Stephen J. Dillane (d. 27 Mart 1957) İngiliz oyuncu.

Stephen Dillane
Stephen Dillane, 2012
Doğum27 Mart 1957 (66 yaşında)
Londra, İngiltere
Meslekoyuncu

Filmografi değiştir

  • 1990 Hamlet
  • 1997 Two If by Sea
  • 1997 Welcome to Sarajevo
  • 2001 Casus Oyunu
  • 2002 Saatler
  • 2004 Kral Arthur
  • 2005 Nine Lives'
  • 2005 Goal!
  • 2005 The Greatest Game Ever Played
  • 2007 Butterfly on a Wheel, Türkçe adı; İhanetin Bedeli filminde Mal karakterinde rol almıştır.
  • 2007 Goal 2
  • 2007 Savage Grace
  • 2009 44 Inch Chest
  • 2012-2015 Game of Thrones
  • 2012 Zero Dark Thirty

Dış bağlantılar değiştir