Ana menüyü aç

Stefan Filipović

Stefan Filipović (d. 18 Ocak 1987, Podgorica), Karadağlı şarkıcı. 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Karadağ'ı "Zauvijek Volim Te" adlı şarkıyla temsil etmiş ve 23 puanla 14. olarak yarı finalde elenmiştir.[1]

Stefan Filipović
Genel bilgiler
Doğum 18 Ocak 1987 (1987-01-18) (32 yaşında)
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Podgorica, Yugoslavya SFC
Tarzlar Pop müzik
Meslekler Şarkıcı
Etkin yıllar 1999-günümüz

DiskografiDüzenle

TeklilerDüzenle

  • "Ja Mogao Bih Sve" (2005 Budva Müzik Festivali - 2.)
  • "Ne Umijem" (2005 Zrenjanin Ayçiçeği Müzik Festivali - 1.)
  • "Za Nju" (2006 Evropesma - 4.)
  • "Šećer i Voće" (2006 Budva Müzik Festivali - 1.)
  • "Ne Mogu Bez Tebe" (2007 MontenegroSong - 2.)
  • "Nebo i More" (2007 Budva Müzik Festivali - 1.)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Montenegro 2008" (İngilizce). eurovision.tv. 20 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2013. 

Dış bağlantılarDüzenle

Önce gelen:
"'Ajde, kroči"
Stevan Faddy
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Karadağ
2008
Sonra gelen:
"Just Get Out of My Life"
Andrea Demirović