Türkçe aranjmanlar listesi

Vikimedya liste maddesi

Türkçe aranjmanlar listesi, Türkçe yorumlanmış bütün yabancı şarkıların yer aldığı(alacağı) bir "ikinci el şarkılar" listesidir. Yeniden yorumlanmış şarkılar arasında sözleri aynı olduğu halde aranjman isimlerinin farklı olduğu örneklerde aranjmanın ilk adı doğru kabul edilip sonraki adları parantez içinde belirtilmiş; örneğin Haris Aleksiu'nun "Mia Pista Apo Fosforo" adlı şarkısı ilk olarak Sezen Aksu tarafından "Her Şeyi Yak" daha sonra Ümit Besen tarafından "Beni Yak, Kendini Yak" adıyla seslendirilirken listede "Her Şeyi Yak" adıyla sıralanmıştır. Orijinalleri sözsüz olan ya da ilk yorumcusu bilin(e)meyen şarkıların yanlarına "Besteci" ismi eklenmiştir.

AranjmanlarDüzenle

Aranjmanı Seslendiren Müzisyen(ler) Aranjmanın Adı Şarkının Orijinalini Seslendiren Müzisyen(ler) Şarkının Orijinal Adı
Afif Tekir Suçlu Gibi
Afif Tekir Unut Beni Enrico Macias Oublie Les Filles
Ajda Pekkan Ağlama Anne Yannis Parios Thalassa
Ajda Pekkan Ağlama Yarim Enrico Macias Entre L'Orient Et L'Occident
Ajda Pekkan Aldatma Mina Ancora, Ancora, Ancora
Ajda Pekkan Al Beni Karen Cheryl Garde-Moi Avec Toi
Ajda Pekkan Anlamadım Gitti
Ajda Pekkan Aşka İnanma Cher Dov'è l'amore
Ajda Pekkan Ay Doğarken Sylvie Vartan La Maritza
Ajda Pekkan Baksana Talihe Marjan Kavir-e Del
Ajda Pekkan Bambaşka Biri Gloria Gaynor I Will Survive
Ajda Pekkan Ben Bir Köylü Kızıyım Nina Costa Aseara Ti-Am Luat Basma
Ajda Pekkan Beni de Charles Aznavour Un Idee
Ajda Pekkan Bilmece Bildirmece Hervé Vilard Moi Lorsque J'aime
Ajda Pekkan Bir Anda François Valéry Disco Brasilia
Ajda Pekkan Bir Gece Sahnede Dalida Mourir Sur Scene
Ajda Pekkan Bir Günah Gibi Florian Hermann Valse Hommage
Ajda Pekkan Bir Köşede Yalnız Steve Voice On the Shelf
Ajda Pekkan Bir Masal Anlatsam Julio Iglesias Abril En Portugal
Ajda Pekkan Bir Tek Şey Stevie Wonder I Just Called To Say I Love You
Ajda Pekkan Bitsin Bu Sevda
Ajda Pekkan Boş Sokak Udo Jürgens Was Ich Dir Sagen Will
Ajda Pekkan Çapkın Esther Ofarim ile Abi Ofarim Te Ador
Ajda Pekkan Çapkın Satıcı Salim Halali Mèditerranèen
Ajda Pekkan Dile Kolay Faramarz Aslani Age Ye Rooz
Ajda Pekkan Dönmem Sana Marie Laforêt La Plage
Ajda Pekkan Durdurun Şu Zamanı Susan Shirley Too Many Tears
Ajda Pekkan Düşünme Hiç Mina Il Cigno Dell'Amore
Ajda Pekkan Erkek Adın Edgar Hovhannisyan (Besteci) Erebuni-Yerevan
Ajda Pekkan Erkekleri Tanıyın Aris San Eem Ata Tzaeer Balev
Ajda Pekkan Gel Perry Botkin Jr. The Executioner's Theme
Ajda Pekkan Gençlik Yılları Joe Dolan You're Such A Good Looking Woman
Ajda Pekkan Göz Göz Değdi Bana Helen Shapiro Not Responsible
Ajda Pekkan Gözün Aydın Demis Russos Far Away
Ajda Pekkan Hancı Paul Mauriat Toccata
Ajda Pekkan Hatırlar mısın? Bertie Higgins Casablanca
Ajda Pekkan Haykıracak Nefesim Noëlle Cordier Mon Coeur Pour Te Garder
Ajda Pekkan Hepsi Boş Leslie O'Hara Gipsy Boy
Ajda Pekkan Her Yerde Kar Var Salvatore Adamo Tombe La Neige
Ajda Pekkan Hoş Gör Sen Enrico Macias On S'embrasse Et On Oublie
Ajda Pekkan İçme Sakın Shuky & Aviva Signortina Concertina
Ajda Pekkan İki Yabancı Frank Sinatra Strangers In The Night
Ajda Pekkan İlkokulda Tanışmıştık Patricia Carli Les Mal Aimés
Ajda Pekkan İnanmam Demis Russos We Pretend
Ajda Pekkan Kader Rüzgarı Claude Ciari Homage à Fairuz
Ajda Pekkan Kendi Kendimle Ben Stylistics Because I Love You, Girl
Ajda Pekkan Kim Derse ki Ricchi e Poveri Come Vorrei
Ajda Pekkan Kim Ne Derse Desin Pablo Beltrán Ruiz y su Orquestra ¿Quién será?
Ajda Pekkan Kimdir Bu Sevgili? Marc Aryan Un Petit Slow
Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti Sol Raye If We Were Free
Ajda Pekkan Kim Olsa Anlatır Mina Mi Mandi Rose
Ajda Pekkan Korkusuzum Patricia Kaas Jojo
Ajda Pekkan Mesut Ol Sen Dario Moreno On Ne Peut Jamais Savoir
Ajda Pekkan Milyonzade Tony Dallara Norma Mia
Ajda Pekkan Moda Yolunda Marc Aryan Ma Loulou
Ajda Pekkan Nasılsın, İyi misin? Danyel Gérard Ti-Lai-Lai-Li
Ajda Pekkan Ne Tadı Var Bu Dünyanın? Esther Ofarim ile Abi Ofarim Jovano Jovanke
Ajda Pekkan Ne Varsa Bende Var Banzai Viva America
Ajda Pekkan O Benim Dünyam Bonnie Tyler Holding Out For A Hero
Ajda Pekkan Olanlar Oldu Bana Esma Recepova Chaje Shukarije
Ajda Pekkan Olmadı, Gitti Mirla Castellanos Oh Dany, Oh Dany
Ajda Pekkan Olsun, Varsın William Sailly Passionnément
Ajda Pekkan Olur Ya Yannis Parios Logia
Ajda Pekkan On Yedi Yaşında Adriano Celentano Si E' Spento Il Sole
Ajda Pekkan Onu Bana Bırak Patricia Carli On Ne S'Aime Plus
Ajda Pekkan Sakın Sakın Ha Raffaella Carrà A Far L'amore Comincia Tu
Ajda Pekkan Saklambaç Andy Williams Charade
Ajda Pekkan Sana, Bana Yeter Enrico Macias Le Vent Du Sud
Ajda Pekkan Sana Doğru Mia Martini Quante Volte
Ajda Pekkan Sana Ne, Kime Ne? Filippos Nikolaou Megie Mele
Ajda Pekkan Sana Neler Edeceğim? Feyruz Ka'an Azzaman
Ajda Pekkan Sen Olurdun Yine Enrico Macias Si C'était À Refaire
Ajda Pekkan Seninleyim Mina E Penso A Te
Ajda Pekkan Sen ve Ben Enrico Macias Juif Espagnol
Ajda Pekkan Seninle Bir Bütünüz Yannis Parios Mi Ginis I Agapi Mou
Ajda Pekkan Sensiz Yıllarda Los Iracundos Puerto Montt
Ajda Pekkan Serseri Gilbert Bécaud Je T'attends
Ajda Pekkan Sevgiler Ölünceye Kadar Toto Cutugno C'est Venice
Ajda Pekkan Seviyorum Liz Sarian Je Me Souviens
Ajda Pekkan Sihirli Aşk Donna Summer Mystery of Love
Ajda Pekkan Son Yolcu Mina Senza Fiato
Ajda Pekkan Tanrı Misafiri Feyruz Tarik El Nahl
Ajda Pekkan Uykusuz Her Gece Amii Stewart Working Late Tonight
Ajda Pekkan Üç Kalp Patricia Carli Que C'est Triste
Ajda Pekkan Üzgün Yüzlü Dertli Akşam
Ajda Pekkan Varsın, Yansın Betty Mars Mon Café Russe
Ajda Pekkan Ya Sonra Mina Giorni
Ajda Pekkan Yağmur José Feliciano Rain
Ajda Pekkan Yalnızlık Yolcusu Yannis Parios Imerologio Monaxias
Ajda Pekkan Yalnızlıktan Bezdim Salim Halali L'enfant De La Plaine
Ajda Pekkan Yaşamak Ne Güzel Şey Mark Wirtz Riviera Carnival
Ajda Pekkan Yeni Bir Gün Doğdu Bize
Ajda Pekkan Yeniden Başlasın Luciano Rossi Se Mi Lasci Non Vale
Ajda Pekkan Yere Bakan Yürek Yakan Feyruz Akher Alem El Sayfieh
Ajda Pekkan Yolculuk Ricchi e Poveri Cosa Sei
Ajda Pekkan ile Beş Yıl Önce On Yıl Sonra Ah Fatma VOF de Kunst Suzanne
Ajda Pekkan ile Cüneyt Türel Palavra Palavra Mina ile Alberto Lupo Parole... Parole
Ajda Pekkan ile Mazlum Kiper Palavra Palavra Mina ile Alberto Lupo Parole... Parole
Akrep Nalan Aşiyan Yannis Parios Naha Mia Agapi
Akrep Nalan Cherie Arthur H. & Le Bachibouzouk Band Chérie
Akrep Nalan Karlar Düşer Salvatore Adamo Car Je Veux
Akrep Nalan Zil Zurna Sevdalar Haris Aleksiu Di' Efhon
Aliza Yanıyorum Alev Alev Honey Lemongrass Trio My Uncle Petitmer
Alpay Asla Bir Daha Sevemem Tom Jones I'll Never Fall In Love Again
Alpay Aşkımız Bitti Los Tres Caballeros El Reloj
Alpay Ayrılık Rüzgarı Dalida Concerto Pour Une Voix
Alpay Bekle Aynı İskelede Engelbert Humperdinck Am I That Easy To Forget
Alpay Bir Sen Vardın Yannis Parios Amfivallo
Alpay Boş Kadeh İvan Petroviç Lariоnоv (Besteci) Kalinka
Alpay Cennet Yolu Lucho Gatica Esperame En El Cielo
Alpay Dağların Arkasında Yar Night Ark Blackbird
Alpay Durdurun Şu Zamanı Susan Shirley Too Many Tears
Alpay Ellerinde Güllerle Yannis Parios ile Haris Aleksiu Kokkino Garifalo
Alpay Eylül'de Gel Marc Aryan Qu'un Peu D'amour
Alpay Eylül'de Gel Demiştim Yannis Parios Ki Ego Mazi Sou
Alpay Hayalimdeki Resim Yannis Parios Imerologio Monaxias
Alpay Kimse Bilmez Yarın Ne Olur Hervé Vilard Tant Pis Pour Moi
Alpay Sen Gidince Bobby Goldsboro Honey
Alpay Sen Sevme Beni Salvatore Adamo Amour Perdu
Alpay Senin İçin Yannis Parios Apo Tin Zoi Sou Tha Fio
Alpay Sensizliğimin Şarkısı Dalida Aranjuez La Tua Voce
Alpay Sofia Komşunun Kızı Yannis Parios Ah Sofia
Alpay Yağmur Danielle Licari Je Ne Pourrai Jamais Vivre Sans Toi
Alpay Yalnız mısın Yine? Elvis Presley Are You Lonesome Tonight?
Anne-Marie David İnanma Frank Sinatra ile Nancy Sinatra Somethin' Stupid
Arda Kardeş Oy Anam Nicoletta Mamy Blue
Arda Kardeş Pis Sinek Doors Mosqiuto
Arkın Çelik Serden Geçtim Despina Vandi Ax Kardoula Mou
Arzu Ece Bir Daha
Asu Maralman Yalanmış Julien Clerc Ce N'est Rien
Asu Maralman Yalnızlık Lili İvanova Tozi Svqt E Tai Prekrasen
Asuman Krause Aşkı Bana Sakla Despina Vandi Deste Mou Ta Matia
Asya Boş Ver Hayat Kısa Aleksandr Vertinski Dorogoy Dlinnoyu (Дорогой длинною)
Asya Neyleyim? Haris Aleksiu Di' Efhon
Asya Olmadı Yar Anna Vissi To Apolyto Keno
Asya Romantik Aşk Haris Aleksiu Den Yparxei Eftyxia
Asya Son Gece Haris Aleksiu O Ellhnas
Asya Teslim Oldum Kostas Mountakis Sothikane Ta Giatrika
Aşkın Nur Yengi Avarem Hristos Dantis Aman
Aşkın Nur Yengi Ayrılmam Pitsa Papadopoulou Mi Milas
Aşkın Nur Yengi Başka Bir Şey Pitsa Papadopoulou Anev Oron
Aşkın Nur Yengi Başka Sözüm Yok Notis Sfakianakis To Finale Tis Kardias
Aşkın Nur Yengi Benimsin Giorgos Mazonakis Mou Leipeis
Aşkın Nur Yengi Bir Zaman Hatası Doug Cameron Magia Española
Aşkın Nur Yengi Borcum Olsun Nina Simone Don't Let Me Be Misunderstood
Aşkın Nur Yengi Çağırma Beni Yannis Parios San Trelo Fortigo
Aşkın Nur Yengi Çek Babam Çek Sarit Hadad Meusheret
Aşkın Nur Yengi Hayırlı Olsun Enrico Macias La Vie Populaire
Aşkın Nur Yengi Kanım Akmaz Haris Aleksiu O Fantaros
Aşkın Nur Yengi Meleklerin Duası Mikis Theodorakis ile Vassilis Saleas The Violent
Aşkın Nur Yengi Pembe Dizi Haris Aleksiu Magissa
Aşkın Nur Yengi Seni Aldattım Enrico Macias Mon Chanteur Prefere
Aşkın Nur Yengi Seni Terk Ettim Giorgos Mazonakis Foveri
Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum Apostolos Kaldaras ile Vassilis Tsitsanis Min Perimenis Pia
Aşkın Nur Yengi Susma Haris Aleksiu Tora Kai Ego Tha Ziso
Aşkın Nur Yengi Şimdi Mosmor Oldun mu? Raghav Can't Get Enough
Aşkın Nur Yengi Yabani Amr Diyab Weyoulomouni
Aşkın Nur Yengi Zehir Gibisin Azúcar Moreno Bandido
Aşkın Nur Yengi ile Harun Kolçak Benimsin Giorgos Mazonakis Mou Lipis
Athena Senden, Benden, Bizden Bobby Capó Quizás, Quizás, Quizás
Atiye Deli Ya Viktoria Halkiti Telia
Atiye Salla Mohamed Hamaki Ahla Haga Fiky
Atiye Soygun Var Shreya Ghoshal Yeh Ishq Haaye
Ayça Yıkılıyo' Elli Kokkinu Masai
Aydın Hayat mı Bu? Panos Gavalas Ferte Mou Akoma Ena Krasi
Aydın Tansel Aklımdan Bile Geçmezdi Mike Laure La Ultima Noche
Aydın Tansel Genç Kızlar Dimitri Dourakine Toi Toi Toi
Ay-feri Annem Beniamino Gigli Mamma
Ay-feri Aşk Bitmesin Vikki Carr It Must Be Him
Ay-feri Bir Gün Anlarsın Marc Aryan Si J'étais Sur
Ay-feri Bekleme Boşuna Apostolos Kaldaras ile Vassilis Tsitsanis Min Perimenis Pia
Ay-feri Bu Son Olsun Sheila Adios Amor
Ay-feri Dünya Dönüyor Marc Aryan Volage Volage
Ay-feri Dünya Ne Yalan Brenda Lee All Alone Am I
Ay-feri Elveda Şarkılara Dalida Et Cetait L'amour
Ay-feri Falcı Iva Zanicchi Zingara
Ay-feri İkimize Bir Dünya Marc Aryan La Chanson Du Vieil Aveugle
Ay-feri Kaza Çok Rika Zaraï Casatschok
Ay-feri Yalan Dünya Aleksandr Vertinski Dorogoy Dlinnoyu (Дорогой длинною)
Aygen Bilge Durma Chic Le Freak
Ayla Algan Anlasana Julio Iglesias Abrázame
Ayla Algan Aşk Hikâyesi Francis Lai & His Orchestra Love Story
Ayla Algan Aşka Veda Enrico Macias Je Quitte Mon Pays
Ayla Algan Bilenler Kazanıyor Raffaella Carrà A Far L'amore Comincia Tu
Ayla Algan Dünya Tersine Dönse Teach-In Ding-A-Dong
Ayla Algan Gönlümdeki Saraya Dalida Salma Ya Salama
Ayla Algan Haberin Var mı? Marinella Etsi Ein'i Zoi
Ayla Algan Küçük Bir Kız Michèle Torr Une Petite Française
Ayla Algan Ne de Olsa Karın Dalida Ta Femme
Ayla Algan Sen de Katıl Bize Bimbo Jet El Bimbo
Ayla Algan Sevdikçe Sevesim Geliyor Yannis Parios Sygomi Pou S'Agapo
Ayla Dikmen Anlamazdın Leo Dan Una Calle Nos Separa
Ayla Dikmen Asker Mektubu Adiss Harmandyan Assa Yar Djan
Ayla Dikmen Aşk Defteri
Ayla Dikmen Nereye? Stelio Kazancidis Efyge Efyge
Ayla Dikmen Onu, Bunu Bilmem; Kararlıyım
Ayla Dikmen Sensiz Yaşamam Los Iracundos Puerto Montt
Ayla Dikmen Sevmeden Kimse Seni Enrico Macias C'est Du Soleil
Aylin Livaneli Gül Biraz Yorgo Dalaras Mi Milas Mi Gelas
Aylin Livaneli Sil Baştan Haris Aleksiu Na Ziso I Na Pethano
Aylin Urgal Al Beni Carene Cheryl Garde Moi Avec Toi
Aylin Urgal Güneş de Doğar Linda De Suza O Malhão Malhão
Aylin Urgal Nerelerdeydin? Gloria Rossano Dal Silenzio
Aylin Urgal Sen Yarattın Beni
Ayna Dön Bak Aynaya Boney M. Rasputin
Ayna Işığa Doğru Running Wild Chamber of Lies
Aysun Kocatepe Bir Daha Asla Marinella Ki Ystera
Aysun Kocatepe Seninle Olmaz Yar
Ayşegül Aldinç Ağıt Haris Aleksiu Romantzo
Ayşegül Aldinç Ah Sevdiğim Yannis Parios Ah Sofia
Ayşegül Aldinç Böyle Bırakma Jiří Zmožek Už Mi Lásko Není Dvacet Let
Ayşegül Aldinç Güle Güle Amália Rodrigues Solidão
Ayşegül Aldinç Hadi Söyle Keti Garbi Pes To M'ena Fili
Ayşegül Aldinç Hoppa Hoppa Notis Sfakianakis Opa Opa
Ayşe Hatun Önal Dengesiz Hamaki Nefsi Aba'a Ganbo
Ayşe Hatun Önal Olay Nikol Saba Hafdal Ahlam
Ayşe Mine Demek ki Öyle Enrico Macias Les Incorrigibles
Ayşe Mine Sıkı Fıkı PMRB Mathema Solfege
Ayşen Nerdesin? Regina Day by Day
Ayten Alpman Aynalar Aynalar Petula Clark This Is My Song
Ayten Alpman Ayrıldık Yalnızım Dalida Ciao Amore Ciao
Ayten Alpman Ben Böyleyim Armando Manzanero Adoro
Ayten Alpman Ben Varım
Ayten Alpman Beni Unutma Milva Guarda Che Luna
Ayten Alpman Birazcık Umut Gilda Ragazza Del Sud
Ayten Alpman İnan Bana Beniamino Gigli Mamma
Ayten Alpman İstersen José José La Nave Del Olvido
Ayten Alpman Kim Bilir Kim Var Yanında? Valentina Greco Un Grande Addio
Ayten Alpman Kim Demiş Aşk Yalandır Diye? Rika Zaraï Casatschok
Ayten Alpman Memleketim Moyshe Nadir Rabbi Eli Melech (Az der Rebe Elimeylekh)
Ayten Alpman Neden Sanki (Dünya Dar Geliyor İnsana)
Ayten Alpman O Gün Morris Albert Feelings
Ayten Alpman Ömrüm Senindir
Ayten Alpman Sen Artık Beni Düşünme Sylvie Vartan La Maritza
Ayten Alpman Seni Unutmak İstiyorum Victor Argentine Orchestra El Choclo
Ayten Alpman Sensiz Olmam Jane Morgan C'est La Vie, C'est L'amour
Ayten Alpman Son Bir Defa
Ayten Alpman Tek Başına Milva Da Troppo Tempo
Ayten Alpman Unutsana Tolis Voskopoulos Apo Sena Extartate
Ayten Alpman Ve Tanrı Aşkı Yarattı Perry Como ile The Anita Kerr Quartet Dream on Little Dreamer
Ayten Alpman Yanımda Olsa Iva Zanicchi Ciao Cara Come Stai
Azizcan Peri Masalı Despina Vandi Thelo Na Se Do
Babutsa Tabi Güzelim Thanos Petrelis Adiorthoti
Banu Kırbağ Şimdi Yalnızım Christian Adam Si Tu Savais Combien Je T'aime
Barış Manço Karanlıklar İçinde Supremes You Keep Me Hangin' On
Başar Tamer Özlemekten Yoruldum Enrico Macias Aux Talons De Ses Souliers
Bay X (Yılmaz Tuncer) Darılma Bana George Michael Careless Whisper
Bengü Gel Gel Şefika Ahundova Gözləyirem Yolunu (İntizar)
Bengü Git İrade İbrahimova Ürəyinin Götürdüyü Yerə Get
Berkant Aşk Deyip Geçmeyin Bob Azzam C'est Ecri Dans Le Ciel
Berkant Beni Biraz Dinler misiniz? Vittorio Paltrinieri Portofino
Berkant Ben, Sen, O Enrico Macias Je Suis Content Pour Toi
Berkant Bilmem ki, Bilemem ki Esther & Abi Ofarim Jovano Jovanke
Berkant Binbir Gece Masalı Trio Los Panchos El Vagabundo
Berkant Çiçekler Gönül Bahçesini Süsler Enrico Macias L'Oriental
Berkant Doğun Günün Kutlu Olsun Buddy Greco It Had Better Be Tonight
Berkant Duydunuz mu Aşkımı? Aris San Tel Aviv
Berkant Düğün Şarkısı Enrico Macias Pour Tout L'or Du Monde
Berkant Gel Güzelim Yavrum Los Machucambos El Chameleon
Berkant Gönül Ferman Dinlemez Dalida Tzigane
Berkant Gülüm Çiçeğim Enrico Macias Où Est Donc La Vèritè?
Berkant Sana Gönül Verdim Diye Stelio Kazancidis Den Sou Elipe Tipota
Berkant Sana Şarkımı Bıraktım Richard Anthony Je Me Suis Souvent Demandé
Berkant Seni Bulsam Beni Beklerken Enrico Macias Les Vacances
Berkant Seni Özlerim Adriano Celentano E Voi Ballate
Berkant Vuruldum Bir Kıza Hugues Aufray Le Rossignol Anglais
Berkant Yıllardan Sonra Dönersem Enrico Macias Le Plus Grand Bonheur Du Monde
Berkant Zor Gelir Gurbet Stelio Kazancidis Allotines Mou Epohes
Berksan Büyük Yalan Despina Vandi ile Vassilis Karras Axaristi Kai Alitissa
Berksan ile Hande Yener Haberi Var mı? Feruza Jumaniyozova Yalla Habibi
Beyaz Kelebekler Yapma Bu Nazı Viguen Chera Nemiraghsi
Birsen Armağan Ah Yalancılık Esther & Abi Ofarim Cinderella Rockafella
Bumerang Sensiz Yıllarda Los Iracundos Puerto Montt
Burcu Güneş Alimallah Simon Hadchiti Aalim Allah
Burcu Güneş Amaney Diana Haddad Ammaneih
Burcu Güneş Aşk Kimlerde?
Burcu Güneş Bana Evet De Thalía De Donde Soy
Burcu Güneş Hep Seni Sevdim Leonore O'Malley First Be A Woman
Burcu Güneş Yakışır Elli Kokkinu Masai
Bülent Nargaz Bir Günah Gibi Florian Hermann Valse Hommage
Bülent Nargaz Palavra Palavra Mina ile Alberto Lupo Parole... Parole
Cahit Oben Selam Dostlar Michel Fugain Chante Comme Si Tu Devais Mourir Demain
Canan Taşkın Nanay Zig Zag Nai Nai
Canan Taşkın Senin İçin Stratos Dionysiou ile Marina Vlaxaki Kratise Me
Candan Erçetin Canı Sağ Olsun Saša Lošić Iznad Tesnja Zora Svice
Candan Erçetin Oyalama Artık Cheb Mami Bledi
Candan Erçetin Sevdim, Sevilmedim Esma Recepova Chaje Shukarije
Candan Erçetin Yalan Yulduz Usmanova Yolgon
Candan Erçetin Yalvaramam Cristian Castro Volver A Amar
Cem Karaca Bang Bang Cher Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
Cem Karaca Sevda Kuşun Kanadında Harout Pamboukjian Darinere Antzan
Cem Karaca Töre Harout Pamboukjian Akh Merig
Cenk Eren Sen Yarattın Beni
Cihan Okan Yine mi Çiçek? Secret Trio The Invisible Lover
Corinne Noelle Sevgi Denen Şey Çok Ulu Nicole Croisille ile Pierre Barouh Plus Fort Que Nous
Coşkun Sabah Gelmez O Günler Night Ark Offering
Çetin Alp ile Suna Yıldızoğlu Sonsuz Aşk Diana Ross ile Lionel Richie Endless Love
Çetin İnöntepe Sen İster miydin? Cedars For Your Information
Dario Moreno Deniz ve Mehtap (Aşkımız Bitti) Dario Moreno Le Mouettes De Mykonos
Dario Moreno Hatıralar Hayal Oldu Dario Moreno Seul
Dario Moreno Her Akşam (Sarhoş) Dario Moreno Y'a Du Travail
Dario Moreno İstanbul'un Kızları Dario Moreno Les Filles D'istanbul
Dario Moreno Mesut Ol Sen Dario Moreno On Ne Peut Jamais Savoir
Davut Güloğlu Katula Katula Panjabi MC Mundian To Bach Ke
Demet Akalın Aşkın Açamadığı Kapı Goga Sekulic Gacice
Demet Akalın Selam Söyle Enrico Macias Pourquoi Parler D'amour
Demet Sağıroğlu Aşk Perisi Angela Dimitrou As Me Lene Treli
Demet Sağıroğlu Bir Köşede Yalnız Steve Voice On the Shelf
Demet Sağıroğlu Borcum Yok Francesca Gagnon Au-delà des couleurs
Demet Sağıroğlu O La La, Susar mıyım? Smokie I'll Meet You at Midnight
Deniz Erkanat Helal Olsun Cedars For Your Information
Deniz Seki Aşk Dediğin Laftır Bellinda L'Amour Fait Des Cabrioles
Deniz Seki Böyle Gelmiş, Böyle Geçer Feyruz Al Bint Chalabiya
Deniz Seki Dile Kolay Faramarz Aslani Age Ye Rooz
Deniz Seki İyisin Tabi Mohammad Fouad Bein Edeik
Deniz Seki Uyan Rosario Flores Dejame Ver
Derya Avcı Dum Dum Sunidhi Chauhan Dhoom Machale
Dilek Budak Aşka Yürek Gerek Despina Vandi Anaveis Foties
Dilek Pınar Son Şansın Despina Vandi Ti Kano Moni Mou
Dursun Salkım Duymayan Kalmasın Manos Papadakis Oso Aksizis Esi
Ebru Aydın Son Verdim Kalbimin İşine Enrico Macias Je Suis Content Pour Toi
Ebru Gündeş Tanrı Misafiri Feyruz Tarik El Nahl
Eda Özülkü Bir Adam ve Bir Kadın Vaya Con Dios What's a Woman
Eda Özülkü Bize Ne Oldu? Vaya Con Dios I Don't Want to Know
Ege Son Yolcu Mina Senza Fiato
Emel Müftüoğlu Allah Kahretsin Keti Garbi Ierosilia
Emel Müftüoğlu Deli Değneği Sherine Sabri Aleel
Emel Müftüoğlu Hayat Bayram Olsa Ljupka Dimitrovska Obecanje
Emel Müftüoğlu Haykırdım Yannis Parios Amfivallo
Emel Müftüoğlu İşine Gelirse Zig Zag Nai Nai
Emel Müftüoğlu Kara Kutu Cheb Hasni Mani Mani
Emel Müftüoğlu Karlar Düşer Salvatore Adamo Car Je Veux
Emel Müftüoğlu Ne Çıkar? Anna Vissi Pseftika
Emel Müftüoğlu Tam Unutmuşken Haris Aleksiu Antistrofh Metrhsh
Emel Müftüoğlu Yok Olmaz Haris Aleksiu O Tilefonistis
Emel Sayın Mavi Boncuk Zeyneb Hanlarova Sana Gurban
Emir Eline Düştüm Thanos Petrelis I Oraia
Emrah Ye Kürküm Khaled Didi
Engin Evin Kıskançlık Hastası Enrico Macias Jalousie Maladie
Engin Evin Olmaz Olsam Enrico Macias Melisa
Engin Evin Yok ki Başka Dünya Julien Clerc Ce N'est Rien
Ercan Turgut Kader Rüzgarı Claude Ciari Homage à Fairuz
Ercan Turgut Senin Olsun Roberto Carlos Lady Laura
Ercan Turgut Tanrı Misafiri Feyruz Tarik El Nahl
Erkin Koray Bu Sana Son Mektubum Ümmü Gülsüm Enta Omri
Erkin Koray Fesupanallah Samir Yazbek Weli Weli Men Hobboun Weli
Erkin Koray Şaşkın Samira Tawfik Ya Ayn Mulayiitayn
Erkut Taçkın Baba Paul Anka Papa
Erkut Taçkın Beyaz Ev Sacha Distel A Casa d'Irene
Erkut Taçkın Sen Brothers Four Green Fields
Erkut Taçkın Seni Görünce Ike & Tina Turner Natbush City Limits
Erol Büyükburç Bu Ne Yalan Dünya? Aleksandr Vertinski Dorogoy Dlinnoyu (Дорогой длинною)
Erol Büyükburç El Ele Donna Hightower The World Today Is A Mess
Erol Büyükburç Gözlerime İyice Bak Ventures Penetration
Erol Büyükburç Yalnızlık Yarası Doukissa Roloi Kompoloi
Erol Evgin Bir Gün Biter Mireille Mathieu Pardonne-moi Ce Caprice D'enfant
Erol Evgin Eski Günler Sergio Endrigo Canzone Per Te
Erol Evgin Olmasa Mektubun Haris Aleksiu Ola Se Thimizoun
Erol Evgin Sen Los Fronterizos/Cantoria De La Basilica Del Socorro La peregrinación
Erol Evgin Takvim José Feliciano The Windmills Of Your Mind
Erol Köse ile Ufuk Yıldırım Ahlaksız Mahmut Reel 2 Real I Like to Move It
Erol Köse ile Ufuk Yıldırım Pop Müzik Boney M. Rasputin
Erol Köse, Ufuk Yıldırım ve Zeynep Casalini Dr. Erol Bey Ice MC It's A Rainy Day
Ersan Erdura Çocuk Gözler Haris Alexiou Kabana Tou Esperinou
Ersan Erdura Tren Sekizde Gidiyor Haris Aleksiu To Traino
Ertan Anapa Aşk Bir Hasret Şarkısıdır Archie Beleiver Hernando's Hideaway
Ertan Anapa Aşkım Dillere Destan Tom Jones Delilah
Ertan Anapa Beni Terketme Jacques Brel Ne Me Quitte Pas
Ertan Anapa Benim Bütün Dualarım Seninle Lucho Gatica Historia D'un Amour
Ertan Anapa Canım İsterse Orietta Berti Alla Fine Della Strada
Ertan Anapa Dönüp Bakan Hugues Aufray Celine
Ertan Anapa Gidiyor Elden Gençlik Tony Dallara Norma Mia
Ertan Anapa Git Artık Teddy Randazzo One More Chance
Ertan Anapa Ha Ha Ha Giorgos Kinousis Ta Paidia
Ertan Anapa Hep Meleklere Sordum Neil Sedaka You Mean Everything To Me
Ertan Anapa İnanmak İstiyorum Sevgine Joe Dolan Make Me An Island
Ertan Anapa Misafirim Bu Gece Aris San Eem Ata Tzaeer Balev
Ertan Anapa Sokağından Geçtim Dün Gece Constance Bennett Boulevard Of Broken Dreams
Ertan Anapa Yere Bakan Yürek Yakan Niño De Murcia Nostalgia India
Ertan Anapa Yine Yalnızım Bu Bahar Joan Baez Manha De Carnaval
Ertan Anapa ile Funda Anapa Al Beni Carene Cheryl Garde Moi Avec Toi
Ertan Anapa ile Funda Anapa Hovarda Sevgilim Nina Costa Maria Me Ta Kitrina
Esin Afşar Alkışlarla Alla Pugaçova Arlekino
Esin Afşar O Pencere Guguş Doe Panjereh
Esin Engin Ben Şıpsevdiyim Buddy Greco It Had Better Be Tonight
Esin Şentürk Babacığım Mireille Mathieu Addio
Esmeray Ayrılık Olsa Bile Delirium Jesahel
Fatih Erkoç Gel Ey Seher Polad Bülbüloğlu Gəl Ey Səhər
Fatih Ürek Hadi Hadi Giorgos Xanthiotis Sokerde
Fatoş Balkır Artık Çok Geç Patty Pravo La Bambola
Fecri Ebcioğlu Bu Ne Biçim Hayat? Aleksandr Vertinski Dorogoy Dlinnoyu (Дорогой длинною)
Fecri Ebcioğlu Bugün Varız, Yarın Yokuz Rika Zaraï Hava Naguila
Fecri Ebcioğlu Dünya Dönüyor Marc Aryan Volage Volage
Fecri Ebcioğlu İçtim İçtim, Kendimden Geçtim Nana Muskuri Vole Vole Farandole
Fecri Ebcioğlu Kimdir Bu Sevgili? Marc Aryan Un Petit Slow
Fecri Ebcioğlu Param Olsaydı (Zengin Olsaydım)
Fedon Aşığınım Giorgos Margaritis Sigentrosou
Fedon Bebeğim Adipas Kalispera
Fedon Gel Artık Marinella Thelo Na Takouo
Fedon Nanay Zig Zag Nai Nai
Ferda Anıl Yarkın Zannetme Sensizim
Ferdi Özbeğen Aman, Dikkatli Ol Enrico Macias Aie, Aie, Aie, Je T'aime
Ferdi Özbeğen Aman Yavaş Enrico Macias Oublie Les Filles
Ferdi Özbeğen Aradığın Ben miyim? Lionel Richie Hello
Ferdi Özbeğen Başkası mı Var? Majeda Al Roumy Kilshi Aam Yikhlas
Ferdi Özbeğen Bir Düşmeye Gör Feyruz B'Hebbak Ya Lebanon
Ferdi Özbeğen Dönsen Bile Makis Hristodopoulos Poios Se Phira Apo Mena
Ferdi Özbeğen Elini Sallasan Georgette Sayegh Yay Yay Yay Nassini
Ferdi Özbeğen Giden Sensin Charles Aznavour La Boheme
Ferdi Özbeğen Güzel Bir Rastlantı Yannis Parios Pio Kali I Monaxia
Ferdi Özbeğen Hep Böyle Linda De Suza Un Jour Ici Un Jour Ailleurs
Ferdi Özbeğen İçimdeki Bir His Yannis Parios ile Eleni Dimou Pote Pote Pote
Ferdi Özbeğen Kendimle Hesaplaştım Haris Aleksiu Odos Aristoteloys
Ferdi Özbeğen Kurumuş Bir Dal Gibiyim Feyruz La Enta Habibi
Ferdi Özbeğen O Günler Lili İvanova Kamino
Ferdi Özbeğen O Karanlık Gecelerde Luigi Tenco Ho Capito Che Tiamo
Ferdi Özbeğen Öyle Küçük ki Sergio Endrigo Canzone Per Te
Ferdi Özbeğen Özlenen Sevgiliye José Feliciano Cenizas
Ferdi Özbeğen Nerdesin, Nerde? Feyruz Hela Ya Wasea
Ferdi Özbeğen Piyanist José Feliciano La Balada Del Pianista
Ferdi Özbeğen Rabbena Ferid el-Atraş Habbeyna Habbeyna
Ferdi Özbeğen Sana İhtiyacım Var Orson Welles I Know What It Is To Be Young
Ferdi Özbeğen Sanki Bulunmaz Hint Kumaşı Feyruz Akher Alem El Sayfieh
Ferdi Özbeğen Sefam Olsun Haris Aleksiu O Fantaros
Ferdi Özbeğen Senden Sonra Iva Zanicchi Nostalgias
Ferdi Özbeğen Seviyorum Delicesine Feyruz Kenna Netlaka Fi Al Shieh
Ferdi Özbeğen Sırayla Sırayla Haris Aleksiu Ntraila
Ferdi Özbeğen Söyleyemedim Linda De Suza Face À Face
Ferdi Özbeğen Şiir Gibi Linda De Suza Gri Gri
Ferdi Özbeğen Unuttun mu? Yannis Parios Se Girevo
Ferdi Özbeğen Yok Yok, Yalan Deme Lucho Gatica Los Ejes De Mi Carreta
Ferhat Göçer Biri Bana Gelsin Eleana Papaioannou Tesseris Kai Misi
Ferhat Göçer Dokunma Bana Elissa Ajmal Ihssas
Ferhat Göçer Kabul Anand Raj Anand Dil De Diya Hai
Ferhat Göçer Yalan Lolita Flores Amor, Amor
Fikret Kızılok Kalbim Lole Y Manuel Dime
Fikret Kızılok Sevgilim Beatles All My Loving
Fulden Uras Aşkından Ölmem mi Lazım? Despina Vandi Ta Lefta
Fulden Uras Hadi Yüreğim Despina Vandi Thelo Na Se Do
Funda Arar Piyango Antonis Vardis Pou Gyrnas
Füsun Önal Acı Bee Gees Seven Seas Symphony
Füsun Önal Aç Gözünü Demis Russos When I'm Kid
Füsun Önal Aç Gözünü Dünyaya Bak Biraz Bill Haley & His Comets Rock Around the Clock
Füsun Önal Ah Nerede? Ilan Cohen (Besteci) Haide Bara
Füsun Önal Aman Efem Litsa Sakellariou Ama Lefterathi E Kriti
Füsun Önal Aşk Nezlesi (Hapşu) Rita Pavone Il Raffreddore
Füsun Önal Ayyy... Kaçma! Liza Minnelli I Gotcha
Füsun Önal Bıktım Senden (İllallah)
Füsun Önal Bitsin Bu Sevda
Füsun Önal Döne Döne Enrico Macias Le Mendiant De L'amour
Füsun Önal Dünya Benim Oldu Poogy She Looked Me In The Eye (Natati La Khaiai)
Füsun Önal Fakir Kızın Öyküsü Marcella Bella Sicilia Antica
Füsun Önal Flört Jonathan King Flirt
Füsun Önal Gel Gel Marie Laforêt Viens Viens
Füsun Önal Genç Kız Oldum Ben Nana Muskuri Never On Sunday
Füsun Önal Günümüzü Gün Edelim Mouth & MacNeal Ah! L'amore!
Füsun Önal Hatıralar Dile Gelince Rosy Armen Ven Ven Ven
Füsun Önal Haydi Kardeşim Durma El Jarocho El jarabe veracruzano
Füsun Önal Kalbimin Sesi Bobby Lee Trammell Uh Oh
Füsun Önal Kara Sevda Andrew Lloyd Webber (Besteci) The Temple
Füsun Önal Kim Derdi ki Gianni Lacommare Non Sapevo
Füsun Önal Nasıl Yani? (Ali) Stelios Fotiadis (Besteci)
Füsun Önal Sakın Sanma
Füsun Önal Senden Başka Nana Muskuri Milisse Mou
Füsun Önal Seni Beklerken Suzi Quatro Can The Can
Füsun Önal Seni Gidi Nana Muskuri Irini
Füsun Önal Seninle Aşkımız
Füsun Önal Söyleyin Arkadaşlar Teach-In Ding-A-Dong
Füsun Önal Şeytana Uydum Cedars For Your Information
Füsun Önal Taka Taka Tak Paco Paco Taka-Takata
G-Flow Beni Bana Sor Despina Vandi Thelo Na Se Do
Gallis Aşkımız Bak Solmuş Yannis Parios ile Eleni Dimou Pote Pote Pote
Gökben Ah Akdeniz
Gökben Akılsız Başa Fayda Yok
Gökben Aşka İsyan Edilmez
Gökben Aşka Kucak Açtık
Gökben Aşk Dediğin Laftır Bellinda L'Amour Fait Des Cabrioles
Gökben Aşkla Pazarlık Olmaz Haris Aleksiu Dimitroula Mou
Gökben Boş Yere Kendini Yorma
Gökben Böyle Aşk Eksik Olsun
Gökben Bu Ne Biçim İştir? Nana Muskuri Spiti Mou Spitaki Mou
Gökben Canın Sağ Olsun
Gökben Çılgın Dünya Enrico Macias Mon Chanteur Prefere
Gökben Çiripi Çiripa Paco Paco Chiripi Chiripa
Gökben Çok mu Gördün? Enrico Macias La Fête Orientale
Gökben Delicesine
Gökben Derdim Var Dağlar Gibi
Gökben Dertliyim Arkadaş
Gökben Diri Dahdar Panagiotis Mihalopoulos Mes Stis Polis To Hamam
Gökben Git Yoluna Kaoma Mélodie D'Amour
Gökben Güle Güle
Gökben Haydi
Gökben Her Şey Yeniden Başlar
Gökben İlk ve Son Aşkımsın Bimbo Jet Brasilia Carnaval
Gökben Kaderim mi Bu?
Gökben Kusura Bakma
Gökben Neler, Neler Oldu? Manolis Aggelopoulos Aintes
Gökben Olur Böyle Şeyler
Gökben Randevu Christian Adam Si Tu Savais Combien Je T'aime
Gökben Ruhumda Bir Fırtına Var
Gökben Rüzgar Gibi Geçtin Enrico Macias La Casa Del Sol
Gökben Sevdiğim Bile Bilmeyecek
Gökben Severken Yoruldum Yannis Parios (Besteci)
Gökben Şiribim Şiribom Marion Maerz Chiribim Chiribom
Gökben Varsın, Öyle Olsun
Gökben Ve Bir Gün Sen George Baker Selection Drink Drink Drink
Gökben Yalıköy Rüzgarı
Gökben Yaşanılmaz Hep Rüyada Alain Delorme Je Rêve Souvent D'une Femme
Gökben Yine Verirdim Sana
Gökhan Abur Böyle Bitsin Litsa Diamanti Ohi Tha Katso Na Skaso
Gökhan Abur Gönül Kaçanı Kovalar Mario Zelinotti Il Conto Torna
Gökhan Abur Palyaçodan Başka Neyim? Nicola Di Bari Il Cuore É Uno Zingaro
Gökhan Abur Taparım Seversen Los Fronterizos/Cantoria De La Basilica Del Socorro La peregrinación
Gökhan Abur Yalnız Adam Moody Blues Melancholy Man
Gökhan Türkmen Susma Haris Aleksiu Tora Kai Ego Tha Ziso
Göknur Onur Unuttun mu? Despina Vandi Thelo Na Se Do
Gönül Akkor Böyle Gelmiş, Böyle Geçer Feyruz Al Bint Chalabiya
Gönül Akkor Ne Oldu Sana? Manos Papadakis Mia Dekara
Gönül Akkor Yalvarıyorum Hristina Maragkozi Amfivolies
Gönül Turgut Ağlama Boş Yere Iva Zanicchi La Felicita
Gönül Turgut Aşkı Sende Buldum The Olympians Signomi
Gönül Turgut Birazcık Yüz Ver Feyruz Al Oudal El Mensiyyi
Gönül Turgut Kim İçin, Ne İçin? Tony Cucchiara Se Voui Andare Vai
Gönül Turgut Telefondayım Yine Peppino Gagliardi Innamorarmi Di Te
Gönül Turgut Uzat Artık Elini Eva Comme Les Blés
Gönül Turgut Üzüntüyü Bırak, Yaşamana Bak Aleksandr Vertinski Dorogoy Dlinnoyu (Дорогой длинною)
Gönül Yazar Affet Beni Mireille Mathieu Pardonne-moi Ce Caprice D'enfant
Gönül Yazar Arkadaşımın Aşkısın Enrico Macias La Femme De Mon Ami
Gönül Yazar Aşk Hikâyesi Francis Lai & His Orchestra Love Story
Gönül Yazar Aşkın Çağı Yok Dimitri Dourakine Adelina
Gönül Yazar Bak Bir Varmış Bir Yokmuş Bob Azzam C'est Ecri Dans Le Ciel
Gönül Yazar Çapkın Kız Marie Laforêt Mon Amour Mon Ami
Gönül Yazar Dönemez ki Bana Adiss Harmandian Tzaghikner
Gönül Yazar Dün Derken Charles Aznavour Hier Encore
Gönül Yazar Hayat Geçiyor Hemen Shirley Bassey Life Goes On
Gönül Yazar Kara Kedi Geçti Marino Marini Marina
Gönül Yazar Özlediğim Sevgili Georges Moustaki Le Métèque
Gönül Yazar Sen Başkasın Adriano Celentano La Mezza Luna
Gönül Yazar Seni Sordum Christian Adam Si Tu Savais Combien Je T'aime
Gönül Yazar Senin Gibi Leslie Petite Fille
Gönül Yazar Sevenlerin Kaderi Andy Williams Speak Softly Love
Grup Raptiye Hello Malatya Dr. Alban Hello Africa
Grup Raptiye Hotel Kasımpaşa Eagles Hotel California
Grup Raptiye Plastik Woman Crystal Waters Gypsy Woman
Guy Marchand İspanyol Kadını Guy Marchand La Passionata
Gülay Sevda mıdır Yoksa? Haris Aleksiu Giftissa Ton Evizakse
Gülay Eralp Aşiyan Yannis Parios Naha Mia Agapi
Gülay Eralp Hayırdır İnşallah Beautiful Children Mama Lou
Gülden Karaböcek Güleceksin Ağlanacak Haline Donna Hightower The World Today Is A Mess
Gülden Karaböcek Şaka Yaptım Paco Paco Taka-Takata
Gülriz Sururi Buyurun Kabareye Liza Minnelli Cabaret
Gülriz Sururi Hiç mi Hiç Édith Piaf Non, Je Ne Regrette Rien
Gün Yüksel Ağla ki Mina A Chi
Gün Yüksel Döndüm Geldim Sana Gilbert Bécaud Je Reviens Tu Chercher
Gün Yüksel Dönsen Bana Al Martino Somewhere My Love
Güneri Tecer Dan Dan Cher Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
Güneri Tecer Leyla Leyla Berduşum Elias Rahbani Leila Leila Jolie Fille
Güzin ile Baha Allah Allah, Ne Zaman? Charles Bonzo Allah Allah Ya Baba
Hakan Peker Telli Telli Haris Aleksiu Teli Teli Teli
Haldun Özdenizmen Mutluyum Senin Yanında Johnny Darrell Green Green Grass of Home
Haldun Özdenizmen Sıra Bende Tony Cucchiara Se Voui Andare Vai
Hale Caneroğlu Neye Yarar? Vaya Con Dios Nah Neh Nah
Handan Kara Gözüm Sende Esma Recepova Macedonian Horo
Handan Kara Sevemedim Kara Gözlüm Manolis Aggelopoulos S'Anazito
Hande Yener Bir Köşede Yalnız Steve Voice On the Shelf
Hande Yener Duyduk Duymadık Demeyin Stelio Kazancidis Efyge Efyge
Hande Yener Seni Sevi... Yorumlar Yok Anita Baker Caupht Up in the Rapture
Hande Yener Tribe Gir Slippery Slope
Hasan Çalımlı Aşksız Adam Engelbert Humperdinck A Man Without Love
Hayati Kafe Ah Kalbim Engelbert Humperdinck Take My Heart
Hayati Kafe Her Şey Yalanmış Simon and Garfunkel El Condor Pasa
Hayko Benim Şarkım Zig Zag Nai Nai
Hurşid Yenigün Ulan Ziya Cherry Wainer Valencia
Hülya Avşar İki Sevgili Ishtar Alabina Si Tu Ouvres Tes Bras
Hülya Avşar Sevdim Anna Vissi Eleni
Hümeyra Beyhude Yulduz Usmanova Schoch Va Gado
Hümeyra Bundan İyisi Can Sağlığı Tolis Voskopoulos Pexe File Ta Santouri
Hümeyra Canım Yanıyor Secret Garden Song from a Secret Garden
Hümeyra Do Do Do Di Re Re Enrico Macias Le Mendiant De L'amour
Hümeyra Dönülmez Bir Yoldayım Paul Anka Papa
Hümeyra Gidemediklerimiz Øystein Sevåg Norwegian Mountains
Hümeyra İncitme Beni Michel Colombier Emmanuel
Hümeyra Olmaz Loreena McKennitt (Besteci)
Hümeyra Onu Bana Sakla Doukissa Ataka Ke Epi Topou
Hümeyra Sessiz Gemi Christian Delagrange Sans Toi Je Suis Seul
Hümeyra Sus, Duymasın Dalida Ne Lui Dis Pas
Işıl German Aşkın Kaderi Giannis Poulopoulos Epefte Vathia Siopi
[Işıl German Baksana Bana Santiana Miss America
Işıl German Biliyorum Sensin Patrick Topaloff Alo Lola, C'est Lolo
Işıl Yücesoy Açılmamış Mektup Enrico Macias Ta Lettre
Işıl Yücesoy Ne Var Ne Yok?
Işıl Yücesoy Tatlıya Bağla
Işın Karaca Bambaşka Biri Gloria Gaynor I Will Survive
Işın Karaca Güzelim Yara Maghroum
Işın Karaca Sevgiliye Son Sözler Francesca Gagnon Querer
İhsan Kayral Bir Ömür Böyle Geçti Enrico Macias Un Rayon De Soleil
İhsan Kayral Bunu Sen İstedin Jean-François Michael Adieu Jolie Candy
İhsan Kayral Dön Geriye Voskopoulos Tolis Agonia
İhsan Kayral Ölünmez Ölenle Enrico Macias Reste-Moi Fidèle
İhsan Kayral Son Yalvarış Enrico Macias Prelude (Solo de Guitare)
İlham Gencer Mehtaplı Geceler Moda Yolunda Engelbert Humperdinck A Man Without Love
İlham Gencer N'olur Yapma Tony Dallara Norma Mia
İlham Gencer Yalnız Tek Bir Gece Gilbert Bécaud Je T'attends
İlham Gencer ile Vokal Grubu Karakediler Bak Bir Varmış Bir Yokmuş Bob Azzam C'est Ecri Dans Le Ciel
İlham Gencer ile Vokal Grubu Karakediler Deniz Ne Kadar Güzel
İnci Çayırlı Affet Mireille Mathieu La Paloma Adieu
İnci Çayırlı Mutluyum Tony Christie Old Italian Serenade
İrem Derici ile Yasin Keleş Bambaşka Biri Gloria Gaynor I Will Survive
İstanbul Gelişim Orkestrası Öğretmenim Irene Sheer Goodbye Mama
İzel Şak Ofra Haza İm Nin Alu
İzel-Çelik-Ercan Ara Ara Keti Garbi Kane Kati
İzel-Çelik-Ercan Nerdesin?
Jale Birsel Çapkın Kız Marie Laforêt Mon Amour Mon Ami
Jennifer O Yazdan Bir Hatıra Abbie Mitchell Summertime
Johnny Hallyday Altın Yüzük Johnny Hallyday Anneau d’Or
Johnny Hallyday Yeşil Gözleri İçin Johnny Hallyday Ne Joues Pas Ce Jeu La
Juanito Arkadaşımın Aşkısın Enrico Macias La Femme De Mon Ami
Juanito Artık Yalnızım Christophe J'ai Entendu La Mer
Juanito Ay Beyaz, Deniz Mavi Chiraz Abdo Habeb Ghandoura
Juanito Bu Bir Başka Masal Enrico Macias Par Ton Premier Baiser
Juanito Gardiyan Los Tres Praguayos Amanecer Guajiro
Juanito Gurbet Enrico Macias Adieu Mon Pays
Juanito Kumsaldaki İzler Enrico Macias Solenzara
Juanito Son Şarkım Enrico Macias Non, Je N'ai Pas Oublie
Kadri Ünalan Orkestrası Bereli Bereli Cocki Mazetti Giovane Giovane
Kadri Ünalan Orkestrası Seviyorum Seveceğim Peppino Gagliardi T'amo T'amero
Kamuran Akkor Aman Aman Lolita Flores Amor, Amor
Kamuran Akkor Arkadaş Yok Nada Ma Che Freddo Fà
Kamuran Akkor Aşk Eski Bir Yalan Enrico Macias S'il Fallait Tout Donner
Kamuran Akkor Aşkımız Bitti mi?
Kamuran Akkor Bal Arısı Enrico Macias Sans Voir Le Jour
Kamuran Akkor Belki Bir Gün Döneceksin Paco De Lucia El Vito
Kamuran Akkor Dağlar Kızı Reyhan Reşid Behbudov Daglar Qizi Reyhan
Kamuran Akkor Evet mi, Hayır mı? Donna Hightower The World Today Is A Mess
Kamuran Akkor Gönül Ferman Dinlemez Alexandra Tzigane
Kamuran Akkor Hayat Geçmez Boş Yere Édith Piaf Johnny, Tu N'es Pas Un Ange
Kamuran Akkor Kim Kimedir Bu Dünya Feyruz Nassam Alaynal Hawa
Kamuran Akkor Laleler Reşid Behbudov Laleler
Kamuran Akkor Mavi Boncuk Zeyneb Hanlarova Sana Gurban
Kamuran Akkor Olur Mu Dersin Stratos Dionisiou Tsifteteli Pehnidiariko
Kamuran Akkor Selam Size Aşıklar Bob Azzam Viens Dans Mes Bras
Kamuran Akkor Sen Başkasın Les Musiciens La Petite Marie
Kamuran Akkor Seni Beklerim Öptüğün Yerde Niño De Murcia El Cordobes
Kamuran Akkor Sen Ne Çabuk Unuttun Yma Sumac Gopher
Kamuran Akkor Sen Nerde, Ben Orda Nicoletta Mamy Blue
Kamuran Akkor Seviyor, Sevmiyor Édith Piaf Domino
Kamuran Akkor Şimdi Şimdi Black Cats A Chili Pum
Kamuran Akkor Yalvarırım Affet Iva Zanicchi Io Ti Daro Di Piu
Kamuran Kızılboğa Ayrıldı Yollar Matt Monro All Of A Sudden
Kanat Gür Deli Gönlüm Gianni Morandi Cuore Matto
Kaygısızlar Hüzün Joan Baez I'm A Gambler
Kenan Barışmak I Santo California Torneró
Kenan Ben Sana Böyledir O Demedim mi? Marjan Kavir-e Del
Kenan Çillim Çillim Black Cats A Chili Pum
Kenan Rüzgar Gibi Geçti Demis Russos My Friend The Wind
Kerem Yılmazer Ah Sen Sen Sen Georgie Dann Campesino
Kerem Yılmazer Hayat Boş Christie Iron Horse
Kibariye Vazgeçemem Gipsy Kings No Volvere
Komedi Dans Üçlüsü Cinema Ice MC Cinema
Kürşat Başar ile Levent Yüksel Kayboldum Armando Manzanero El Ciego
Lale Akat Aşkımızdı O José Feliciano Once There Was A Love
Lale Akat Biz Böyleyiz Donna Hightower The World Today Is A Mess
Lale Belkıs Ben Senden Gencim Patricia Carli Toi
Lale Belkıs Beni Bırakma Jacques Brel Ne Me Quitte Pas
Lale Belkıs Bizim Şarkımız Yves Montand Les Feuilles Mortes
Lale Belkıs Çilli Çilli Black Cats A Chili Pum
Lale Belkıs Çingene Black Blood Chicano
Lale Belkıs Doğduğum Ev Oscar Harris Alta Gracia
Lale Belkıs İhtiyar Adam ve İçki Nana Muskuri Vole Vole Farandole
Lale Belkıs İkimize Bir Dünya Marion Maerz Chiribim Chiribom
Lale Belkıs Kafadar Shuky & Aviva Je T'aime Un Peu Trop
Lale Belkıs Nerden Rastladım Sana? Orietta Berti Tipi Tipitin
Lale Belkıs Onun Hikâyesi Franck Pourcel Histoire D'o
Lale Belkıs Söyle Mike Brand Dis Lui
Lale Belkıs Vazgeç Paul Anka Flashback
Lale Belkıs Ya Merhaba... Ya Elveda Michaele, Lana ve Paul Sebastian (Besteciler)
Lale Belkıs Yolun Açık Olsun Marie Myriam L'oiseau et l'enfant
Leman Sam Çağrı Grecia I Margarito I Margaro
Leman Sam Eski Fotoğraflar Haris Aleksiu Garsona
Leman Sam Hey Yıllar Tania Tsanaklidou Anthropakos
Leman Sam İçime Sinmiyor Haris Aleksiu Antistrofh Metrhsh
Levent Yüksel Bi' Daha Beliğ Hamdi (Besteci)
Levent Yüksel Hayrünnisa Faudel Tellement N'Brick
Levent Yüksel Tuana Paco de Lucía Palenque
Levent Yüksel Zalim Brilliant Dadaşova Bayatılar
Luigi Sensiz Chuck Berry Nadine
Mansur Ark Ağla Mohamed Hamaki Ahla Haga Fiky
Marc Aryan Ayşe, Semra, Fatma (Eski Aşklar) Marc Aryan Agnes
Marc Aryan Dinle Yavrucuğum Marc Aryan Tu Es Une Petite Fille
Marc Aryan Doğum Günün Kutlu Olsun Nelson Ned Feliz Cumpleaños Querida
Marc Aryan Dünya Dönüyor (Atlı Karınca) Marc Aryan Volage Volage
Marc Aryan Kalbin Yok mu? Marc Aryan Toi Ma Bohème
Marc Aryan Kimdir Bu Sevgili? Marc Aryan Un Petit Slow
Marc Aryan Mersi Marc Aryan Volage Volage
Marc Aryan Moda Yolu Marc Aryan Ma Loulou
Marc Aryan Nasıl Evlenirsin Bu Lisanla? Marc Aryan Giorgina
Marc Aryan Yalancısın Marc Aryan Si J'étais Sur
Mario Zelinotti Deli Kalbim Mario Zelinotti Cuore Matto
Mavi Çocuklar Deniz Kızı Enrico Macias Chanter
Mavi Çocuklar Dün Geçtim Önünden Eski Evin… Luigi Tenco Mi Sono İnnamorato di te
Mavi Işıklar Ağla Çocuk Gibi Box Tops Cry Like A Baby
Mavi Işıklar Aşk Çiçeği Shocking Blue Send Me A Postcard
Mavi Işıklar Aşk Mevsimi Chad & Jeremy Yesterday's Gone
Mavi Işıklar Büyük Babam Der ki 1910 Fruit Gum Company Simon Says
Mavi Işıklar Gitme, Kal Bee Gees Never Say Never Again
Mavi Işıklar Gözyaşları Teresa Brewer A Tear Fell
Mavi Işıklar İyi Düşün Taşın Cedars For Your Information
Mavi Işıklar Venüs ve Aşk Shocking Blue Venus
Mavi Işıklar Yalnızım Beatles Yesterday
Mavi Işıklar Zaman Doors Take It as It Comes
Maya Casabianca Esmerim Esmerim
Mehmet Taneri Bir Yabancı Gibi Enrico Macias Reste-Moi Fidèle
Mehmet Taneri Bu Son Gecemiz Tom Jones Thunderball
Mehmet Taneri Sen Sen Sen Milva O Bella Ciao
Mehmet Taneri Vuruldum Ben Bir Sarışına Emilio Tuero Bésame Mucho
Meltem Cumbul Seninleyim Imaani Where Are You
Meral-Zuhal Aşk mı Diyorsun Buna? Afric Simone Hafanana
Meral-Zuhal Uzak Dur Sevgimden The Carpenters Top Of The World
Mercan Hepsi Gey Giorgia La Gatta (Sul Tetto)
Mercan Sana Değil Kardeşine Dannii Minogue Put the Needle on It
Mercan Seksi Paula Abdul Sexy Thoughts
Mercedes Yazık Sana Pablo Beltrán Ruiz y su Orquestra ¿Quién será?
Metin Arolat Ruhum Seninle Despina Vandi Profiteies
Metin Ersoy Gel Bana Dans Edelim Harry Belafonte Jamacia Farewell
Mina Aşkımız Bitti Mina Un Anno D'amore
Mina Dön Bana Mina Un Anno D’amore
Mina Mevsim Bahar Mina Io Sono Cuel Che Sono
Mina Neden? Mina Soli
Mine Çağlıyan Benimle Kal
Mine Kürkçüoğlu Haftaya Afric Simone Ramaya
Moğollar Mektup Box Tops The Letter
Mustafa Ceceli Söz Veremem Cristian Castro Volver A Amar
Mustafa Sandal Demo Amr Mustafa Al Kebeer Kebeer
Mustafa Sandal Fark Etmez Elissa Bastanak
Mustafa Sandal Gel Bana Harrdy Sandhu Kya Baat Ay
Mustafa Sandal Gönlünü Gün Edeni Amir Munib Khadeny Hawak
Mustafa Sandal Güncel Zalim Nawal Al Zoughbi Dal'oona
Mustafa Sandal Hatırla Beni Angela Dimitriou ile Amr Diyab Eleos
Mustafa Sandal Hep Beraber Eddy Grant Gimme Hope Jo'anna
Mustafa Sandal Herkes Mecbur Elissa Fatet Sineen
Mustafa Sandal Kim Bilir Kim Var Yanında? Valentina Greco Un Grande Addio
Mustafa Sandal Yok Gerekçem Yannis Parios Ti Zitas
Mustafa Sandal ile Natalia Dussopulos Aşka Yürek Gerek Despina Vandi Anaveis Foties
Mustafa Sandal ile Natalia Dussopulos Hatırla Beni Angela Dimitriou ile Amr Diyab Eleos
Mutaf Ayşa Khaled Aicha
Muzaffer Uludağ Gülüyorsa Gözlerim Demis Russos Love Lady Of Arcadia
Müslüm Gürses Affet Rainbow The Temple Of The King
Müslüm Gürses Aşk Bu Abed Azrie Souffle De La Brise
Nadide Aşk Beni de Al Stella Konitopoulou Matia mou megala
Nadide Öyle Sevdik Biz Anna Vissi To Megalitero Souxe
Nazan Şoray Bir Aşık Olursam Dolly Dots Leila
Necla İz Seviyorum Seveceğim Bimbo Jet Brasilia Carnaval
Neco Arkadaşımın Aşkısın Enrico Macias La Femme De Mon Ami
Neco Gülmeyi Unutan Adam Leo Sayer The Show Must Go On
Neco Onlar Orietta Berti Omar
Neco Seni Bana Katsam Joe Dassin A Toi
Nermin Candan O Gitti Stelio Kazancidis Efyge Efyge
Nermin Candan Olmaz Olmaz, Bu İş Olamaz Mihalis Menidiatis Ligo Ligo Tha Me Sinitheniseis
Nesrin Sipahi Gel Şarkı Söyle Nana Muskuri Vole Vole Farandole
Nesrin Sipahi Gelsen Bana Al Martino Somewhere My Love
Nesrin Sipahi Git İstersen José Feliciano The Windmills Of Your Mind
Nesrin Sipahi Hasret Georges Moustaki Le Métèque
Nesrin Sipahi Hayat Tatlı Bir Rüya Lale Andersen Lili Marleen
Nesrin Sipahi Sen İstedin Bobby Goldsboro Honey
Nesrin Sipahi Yağmur Seninle Güzel José Feliciano Rain
Neşe Alkan Öderim Sana Las Grecas Te Estoy Amando Locamente
Neşe Eren İyi Olur İnşallah Enrico Macias La Fête Orientale
Neşe Karaböcek Aradı, Buldu Beni Feyruz Rejhet El Shatweye
Neşe Karaböcek Aşka Saygın Varsa Paco Paco Taka-Takata
Neşe Karaböcek Ateş Benim, Kül Benim Glikeria Magepses Ti Nihta
Neşe Karaböcek Ay İnce Cam Gibi Abdülhalim Hâfız Nebtidi Mini El Hikaya
Neşe Karaböcek Beni Bana Ver Berlin Take My Breath Away
Neşe Karaböcek Dost Bahçesi Feyruz Irjahee Ya Alf Laila
Neşe Karaböcek Gözyaşı Yalan Söylemez Mireille Mathieu On Ne Vit Pas Sans Dire Adieu
Neşe Karaböcek Kertenkele Ümmü Gülsüm Enta Omri
Neşe Karaböcek Kısmet Feyruz Nehna Ouel Amar Jirane
Neşe Karaböcek Ölmeden Gel Harout Pamboukchian Ko Sev Atchere
Neşe Karaböcek Özlem Rıhtımı Cat Stevens Lady D'Arbanville
Neşe Karaböcek Yalvarma Feyruz Habeytak Bi Sayf
Neşe Karaböcek Zinguala Stelio Kazancidis Zinguala
Nez Koy Koy Koy Enrico Macias Poï, Poï, Poï
Nez Sakın Sakın Ha Raffaella Carrà A Far L'amore Comincia Tu
Nihan Başka Biri Keti Garbi Pos Allazei O Kairos
Nihan Buz Elissa Kermalak
Nihan Kapını Her An Çalabilirim
Nihan Kendimi Tanıyorum
Nihan Kımılda Beverley Knight Get Up!
Nihan Sızlanma
Nil Burak Akdeniz Rüzgarı
Nil Burak Aşk Merdiveni
Nil Burak Ben Anlamam
Nil Burak Bir Eski Şarkı
Nil Burak Bir Kadın Marinella Na Mi Hatheis Pote Ap 'ti Zoi Mou
Nil Burak Birisine Birisine
Nil Burak Boştur Dünya
Nil Burak Canıma Değsin Lena Valaitis Da kommt José der Straßenmusikant
Nil Burak Cehenneme Kadar
Nil Burak E Neyse Ne!
Nil Burak Elveda
Nil Burak Hayrola Enrico Macias Le Vent Du Sud
Nil Burak Hiç Sevilmesen Bile Alexandra Illusionen
Nil Burak Nerden Aklına Esti?
Nil Burak Seni İyi Tanırım Joe Dolan Lady In Blue
Nil Burak Sitem
Nil Burak Ya Mustafa et son orchestre Ya Mustafa (يا مصطفى)
Nil Burak Yalandan Kim Ölmüş? Angela Dimitriou Ftei O Erotas
Nilgün Atılgan Oldu mu? ABBA Waterloo
Nilgün Atılgan Sor, Ne O? Paul McCartney and Wings Mrs. Vandebilt
Nilgün Onatkut Öteki Kadın Los Iracundos Puerto Montt
Nilgün Yomulcay Cimri Sevgilim Black Cats A Chili Pum
Nilüfer Ağlıyorum Yine Mireille Mathieu Acropolis Adieu
Nilüfer Al, Götür Beni
Nilüfer Aldanırım Sanma Honey Lemongrass Trio My Uncle Petitmer
Nilüfer Anlatacak Bir Şey Kalmadı Marinella Na Pezi To Tranzistor
Nilüfer Ara Sıra Bazı Bazı Las Grecas Que Bonito Aquella Noche
Nilüfer Artık Sende Gözüm Yok Giannis Poulopoulos Pame Gia Ipno Katerina
Nilüfer Ayrılık Hasreti Roberta Flack Killing Me Softly With His Song
Nilüfer Başıma Gelenler Ilanit Bashana Haba'a
Nilüfer Bazen Hayaller Kurarım Joan Baez Manha De Carnaval
Nilüfer Ben Seni Seven Kadın Barbra Streisand Woman In Love
Nilüfer Beyaz Mendil Elpida Socrates
Nilüfer Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma Doukissa Kampana
Nilüfer Boş Sokak Udo Jürgens Was Ich Dir Sagen Will
Nilüfer Bu Gece İçtikçe İçmeli Enrico Macias La Folle Espérance
Nilüfer Çok Uzaklarda Loreena McKennitt Tango to Evora
Nilüfer Dönsen Bile Makis Hristodopoulos Poios Se Phire Apo Mena
Nilüfer Dönüyorum Eski Sevgilime Richard Clayderman A Comme Amour
Nilüfer Göreceksin Kendini Anne-Marie David Tu Te Reconnaitres
Nilüfer Güle Güle Size Anna Vissi Ine Kati Stigmes
Nilüfer Hatıralar Hayal Oldu Dario Moreno Seul
Nilüfer Haydi Durma
Nilüfer Hayır Hayır Hayır Mina Grande, Grande, Grande
Nilüfer Her Yerde Kar Var Salvatore Adamo Tombe La Neige
Nilüfer Hey Gidi Günler Enrico Macias Le Violon De Mon Pere
Nilüfer Kalbim Bir Pusula Paco Paco Taka-Takata
Nilüfer Kaybettiğim Dünya Mina Sensazione
Nilüfer Kim Arar Seni? Rumen halk şarkısı Na Janes
Nilüfer Kim Ayırdı Sevenleri Michel Fugain Une Belle Histoire
Nilüfer Körebe Mireille Mathieu Emmene-Moi Demain Avec Toi
Nilüfer Ne Olacak Şimdi Haris Alexiou Madalio
Nilüfer Neden? Viki Leandros Nous N'aimerons Jamais Assez La Vie
Nilüfer Neredesin, Nerde? Feyruz Hela Ya Wasea
Nilüfer O Sevince Marcella Bella Io Domani
Nilüfer Oh Ya Filippos Nikolaou Logia Logia Logia
Nilüfer Olmaz Olsun
Nilüfer Pişman Etme Litsa Diamanti Agapi Thelo Mono
Nilüfer Pişman Olacaksın Enrico Macias Reste-Moi Fidèle
Nilüfer Sabırla Yaşanmaz Yannis Parios Ti Zitas
Nilüfer Selam Söyle Enrico Macias Pourquoi Parler D'amour
Nilüfer Sen de Söyle Irene Sheer Goodbye Mama
Nilüfer Sende Gözüm Yok Yannis Parios Pame Gia Ipno Katerina
Nilüfer Seni Beklerim Öptüğün Yerde Niño De Murcia El Cordobes
Nilüfer Sensiz Olmaz Marie Myriam Los Olvidados
Nilüfer Sensiz Yıllarda Los Iracundos Puerto Montt
Nilüfer Söyleyemedim Linda De Suza Face À Face
Nilüfer Sus, Konuşma Mina Che Novita
Nilüfer Taa Uzak Yollardan Abdülhalim Hâfız Nebtidi Mini El Hikaya
Nilüfer Tek Başına Milva Da Troppo Tempo
Nilüfer Varsa Söyle Irene Cara Flashdance... What A Feeling
Nilüfer Ver Elini Bana Haris Aleksiu Ftanei Ftanei
Nilüfer Yalnızlığımla Başbaşa ABBA The Winner Takes It All
Nilüfer Yalvaramam Sana Donna Summer Mystery of Love
Nilüfer Yaşamak Ne Güzel Şey Mark Wirtz Riviera Carnival
Nilüfer Yazık Sana Pablo Beltrán Ruiz y su Orquestra ¿Quién será?
Nilüfer Yıllar Elton John Nobody Wins
Niño De Murcia Seni Beklerim Öptüğün Yerde Niño De Murcia El Cordobes
Nonna Bella On Altı Yaşındayım
Nonna Bella Böyle Bu Dünya Nada Ma Che Freddo Fà
Nonna Bella Hapşu Rita Pavone Il Raffreddore
Nonna Bella Sen Varsın Dünyamda Bobby Vinton Never On Sunday
Nur Aksoy Sevdim Onu Ofra Haza İm Nin Alu
Nurhan Damcıoğlu Aşkın En Güzeli Michel Fugain Une Belle Histoire
Nurhan Damcıoğlu Öyle mi, Böyle mi? Carene Cheryl Garde Moi Avec Toi
Nuri Harun Ateş Dan Dan Cher Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
Nuri Harun Ateş Serseri Gilbert Bécaud Je T'attends
Nuri Harun Ateş Şerefe Bimbo Jet El Bimbo
Nuri Harun Ateş Varsın, Yansın Betty Mars Mon Café Russe
Nükhet Duru Aşk Bu Georges Bizet (Besteci) Carmen
Nükhet Duru Aşk Bu Abed Azrie Souffle De La Brise
Nükhet Duru Az Buçuk Sevgi Gerard Joling Shangri-La
Nükhet Duru Ben Erkek Olsaydım Ornella Vanoni Rabbia Liberta Fantasia
Nükhet Duru Bir Daha Asla Marinella Ki Ystera
Nükhet Duru Bir Tek Sevgili Haris Aleksiu Eleni
Nükhet Duru Bodrum'da Cristian Castro Volver A Amar
Nükhet Duru Canım Yanar Alison Moyet This House
Nükhet Duru Dolunay Ofra Haza Elo Hi
Nükhet Duru Hani Hani? Yannis Parios ile Eleni Dimou Pote Pote Pote
Nükhet Duru Hayret Balkan halk şarkısı Nigrita
Nükhet Duru Her Şey Yeni Gilbert Montagné On Va S'aimer
Nükhet Duru Her Yerde Sen Liliane Saint-Pierre Soldiers of Love
Nükhet Duru Mavi Düşler SOHA Mil Pasos
Nükhet Duru Ne Senden Önce, Ne Senden Sonra Dany Brillant Quand Je Vois Tes Yeux
Nükhet Duru Ne Yazık Sergio Endrigo Canzone Per Te
Nükhet Duru Nerde? Yulduz Usmanova Maida
Nükhet Duru ile Mabel Matiz Nerde? Yulduz Usmanova Maida
Nükhet Duru Yalan Sözlerle Anita Kert Ellis Amado Mio
Nükhet Duru ile Beş Yıl Önce On Yıl Sonra Sen Yeter ki İçten Gülüver Harry Belafonte Jamaica Farewell
Nükhet Duru ile Erol Evgin Ah Bir Zengin Olsam Zero Mostel If I Were A Rich Man
Nükhet Duru ile Fatih Erkoç Hiçbir Zaman Ricchi e Poveri Come Vorrei
Oktay Ulukök Yalnız Adam Demis Russos Nature Boy
Okyay Aşkımız Yazılsaydı Semaya Salvatore Adamo Ensemble
Okyay Aşksız Olmaz Bu Dünya Salvatore Adamo Arrivederci Tokyo
Okyay Dön Bana Sen Salvatore Adamo Tu Me Reviens
Okyay Gel Esmerim Salvatore Adamo Viens Ma Brune
Okyay Gelme Sen Rüyama Salvatore Adamo J'ai Pas De Mandé La Vie
Okyay İsmini Haykırıyorum Salvatore Adamo Ton Nom
Okyay Komşu Kızı Salvatore Adamo Dis Ma Muse
Onay Işıl Sevilmeyen İnsan Engelbert Humperdinck A Man Without Love
Onay Işıl Tebrik Ederim Cliff Richard Congratulations
Oya-Bora Ah Yabanım Benim Yorgo Dalaras Ah Helidoni Mou
Oya-Bora Al Beni Dansa Whitney Houston I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)
Oya-Bora Aşk Kavgam Şimdi Harold Melvin & The Bluenotes Don't Leave Me This Way
Oya-Bora Ateşle Oyun Adriano Celentano 24'000 Baci
Oya-Bora Bana Yeter
Oya-Bora Bir Şans Daha Roxette The Look
Oya-Bora Miskin Khaled El Harba Wine
Oya-Bora Sevme Zamanı Goran Bregović Kustino Oro
Oya-Bora Şu Adamlar Anne Patricia Kaas Mon Mec A Moi
Oya-Bora Tango İstanbul Joe Jackson Tango Atlantico
Oya-Bora Var mısın? Starship Nothing's Gonna Stop Us Now
Ozan Doğulu ile Burcu Güneş Yaşamak Ne Güzel Şey Mark Wirtz Riviera Carnival
Ozan Doğulu ile Merve Çalkan Sebebim Aşk Ermeni halk şarkısı Siya Wan-Voghperk
Ozan Doğulu ile Teoman Koy Koy Koy Enrico Macias Poï, Poï, Poï
Ömer Aysan Memleketim Moyshe Nadir Rabbi Eli Melech (Az der Rebe Elimeylekh)
Ömer Aysan Oğlum Richard Harris My Boy
Ömer Tarıman Dön Aşkım Simone Drexel Mikado
Ömer Tarıman Yarına Umutlar Var Renato Micallef Singing This Song
Ömür Göksel Bir Mevsimlik Aşk Andy Williams Can't Take My Eyes Off You
Ömür Göksel Bir Zamanlar Biz Seninle Milva Iptissam
Ömür Göksel Ha Üç Gün Önce José Luis Perales Y Tu Te Vas
Ömür Göksel Her Şey Dün Gibi Gilbert Bécaud Je Reviens Tu Chercher
Ömür Göksel Kaçamak Nancy Sinatra ile Lee Hazelwood Summer Wine
Ömür Göksel Leyla Tom Jones Delilah
Ömür Göksel Sen Kadehlerdesin Aleksandr Vertinski Dorogoy Dlinnoyu (Дорогой длинною)
Ömür Göksel Sen Varsın Claude François Comme d'Habitude
Ömür Göksel Seni Tanır Gibiyim Enrico Macias Pour Tout L'or Du Monde
Ömür Göksel Senin Yanında Chris Andrews Pretty Belinda
Önder Bali Aldanırım Sanma Honey Lemongrass Trio My Uncle Petitmer
Özcan Deniz Sevdazede Despina Vandi Tha Thela
Özdemir Erdoğan Aşk Gilbert Bécaud Nathalie
Özdemir Erdoğan Ayrılık Şarkısı Charles Aznavour La Boheme
Özdemir Erdoğan Bahar Gelince Nicola Di Bari Il Cuore É Uno Zingaro
Özdemir Erdoğan Çocukluk Günleri Marie Laforêt Ivan, Boris Et Moi
Özdemir Erdoğan Duyduk Duymadık Demeyin Stelio Kazancidis Efyge Efyge
Özdemir Erdoğan El Ele Delirium Jesahel
Özdemir Erdoğan Keman Öğretmeni Domenico Modugno Il Maestro Di Violino
Özdemir Erdoğan Kim Bilir, Belki Bir Akşam Üstü Tonis Maroudas Ti Ine Afto Pou To Lene Agapi
Özdemir Erdoğan Matador Dalida Les Gitans
Özdemir Erdoğan Ömrümün Baharında Los Fronterizos/Cantoria De La Basilica Del Socorro La peregrinación
Özdemir Erdoğan Sevmekten Korkuyorum Lucho Gatica Angustia
Özdemir Erdoğan Sevmiştim Seni Charles Aznavour C'Est Fini
Özgün Koş Koş Thanos Petrelis Adiorthoti
Özgür Akkuş Tut Kalbimi Labh Janjua, Sonu Kakkar ve Neha Kakkar London Thumakda
Özkan Kaymak Herkes El Ele Udo Jürgens Anuschka
Özkan Kaymak Senin İçin (24 Temmuz) Sol Raye If We Were Free
Öztürk Serengil Şepke Charles Aznavour La Mamma
Parla Şenol Babidu Bibidu Bu Joe Stafford ile Gordon MacRae Bibbidi-Bobbidi-Boo
Parla Şenol Biri Ben Biri Sen Marion Maerz Chiribim Chiribom
Parla Şenol İnanmam Simone Drexel Mikado
Patricia Carli Bilmezdim Evvelce Patricia Carli Le Lion
Patricia Carli Bir Gün Sana Döneceğim Patricia Carli Encore Une Fois
Patricia Carli Boğaziçi Patricia Carli Les Mal Aimés
Patricia Carli Mektup Patricia Carli La Marguerite Et Le Bleuet
Patricia Carli Özlerim İstanbul'u Patricia Carli Les Mal Aimés
Patricia Carli Seni Andıkça Patricia Carli La Marguerite Et Le Bleuet
Peppino di Capri Melankoli Ne Güzelsin Peppino di Capri Melancolie
Peppino Gagliardi Benim Çiçeğim Peppino Gagliardi Parlami
Petek Dinçöz Aldanırım Sanma Honey Lemongrass Trio My Uncle Petitmer
Pınar Aylin Ah Nerede? Ilan Cohen (Besteci) Haide Bara
Pınar Aylin Aldanırım Sanma Honey Lemongrass Trio My Uncle Petitmer
Pınar Aylin Arama Xuxa İlariê
Pınar Aylin Aşkın En Güzeli Michel Fugain Une Belle Histoire
Pınar Aylin Ay Işığında Gina G Ti Amo
Pınar Aylin Bana Yalan Söylediler José Feliciano The Gypsy
Pınar Aylin Deliler Gibi Cheb Mami Khalouhoum
Pınar Aylin Hayırdır İnşallah Beautiful Children Mama Lou
Pınar Aylin Haykıracak Nefesim Noëlle Cordier Mon Coeur Pour Te Garder
Pınar Aylin Kim Ne Derse Desin Pablo Beltrán Ruiz y su Orquestra ¿Quién será?
Pınar Aylin Masal Bu Ya... Ayaz Qasimov Sevgi Yolu
Pınar Aylin Palavra Palavra Mina ile Alberto Lupo Parole... Parole
Pınar Aylin Şaşkın Kal Duj Duj
Pınar Aylin Üzüntüyü Bırak, Yaşamana Bak Aleksandr Vertinski Dorogoy Dlinnoyu (Дорогой длинною)
Pinhani Geri Dönemem Calogero Tien An Men[1]
Polad Bülbüloğlu ile Şebnem Ferah Gel Ey Seher Polad Bülbüloğlu Gəl Ey Səhər
Rana Alagöz Bak Yanımdasın Cliff Richard Congratulations
Rana Alagöz Balayı Sonny & Cher Little Man
Rana Alagöz Bil Lulu Boy
Rana Alagöz Dayak Cennetten Çıkma Miriam Makeba Pata Pata
Rana Alagöz Dibi Dibi Da Elpida Allh Mia Mera
Rana Alagöz Evet mi, Hayır mı? Marie Laforêt Ivan, Boris Et Moi
Rana Alagöz Köyümüz Eva Comme Les Blés
Rana Alagöz Senden Başka Yok mu? Enrico Macias Chanter
Rana Alagöz Sensiz Hayat Irene Sheer Goodbye Mama
Rana Alagöz Son Yaprak Sylvie Vartan Love Is Blue
Rana Alagöz Yağmur José Feliciano Rain
Rasim Ulusman Aşksız ve Yalnız Adam Engelbert Humperdinck A Man Without Love
Rasim Ulusman Mutluluk Cedars For Your Information
Rıza Silahlıpoda Öyle Bakma Hugues Aufray Hasta Luego
Rıza Silahlıpoda ve Ritm-68 Bak Bahar Geldi Los Diablos Un Rayo de Sol
Rıza Silahlıpoda ve Ritm 68 Elveda Sevgilim Jean-François Michael Adieu Jolie Candy
Rober Hatemo Beyaz ve Sen Amr Diyab Rihet El Habayib
Rober Hatemo Senden Çok Var Giorgos Mazonakis Foveri
Romalı Perihan Görünce Seni Emilio Tuero Bésame Mucho
Romalı Perihan Nerden Nereye? Las Grecas Negras Son Tus Ojos
Romalı Perihan O Bendim Franck Pourcel Histoire D'o
Romalı Perihan Vay Başıma Gelenler Frankie Avalon Why
Rüçhan Çamay Daha Dur Barbra Streisand Gotta Move
Rüçhan Çamay Gölgen Yeter Patricia Carli Le Petit Chien
Rüçhan Çamay İncinen Hatıralar Patricia Carli Les Histoires D'Amour
Rüçhan Çamay O Adam Camilo Sesto Melina
Rüçhan Çamay Sensiz Yaşamam Los Iracundos Puerto Montt
Rüya Çağla Lambada Los Kjarkas Llorando Se Fue
Rüya Ersavcı Aynı Hikâye Angela Dimitriou Ftei O Erotas
Saadet Sun Tekrar Seni Sevecek Eva Michael Et Jimmy
Sacha Distel Kime Derler, Sana Derler Feyruz Shatti Ya Denyi
Sadri Alışık Avare Raj Kapoor Awaara Hoon
Salim Dündar Yaşasın Seven Kalpler
Salvatore Adamo Her Yerde Kar Var Salvatore Adamo Tombe La Neige
Salvatore Adamo İsmini Haykırıyorum Salvatore Adamo Ton Nom
Salvatore Adamo Sen Sevme Beni Salvatore Adamo Amour Perdu
Seda Sayan Al Beni Haris Aleksiu O Tilefonistis
Seda Sayan Unut Despina Vandi O Perittos
Seda Sayan ile Sedat Sayan Ayrılamam Stratos Dionysiou ile Marina Vlaxaki Kratise Me
Seden Gürel Bum Bum Paul Lekakis Boom Boom (Let's Go Back to My Room)
Seden Gürel Durma, Ona Koş Lalo Schifrin Mission: Impossible
Seden Gürel Hadi Git Necva Kerem Bnob
Seden Gürel Kapılar Elissa Million Ahibbak
Seden Gürel Ne Na Na Vaya Con Dios Nah Neh Nah
Seden Gürel Parmak İzleri Yannis Miliokas Di'Efhon
Seden Gürel Sebebim Aşk Ermeni halk şarkısı Adanayi Voghperke
Seden Gürel Umut Bitmesin
Seden Gürel Yetmez mi? Kleopatra Olou Tou Kosmou I Elpida
Seden Gürel Zerre
Selçuk Alagöz Askerin Şarkısı Albano Carrisi Bianca Di Luna
Selçuk Alagöz Zannet Equals Baby Come Back
Selçuk Alagöz ile Rana Alagöz Nazlanma Alain Barrière Tu T'en Vas
Selçuk Ural Affet Abdülhalim Hâfız Nebtidi Mini El Hikaya
Selçuk Ural Al Sevgini Bimbo Jet El Bimbo
Selçuk Ural Arkadaşımın Aşkısın Enrico Macias La Femme De Mon Ami
Selçuk Ural Ay Dede Dalida Flamenco
Selçuk Ural Bir Şarkı Çal Raul Abrazon Chau Chau Adios
Selçuk Ural Ayşe, Semra, Fatma (Eski Aşklar) Marc Aryan Agnes
Selçuk Ural Güle Güle Sana Esther Galil Shalom Dis Moi Shalom
Selçuk Ural Gülü Seven Dikenine Katlanırmış Ames Brothers ile Hugo Winterhalter and his Orchestra The Naughty Lady Of Shady Lane
Selçuk Ural Hiç Bilmeyeceksin Seni Sevdiğimi Engelbert Humperdinck A Man Without Love
Selçuk Ural İnanmıyorum Seni Kaybettiğime Matt Monro The Music Played
Selçuk Ural İnşallah Salvatore Adamo Incha'allah
Selçuk Ural Kara Kedi Bobby Capó Quizás, Quizás, Quizás
Selçuk Ural Kumsaldaki İzler Enrico Macias Solenzara
Selçuk Ural Rüyamda Seni Gördüm Tony Cucchiara Amico Mio
Selçuk Ural Sensiz Yaşanmazmış Enrico Macias Paris Tu M'as Pris Dans Tes Bras
Selçuk Ural Son Şarkım José Feliciano The Gypsy
Selçuk Ural Sorma Nasılım Diye Haris Aleksiu Tora Kai Ego Tha Ziso
Selçuk Ural Tatlı Yalan Tony Cucchiara Amico Mio
Selda Bağcan Aşkın Bir Ateş Niño De Murcia Española
Selda Bağcan O Günler Lili İvanova Kamino
Selma Güneri Aşka Gülerdin Marino Marini Guarda Che Luna
Selma Güneri Bilmezdim Evvelce Patricia Carli Le Lion
Selma Güneri Unut Sen Beni Demis Russos Nature Boy
Selma Güneri Yolun Açık Olsun Neil Sedaka One Way Ticket (To the Blues)
Semiha Yankı Kara Sevda Guguş Eshareh
Semiha Yankı Kurtarma Beni Feyruz Habeytak Bi Sayf
Semiha Yankı Mutlu Olmak İstiyorsan Lucho Gatica Los Ejes De Mi Carreta
Semiha Yankı Tatlı Cadı Feyruz Sahar El Layali
Semiha Yankı Yanıyorum 5000 Volts I'm On Fire
Semiha Yankı Yaz Deftere Georgette Sayegh Yay Yay Yay Nassini
Semiramis Pekkan Bana Yalan Söylediler José Feliciano The Gypsy
Semiramis Pekkan Ben Böyleyim Joe Dassin Le Chemin De Papa
Semiramis Pekkan Bile Bile Rika Zaraï Hava Netze Bamachol
Semiramis Pekkan Bir Gün Elime Düşersin Marinella Gia Ta Matia P'Agapo
Semiramis Pekkan Bu Ne Biçim Hayat? Aleksandr Vertinski Dorogoy Dlinnoyu (Дорогой длинною)
Semiramis Pekkan Doğum Günün Kutlu Olsun Nelson Ned Feliz Cumpleaños Querida
Semiramis Pekkan İki Kere Ağlamışım Kaiti Gri H Monterna Hira
Semiramis Pekkan Köy Düğünü Dalida Tire L'aiguille
Semiramis Pekkan Ne Geçti Elime? Manos Papadakis Mia Dekara
Semiramis Pekkan Nerdeysen Pierre Marciano Grand-mere
Semiramis Pekkan Neydi, Neydi, Ne? Pierre Groscolas Lady Lady Lay
Semiramis Pekkan O Karanlık Gecelerde Luigi Tenco Ho Capito Che Tiamo
Semiramis Pekkan O Var Ya Enrico Macias Oumparare
Semiramis Pekkan Olmaz Olmaz, Bu İş Olamaz Mihalis Menidiatis Ligo Ligo Tha Me Sinitheniseis
Semiramis Pekkan Samanlık Seyran Olur Angelite Vassilke Mlada Nevesto
Semiramis Pekkan Sen Ne Dersin de Olmaz Giota Lidia Petrini Kardia
Semiramis Pekkan Unuttu Unuttu Guguş Mano Toh
Serdar Ortaç Başardın Ağlatmayı
Serdar Ortaç Gitme
Serdar Ortaç Para Para Cidinho & Doca Rap Das Armas
Serdar Ortaç Tut ki
Serhat Hacıpaşalıoğlu Rüya Rachid Taha Ya Rayah
Serkan Bırakın Bizleri Mort Shuman Brooklyn By The Sea
Serkan Sil Onu Kalbinden Jean-François Michael Si L'Amour Existe Encore
Serpil Barlas Dert Etmem Kendime Tolis Voskopoulos Pexe File Ta Santouri
Serpil Barlas Hangisi? HipoCampeliFantoCamelos Si Si... No No
Serpil Barlas İlk ve Son 5000 Volts I'm On Fire
Serpil Barlas Oldu Olanlar Niko Taksiakos Dibi Dibi Da
Serpil Çakmaklı Mutluluk Yorgo Dalaras Mi Milas Mi Gelas
Serpil Örümcer İster Al İster Alma Charles Aznavour Esperanza
Sertab Erener Asla Michel Fugain Une Belle Histoire[1]
Sertab Erener Bir Damla Gözlerimde Calogero Si Seulement Je Pouvais Lui Manquer[1]
Sertab Erener Masal Giancarlo Bigazzi ile Marco Falagiani Mediterraneo
Sertab Erener Rengarenk A. R. Rahman, Alka Yanik ve Ila Arun Ringa Ringa
Sertab Erener Sarıl Bana Erik Satie (Besteci) Gnossienne 1
Sertab Erener Tek Başına Milva Da Troppo Tempo
Sevda Aydan Sensiz Yaşanmaz Rodrigo Adagio
Sevda Aydan Sessiz Martı Los Iracundos Puerto Montt
Sevda Karaca Ayrılan Yollar Sylvie Vartan La Lettre
Sevda Karaca Çık Ortaya Çık Biddu Orchestra Chic Chica Chic Chica Chic
Sevda Karaca Söyle Söyle Neydi? Baccara Sorry I'm A Lady
Sevda Karaca Verdiğin Söz Bu muydu?
Sevil ile Vural Bir Sana, Bir Bana Nicoletta Mamy Blue
Sevil Hasman Şaka Yaptım Paco Paco Taka-Takata
Sevinç Tevs İstanbul Four Lads Istanbul (Not Constantinople)
Seyyal Taner Elveda Mireille Mathieu Addio
Seyyal Taner Geliyorum Haris Aleksiu Na Ziso I Na Pethano
Seyyal Taner Hadi Canım Sen de Anna Vissi Pseftika
Seyyal Taner Kalbimi Affettim Demis Russos Falling
Seyyal Taner Sarmaş Dolaş
Seyyal Taner Sırayla Sırayla Haris Aleksiu Ntraila
Seyyal Taner Son Verdim Kalbimin İşine Enrico Macias Je Suis Content Pour Toi
Seyyal Taner Şimdi Sen Varsın Donatello Io Mi Fermo Qui
Sezen Aksu Adı Bende Saklı Yannis Karalis Eclipse[2]
Sezen Aksu Allah'ın Varsa Ofra Haza Elo Hi
Sezen Aksu Ayışığı Goran Bregović Mesecina
Sezen Aksu Bir Tek Sevgili Haris Aleksiu Eleni
Sezen Aksu Düğün Goran Bregović Borino Oro
Sezen Aksu Erkekler Goran Bregović Green Thought
Sezen Aksu Gel Bana
Sezen Aksu Gizli Aşk Nicos Secret Love
Sezen Aksu Gül Bijelo Dugme Ružica si bila
Sezen Aksu Haydi Söyle Nana Muskuri Ola Ine Tichera
Sezen Aksu Haydi Şansım Kris Kristofferson Help Me Make It Through The Night
Sezen Aksu Helal Ettim Hakkımı Goran Bregović Radilota
Sezen Aksu Her Şeyi Yak Haris Aleksiu Mia Pista Apo Fosforo
Sezen Aksu Hıdırellez Goran Bregović Ederlezi
Sezen Aksu Hoş Geldin Ara Dinkjian The Long Goodbye
Sezen Aksu Kalaşnikof Goran Bregović Kalasnjikov
Sezen Aksu Kasım Yağmurları Cheryl Lucas ile Zdravko Čolić Perfume Paranoïa
Sezen Aksu O Sensin Goran Bregović Tango
Sezen Aksu Sarışın Night Ark Homecoming
Sezen Aksu Tanrı Misafiri Feyruz Tarik El Nahl
Sezen Aksu Var Git Turnam Ermeni halk şarkısı Bingöl
Sezen Aksu Var Git Turnam Ermeni halk şarkısı Yar Ko Parag Boyin Mernem
Sezen Aksu Yalnızca Sitem Ermeni halk şarkısı Pnchlik Mnchlik
Sezen Aksu Yaşanmamış Yıllar Lili İvanova Uteha
Sezen Aksu Zalim Brilliant Dadaşova Bayatılar
Sezer Güvenirgil Anılar Konuşsa Claude Ciari Homage à Fairuz
Sezer Güvenirgil Sevdim, Sevildim Enrico Macias Les Filles De Mon Pays
Sibel Alaş Affettim Des'ree Little Child
Sibel Can Anla Halimden Yannis Parios San Trelo Fortigo
Sibel Can Çok Hoppasın Nina Costa Egnatias 406
Sibel Can Geçmiş Olsun Amr Diyab Weyoulomouni
Sibel Can Kıskıvrak A. R. Rahman, Alka Yanik ve Ila Arun Ringa Ringa
Sibel Egemen Aşkımızdı O José Feliciano Once There Was A Love
Sibel Egemen Bir Mevsimlik Aşk Maywood Pasadena
Sibel Egemen Dile Benden Ne Dilersen Yves Jouffroy Goodbye Goodbye
Sibel Egemen Elveda Mutluluğum, Hoş Geldin Acılarım Dimitris Mitropanos O Haros Vgike Pagania
Sibel Egemen Fidye (Şimdi Ne Yapsam?) Donna Summer The Hostage
Sibel Egemen Geceden Aydınlığa
Sibel Egemen Hayret Balkan halk şarkısı Nigrita
Sibel Egemen Hayrola Enrico Macias Le Prénom De Ton Grand Pere
Sibel Egemen Nasılsa Alcione Não Deixe o Samba Morrer
Sibel Egemen Neler Vermezdim?
Sibel Egemen O Biliyor Ottawan Hello Rio
Sibel Egemen On Yıl Önce Gel Righteous Brothers (Besteciler)
Sibel Egemen Senin Vicdanın Yok mu? Mimi Ivanova Maichice Sviata
Sibel Egemen Sevme Beni
Sibel Egemen Vazgeçmem Senden Enrico Macias Palalero
Sibel Egemen Yenildim Sana
Sibel Egemen Yorgunum
Sibel Gürsoy Sevmekten Korkma Céline Dion My Heart Will Go On
Sibel Sezal İzler Ofra Haza Elo Hi
Sima Sarıkaya Ne Olursun
Sima Sarıkaya Yandım Yar
Simge Kamera Benny Dayal ile Shefali Alvares Badtameez Dil
Sinan Erkoç Oyna Goran Bregović ile Iggy Pop Get the Money
Sinan Erkoç, Fatih Erkoç, Işın Karaca ve Tuba Önal Oyna Goran Bregović ile Iggy Pop Get the Money
Sonat Bağcan Hay Allah Haris Aleksiu O Fantaros
Soner Arıca Ağlama Yarim Enrico Macias Entre L'Orient Et L'Occident
Soner Arıca Az mı Sevdim? Eleni Peta Ashima Loya
Soner Arıca Beni Unutma Amália Rodrigues Solidão
Soner Arıca Bitti Mado Stihimatizo
Soner Arıca Doktor
Soner Arıca Gözün Aydın Demis Russos Far Away
Soner Arıca Haydi Dene Gilbert Montagné On Va S'aimer
Soner Arıca Tanrı Misafiri Feyruz Tarik El Nahl
Soner Arıca Yağmur José Feliciano Rain
Suat Sayın Artık Sevmeyeceğim Adiss Harmandian Moratzir Intz Moratzir
Suna Artun Ben Senin Kuklan Değilim Sandie Shaw Puppet On A String
Suna Artun Sevgilim Nerdesin? Sylvie Vartan La Maritza
Suzan Kardeş Yatacak Yeri Yok Balkan halk şarkısı Bashal
Şecaattin Tanyerli Bir Gün Beni Hatırlarsan Gerardo Matos Rodríguez La Cumparsita
Şehrazat Aşk Bir Kumarsa ABBA The Winner Takes It All
Şehrazat Beni Unutma Patty Pravo La Bambola
Şehrazat Dün Gece Sandy Posey I Take It Back
Şehrazat İki Gölge Sandy Posey All Hung Up In Your Green Eyes
Şehrazat İmkansız Aşk Dusty Springfield I Close My Eyes And Count To Ten
Şehrazat Kelebek Engelbert Humperdinck Free as the Wind (Theme from Papillon)
Şenay Ayrılalım Ağlamadan Susan Shirley Too Many Tears
Şenay Çapkın Adam Tonika Lado Le
Şenay Doy Doy Doymadım
Şenay Dön Artık Stylistics Can't Give You Anything (But My Love)
Şenay En Büyük Şansın Yaşıyor Olman Luís Carlos Vinhas Yê-Melê
Şenay Hayat Bayram Olsa Ljupka Dimitrovska Obecanje
Şenay Kent Yaşamı Rod Stewart Da' Ya' Think I'm Sexy?
Şenay Nerdeyiz? Melanie Stop! I Don't Wanna Hear It Anymore
Şenay Sakla, Kimse Görmesin Tom Jones Delilah
Şenay Sen de İç Benimle Nana Muskuri Vole Vole Farandole
Şenay Sessiz Bir Yer Michiko Takaoka Hanging Lantern
Şenay Sev Kardeşim Ilanit Veshuv Itchem
Şenay Sil Gözyaşlarını Inga Rumpf Schade um die Tränen
Şenay Varlar, Yoklar
Şenay Ve Ağlıyorum Chicago Happy Man
Şevval Sam Bozcaada Carlos Gardel Por Una Cabeza
Şevval Sam Özgürlük Tangosu Astor Piazzolla Libertango
T.P.A.O. Batman Orkestrası Ah Sen Sen Sen Tremeloes Suddenly You Love Me
T.P.A.O. Batman Orkestrası (solist: İlhan Telli) Sensizlik New York Rock & Roll Ensemble Noble Dame
Tanju Okan Ağlayan Gözler
Tanju Okan Ah Bir Zengin Olsam Zero Mostel If I Were A Rich Man
Tanju Okan Annem Charles Aznavour La Mamma
Tanju Okan Aşkı Bulacaksın Dalida Gigi L'Amoroso
Tanju Okan Benim Halkım Enrico Macias À La Face De l'Humanite
Tanju Okan Bir Falcı Vardı Serge Reggiani Ma Liberté
Tanju Okan Birisi
Tanju Okan Biz Doğuştan Sanatçıyız Dalida A Chaque Fois J'y Crois
Tanju Okan Çal Çingene Enrico Macias Zingarella
Tanju Okan Dans Et Georges Moustaki Danse
Tanju Okan Darla Dirladada Dalida Darla Dirladada
Tanju Okan Gözünde Yaşlarla Demis Russos Goodbye My Love Goodbye
Tanju Okan Hancı Paul Mauriat Toccata
Tanju Okan Hasret Georges Moustaki Le Météque
Tanju Okan Hayat Bu Nermin Joe Dassin C'est La Vie Lilly
Tanju Okan Hayat Üç Perdedir Hervé Vilard Il Revendra Le Très Joli Bateau
Tanju Okan Her Akşam (Sarhoş) Dario Moreno Y'a Du Travail
Tanju Okan Her Gün, Her Gece Demis Russos Forever And Ever
Tanju Okan İç İç Unutursun
Tanju Okan İki Yabancı Frank Sinatra Strangers In The Night
Tanju Okan Kadınım Serge Reggiani T'ais L'air D'une Chanson
Tanju Okan Koy Koy Koy Enrico Macias Poï, Poï, Poï
Tanju Okan Küçük Fatoşum Mina E L'uomo Per Me
Tanju Okan O Gün Gelse
Tanju Okan Olamaz
Tanju Okan Seni Hayatımca Sevdim Richard Harris My Boy
Tanju Okan Seni Sevdim Ben Demis Russos Velvet Mornings
Tanju Okan Sevince Demis Russos My Reason
Tanju Okan Şansım Varsa Joe Dassin Les Champs-Elysées
Tanju Okan Şerefe Bimbo Jet El Bimbo
Tanju Okan Yalancı
Tanju Okan Yıl Dönümü Hervé Roy Emmanuelle
Tanju Okan Yolculuk Petula Clark Bleu Blanc Rouge
Tanju Okan, Nilüfer, Modern Folk Üçlüsü Arkadaş Dur, Bekle Viki Leandros Auntie
Tanju Okan, Nilüfer, Modern Folk Üçlüsü Kim Ayırdı Sevenleri? Michel Fugain Une Belle Histoire
Tanju Okan, Rüçhan Çamay, Durul Gence 5'lisi Babam Gibi Nancy Sinatra ile Lee Hazelwood Summer Wine
Tanju Okan, Rüçhan Çamay, Durul Gence 5'lisi Yaşanmaz Aynı Evde Frank Sinatra ile Nancy Sinatra Somethin' Stupid
Tanyeli Dum Dum Sunidhi Chauhan Dhoom Machale
Tarkan Çok Ararsın Beni Boney M. No More Chain Gang
Tarkan Delikanlı Çağlarım Yo-Yo Ma ile Bobby McFerrin Hush, Little Baby
Tarkan Gelip de Halimi Gördün mü? Los Kjarkas Wayayay
Tarkan Gül Döktüm Yollarına Sara Badishi Agadat Shalom Shabazi
Tarkan Kimdi? Khaled Didi
Tarkan Oldu Canım, Ara Beni Smokie Don't Play Your Rock & Roll to Me
Tarkan Sarıl Bana
Tarkan Vazgeçemem Gipsy Kings No Volvere
Tarkan Yetti Artık Azúcar Moreno Torero!
Tarkan Yine Sensiz Communards Reprise
Tayfun (Tayfun Karatekin) Bizim Son Gecemiz Engelbert Humperdinck Les Bicyclettes De Belsize
Tayfun (Tayfun Karatekin) Kim Silecek Bu Yaşları? Matt Monro All Of A Sudden
Teoman Uykusuz Her Gece Amii Stewart Working Late Tonight
Teoman Çoban Yıldızı Calogero Danser Encore[1]
Theo Sarapo Senden Emin Olsam Theo Sarapo On Se Croit Libre
Tony Cucchiara Tatlı Yalan Tony Cucchiara Amico Mio
Tova Porat Yarın Yok Rika Zaraï Casatschok
Toygar Işıklı Bir Lokma Aşk Calogero C'est Dit
Tuba Önal Çok İstersem Seni Umberto Bindi Il Mio Mondo
Tuba Önal Gelmezsen Gelme Andy Williams Can't Take My Eyes Off You
Tuba Önal Hasret Georges Moustaki Le Métèque
Tuba Önal Neden? Lara Fabian Je T'aime
Tuğba Özerk Bu Gece[A]
Tuğba Özerk Derin Darbe Toto Cutugno L'Italiano
Tülay German O Eski Günler Engelbert Humperdinck The Way It Used To Be
Tülay German Sevemem Bir Daha Sandpipers Kumbaya
Tülay German Yalan Marc Aryan Si J'étais Sur
Ufuk Bigay Aşkının Körü Gerardo Matos Rodríguez La Cumparsita
Uğur Akdora Boşu Boşuna
Uğur Akdora Dinle
Uğur Akdora Hayırdır İnşallah Beautiful Children Mama Lou
Uğur Akdora Sahi mi?
Ümit Besen Bir Cennettir Bu Dünya Apo Mahseredjian Im Yerkere
Ümit Besen Deniz ve Mehtap (Aşkımız Bitti) Dario Moreno Le Mouettes De Mykonos
Ümit Besen Her Şeyi Yak (Beni Yak, Kendini Yak) Haris Aleksiu Mia Pista Apo Fosforo
Ümit Besen İki Kere Ağlamışım (Ağlama Sevgilim) Kaiti Gri H Monterna Hira
Ümit Besen Oğlum Richard Harris My Boy
Ümit Besen Rüyalarda Buluşuruz Litsa Diamanti Sagapo Apelpismena
Ümit Besen Sabahlamak İstiyorum
Üstün Poyraz Set Ork. Leyla Tom Jones Delilah
Verda Sümer Bekleyiş Susan Shirley Too Many Tears
Verda Sümer Mutlu Yıllar Bitmeden Carpenters Sing a Song
Yasemin Kumral Aşka Elveda Emilio Tuero Bésame Mucho
Yasemin Kumral Aşkını Söyle Les Surfs In Un Fiore
Yasemin Kumral Bahar Şarkısı
Yasemin Kumral Bim Bam Bom Ilan & Ilanit Bim Bam Bom
Yasemin Kumral El Aldı Gitti
Yasemin Kumral Ne Sen Beni Unut, Ne de Ben Seni Juddy Collins Blowin In The Wind
Yasemin Kumral Olmaz mı, Olmaz mı? Yehoram Gaon Hamilhama Haa'hrona
Yasemin Kumral Tatlı Şeytan
Yaşar Benim Bütün Dualarım Seninle Lucho Gatica Historia D'un Amour
Yaşar Bir Günah Gibi Florian Hermann Valse Hommage
Yaşar Boş Sokak Udo Jürgens Was Ich Dir Sagen Will
Yaşar Cadde Vasilis Karras Ti Aisthanesai Gia Mena
Yaşar Hatıralar Hayal Oldu Dario Moreno Seul
Yaşar Her Yerde Kar Var Salvatore Adamo Tombe La Neige
Yaşar Kadınım Serge Reggiani T'ais L'air D'une Chanson
Yaşar Senden, Benden, Bizden Bobby Capó Quizás, Quizás, Quizás
Yaşar Sessiz Gemi Christian Delagrange Sans Toi Je Suis Seul
Yaşar Vakit Yok, Gemi Kalkıyor Jamaika halk şarkısı Big Bamboo
Yaşar Gaga ile Sezen Aksu Şahane Bir Şey Yaşamak Khaled C'est La Vie
Yeliz Bir Bahar Yağmuru Enrico Macias Entre L'Orient Et L'Occident
Yeliz Bu Ne Dünya Kardeşim? Enrico Macias Aux Talons De Ses Souliers
Yeliz Haydi Sana Güle Güle
Yeliz Hoş Geldin Bahar Siw Malmkvist Liebe Heißt L'amour
Yeliz Kırık Kalp Las Grecas To Estoy Amando Locamente
Yeliz Kim Bilir, Belki Bir Gün Brotherhood of Man Kiss Me Kiss Your Baby
Yeliz Nerde Akşam
Yeliz Oldu Olacak Marisol Háblame Del Mal, Marinero
Yeliz Palyaço
Yeliz Sel Suyu Yannis Parios Ase Me Sti Monaxia Mou
Yeliz Sen Olsan Yeter Luigi Pitié
Yeliz Sen ve Ben Donna Hightower If You Hold My Hand
Yeliz Sensin
Yeliz Şeker Çocuk
Yeliz Yalan Lolita Flores Amor, Amor
Yeliz Yeni Baştan
Yeliz Yaşadıkça Shirley Bassey Together
Yeliz ile Anne-Marie David Sen ve Ben Donna Hightower If You Hold My Hand
Yeni Türkü Cevriye Haris Aleksiu Aman Katerina Mou
Yeni Türkü Fırtına Mariza Koh Sto Pa Kai Sto Ksanaleo
Yeni Türkü Maskeli Balo Haris Aleksiu Pes Mou Pos Ginete
Yeni Türkü Olmasa Mektubun Haris Aleksiu Ola Se Thimizoun
Yeni Türkü Telli Telli Haris Aleksiu Teli Teli Teli
Yeşim Aklın Nerdeydi? Giorgos Kinousis Oloi Tha Zisoume
Yeşim Hani Hani? Yannis Parios Tora Ti Thes
Yeşim Her Yerde Kar Var Salvatore Adamo Tombe La Neige
Yeşim Küçük Bey
Yeşim Ne Var Ne Yok?
Yeşim Salkım Beni Bilirsin Dalida Helwa Ya Balady
Yeşim Salkım Duymayan Kalmasın
Yeşim Salkım Fasıl
Yeşim Salkım Gönül Hırsızı Goran Bregović Underground-Ćoćek-
Yeşim Salkım Hadi Gel
Yeşim Salkım Ne Varsa Bende Var Banzai Viva America
Yeşim Salkım Nerdeysen Pierre Marciano Grand-mere
Yeşim Salkım Ölüme Kadar
Yeşim Salkım Sana Doğru Mia Martini Quante Volte
Yeşim Salkım Sevgilim Mammas Amaria
Yeşim Salkım Yeniden Başlasın Luciano Rossi Se Mi Lasci Non Vale
Yeşim Salkım ile Yaşar Selam Aleyküm Alabina ile Gipsy Kings Salam, La Paz Al Final
Yeşim Vatan Bir Tek Bilet Eruption One Way Ticket
Yıldırım Gürses Bir Garip Yolcuyum Aref Sedayam Kon
Yıldız Tilbe Eline Düştüm Thanos Petrelis I Oraia
Yonca Evcimik 8:15 Vapuru Miyuki Nakajima Rouge
Yonca Evcimik Aşkım Ümmü Gülsüm Enta Omri
Yonca Evcimik Çapkın Kız Marie Laforêt Mon Amour Mon Ami
Yonca Evcimik Nefes Almak İstiyorum Haris Aleksiu Mia Pista Apo Fosforo
Yonca Evcimik Tatlı Kaçık Pascale Machaalani Baladina
Yonca Evcimik Yalancı Bahar Earth, Wind & Fire Fantasy
Yonca Evcimik Yallah Sevgilim Feruza Jumaniyozova Yalla Habibi
Yonca Lodi Özlüyorum Nikos Vertis An Eisai Ena Astari
Yıldız Usmanova ile Yaşar Seni Severdim Despina Vandi Thelo Na Se Do
Zafer-Banu-Hülya Kalbim İstanbul'da Sandpipers Cuando sali de Cuba
Zaliha Kimseler Duymasın Andy Williams Speak Softly Love
Zeki Müren Annem Charles Aznavour La Mamma
Zeki Müren Bekleyiş Dalida Tire L'Aiguille
Zeki Müren Gitme, Sana Muhtacım Abdülhalim Hâfız Ahwak
Zeki Müren Oğlum Richard Harris My Boy
Zeki Müren Rüyalarda Buluşuruz Lica Diamandi Sayapo Apelpizmena
Zeki Müren Yaralı Gönlüm Dick Dale Misirlou
Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim Adiss Harmandian Moratzir Intz Moratzir
Zerrin Özer Aşk Budur İşte Leonore O'Malley First Be A Woman
Zerrin Özer Bizler ve Sizler Janis Joplin Move Over
Zerrin Özer Hani Yeminin? Ofra Haza İm Nin Alu
Zerrin Özer Nazım Tuttu
Zerrin Özer O'nun Sesi
Zerrin Özer Otuz Beşe Bakla
Zerrin Özer Sahne Aynı, Roller Başka Kaoma Mélodie D'Amour
Zerrin Özer Sana Yazdım Mina Ancora, Ancora, Ancora
Zerrin Özer Sayma
Zerrin Özer Yalvarırım Mireille Mathieu C'est L'Amour Et La Vie Que Je Te Dois
Zerrin Zeren Aşkta Gurur Olmaz Stelio Kazancidis Mi Moy Lete Gi'afti
Zerrin Zeren Ölmek Var, Dönmek Yok Mihalis Menidiatis Perifrona Me Glykia Mou
Zerrin Zeren Sarhoşken Öleyim Mihalis Menidiatis Piran Ta Stithia Mou Fotia
Zeynep Yirmisinde İhtiyar Dimitris Rakitzis (Besteci)
Ziynet Sali Ba Ba Despina Vandi A Pa Pa
Zuhal Olcay ile Bülent Ortaçgil Sus, Duymasın Dalida Ne Lui Dis Pas
Zümra Aycan Yeter Sami Clark Tammy
Zümrüt Aşk Sönmesin Sandie Shaw Long Live Love
Zümrüt Aşk ve Sen Demis Russos Rain and Tears
Zümrüt Sevgim Petula Clark My Love
Zümrüt Bir Sevenin Şarkısı Sarah Vaughan A Lover's Concert
Zümrüt Bir Zamanlar Aleksandr Vertinski Dorogoy Dlinnoyu (Дорогой длинною)
Zümrüt Bu Benim Şarkım Petula Clark This Is My Song
Zümrüt Dönüş Joaquín Rodrigo (Besteci) Concierto de Aranjuez
Zümrüt Gel Unutalım Andrea Brasseur Atlantide
Zümrüt Ne Zormuş Unutmak Beatles A Hard Day's Night
Zümrüt Sen Olmadan Francis Lai & His Orchestra Love Story
Zümrüt Seni Gidi Çapkın Zero Mostel If I Were A Rich Man
Zümrüt Sevgim Petula Clark My Love Is Warmer Than The Sunshine
Zümrüt Siz Erkekler Ray Charles Unchain My Heart
Zümrüt Son Dans Engelbert Humperdinck The Last Waltz
Zümrüt Şeytan Tüyü Sylvie Vartan Caro Mozart

NotlarDüzenle

  • A^ Özerk'in "Bu Gece" adında sözleri Sezen Aksu'ya, müziği Onno Tunç'a ait başka bir (ikinci el) şarkısı daha bulunmaktadır.

Ayrıca bakınızDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b c d "Muhtemelen Aranjman Olduğunu Bilmediğiniz Son Zamanlarda Çıkan 7 Şarkı". The Geyik. 17 Ocak 2017. 19 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2020. 
  2. ^ "Sezen Aksu'dan Yannis Karalis'e tazminat". Musiki Dergisi. 7 Ocak 2013. 13 Ocak 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mart 2020. 

Dış bağlantılarDüzenle