Ana menüyü aç
Tina Arena (2009)

Filippina Lydia "Tina" Arena[1] (d. 01 Kasım 1967; Melbourne ) , İtalyan asıllı Avustralyalı şarkıcı, sunucu ve müzik yapımcısıdır.[2]

DiskografiDüzenle

  • 1990 - Strong as Steel
  • 1994 - Don't Ask
  • 1997 - In Deep
  • 2000 - Souvenirs
  • 2001 - Just Me
  • 2003 - Vous êtes toujours là
  • 2004 - Greatest Hits 1994-2004
  • 2005 - Greatest Hits Live
  • 2005 - Un autre univers
  • 2007 - Songs of Love & Loss
  • 2008 - 7 vies
  • 2008 - Songs of Love & Loss 2
  • 2009 - The Best & le meilleur

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Tina Arena". AskMen. 22 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Temmuz 2013. 
  2. ^ answers.com. [1] Retrieved on 16 December 2012.

Dış bağlantılarDüzenle