Suskunlar bölümleri listesi

(Suskunlar Bölüm Listesi sayfasından yönlendirildi)

Suskunlar dizisinin bölüm listesidir.

Seriye Genel BakışDüzenle

Sezon Sezon İçi Bölüm Sayısı Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi
116"Mart 2012"Haziran 2012
212"Eylül 2012"Aralık 2012


Bölüm ListesiDüzenle

Bölüm No Sezon No Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün
kodu
Türkiye izleyicisi
(milyon)
11"Hatırlamak Unutmaktan Zordur."Umur TuragayPınar Bulut1 Mart 2012 (2012-03-01)TBA13.63
Kuyudibi Mahallesinde doğan Bilal, Zeki, Ecevit ve İbrahim sünnetten kaçarken bir baklava arabası çalarlar ve bu araba yaşlı bir adama çarpar. Bunun sonucunda hapse girerler ve hapiste kötü muamele edilir. Bu dört arkadaş birbirlerini bir daha görmeyeceğine söz verirler. Ama Zeki, bu sözü bozar. Farklı hayatları olan arkadaşları bir araya getirir. Bunlar Özcan (Fatih Paşalı)'ı vururlar ve Zeki öldürülür.
22"Ayrılık öldürmez. Gerçekler Öldürür."Çağatay TosunPınar Bulut8 Mart 2012 (2012-03-08)TBA13.93
Zeki'nin ölümünden sonra bu arkadaşlar intikam listesi hazırlar ve ilk hedefleri hapishane gardiyanı Sait Karam (Reha Özcan)'dır. İlk önce diğer hapishane gardiyanı Hüseyin Kıran'ı bulurlar. Amaçları Hüseyin'i konuşturup geçmişte neler gördüğünü söylemesidir. Ama Bilal (Sarp Akkaya) küplere biner ve Hüseyin'i öldürmek ister. Gurur Kutay (Berk Hakman) adında bir polis ortaya çıkar. Ecevit (Murat Yıldırım)'ten şüphelenir. Bilal Takoz İrfan'a telefon eder ve Takoz oraya gider. Bu sırada İbrahim (Güven Murat Akpınar) İrfan'ın arabasını vurur.
33"En Çok Sevdiğin. . . En Zor Anında Yanına Koştuğundur."Çağatay TosunPınar Bulut15 Mart 2012 (2012-03-15)TBA11.89
Ecevit, arkadaşlarını kendi evine çağırır ve orada Sait'ten nasıl intikam alacaklarını konuşurlar. Bu sırada eve Birsen (Pelin Doğru) ve Sermet (Murat Garipağaoğlu) eve gelirler. Ecevit kaydı vermekten vazgeçtiği için Sait'in evine giderler. Çocukların dövüldüğü kaydı alıp savcıya gönderirler. Bu sırada Ecevit Sait'in avukatı olur.
44"Bazıları Kim Olduğunu Geç Anlar."Çağatay TosunPınar Bulut22 Mart 2012 (2012-03-22)TBA18.07
Ecevit'in babası Belalı Naim (Metin Coşkun) hapisten çıkar ama Ecevit onu terkeder. Sait'in güvenini kazanması lazımdır. Ama Hüseyin'den hapishanede bir çocuk öldürüldüğünü duyar ve Hüseyin'i, aynı zamanda İrfan'ı mahkemeye çağırırlar. Hüseyin Bilal'e verdiği sözü bozup Sait'e yalancı şahitlik yapmıştır. Bu yüzden İrfan ve Sait tek casede kurtulmuşlardır.
55"Kime Güveneceğini İyi Düşün."Çağatay TosunPınar Bulut29 Mart 2012 (2012-03-29)TBA17.67
Sait artık Ecevit'e güveniyor. Ama her şeyini anlatacak kadar değil. Ecevit yine de öğrenecek. Çünkü Sait'i uzun yıllar hapiste tutmak için çok daha fazlasına ihtiyacı var. Fakat öğrendiğine pişman olacak. Duydukları onu ve diğerlerini dehşete düşürecek. Ecevit elindekileri kullanmak için şimdi hiç kaldıramayacağı bir şey yapmak zorunda. Ondan sonra başını kime yaslayacak? Ahu Ecevit'e son sözünü söyledi. Ecevit'in yanında olması şimdi tek bir şeye bağlı. Gurur kendine her zamankinden çok güveniyor. Çünkü artık sadece ipucu değil, bir de şahidi var.
66"İnanmak En Büyük Kumardır."Çağatay TosunPınar Bulut12 Nisan 2012 (2012-04-12)TBA11.73

İrfan Ecevit'ten şüphelendi ve düştü peşine. Ecevit kendini aklamak için bir kurban bulmaya çalışır, ama İrfan kendi kurbanını bulmuştur bile. Ecevit tüm bunlar olurken, babası hakkında bilmediği şeyler öğrenir. Ve bir kez olsun inanmak ister babasına ama soru listesi uzun. Belalı Naim hala aynı karanlık adam mı? Değişmiş olabilir mi? Herkes yeni bir şansı hak eder mi?

Ahu Ecevit'in içini görmüştür bir kere. Şimdi onun da yanında olmaya, kendince herkesi iyi etmeye çalışır. Ama iyilik her sorunu çözmeye yetmez. Naim'in doldurduğu Birsen, Ahu'ya küçük bir göz dağı vermeye kararlıdır artık. Ecevit'ten istediğini alamayan Gurur ise, yeni bir hedef seçmeye karar verir. Buradaki şüpheli listesiyse dar. Ya İbo. Ya Bilal...
77"Bugün Kötü Bir şey Olmayacak..."Çağatay TosunPınar Bulut19 Nisan 2012 (2012-04-19)TBA11.89
Babasına inanan Ecevit, geçmişin intikamını almak için bugünün işlerini bozmaya karar verir. Bunun için İrfan'ın en büyük ve gizli işinin peşine düşerler ancak o işin ne olduğunu bir türlü öğrenemezler. Bu süre boyunca Naim, Bilal'e şantaj yapmaktadır. Her şeyden habersiz intikam peşinde koşan Ecevit'se bu yolda ellerini kirletmeden yürümek için elinden geleni yapmaktadır. Ama İrfan'ın işini bulduklarında, kafası biraz karışacaktır. Bir yönlendirmeyle Birsen'le ilgilenmeye karar veren Ecevit, istemeden onu daha da hayal kırıklığına uğratacak, Ahu'yla ilglili bilmediği bir gerçeği öğrenmesine sebep olacaktır.
88"Herkes Ait Oldugu Yere Döner."Çağatay TosunPınar Bulut26 Nisan 2012 (2012-04-26)TBA9.88

İrfan'ın işini bozdu, paralarına el koydu bizimkiler. İrfan'ın canı yandı, şimdi kararlı, peşindekiler her kimse sıradan bulacak.

Ecevit, Naim'i İrfan'ın öfkesinden uzak tutmak için ona bir kurban vermek zorunda. Ama lafını dinletmesi şimdi hiç kolay değil. Çünkü gözü dönmüş İrfan artık avukatı da yanına yaklaştırmıyor. Ona yaklaşmak için uğraşan Ecevit, o kurbanı ikna etmesi için, sokaklarda koşturan Bilal'e güveniyor. Bilal bu arada, Ecevit'in gölgesinde kalmaktan rahatsız. Ahu'yla nasıl birlikte olmaya başladıklarını anlatacak Ecevit'e ve yardım isteyecek ondan. Ecevit kardeşinin ilişkisine kendi yöntemleriyle yardım edecek.
99"Vicdan Yarası"Çağatay TosunPınar Bulut3 Mayıs 2012 (2012-05-03)TBA11.37
Bilal'in kardeşlerine söylediği yalanlar birikti. Yaptıklarının hesabını vermesi artık çok zor. O vicdan azabıyla kıvranırken, Ecevit işin içine iyice karışan babasını İrfan'dan bu sefer uzak tutmak zorunda. Çünkü yeni plan bir hatayı daha kaldırmaz. Ecevit şimdi bir taşla iki kuşa birden son darbeyi vuracak. Biri İrfan. Ya Ecevit'in elinden kurtulacak ya damgayı yiyecek. Öteki ise sırasının geldiğinden dahi habersiz. Ecevit ve Bilal arasındaki sorgusuz dayanışma Bilal'in vicdanını iyiden iyiye zorlayacak. Ahu'yu kırmak pahasına Ecevit, Bilal için aralarındaki mesafeyi korumaya çalışıyor çünkü. Ecevit'in yeni tavırları Ahu'nun kafasını karıştıracak. Birsen ise ikisinin hislerini kurcalamaya devam edecek. Ama keşfettikleriyle artık sabrı taşacak. Vicdan yükü uzun süre taşınmaz. Bilal Ecevit'le sonunda yüzleşecek. İki kardeş bunun da üstesinden gelebilecek mi?
1010"En Büyük Bela, En Günahsızın Başına Gelir."Çağatay TosunPınar Bulut10 Mayıs 2012 (2012-05-10)TBA10.33

Bilal yalanlarını itiraf etti kardeşine, çok pişman. Ama Şerif onun yüzüne bile bakmıyor. Bilal için her şeyi değiştirir bu. Şerif yoksa, Bilal bu işte yalnızsa eğer, o zaman kural da yok. Gözünü kararttı, bu sefer İrfan'ı öldürecek. Kendini harcarcasına atlayacak belaya ama bela Bilal'i değil, en günahsızı seçecek... İbo'yu! Ecevit ve Bilal kendi yöntemleriyle İbo'yu kurtarmanın peşinde. İkisi de kardeşi için tavizler verecek. İkisi de hiç beklemediğimiz insanlardan medet umacak.

Ahu'nun kimin yanında duracağıysa belirsiz. Kesin olan tek şey, dost-düşman herkes İbo için uğraşacak bugün. İbo'nunsa zamanı azalıyor. Bu dar zamanda, onun da sürpriz bir ziyaretçisi olacak. Ama en acı sürpriz, İbo'yu bulanı bekliyor.
1111"U Dönüşü"Çağatay TosunPınar Bulut17 Mayıs 2012 (2012-05-17)TBA11.88
İbo'nun ölüm kalım savaşı sürüyor. Ama Bilal'in bir süre ortadan yok olması gerek. Çünkü bu sefer İrfan'ı fena kızdırdı. İrfan emri verdi. Cebrail Bilal'in işini bitirecek. Cebrail sonunda yüzünü gösterecek ama yöntemleri Bilal'i dehşete düşürecek. Bu arada kötüler birleşiyor. Gurur, İrfan ve Sait yıllar sonra tekrar bir araya gelirken, Ecevit, izini bulamadıkları tek ismi sonunda duydu: Gazanfer. Onu bulmak için uğraşırken Ecevit için bir anda hayat duracak. Kardeşinin mutluluğu için hislerini kendine bile itiraf etmeyen Ecevit, kendi bile anlamadan bu kez soluğu Ahu'nun yanında alacak.
1212"Bir Garip Ecevit Hikayesi"Çağatay TosunPınar Bulut24 Mayıs 2012 (2012-05-24)TBA9.53
Gurur, İrfan ve Sait yıllar sonra birleşti. Fakat acımasız planları bugün de hala aynı şey üzerinden: Çocuklar. Hapisten çıkan bir çocuk şimdi ellerinde: Garip. Dört kardeşin küçükken yaşadıklarını yaşamış yalnız bir çocuk Garip. Bizimkiler, kendi çocukluklarını kurtarmak istercesine yardımına koşacak onun. Ama Garip'in son çaresi olmak çok zor görünüyor. Çünkü şimdi, attıkları her adımdan haberdar olan biri var: Komiser Gurur. Bilal artık yeni arkadaşı Gurur'a güveniyor. Diğer yanda ise güven sarsılacak, İrfan ve Gurur karşı karşıya gelecek. Bu arada Garip, Ecevit'in yıllar önce Ahu'ya yazdığı mektubu bulacak. Onu sahibine ulaştırmak için yola çıkacak küçük Garip. Neye sebep olacağını hiç bilmeden. Yolun sonunda mektup sahibine ulaşacak mı?
1313"Gazanfer Bulanındır."Çağatay TosunPınar Bulut31 Mayıs 2012 (2012-05-31)TBA13.81

BEKLENEN YÜZLEŞMENİN GALİBİ KİM OLACAK?

İrfan köstebeğin, Ecevit Gazanfer'in, Gurur üçüncü adamın peşinde! İrfan ve Sait için şimdi herkes şüpheli. Onlar köstebeği ararken Ecevit Gazanfer'i bulmak için uzun bir yola çıkacak ve hedefe adım adım yaklaşacak. Sonunda Ecevit'i ne bekliyor? Ecevit'in yokluğunda Bilal'in yeni bir dert ortağı olacak: Gurur. Kendi yöntemleriyle üçüncü adamı ararken, fark etmeden, yıllardır unuttuğu birine çok yaklaşacak Gurur. Yıllar öncesiyle boğuşan biri daha var: Ahu. Ecevit'ten alacağı cevaplarla şimdi daha da çaresiz. Bu arada İrfan bir isim öğrenecek: Şerif! Parçalar yerine oturacak ve İrfan Bilal'in karşısına dikilecek. Beklenen yüzleşmenin galibi kim olacak?
1414"Son Gülen İyi Güler"Çağatay TosunPınar Bulut7 Haziran 2012 (2012-06-07)TBA14.27

KOVALAMACADA SON GÜLEN KİM OLACAK?

Bilal, Gurur'un Gazanfer olduğunu öğrendi. Şimdi onu ölmekten beter edecekler. Ecevit ve Bilal Gurur'un işini bitirmek üzere iki ayrı koldan yola çıkacaklar. Ama bu yol her zamankinden tehlikeli. Gidip de dönmemek var. Bu yüzden önce Ahu ve İbo'yla vedalaşacaklar. Bu arada Gurur da boş durmuyor. O da onun kim olduğunu bilen Şerif'in peşinde. Ama onun için, önce Bilal'i indirmesi gerek. Kovalamaca başladı. Kim kimi indirecek? Ecevit ve Bilal'den biri Ahu'ya geri dönecek ama hangisi? Ahu endişeyle onları bekliyor ama olayların ortasındaki kadın bu defa Ahu değil. Sibel. Sibel Bilal'in hayatını kurtarabilecek mi? Bu kovalamacada son gülen kim olacak? Gurur mu, Ecevit ve Bilal mi?
1515"2 Saniye"Çağatay TosunPınar Bulut14 Haziran 2012 (2012-06-14)TBA17.22

İKİ SANİYEDE HER ŞEYİ ECEVİT Mİ YOKSA BİLAL Mİ DEĞİŞTİREBİLECEK?

Gurur, ondan her şeyini alan Ecevit ve Bilal'den, ikisinin de en kıymetlisiyle intikam alma peşinde şimdi. Ecevit ve Bilal Ahu'yu kurtarmak için hayatları pahasına koşturacak. Ama ipler şimdi tamamen kopacak. Çünkü Gurur'un derdi o kadar basit değil. Onun şimdi, herkesin birden canını yakacak bir planı var. Bu planı bozmak için bizimkilerin sadece iki saniyesi olacak. İki saniyede her şeyi hangisi değiştirebilecek? Ecevit mi, Bilal mi?
1616"Bedel"Çağatay TosunPınar Bulut21 Haziran 2012 (2012-06-21)TBA18.37
Gurur şimdi bizimkilerin elinde. Ama işleri henüz bitmedi. Çünkü onlar bugün, geçmişin intikamını kökünden alacaklar. İrfan'ın onlardan aldığını artık geri alma zamanı. Bu yolda Gurur, bizimkilere yardım edecek mi? Etse de etmese de. Şerif adım adım etrafını kuşatırken, İrfan son çaresine sarılacak. Ne de olsa şimdi, İrfan'ın erkekliği topun ağzında. İntikam yolunda hala sırt sırta giderken, ilişkilerde son sözler söylenecek. Çünkü bugün artık yolun sonu. Günün sonunda, biten sadece intikam olmayacak.
Bölüm No Sezon No Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün
kodu
Türkiye izleyicisi
(milyon)
171"Geri Kalan Hayatımın İlk Günü"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
6 Eylül 2012 (2012-09-06)TBA14.34
Ecevit, Bilal, İbo, Ahu. Onları önce ayıran, sonra bir araya getiren hapishane günlerinin intikamını sonunda aldılar. Ama bu yolunun sonu, onların da sonu oldu. Şimdi bir kez daha dört bir yana dağıldılar. Kendilerine yeni hayatlar kurmaya. En baştan. O hayatlar bugün tekrar kesişecek. Çünkü bugün Kuyudibi'nin en mutlu günü. İbo ve Gülten evleniyor! Gurur, İrfan, Sait. İntikamdan paylarına düşeni aldılar. En çok da Gurur. O da herkes gibi yeni bir başlangıç yapacak. Ama Gurur'un yeni yüzü herkesi çok şaşırtacak. Ve yeni bir kadın: Nisan. Yeni bir soluk vadedercesine girecek hayatlarına. En çok da Ecevit'in hayatına... Aradan geçen zamanda hayatlar da değişti dengeler de. Bunu en çok Ahu hissedecek. Ama değişen hiçbir şey, kimseyi, bu düğün gününün sonu kadar şaşırtmayacak... Bugünden sonrası artık, herkesin geri kalan hayatının ilk günü.
182"Durduramıyorum"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
13 Eylül 2012 (2012-09-13)TBA10.28

Gurur tarafları belirledi, intikamının yolunu çizdi. Plan işliyor. Bizimkiler birbirine tekrar kenetlendi. Ama yeni planlardan da oyunculardan da habersizler..

İrfan ve Sait yeni emirleri beklerken, Nisan çoktan işe koyuldu. Ecevit'i kendine çekmek için üstüne düşeni yapacak. Bu arada Gurur bizimkilerden biri olma yolunda uğraşıyor. Ama onların şimdi Gurur'un dostluğundan çok daha büyük bir derdi var.

En büyük bela yine en günahsızı buldu. Gülten ve İbo'nun arasına koca bir duvar koydu. Bu duvarı aşmak, İbo'nun büyümek için verdiği en büyük sınav olacak.
193"Göster Yüzünü"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
20 Eylül 2012 (2012-09-20)TBA9.4

Kâbus bitmiyor. İbo hayatında ilk defa elini kana buladı. Fakat yanlış adamı öldürmek için. Büyümek için can atan İbo, bunun ağırlığıyla nasıl başa çıkacak?

Gurur İbo için kendini ortaya attı. Şimdi aralarına girdiğinden emin. İbo'nun dostluğu onu diğerlerinin de arasına sokabilecek mi? O bizimkilerin arasına girmeye çalışırken, Nisan da Ecevit'in hayatına bir adım daha yaklaşacak.

Bu arada bizimkiler artık İbo'yu mutluk etmek istiyor. Artık beklemek yok. Onu ve Gülten'i hayata döndürmek için ellerinden geleni yapmaya hemen başlayacaklar.
204"Her Kavgada Ölen Benim"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
27 Eylül 2012 (2012-09-27)TBA9.12

İrfan Kuyudibi'ne kadar gelip Gülten'e yüzünü gösterdi. Bizimkiler artık kimin peşine düşeceklerini biliyor. Ve bu kovalamacada akıllarına gelen her yolu deneyecekler. İrfan bu arada çoktan kaçışa başladı bile. Ama İrfan'ın peşine düşmeden önce, İbo'nun itiraf etmesi gereken bir şey var.

Gurur bizimkilerin güvenini sarsmamak için, Nisan'ın bile tahmin etmediği bir yol seçecek. Nisan diğer yanda üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Ecevit'e yaklaşma yolundaki yeni adım, Nisan'ı hiç zorlamayacak.

Bu kavganın ortasında hala acı çeken biri var. Gülten. Yaşadıklarıyla bir parça daha başedebilmek için İbo'dan mühim bir şey isteyecek.
215"Yara İzi"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
4 Ekim 2012 (2012-10-04)TBA7.06

KİMİLERİ YENİ HAYALLER, KİMİLERİ YENİ YARALAR KAZANACAK...

Herkesin bir hayali vardır bu hayatta. Ve bir yarası.. Bugün bazı hayaller yaraları sararken, bazıları kanatacak.

Bilal bir yemin edecek: Sıra bende. Ama bugün sırası gelen sadece Bilal değil. Ecevit de uzun zamandır bugünü beklediğini farkedecek. İbo için öte yandan, Gülten'le yeni bir hayata başlamanın tam zamanı. Ve Ahu. Sesini duyurmak için daha fazla beklemeyecek artık. Gurur'un oyununun yeni adımı, Nisan'ın büyük bir sırrına malolacak.

Günün sonunda herkes bir şey kazanacak. Kimileri yeni hayaller, kimileri yeni yaralar...
226"Herkes Güçlü Olmak İster"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
11 Ekim 2012 (2012-10-11)TBA6.63

Herkes güçlü olmak ister. En çok da eski gücünü kaybedenler. Sait Karam gibi. Müdür başına gelenlere yeterince sessiz kaldı. Şimdi kaybettiklerini geri almak istiyor. Bunun için kime gidecek? Güçlenmeyi kafasına koyan sadece Sait değil.

Kuyudibi'nde bir Bilal efsanesi ağızdan ağza dolaşmaya başladı. Bilal şimdi, hep hayal ettiği şeye bir adım daha yakın. Güce yakınlaşmak, Bilal'i neyden uzaklaştıracak?

Bu iki güç sevdalısı da karşısında aynı kişiyi bulacak. İkisini de zorlayacak birini. Bu güç gösterileri arasında sabırlı duran bir kişi var ki, onun için dirayetli olmak gittikçe zorlaşıyor. Ahu artık içindekileri daha fazla taşıyamayacak. Ahu'nun dilinden dökülenler karşısında yıkılmamaya Bilal'in gücü yetecek mi?
237"Kimliksiz"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
18 Ekim 2012 (2012-10-18)TBA7.98

ECEVİT’İN BÜYÜK SIRRI...

Bazıları göstermek ister kim olduğunu, bazıları saklamak. Bugün Sait, kim olduğunu tüm dünyaya hatırlatmak isterken; Ecevit, tekrar unutmak için çırpınacak. Çünkü Ecevit'in kim olduğu, artık Sait'in iki dudağının arasında. Ecevit'in bir daha kendine bile açmamak üzere gömdüğü bir sır bu. Bu sırla yaşaması mümkün değil. Peki en yakınlarından saklaması mümkün olacak mı?

Bilal, kim olduğundan artık emin. Kuyudibi'nin yeni sahibi o. Karşısına çıkanlar artık döndüremez onu yolundan. Ahu öte yandan, kimliğine yenik düşecek bi kez daha; başkalarını iyi etmek için boyundan büyük bir söz verecek. Gurur yine her şeyi takipte; yine bulduğu her boşluktan içeri sızmaya çalışacak. Nisan için ise işler, planların dışına çıkmaya başlıyor.
248"Benim Kadar Zalim Bir Kadın"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
1 Kasım 2012 (2012-11-01)TBA7.29

İşledikler küçük bir hatadan dolayı bütün hayatları mahvolan 4 arkadaşın dramını anlatan Suskunlar dizisinin yeni bölümünde yine nefesler tutulacak. Ecevit ile araları gittikçe açılan ve kendi önündeki en büyük engelin Ecevit olduğuna karar veren Sarı yolun sonuna mı geldi. Çocukluklarında işledikleri küçük bir suçtan dolayı hakim karşısına çıkan Ecevit, burada arkadaşlarının da ismini vermişti. Bunu yıllar sonra öğrenen Sarı yani Bilal zaten Ahu'dan dolayı içten içe kin beslediği Ecevit'e karşı iyice bilenir. Dizinin yeni yayınlanan 24. bölüm fragmanına Eceveti ile Sarı arasında yaşanan diyologlar damgasını vururken. Bilal, Ecevit'ten intikam almak için kendi canına kıymak ister. Bunun için Ecevit'in karşısına geçer ve belinden çektiği silahı kendi kafasına dayar.

Suskunlar 24. bölümde Sarı intihar mı edecek? Ecevit Sarı'yı ikna edebilecek mi?
259"Mutluluğun Bedeli"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
11 Kasım 2012 (2012-11-11)TBA4.67

Hiçbir şey karşılıksız kalmaz bu hayatta. Bugün herkes bedel ödeyecek. Gurur intikam yolunda geri adım atmadan ilerliyor. Ama bunu mutlaka bir bedeli olacak. Bilal'i artık yolundan döndürecek bir şey kalmadı. Ama girdiği yolda onu da henüz bilmediği bedeller bekliyor.

Ahu ödediklerinin farkında. Ecevit'inkilerin de. Şimdi bir karar vermesi gerekiyor Ahu'nun. Zorlansa da o kararı verecek. Herkes bir seçim yapacak bugün. Ödeyeceği bedelleri bilerek ya da bilmeyerek. Çünkü hayatın hesaplarını durdurmanın imkanı yok. Bir bedel ödenecekse, biri mutlaka ödeyecek...
2610"Her Son Bir Başlangıçtır"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
18 Kasım 2012 (2012-11-18)TBA5.28
Gurur'un ezeli rüyası gerçek oldu bugün. Ama çektiği acıya artık engel olamıyor. Üstüne bir de, Nisan oyundan çekildi. Gurur yine de, tek başına, oyunun sonuna kadar gidebilecek mi? Gurur'un oyunu, iki kardeşi sonunda karşı karşıya getirdi. Onun en mutlu günü, Kuyudibi'nin ve kardeşlerin en acı günü oldu. Bugün yaşananlar, öncekilere benzemiyor. Çektikleri acılar kimi nereye savuracak? Ecevit bu acının hesabını mutlaka soracak birinden. Ama bugün artık Ecevit'in yanında kim duracak? Ahu yaşadığı büyük kayıptan büyük bir kararla çıkacak. Üstelik, şimdi artık Ahu'nun da sorulacak bir hesabı var. Açılan hesaplar bugün kapanacak. Ama her son, yeni bir başlangıç bu hayatta. Hesapları açmaya da kapamaya da acılar iter insanı. Bugün, çekilen acılar kadar sesi çıkacak herkesin...
2711"Herşey Aslına Döner"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
25 Kasım 2012 (2012-11-25)TBA3.24
Gurur'un ezeli rüyası gerçek oldu bugün. Ama çektiği acıya artık engel olamıyor. Üstüne bir de, Nisan oyundan çekildi. Gurur yine de, tek başına, oyunun sonuna kadar gidebilecek mi? Gurur'un oyunu, iki kardeşi sonunda karşı karşıya getirdi. Onun en mutlu günü, Kuyudibi'nin ve kardeşlerin en acı günü oldu. Bugün yaşananlar, öncekilere benzemiyor. Çektikleri acılar kimi nereye savuracak? Ecevit bu acının hesabını mutlaka soracak birinden. Ama bugün artık Ecevit'in yanında kim duracak? Ahu yaşadığı büyük kayıptan büyük bir kararla çıkacak. Üstelik, şimdi artık Ahu'nun da sorulacak bir hesabı var. Açılan hesaplar bugün kapanacak. Ama her son, yeni bir başlangıç bu hayatta. Hesapları açmaya da kapamaya da acılar iter insanı. Bugün, çekilen acılar kadar sesi çıkacak herkesin...
2812"Veda"Hatice Memiş
Çağrı Lostuvalı
Pınar Bulut
Anıl Eke
2 Aralık 2012 (2012-12-02)TBA5.43
Hiçbir şey karşılıksız kalmaz bu hayatta. Bugün herkes bedel ödeyecek. Gurur intikam yolunda geri adım atmadan ilerliyor. Ama bunu mutlaka bir bedeli olacak.

KaynakçaDüzenle