UEFA Şampiyonlar Ligi'ni yayınlayan televizyon kanalları listesi

Vikimedya liste maddesi

2021–2024 sezonlarıDüzenle

Ülke Yayıncı Kaynak
Arnavutluk [1][2]
Andorra [3]
Ermenistan Armenia TV [4]
Avustralya Optus Sport [5][6]
Avusturya [7]
Azerbaycan CBC Sport [8]
Belarus Belteleradio [9]
Belçika [10][11][12][13]
Bosna Hersek [4][14]
Brezilya [15][16]
Brunei beIN Sports [17]
Bulgaristan [18][19]
Kamboçya UEFA.tv [2]
Kanada DAZN [20][21][22]
Karayipler [2][23]
Çin [24][25]
Hırvatistan [4][26][27][28]
Kıbrıs CytaVision [29]
Çekya O2 TV [30][31]
Danimarka NENT [32]
Estonya All Media Baltics [4]
Finlandiya [33]
Fransa [34][35]
Gürcistan Silk Sport [4]
Almanya [7][36]
Yunanistan [37][38]
Haiti Canal+ [4]
Hong Kong [2][39]
Macaristan [40][41]
İzlanda Stöð 2 Sport [42]
Hint Yarımadası Sony Pictures Networks [43]
Endonezya Emtek [44][45]
Uçakta/Gemide Sport24 [4]
İrlanda [46][47][48][49]
İsrail Sport 5 [4][50]
İtalya [51][52]
Japonya Wowow [53]
Kazakistan Qazaqstan RTRK [54]
Kosova [55][56]
Kırgızistan Q Sport [2]
Laos UEFA.tv [2]
Latin Amerika [57][58][59]
Letonya All Media Baltics [4]
Litvanya All Media Baltics [4]
Lüksemburg [4]
Makao TDM [60]
Makedonya Arena Sport [4]
Malezya beIN Sports [17]
Malta
  • PBS
  • Total Sports Network
[4][61]
MENA beIN Sports [62]
Moldova GMG [4]
Moğolistan SPS [63]
Karadağ [4]
Myanmar Sky Net [64]
Hollanda [65][66]
Yeni Zelanda SKY Sport [67]
Norveç [32][68]
Pasifik Adaları Sky Pacific [69]
Filipinler UEFA.tv [2]
Polonya [70][71]
Portekiz [72][73]
Romanya [74][75][76]
Rusya Match TV [77]
San Marino Sky Sport [78]
Sırbistan [4]
Singapur beIN Sports [79][80][81]
Slovakya Orange Sport [30][31][82]
Slovenya [4]
Solomon Adaları TTV [4][83]
Güney Afrika SuperSport [84]
Güney Kore SPOTV [60]
İspanya Movistar+ [85]
Sahra Altı Afrika [4][84]
İsveç NENT [32]
İsviçre [86][87]
Tayvan ELTA [2]
Tacikistan
  • TV Futbol
  • Varzish TV
[88]
Tayland UEFA.tv [2]
Türkiye Exxen / TV8,5 [89]
Ukrayna [90][91]
Birleşik Krallık BT Sport [49][92]
ABD [93][94][95][96]
Özbekistan Uzreport [97]
Vietnam K+ [98]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "EVENTIN MË TË BUKUR FUTBOLLISTIK NË MBARË BOTËN DO TË VAZHDONI TA NDIQNI VETËM NË TRING!". tring.al. Tring. 8 Mart 2018. 14 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Nisan 2018. 
  2. ^ a b c d e f g h i "Where to watch UEFA Champions League". UEFA. 8 Aralık 2020. 1 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Şubat 2021. 
  3. ^ "Andorra Telecom introdueix novetats en els paquets de televisió". Ara Andorra (Katalanca). 12 Ağustos 2019. 2 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Eylül 2019. 
  4. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s "Media rights sales: 2018-21 UEFA Champions League™/UEFA Super Cup™" (PDF). UEFA.org. UEFA. 29 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından (PDF) arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Nisan 2017. 
  5. ^ "Optus Sport To Show UEFA Champions League, UEFA Super Cup And UEFA Europa League". optus.com.au. Optus. 3 Ağustos 2018. 4 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2018. 
  6. ^ Campbell, David (3 Ağustos 2018). "Optus secures broadcast rights to Champions and Europa leagues". The Daily Telegraph. dailytelegraph.com.au. 26 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2018. 
  7. ^ a b "UEFA Champions League bis 2021 bei Sky". SKY Deutschland. sky.de. 13 Haziran 2017. 8 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Haziran 2017. 
  8. ^ "Çempionlar Liqası CBC Sport-da!". cbcsport.tv. CBC Sport. 7 Ağustos 2018. 19 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ağustos 2018. 
  9. ^ "Лига чемпионов УЕФА. Сезон 2018-2019". tvr.by. TVR. September 2018. 15 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Eylül 2018. 
  10. ^ "La Ligue des champions et Club RTL resignent pour trois saisons!". rtl.be. RTL. 20 Aralık 2017. 1 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Aralık 2017. 
  11. ^ "Zeven nieuwe voorjaarprogramma's op VIER, na de zomer live Champions League voetbal en in het weekend het uitdagende glossy Dancing with the Stars". communicatie.vier.be. VIER. 17 Ocak 2018. 20 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ocak 2018. 
  12. ^ "Q2 and Vier pick up free-to-air Uefa Champions League rights". SportsPro. 22 Ocak 2018. 28 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ocak 2018. 
  13. ^ "All of UEFA Champions League to continue to be available exclusively on Proximus TV until 2021". proximus.com. Proximus. 21 Aralık 2017. 24 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Aralık 2017. 
  14. ^ "Pink BH će osim utakmica Zmajeva prenositi i Ligu prvaka". 7 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  15. ^ Holmes, Elena (28 Haziran 2018). "Report: Facebook secures Champions League rights in Brazil". SportsPro. Sportspromedia.com. 21 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ağustos 2018. 
  16. ^ "POSICIONAMENTO OFICIAL DO ESPORTE INTERATIVO". esporteinterativo.com.br. Esporte Interativo. 11 Ağustos 2018. 23 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ağustos 2018. 
  17. ^ a b "Mendapatkan hak penyiaran perlawanan UEFA bukan mudah - Astro". astroawani.com. Astro. 18 Eylül 2018. 18 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Eylül 2018. 
  18. ^ "bTV Media Group ще излъчва срещи от УЕФА Шампионска лига и през следващите три години". btv.bg. bTV. 19 Temmuz 2018. 19 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2018. 
  19. ^ "Спортните канали на A1 ще излъчват на живо мачове от УЕФА Шампионска лига през новия сезон". a1.bg. A1. 19 Temmuz 2018. 21 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2018. 
  20. ^ "DAZN CANADA SCORES EXCLUSIVE UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND UEFA EUROPA LEAGUE RIGHTS". media.dazn.com. DAZN. 25 Mayıs 2018. 26 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Mayıs 2018. 
  21. ^ "DAZN scoops up Canadian UEFA Champions League rights". The Province (İngilizce). 25 Mayıs 2018. 25 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2018. 
  22. ^ "DAZN gets Canadian broadcast rights for Champions League soccer". The Globe and Mail. Canadian Press. 25 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2018. 
  23. ^ "Flow Sports and Sportsmax to Broadcast UEFA Champions League and UEFA Europa League From Next Season". cwc.com. CWC. 19 Aralık 2017. 24 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Aralık 2017. 
  24. ^ "央视"收复失地" 今天起又能直播欧冠啦!". China News. 7 Kasım 2018. 23 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Eylül 2019. 
  25. ^ "2020/2021赛季PP体育欧洲冠军联赛权利声明". PP sport. 3 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Eylül 2020. 
  26. ^ "Vipnet otkupio ekskluzivna prava za UEFA Ligu prvaka". Vipnet.hr. Vipnet. 14 Aralık 2017. 17 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Aralık 2017. 
  27. ^ Holmes, Elena (18 Aralık 2017). "Vipnet picks up Champions League rights in Croatia". SportsPro. Sportspromedia.com. 29 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Aralık 2017. 
  28. ^ "Croatia's PlanetSport to air UEFA Champions League". www.telecompaper.com (İngilizce). 29 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ağustos 2018. 
  29. ^ "Στη Cytavision οι αγώνες UEFA Champions League και UEFA Europa League για την τριετία 2018-2021". cyta.com.cy. Cyta. 23 Şubat 2018. 15 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Şubat 2018. 
  30. ^ a b Carp, Sam (25 Ocak 2018). "O2 TV pockets Czech and Slovak Uefa Champions League rights". SportsPro. Sportspromedia.com. 17 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2018. 
  31. ^ a b "Ligu mistrů uvidíte pouze v O2 TV. Společnost O2 získala exkluzivní práva na všechna utkání". o2tvsport.cz. O2TV Sport. 24 Ocak 2018. 15 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2018. 
  32. ^ a b c "MTG extends rights to UEFA Champions League to 2021". MTG.com. MTG. 16 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2017. 
  33. ^ "Jalkapallon Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga C Morelle 2018-2021!". mtv.fi/sport. MTV Sport. 30 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Haziran 2017. 
  34. ^ "La Ligue des Champions et la Ligue Europa en exclusivité sur SFR Sport!". sport.srf.fr. SRF. 19 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2017. 
  35. ^ Ross, Martin (24 Temmuz 2020). "Regulator appeased as TF1 acquires 2020 Champions League final rights". SportBusiness. 24 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Temmuz 2020. 
  36. ^ Nelson, Adam. "Deutsche Telekom acquires Bundesliga and Champions League rights". SportsProMedia. 31 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Temmuz 2017. 
  37. ^ "To UEFA Champions League & το UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV έως το 2021". cosmote.gr. Cosmote. 11 Ocak 2018. 25 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2018. 
  38. ^ Svensen, David (1 Mart 2019). "ERT, Cosmote sublicense high profile rights to each other in Greece". SportBusiness. Sportbusiness.com. 2 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2019. 
  39. ^ "CABLE TV and beIN SPORTS form alliance Bringing star-studded UEFA Champions League and Europa League actions to fans". i-cablecomm.com. i-Cable. 14 Eylül 2018. 15 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Eylül 2018. 
  40. ^ "Újabb három évig az M4 Sporton a labdarúgó Bajnokok Ligája". m4sport.hu. MTVA. 16 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Eylül 2017. 
  41. ^ "Fociban erősít a TV2-csoport". spilertv.hu. Index. 23 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  42. ^ "Meistaradeildin og Evrópudeildin áfram á Stöð 2 Sport". visir.is. Visir. 25 Ocak 2018. 5 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2018. 
  43. ^ Tewari, Saumya (30 Ağustos 2018). "Sony retains media rights for Champions League in India". livemint. livemint.com. 30 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ağustos 2018. 
  44. ^ "Setelah UEFA Super Cup, SCTV Siarkan UEFA Champions League". Nawala Karsa Indonesia (Endonezyaca). 20 Ağustos 2019. 20 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2019. 
  45. ^ Tan, Kelvin (24 Ekim 2019). "SCM secures Champions League media rights in Indonesia". SportBusiness. 25 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ekim 2019. 
  46. ^ "Virgin Media and TV3 secure rights to all UEFA Champions League and UEFA Europa League matches". tv3.ie. TV3. 15 Mayıs 2018. 17 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2018. 
  47. ^ "RTÉ to broadcast Champions League for next 3 seasons". RTE. rte.ie. 15 Mayıs 2018. 27 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2018. 
  48. ^ Taylor, Charlie; Hamilton, Peter (15 Mayıs 2018). "TV3 secures Irish rights to Champions League and Europa League finals". The Irish Times. irishtimes.com. 16 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2018. 
  49. ^ a b "2018-21 UCL & UEL media rights deal announced in the UK & THE ROI". team.ch. Team Marketing. 6 Mart 2017. 13 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2018. 
  50. ^ "2018-21 UCL media rights deal announced in Israel". team.ch. Team Marketing. 8 Mayıs 2017. 16 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2018. 
  51. ^ "La Champions torna in chiaro su Mediaset". calcioefinanza.it. Mediaset. 3 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Temmuz 2019. 
  52. ^ "Champions League ed Europa League in esclusiva Sky dal 2018 al 2021". sport.sky.it. SKY Italy. 27 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Haziran 2017. 
  53. ^ "「UEFAチャンピオンズリーグ」20-21シーズン WOWOWで決勝トーナメント全29試合独占生中継!「UEFAヨーロッパリーグ」20-21シーズン決勝トーナメント 注目試合を独占生中継". wowow.co.jp. Wowow. 14 Ocak 2021. 16 Ocak 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Şubat 2021. 
  54. ^ "ТЕЛЕКАНАЛЫ "QAZSPORT" И "QAZAQSTAN" ПОКАЖУТ ЛИГУ ЧЕМПИОНОВ И ЛИГУ ЕВРОПЫ УЕФА". kazsport.kaztrk.kz. Qazsport. 15 Ağustos 2018. 16 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Eylül 2018. 
  55. ^ "Liga e Kampionëve dhe Europa Ligë edhe për tre sezona në Kujtesa". kosovapress.com. Kosova Press. 14 Mayıs 2018. 16 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2018. 
  56. ^ "KPM dhe UEFA rikonfirmojnë të drejtën e Art Motion për transmetimin e ndeshjeve". telegrafi.com. Telegrafi. 1 Ekim 2018. 3 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Aralık 2019. 
  57. ^ "Facebook acquires 2018-21 UEFA Champions League media rights in Latin America". uefa.com. UEFA. 15 Ağustos 2018. 15 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ağustos 2018. 
  58. ^ "ESPN International renueva derechos de la UEFA Champions League, UEFA Super Cup y UEFA Europa League para las temporadas de 2018/19 a 2020/21". ESPNMediazone.com. ESPN. 17 Mayıs 2018. 4 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2018. 
  59. ^ "FOX Sports Latin America renueva sus derechos de transmisión multiplataforma de la UEL y UCL". Fox Sports. 22 Mayıs 2018. 7 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mayıs 2018. 
  60. ^ a b "Where to watch the UEFA Super Cup". uefa.com. UEFA. 13 Ağustos 2018. 14 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2018. 
  61. ^ "Local Customers can now enjoy the best of Premium Sports on Total Sports Network". melita.com. Melita. 20 Haziran 2018. 1 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ağustos 2018. 
  62. ^ "Four more years of UEFA Champions League and Europa League on beIN Sports in MENA". beIN Media Group. Beinmediagroup.com. 20 Temmuz 2017. 29 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Temmuz 2017. 
  63. ^ "АВАРГУУДЫН ЛИГ". sps.mn. SPS. September 2018. 18 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Eylül 2018. 
  64. ^ "UEFA Champions League 2018-2019". skynetdth.com. SKY NET. September 2018. 15 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Eylül 2018. 
  65. ^ "VERONICA VERLENGT UITZENDRECHTEN UEFA CHAMPIONS LEAGUE". tv.talpanetwork.com. Talpa TV. 18 Mayıs 2018. 5 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mayıs 2018. 
  66. ^ "Ziggo Sport verwerft rechten UEFA Champions League". ziggosport.nl. Ziggo Sport. 20 Aralık 2017. 20 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ocak 2018. 
  67. ^ "SKY SPORT SCORES WITH THREE YEAR UEFA DEAL". sky.co.nz. SKY New Zealand. 15 Ağustos 2018. 15 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ağustos 2018. 
  68. ^ "Champions League til TV 2". TV2.no. TV2. 19 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2017. 
  69. ^ "Champions League action returns to Sky Pacific from tomorrow". facebook.com/Digicel. Digicel. 2 Ekim 2018. 26 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ekim 2018. 
  70. ^ "Wszystkie mecze LM i LE UEFA w Cyfrowym Polsacie". polsat.pl. Polsat. 23 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Haziran 2017. 
  71. ^ "Liga Mistrzów zostaje w Telewizji Polskiej! I to na trzy lata". TVP Sport. sport.tvp.pl. 22 Ağustos 2018. 22 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ağustos 2018. 
  72. ^ "ELEVEN SPORTS SECURES PORTUGUESE RIGHTS TO UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND LALIGA". elevensports.com. Eleven Sports. 29 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2018. 
  73. ^ "Liga dos Campeões em sinal aberto na TVI por mais 2 anos". meiosepublicidade.pt. Meio e Publicidade. 3 Temmuz 2019. 3 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Temmuz 2019. 
  74. ^ "Media: Three TV stations will broadcast Champions League matches in Romania". Romania Insider. Romania-Insider.com. 26 Temmuz 2018. 27 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Temmuz 2018. 
  75. ^ "UEFA Champions League şi Europa League se văd la Telekom Sport şi în următorii trei ani!". telekomsport.ro. Telekom Sport. 25 Temmuz 2018. 27 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Temmuz 2018. 
  76. ^ "Încleștarea campionilor din UEFA Champions League și UEFA Europa League, acum, la Digi Sport". digisport.ro. Digi Sport. 25 Temmuz 2018. 27 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Temmuz 2018. 
  77. ^ ""Матч ТВ" и "Матч Премьер" покажут все матчи российских клубов в групповых этапах Лиги чемпионов и Лиги Европы". news.sportbox.ru. sportbox.ru. 14 Eylül 2018. 15 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Eylül 2018. 
  78. ^ "Where to watch the Europa Champions League". uefa.com. UEFA. 17 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Aralık 2019. 
  79. ^ "Where can we watch the UEFA Champions League in Southeast Asia?". goal.com. Goal. 18 Eylül 2018. 18 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Eylül 2018. 
  80. ^ "Catch UCL & UEL live with StarHub!". starhub.com. StarHub. 29 Eylül 2018. 1 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ekim 2018. 
  81. ^ "Singtel TV teams up with beIN SPORTS to air UEFA Champions League, UEFA Europa League". singtel.com. Singtel. 1 Ekim 2018. 1 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ekim 2018. 
  82. ^ "Orange Sport: Nová éra športového obsahu na Slovensku". orange.sk. Orange. 2 Temmuz 2018. 9 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Temmuz 2018. 
  83. ^ "UEFA CHAMPIONS LEAGUE Wednesday & Thursday nights on TTV 1". ttv.sb. TTV. 26 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Şubat 2019. 
  84. ^ a b "SuperSport secures Champions League". Supersport.com. 8 Aralık 2017. 11 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Aralık 2013. 
  85. ^ "Telefónica adquiere los derechos de la UEFA Champions League y la UEFA Europa League para el mercado residencial en el periodo 2018-2021". Telefónica. 28 Haziran 2018. 29 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Haziran 2018. 
  86. ^ "UEFA Champions League und UEFA Europa League bei Teleclub". teleclub.ch. Teleclub. 21 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Haziran 2017. 
  87. ^ (İtalyanca)Coppe europee ancora sulla SSR 9 Temmuz 2018 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., RSI Radiotelevisione svizzera
  88. ^ "Суперҷоми УЭФА. Реал Мадрид –Атлетико М". web.facebook.com/tvfootballhd. TV Futbol. 26 Haziran 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ağustos 2018. 
  89. ^ "Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin yeni yayıncısı EXXEN oldu". CNN Türk. 24 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Temmuz 2021. 
  90. ^ "Телепрограмма". footballua.tv. Football. 18 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Eylül 2018. 
  91. ^ "Volia enters premium sports business with Champions League deal". Digital TV Europe. 31 Ekim 2018. 24 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Kasım 2020. 
  92. ^ Lodderhose, Diana (6 Mart 2017). "BT Sport Wins Exclusive UK Broadcast Rights To UEFA Champions League For $1.4B". Deadline. Deadline.com. 29 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mart 2017. 
  93. ^ Staff, ESPN. "Turner, Univision win bids to broadcast Champions League in U.S. - report". ESPN FC. Espnfc.com. 13 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2017. 
  94. ^ "Oficial: A partir del verano de 2018, Univision Deportes transmitirá la UEFA Champions League". univision.com. Univision. 14 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2017. 
  95. ^ "B/R Live to Provide Direct Access to More Than 340 Live UEFA Champions League & UEFA Europa League Matches". turner.com. Turner. 31 Temmuz 2018. 1 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2018. 
  96. ^ Harris, Christopher (8 Temmuz 2020). "CBS acquires Champions League rights to broadcast 2019/20 and 2020/21 seasons". Worldsoccertalk. 11 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Temmuz 2020. 
  97. ^ "Смотрите на UZREPORT TV и FUTBOL TV матчи нового сезона Европейских чемпионатов". uzreport.news. Uz Report. 26 Temmuz 2018. 9 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ağustos 2018. 
  98. ^ "CHÍNH THỨC: K+ sở hữu độc quyền bản quyền phát sóng UEFA Champions League đến năm 2021". VTV.vn. 6 Mart 2018. 9 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mart 2018. 

[1]

  1. ^ TF1 will only broadcast the final
  2. ^ ERT will only broadcast the final
  1. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; cnnturk.com isimli refler için metin sağlanmadı (Bkz: Kaynak gösterme)