Tracie Thoms

Tracie Nicole Thoms (d. 19 Ağustos 1975; Baltimore, Maryland), Amerikalı siyahi kadın oyuncu.

Tracie Thoms
Tracie Thoms.jpg
Tracie Thoms 2008'de
Doğum Tracie Nicole Thoms
19 Ağustos 1975 (1975-08-19) (45 yaşında)
Baltimore, Maryland, ABD
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2002-günümüz

Filmografi i urvalDüzenle

  • 2005 : Rent
  • 2005-2010 : Cold Case (televizyon-dizisi) (106 bölüm)
  • 2006 : The Devil Wears Prada
  • 2007 : Death Proof
  • 2012 : Looper
  • 2012 : Meeting Evil
  • 2016 : Love

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de Tracie Thoms