Vincent Regan

Vincent Regan (d. 16 Mayıs 1965, Swansea), Britanyalı oyuncu.

Vincent Regan, 16 Mayıs 1965'te Galler'in Swansea şehrinde dünyaya gelmiştir. Amelia Curtis ile evli olup, Chloe adında 1993 doğumlu bir kızı vardır. Truva filmindeki Eudorus karakteriyle tanınmıştır.

FilmografiDüzenle

  • Bathory (2007) - Nadasdy (post-prodüksiyon aşamasında)
  • 300 (2007) - Captain
  • Low Winter Sun (2006) - George Torrance (televizyon filmi)
  • Wild at Heart (2006) - Simon Adams (televizyon dizisi)
  • Macbeth (2005) - Duncan Docherty (televizyon filmi)
  • Empire (2005) - Marc Antony (Mini televizyon dizisi)
  • Hustle (2005) - DCI Wells (televizyon dizisi)
  • M.I.T.: Murder Investigation Team (2005) - Paul Harris (televizyon dizisi)
  • Danny the Dog (2005) - Raffles
  • Truva (2004) - Eudorus
  • 40 (2003) - Ken (televizyon filmi)
  • The Planman (2003) - Det. Sgt. Jim Townsend (televizyon filmi)
  • Killing Hitler (2003) - Maj. Gen. Gerald Templar (televizyon filmi)
  • Messiah 2: Vengeance Is Mine (2002) - DI David Wilby (televizyon filmi)
  • Rescue Me (2002) - Matthew Nash (televizyon dizisi)
  • Black Knight (2001) - Percival, Leo's Chief Henchman
  • Murphy's Law (2001) - Hatcher (televizyon filmi)
  • The Point Men (2001) - Amar Kamil
  • Rebel Heart" (2001) - Tom O'Toole (Mini televizyon dizisi)
  • Ordinary Decent Criminal (2000) - Shay Kirby
  • The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999) - Buck
  • Eureka Street (1999) - Jake (Mini televizyon dizisi)
  • Jeremiah (1998) - King Sedecia (televizyon filmi)
  • B. Monkey (1998) - Johnny Hart
  • Invasion: Earth" (1998) - Flight Lt. Chris Drake (Mini televizyon dizisi)
  • Hard Men (1996) - Tone
  • Call Red (1996) - Ray Sidley (televizyon dizisi)
  • Fork in the Road (1996)
  • Blue Heaven - Barney (televizyon dizisi)
  • Black Beauty (1994) - Sleazy Horse Dealer
  • 99-1 (1994) - (televizyon filmi)
  • Peak Practice - Peter Doland (televizyon dizisi)
  • Paul Calf's Video Diary (1993) - DJ (televizyon filmi)
  • A Touch of Frost (1992) - PC Shelby (televizyon dizisi)
  • Boon (1992) - Robert Cady (televizyon dizisi)
  • Between the Lines (1992) - Thomas McMurray (televizyon dizisi)
  • An Unwanted Woman (1992) - Dr. Jim Moss (televizyon filmi)