekim 2018 Super Show-Down Melbourne Cricket Ground Melbourne, Victoria, Avustralya The Undertaker vs. Triple H
28 Ekim 2018 Evolution Nassau Veterans Memorial Coliseum Uniondale, NY Ronda Rousey vs. Nikki Bella. WWE Raw Women's Championship
2 Kasım 2018 Crown Jewel King Saud University Stadium Riyad, Riyad Bölgesi, Suudi Arabistan D-Generation X (Triple H ve Shawn Michaels) vs. The Brothers of Destruction (The Undertaker ve Kane)
17 Kasım 2018 NXT TakeOver: WarGames Staples Center Los Angeles, CA Pete Dunne, Ricochet ve War Raiders (Hanson ve Rowe) vs. The Undisputed Era (Adam Cole, Bobby Fish, Kyle O’Reilly ve Roderick Strong)
18 Kasım 2018 Survivor Series Staples Center Los Angeles, CA Daniel Bryan vs. Brock Lesnar
24 Kasım 2018
Yayınlanma tarihi: 25 Kasım
Starrcade U.S. Bank Arena Cincinnati, OH AJ Styles vs. Samoa Joe
16 Aralık 2018 TLC: Tables, Ladders and Chairs SAP Center San Jose, CA Becky Lynch vs. Asuka vs. Charlotte Flair. WWE SmackDown Women's Championship

2019Düzenle

SmackDown etkinliği NXT etkinliği NXT UK etkinliği
Tarih Etkinlik Yer Şehir Ana etkinlik Notlar
12 Ocak 2019 NXT UK TakeOver: Blackpool Empress Ballroom Blackpool, Lancashire, İngiltere Pete Dunne vs. Joe Coffey. WWE United Kingdom Championship WWE Network'a özel bir etkinliktir.
26 Ocak 2019 NXT TakeOver: Phoenix Talking Stick Resort Arena Phoenix, AZ Tommaso Ciampa vs. Aleister Black. NXT Championship WWE Network'a özel bir etkinliktir.
26-27 Ocak 2019
Yayınlanma tarihi: 2 Şubat
Worlds Collide Phoenix Convention Center Phoenix, AZ Velveteen Dream vs. Tyler Bate
27 Ocak 2019 Royal Rumble Chase Field Phoenix, AZ 30 kişilik erkekler Royal Rumble maçı
3 Şubat 2019 Halftime Heat WWE Performance Center Orlando, FL Aleister Black, Ricochet ve Velveteen Dream vs. Adam Cole, Johnny Gargano ve Tommaso Ciampa WWE Network'a özel bir etkinliktir.
17 Şubat 2019 Elimination Chamber Toyota Center Houston, TX Daniel Bryan vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. Kofi Kingston vs. Randy Orton vs. Samoa Joe. WWE Championship
10 Mart 2019 Fastlane Quicken Loans Arena Cleveland, OH The Shield (Dean Ambrose, Roman Reigns ve Seth Rollins) vs. Baron Corbin, Bobby Lashley ve Drew McIntyre
5 Nisan 2019 TakeOver: New York Barclays Center Brooklyn, New York Johnny Gargano vs. Adam Cole - boştaki NXT Şampiyonluğu için two out of three falls maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
7 Nisan 2019 WrestleMania 35 MetLife Stadium East Rutherford, New Jersey Ronda Rousey (Raw Kadınlar Şampiyonu) vs. Charlotte Flair (SmackDown Kadınlar Şampiyonu) vs. Becky Lynch - WWE Raw Kadınlar Şampiyonluğu ve WWE SmackDown Kadınlar Şampiyonluğu için üçlü tehdit maçı
21 Nisan 2019 The Shield's Final Chapter TaxSlayer Center Moline, Illinois The Shield (Roman Reigns, Seth Rollins ve Dean Ambrose) vs. Baron Corbin, Bobby Lashley ve Drew McIntyre - altı kişilik takım maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
19 Mayıs 2019 Money in the Bank XL Center Hartford, Connecticut Finn Bálor vs. Ricochet vs. Ali vs. Randy Orton vs. Baron Corbin vs. Drew McIntyre vs. Andrade vs. Brock Lesnar - sekiz kişilik Money in the Bank merdiven maçı
1 Haziran 2019 TakeOver: XXV Webster Bank Arena Bridgeport, Connecticut Johnny Gargano (c) vs. Adam Cole for the NXT Championship WWE Network'a özel bir etkinliktir.
7 Haziran 2019 Super ShowDown King Abdullah International Stadium Cidde, Mekke Bölgesi, Suudi Arabistan The Undertaker vs. Goldberg
23 Haziran 2019 Stomping Grounds Tacoma Dome Tacoma, Washington Seth Rollins (ş) vs. Baron Corbin - WWE Evrensel Şampiyonluğu için saydırmasız, diskalifiyesiz maç
13 Temmuz 2019 Evolve 131 2300 Arena Philadelphia, Pensilvanya Adam Cole (ş) vs. Akira Tozawa - NXT Şampiyonluğu maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
WWE'nin düzenlemediği bir etkinliktir.
14 Temmuz 2019 Extreme Rules Wells Fargo Center Philadelphia, Pensilvanya Seth Rollins (ş) vs. Brock Lesnar - WWE Evrensel Şampiyonluğu maçı
27 Temmuz 2019 Smackville Bridgestone Arena Nashville, Tennessee Kofi Kingston (ş) vs. Dolph Ziggler vs. Samoa Joe - WWE Şampiyonluğu için üçlü tehdit maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
10 Ağustos 2019 TakeOver: Toronto Scotiabank Arena Toronto, Ontario, Kanada Adam Cole (ş) vs. Johnny Gargano - NXT Şampiyonluğu için two out of three falls maçı (teke tek maç, sokak dövüşü ve dikenli telli kafes maçı) WWE Network'a özel bir etkinliktir.
11 Ağustos 2019 SummerSlam Scotiabank Arena Toronto, Ontario, Kanada Brock Lesnar (ş) vs. Seth Rollins - WWE Evrensel Şampiyonluğu maçı
31 Ağustos 2019 TakeOver: Cardiff Motorpoint Arena Cardiff Cardiff, Glamorgan, Galler Walter (ş) vs. Tyler Bate - WWE Birleşik Krallık Şampiyonluğu maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
15 Eylül 2019 Clash of Champions Spectrum Center Charlotte, Kuzey Karolina Seth Rollins (ş) vs. Braun Strowman - WWE Evrensel Şampiyonluğu maçı
6 Ekim 2019 Hell in a Cell Golden 1 Center Sacramento, Kaliforniya Seth Rollins (ş) vs. "The Fiend" Bray Wyatt - WWE Evrensel Şampiyonluğu için Hell in a Cell maçı
31 Ekim 2019 Crown Jewel King Fahd International Stadium Riyad, Riyad Bölgesi, Suudi Arabistan Seth Rollins (ş) vs. "The Fiend" Bray Wyatt - WWE Evrensel Şampiyonluğu için falls count anywhere maçı
23 Kasım 2019 TakeOver: WarGames Allstate Arena Rosemont, Illinois Tommaso Ciampa, Keith Lee, Dominik Dijakovic ve Kevin Owens vs. The Undisputed Era (Adam Cole, Roderick Strong, Bobby Fish ve Kyle O'Reilly) - 4'e 4 WarGames maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
24 Kasım 2019 Survivor Series Allstate Arena Rosemont, Illinois Becky Lynch vs. Bayley vs. Shayna Baszler - üçlü tehdit maçı
1 Aralık 2019 Starrcade Infinite Energy Center Duluth, Georgia Kevin Owens vs. Bobby Lashley WWE Network'a özel bir etkinliktir.
15 Aralık 2019 TLC: Tables, Ladders & Chairs Target Center Minneapolis, Minnesota The Kabuki Warriors (Asuka ve Kairi Sane) (ş) vs. Becky Lynch ve Charlotte Flair - WWE Kadınlar Takım Şampiyonluğu için TLC maçı

2020'lerDüzenle

2020Düzenle

NXT etkinliği NXT UK etkinliği
Tarih Etkinlik Yer Şehir Ana etkinlik Notlar
12 Ocak 2020 TakeOver: Blackpool II Empress Ballroom Blackpool, Lancashire, İngiltere Walter (c) vs. Joe Coffey - WWE Birleşik Krallık Şampiyonluğu maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
25 Ocak 2020 Worlds Collide Toyota Center Houston, Teksas The Undisputed Era (Adam Cole, Roderick Strong, Bobby Fish ve Kyle O'Reilly) vs. Imperium (Walter, Alexander Wolfe, Fabian Aichner ve Marcel Barthel) - sekiz kişilik takım maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
26 Ocak 2020 Royal Rumble Minute Maid Park Houston, Teksas 30 kişilik Royal Rumble maçı
16 Şubat 2020 TakeOver: Portland Moda Center Portland, Oregon Adam Cole (ş) vs. Tommaso Ciampa - NXT Şampiyonluğu maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
27 Şubat 2020 Super ShowDown Mohammed Abdu Arena Riyad, Suudi Arabistan "The Fiend" Bray Wyatt (ş) vs. Goldberg - WWE Evrensel Şampiyonluğu maçı
8 Mart 2020 Elimination Chamber Wells Fargo Center Philadelphia, Pensilvanya Natalya vs. Liv Morgan vs. Asuka vs. Ruby Riott vs. Sarah Logan vs. Shayna Baszler - altı kişilik Elimination Chamber maçı
25 Mart–26 Mart
Yayınlanma tarihi: 4 Nisan-5 Nisan 2020
WrestleMania 36 WWE Performance Center Orlando, Florida 4 Nisan: The Undertaker vs. AJ Styles - mezarlık maçı Bu etkinlik iki aşamalı olarak yayınlandı ve bu etkinlik COVID-19 pandemisinden etkilenen ilk izle ve öde etkinliğidir. WWE'nin diğer şovları da seyircilere kapalı olarak yapıldı.
5 Nisan: Brock Lesnar (ş) vs. Drew McIntyre - WWE Şampiyonluğu maçı
10 Mayıs 2020 Money in the Bank WWE Performance Center
ve
WWE Global Headquarters
Orlando, Florida
ve
Stamford, Connecticut
Daniel Bryan vs. Rey Mysterio vs. Aleister Black vs. Otis vs. AJ Styles vs. King Corbin - altı kişilik Money in the Bank merdiven maçı
ve
Lacey Evans vs. Carmella vs. Dana Brooke vs. Asuka vs. Nia Jax vs. Shayna Baszler - altı kişilik Money in the Bank merdiven maçı
Ana etkinlikteki iki maçın çekimleri 15 Nisan'da aynı anda yapıldı.
7 Haziran 2020 TakeOver: In Your House Full Sail University Winter Park, Florida Charlotte Flair (ş) vs. Rhea Ripley vs. Io Shirai - NXT Kadınlar Şampiyonluğu için üçlü tehdit maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
14 Haziran 2020 Backlash WWE Performance Center Orlando, Florida Edge vs. Randy Orton Ana etkinlikteki maçın çekimleri 7 Haziran'da yapıldı.
19 Temmuz 2019 The Horror Show at Extreme Rules WWE Performance Center Orlando, Florida Braun Strowman vs. Bray Wyatt - Wyatt bataklığı dövüşü The final match was pre-recorded on July 16–17
22 Ağustos 2020 TakeOver XXX Full Sail University Winter Park, Florida Keith Lee (ş) vs. Karrion Kross - NXT Şampiyonluğu maçı WWE Network'a özel bir etkinliktir.
23 Ağustos 2020 SummerSlam Amway Center Orlando, Florida Braun Strowman (ş) vs. "The Fiend" Bray Wyatt - WWE Evrensel Şampiyonluğu için falls count anywhere maçı WWE ThunderDome'u içeren ilk izle ve öde etkinliği
30 Ağustos 2020 Payback Amway Center Orlando, Florida "The Fiend" Bray Wyatt (ş) vs. Roman Reigns vs. Braun Strowman - WWE Evrensel Şampiyonluğu için üçlü tehdit no holds barred maçı
27 Eylül 2020 Clash of Champions Amway Center Orlando, Florida Roman Reigns (ş) vs. Jey Uso - WWE Evrensel Şampiyonluğu maçı
4 Ekim 2020 TakeOver 31 WWE Performance Center Orlando, Florida Finn Bálor (ş) vs. Kyle O'Reilly - NXT Şampiyonluğu maçı Capitol Wrestling Center'ı içeren ilk TakeOver etkinliği
25 Ekim 2020 Hell in a Cell Amway Center Orlando, Florida Drew McIntyre (ş) vs. Randy Orton - WWE Şampiyonluğu için Hell in a Cell maçı
22 Kasım 2020 Survivor Series Amway Center Orlando, Florida Drew McIntyre vs. Roman Reigns
6 Aralık 2020 TakeOver: WarGames WWE Performance Center Orlando, Florida The Undisputed Era (Adam Cole, Roderick Strong, Bobby Fish ve Kyle O'Reilly) vs. Pat McAfee, Pete Dunne, Oney Lorcan ve Danny Burch - 4'e 4 WarGames maçı
20 Aralık 2020 TLC: Tables, Ladders & Chairs Tropicana Field St. Petersburg, Florida "The Fiend" Bray Wyatt vs. Randy Orton - Firefly Inferno maçı

2021Düzenle

NXT etkinliği NXT UK etkinliği
Tarih Etkinlik Yer Şehir Ana etkinlik Notlar
22 Ocak 2021
Yayınlanma tarihi: 26 Ocak 2021
Superstar Spectacle Tropicana Field St. Petersburg, Florida Drew McIntyre ve The Indus Sher (Rinku ve Saurav) vs. Jinder Mahal ve The Bollywood Boyz (Sunil Singh ve Samir Singh) WWE Network'a özel bir etkinliktir.
31 Ocak 2021 Royal Rumble Tropicana Field St. Petersburg, Florida 30 kişilik Royal Rumble maçı
14 Şubat 2021 TakeOver: Vengeance Day WWE Performance Center Orlando, Florida Finn Bálor (ş) vs. Pete Dunne - NXT Şampiyonluğu için maç
21 Şubat 2021 Elimination Chamber Tropicana Field St. Petersburg, Florida Drew McIntyre (ş) vs. The Miz - WWE Şampiyonluğu için maç
21 Mart 2021 Fastlane[10] Tropicana Field St. Petersburg, Florida Roman Reigns (ş) (Paul Heyman ile) vs. Daniel Bryan - WWE Evrensel Şampiyonluğu için maç ABD'de Peacock'ın WWE Network kanalında yayınlanan ilk etkinliktir.
7 Nisan 2021 TakeOver: Stand & Deliver WWE Performance Center Orlando, Florida 1. Gece: Io Shirai (ş) vs. Raquel González - NXT Kadınlar Şampiyonluğu için maç İki aşamalı olarak yayınlanan bir etkinliktir.
8 Nisan 2021 2. Gece: Kyle O'Reilly vs. Adam Cole - Diskalifiyesiz maç
10 Nisan 2021 WrestleMania 37 Raymond James Stadyumu Tampa, Florida 1. Gece: Sasha Banks (ş) vs. Bianca Belair - WWE SmackDown Kadınlar Şampiyonluğu için maç İki aşamalı olarak yayınlanan bir etkinliktir.
11 Nisan 2021 2. Gece: Roman Reigns (ş) vs. Edge vs. Daniel Bryan - WWE Evrensel Şampiyonluğu için üçlü tehdit maçı
16 Mayıs 2021 WrestleMania Backlash Yuengling Center Tampa, Florida Roman Reigns (ş) vs. Cesaro - WWE Evrensel Şampiyonluğu için maç
13 Haziran 2021 TakeOver: In Your House WWE Performance Center Orlando, Florida Karrion Kross (ş) vs. Kyle O'Reilly vs. Adam Cole vs. Johnny Gargano vs. Pete Dunne - NXT Şampiyonluğu için ölümcül beş yönlü maçı
20 Haziran 2021 Hell in a Cell Yuengling Center Tampa, Florida Bobby Lashley (ş) vs. Drew McIntyre - WWE Şampiyonluğu için Son Şans Hell in a Cell maçı WWE ThunderDome'da gerçekleşen son izle ve öde etkinliğidir.

Planlanan etkinliklerDüzenle

Tarih Etkinlik Yer Şehir Notlar
21 Ağustos 2021 SummerSlam[11] Allegiant Stadyumu Paradise, Nevada

Yıllarına göre etkinlik sayılarıDüzenle

  • Toplam: 458

İzle ve öde etkinliklerinde en çok maçı olanlarDüzenle

WWE'nin düzenlediği izle ve öde etkinliklerinde en çok maçı olan güreşçiler listelenmiştir.

Sıra Güreşçi Güreştiği maç sayısı[12] İlk maçı Son maçı
1 Kane 175 SummerSlam 1995 Royal Rumble 2021
2 The Undertaker 174 Survivor Series 1990 WrestleMania 36
3 Randy Orton 174 SummerSlam 2003 WrestleMania 37
4 Triple H 170 SummerSlam 1995 Super ShowDown 2019
5 John Cena 161 Vengeance 2002 WrestleMania 36
6 Big Show 142 WrestleMania XV SummerSlam 2017
7 Chris Jericho 141 Unforgiven 1999 Greatest Royal Rumble
8 Edge 131 SummerSlam 1998 WrestleMania 37
9 The Miz 121 Armageddon 2004 WrestleMania Backlash
10 Shawn Michaels 116 Survivor Series 1988 Crown Jewel 2018
  • Sadece televizyonda yayınlanan maçlar sayılmıştır, program öncesi maçlar veya kameralara kapalı yapılan maçlar listeye dahil değildir.

Temalı WWE Network etkinlikleriDüzenle

Çoğu WWE Network etkinliği temasına özgü olarak, belirli maç türleri etrafında merkezlidir veya yılda bir kez tekrarlanan ana etkinliğe sahiptir.

WWE Network etkinliği Yıllar Özelliği
Mevcut etkinlikler
TakeOver 2014-günümüz WWE'nin gelişim aşaması olan NXT temalı özel etkinliktir. Üç NXT kemeri de bu etkinliklerde yer alır.
Extreme Rules 2014-günümüz Maçların çoğu "Extreme Rules" maçıdır veya hardcore güreşi temalı başka bir maç türüdür.
Money in the Bank 2014-günümüz Kazananın o yıl içinde herhangi bir zaman ve herhangi bir yerde WWE Championship kemer maçına çıkma hakkını kazandığı Money in the Bank merdiven maçını içerir.
Hell in a Cell 2014-günümüz Bir veya birden fazla Hell in a Cell maçı gerçekleştirilir.
Survivor Series 2014-günümüz Özellikle geleneksel Survivor Series elemeli takım maçı olarak eleme tarzlı maçlar bulunmaktadır.
TLC: Tables, Ladders and Chairs 2014-günümüz En az bir maç Masa, Merdiven ve Sandalye maçıyken ayrıca masa maçları, merdiven maçları ve sandalye maçları da gerçekleştirilir.
Royal Rumble 2015-günümüz Geleneksel olarak kazananın WrestleMania'da dünya kemeri için maça çıkmaya hak kazandığı Royal Rumble maçını içerir.
Elimination Chamber 2015; 2017-günümüz Bir veya daha fazla Elimination Chamber maçı gerçekleştirilir.
Clash of Champions 2016-günümüz Tüm Raw kemerlerinin ortada olduğu maçlar yapılır.
Önceki etkinlikler
Night of Champions 2014-2015 Her WWE kemerinin ortada olduğu maçlar yapılır.
King of the Ring 2015 The King of the Ring, teke tek maçlarla gerçekleştirilen elemeli turnuvadır.
Cruiserweight Classic Finale 2016 205 lbs. ve altındaki 32 güreşçinin yer aldığı ve kazananın WWE Cruiserweight Championship kemerini aldığı teke tek maçlarla gerçekleştirilen elemeli turnuvadır.
United Kingdom Championship Tournament 2017 İlk WWE United Kingdom Championship sahibinin belirlendiği teke tek maçlarla gerçekleştirilen elemeli turnuvadır.

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "WWE Network". 21 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2017. 
  2. ^ Flint, Joe (8 Ocak 2014). "WWE launching over-the-top network". Los Angeles Times. 25 Mart 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ocak 2014. 
  3. ^ "Extreme Rules 2014". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2017. 
  4. ^ "Night of Champions 2014". WWE. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2017. 
  5. ^ "LL Cool J To Open WrestleMania, 2-Hour Kickoff Show - SEScoops". 16 Mart 2015. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2017. 
  6. ^ "WWE Payback 2014". WWE. 4 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2017. 
  7. ^ "Arşivlenmiş kopya". 21 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2017. 
  8. ^ Broadcast exclusively in the United Kingdom and Canada
  9. ^ a b c d e f g h i j Broadcast exclusively in the United Kingdom
  10. ^ Johnson, Mike (17 Ocak 2021). "WWE FAST LANE PPV UPDATE". PWInsider. 22 Ocak 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2021. 
  11. ^ "Las Vegas to host SummerSlam at Allegiant Stadium". WWE. 5 Haziran 2021. 5 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Haziran 2021. 
  12. ^ "Wrestlers with Most WWF/WWE PPV Appearances in the Database". Internet Wrestling Database. 6 Şubat 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle