Sue Casey

Amerikalı oyuncu (1926- 2019)

Sue Casey (8 Nisan 1926- 21 Şubat 2019), Amerikalı oyuncudur. Yer aldığı ses getirmiş yapımlar arasında; Camelot (1967), Catalina Caper (1967), Paint Your Wagon (1969), ve American Beauty (1999) vb. sayılabilir.[1]

Sue Casey
Sue Casey.jpg
Doğum Sue Casey
8 Nisan 1926(1926-04-08)
Los Angeles, Kaliforniya, ABD.
Ölüm 21 Şubat 2019 (92 yaşında)
Los Angeles, Kaliforniya, ABD.
Milliyet Amerikalı
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1946-2009

ÖlümüDüzenle

Amerikalı kadın oyuncu Sue Casey 8 Nisan 1926'da Los Angeles, Kaliforniya'da doğmuş ve 21 Şubat 2019'da doğum yeri Los Angeles'ta 92 yaşında ölmüştür.[2]

FilmografiDüzenle

OyuncuDüzenle

  • 1965: The Beach Girls and the Monster
  • 1966: Swamp Country
  • 1967: Camelot
  • 1967: Catalina Caper
  • 1969: Paint Your Wagon
  • 1999: American Beauty

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle