Stefanie Stappenbeck

Stefanie Stappenbeck (d.11 Nisan 1974, Potsdam), Alman oyuncu.

Stefanie Stappenbeck
Stefanie Stappenbeck 2843.jpg
Doğum 1974 (45-46 yaşında)
Potsdam
Meslek Oyuncu

FilmografiDüzenle

  • 1988: Die Weihnachtsgans Auguste
  • 1990: Die Mauerbrockenbande
  • 1990: Biologie
  • 1993: Polizeiruf 110 – Tod im Kraftwerk
  • 1996: Ein Bernardiner namens Möpschen
  • 1996: Life is Too Short to Dance with Ugly Women
  • 1996: Verdammt er liebt mich
  • 1996: Der andere Wolanski
  • 1996: Tatort – Tod im Jaguar
  • 1996: King of Evergreen
  • 1996: Tatort – Buntes Wasser
  • 1997: Das Recht auf meiner Seite
  • 1997: Rosenkavalier
  • 1998: Siska – Frau Mallowas Töchter
  • 1998: Die einzige Chance
  • 1998: Rot wie das Blut
  • 1998: Tatort – Engelchen flieg
  • 1999: Siska – Die Zeugin
  • 1999: Dunkle Tage
  • 1999: Beckmann und Markowski: Gehetzt
  • 1999: Tatort – Der Duft des Geldes
  • 2000: Ben und Maria. Liebe auf den zweiten Blick
  • 2000: Deutschlandspiel
  • 2000: 008 – Agent wider Willen
  • 2000: Siska – Das Ende von Hauck
  • 2001: Gnadenlose Bräute
  • 2001: Stahlnetz – Innere Angelegenheiten
  • 2001: Die Manns – Ein Jahrhundertroman
  • 2002: Betty – Schön wie der Tod
  • 2002: September
  • 2003: Hotte im Paradies
  • 2003: Der Aufstand
  • 2003: Verkauftes Land
  • 2003: Siska – Russenmusik
  • 2004: Das zweite Mal
  • 2004: Tatort – Eine ehrliche Haut
  • 2004: Italiener und andere Süßigkeiten
  • 2004: Tatort – Schichtwechsel
  • 2004: Jena Paradies
  • 2005: Barfuss
  • 2005: Tigerkraut
  • 2005: Das Zimmermädchen
  • 2006: Komm näher
  • 2006: Vier Töchter
  • 2006: Unter anderen Umständen
  • 2007: Mickey & Maria
  • 2007: Nur ein kleines bisschen schwanger
  • 2007: Kein Geld der Welt
  • 2008: Der Mann an ihrer Seite
  • 2008: Der Heckenschütze
  • 2008: Pizza und Marmelade
  • 2008: 1½ Ritter – Auf der Suche nach der hinreißenden Herzelinde
  • 2009: Tatort – Kassensturz
  • 2009: Die Wölfe – Zerbrochene Stadt
  • 2009: Polizeiruf 110 – Klick gemacht
  • 2010: Polizeiruf 110 – Die Lücke, die der Teufel lässt
  • 2010: Polizeiruf 110 – Zapfenstreich
  • 2010: Liebe deinen Feind
  • 2013: Die letzte Instanz

TiyatroDüzenle

  • 199x: Der Biberpelz
  • 19xx: Baal, de Berthold Brecht
  • 2000: Hautnah
  • 2003–2005: Die Dreigroschenoper
  • 2007: Siegertypen
  • 2009: Arsen und Spitzenhäubchen

Dış bağlantılarDüzenle