Sloven sanatçılar listesi

Vikimedya liste maddesi

Sloven sanatçılar listesi.

Tanja Ribic
Tina Ursic
Ančka Levar
Stane Sever
Janja Majzelj
Bostjan Gorenc
Slovenya
Slovenya bayrağı

ADüzenle

Janez Albreht - Miha Arh - Alenka Avbar - Jožica Avbelj - Franc Ažman - Vinci Vogue Anžlovar -

BDüzenle

Iva Babić - Marjan Bačko - Ludvik Bagari - Maks Bajc - Gregor Baković - Aleksandra Balmazović - Ivo Ban - Tom Ban - Diego Barrios Ross - Miloš Battelino - Ljerka Belak - Vojko Belšak - Viktorija Bencik - Danilo Benedičič - Primož Bezjak - Danilo Bezlaj - Polde Bibič - Demeter Bitenc - Lado Bizovičar - Barica Blenkuš - Maja Boh - Ruša Bojc - Radoš Bolčina - Alenka Bole Vrabec - Ignacij Borštnik - Zofija Borštnik - Andrea Bosic - Silvij Božič - Marijana Brecelj - Neda R. Bric - Boris Brunčko - Pavla Brunčko - Jan Bučar - Berta Bukšek -

CDüzenle

Miranda Caharija - Janez Cankar - Evgen Car - Sebastijan Cavazza - Boris Cavazza - Damijan Cavazza - Barbara Cerar - Slavko Cerjak - Vida Cerkvenik-Bren - Ivan Cesar - Luka Cimprič-

ČDüzenle

Damjana Černe - Stane Česnik - Gregor Čušin - Silva Čušin - Katarina Čas -

ĆDüzenle

Lucija Ćirović

DDüzenle

Josip Daneš - Anton Danilo - Avgusta Danilova - Mira Danilova - Vera Danilova - Maša Derganc - Marko Derganc - Miha Derganc - Polde Dežman - Tanja Dimitrievska - Daša DoberšekMajda Dobovišek-Škodnik - Simon Dobravec - Ana Dolinar - Anton Dolgan - Peter Dougan - Valter Dragan - Lojze Drenovec - Jurij Drevenšek - Lojze Drinovec - Štefka Drolc - Veronika Drolc - Walter Dragosavljević Rutar

EDüzenle

Primož Ekart - Bojan Emeršič - Janez Eržen -

FDüzenle

Peter Falke - Mojca Fatur - Lenča Ferenčak - Miha Ferkov - Emil Filipčič - Neva Jana Flajs - Mojca Funkl - Uroš Fürst -

GDüzenle

Metka Gabrijelčič - Maruša Geymayer-Oblak - Ivan Godnič - Bojan Gorišek - Nikolaj Jožef Goršič - Petra Govc - Olga Grad - Boštjan Gradišek - Nataša Barbara Gračner - Majda Grbac - Romeo Grebenšek - Milena Grm - Brane Grubar - Gregor Gruden - Tomaž Gubenšek - Kristijan Guček - Julij Guštin -

HDüzenle

Judita Hahn - Akira Hasegawa - Jure Henigman - Helena Hegler - Davor Herga - Marjan Hlastec - Janez Hočevar (Rifle) - Tone Homar - Rosana Hribar - Ana Hribar - Zvone Hribar - Željko Hrs -

IDüzenle

Rudolf Inemann - Brane Ivanc - Nina Ivanišin - Jure Ivanušič - Nina Ivanič -

JDüzenle

Gorazd Jakomini - Samo Jakoš - Slavko Jan - Tomi Janežič - Gašper Jarni - Matjaž Javšnik - Alen Jelen - Barbara Pia Jenič - Mina Jeraj - Valerij Jeraj - Iztok Jereb - Ivan Jezernik - Branko Jordan - Boštjan Jordan - Aljaž Jovanović - Polona Juh - Boris Juh - Vida Juvan - Lara P. Jankovič

KDüzenle

Uroš Kaurin - Just Košuta - Zora Košuta - Alenka Kozolc - Boris Kralj - Ljubomir Kralj - Iva Kranjc - Zlatko Krasnič - Eva Kraš - Ida Kravanja (Ita Rina) - Oskar Kranjc - Anita Kravos - Simon Krnc - Breda Krumpak - Barbara Kukovec - Andreja Kuliš - Anica Kumer - Franjo Kumer - Rok Kunaver - Jernej Kuntner - Tone Kuntner - Andrej Kurent - Mila Kačič -

LDüzenle

Jaka Lah - Jure Lajovic - Katja Levstik - Barbara Levstik - Gorazd Logar - Marija Lojk-Tršar - Sabina Kogovšek - Jernej Kuntner - Saša Klančnik -

MDüzenle

Uroš Maček - Janja Majzelj - Danijel Malalan - Marko Mandić - Štefan Marčec - Franc Markovčič - Rok Markovič - Josip Bobi Marotti - Rok Matek - Tina Matijevec - Matildalina - Nataša Matjašec - Bine Matoh - Klemen Mauhler - Cirila Medved-Škerlj - Viktor Meglič - Jana Menger - Maja Martina Merljak - Boris Mihalj - Saša Mihelčič - Branko Miklavc - Robert Miklič-Koren - Marko Mlačnik - Zvezdana Mlakar - Zoran More - Jože Mraz - Kristijan Muck - Andrej Murenc - Iztok Mlakar - Ivo Marinšek -

NDüzenle

Marija Nablocka - Andrej Nahtigal - Miha Nemec - Sanja Nešković Peršin - Alojz Novinc - Hinko Nučič -

ODüzenle

Marko Okorn - Bernarda Oman - Iuna Ornik - Boris Ostan - Jette Ostan VejrupManca OgorevcKristijan Ostanek

PDüzenle

Igor Pacek - Mitja Primec - Matija Poglajen - Matjaž Partlič - Mojca Partljič - Saša Pavček - Sandi Pavlin - Franc Penko - Volodja Peer - Vera Per - Damijan Perne - Ivan Peternelj - Dejan Pevčević - Daniela Pietrasanta - Tomaž Pipan - Alenka Nika Pirjevec - Primož Pirnat - Kondi Pižorn - Marko Plantan - Andraž Polič - Radko Polič - Branko Potočan - Draga Potočnjak - Majda Potokar - Robert Prebil - Saša Prelesnik - Matej Puc - Mateja Pucko -

RDüzenle

Darja Reichman - Ali Raner - Tanja Ribič - Anja Ribič - Norina Radovan - Janez Rohaček - Tarek Rashid - Urša Ravnik - Pavle Ravnohrib - Mateja Rebolj - Matej Recer - Tanja Ribič - Mojca Ribič - Dušanka Ristić - Nataša Rogelj - Petra Rojnik - Ajda Rooss - Jožef Ropoša - Nejc Ropret - Lojze Rozman - Matija Rozman - Špela Rozin - Vito Rožej - Ivan Rupnik - Ana Ruter -

SDüzenle

Kolja Saksida - Žiga Saksida - Igor Samobor - Mira Sardoč - Blaž Setnikar - Maja Sever - Stane Sever - Marko Simčič - Neža Simčič - Milan Skubic - Klemen Slakonja - Uroš Smolej - Lea Sobočan - Bert Sotlar - Jurij Souček - Petja Sovilj - Marjan Stanić - Ema Starc - Janez Starina - Katarina Stegnar - Nadja Strajnar Zadnik - Lane Stranič - Mitja Strašek - Ravil Sultanov - Nataša Sultanova - Alojz Svete - Zlatko Stanko - David Sluga -

ŠDüzenle

Romana Šalehar - Osip Šest - Jutra Škamperle - Dušan Škedl - Janez Škof - Milan Štefe - Marinka Štern - Blaž Štrukelj - Branko Šturbej - Jernej Šugman - Zlatko Šugman - Jernej Šurbek -

TDüzenle

Peter Ternovšek - Saša Tabaković - Aljoša Ternovšek - Dušan Teropšič - Alenka Tetičkovič - Gašper Tič - Nataša Tič Ralijan - Alja Tkačeva - Ajda Toman - Jadranka Tomažič - Vlado Tot - Metka Trdin - Mito Trefalt - Matjaz Tribuson - Gaber K. Trseglav - Matjaž Turk -

UDüzenle

Dare Ulaga - Tina Uršič -

VDüzenle

Andrej Vajevec - Andres Valdes - Aleksander Valič - Aleš Valič - Blaž Valič - Dare Valič - Domen Valič - Nina Valič - Dario Varga - Matija Vastl - Petra Veber Rojnik - Jette Vejrup Ostan - Mateja Velikonja - Aleksandra Veljković - Marko Velkavrh - Marija Vera - Sergej Verč - Anton Verovšek - Polona Vetrih - Lotos Vincenc Šparovec - Alenka Vipotnik - Bojan Vister - Mičković Vlado - Vladimir Vlaškalić - Rafael Vončina - Vesna Vončina - Meta Vranič - Janez Vrolih - Barbara Vidovič

WDüzenle

Robert Waltl - Albert Wilhelm -

ZDüzenle

Judita Zidar - Vojko Zidar - Neža Zinaić - Grega Zorc - Metoda Zorčič - Jurij Zrnec - Jože Zupan - Silvo Zupančič - Milena Zupančič - Iva Zupančič - Jana Zupančič - Dunja Zupanec -

ŽDüzenle

Eva Žagar - Ajda Žagar - Barbara Žefran - Tjaša Železnik - Gorazd Žilavec - Dragan Živadinov - Nataša Živković - Jonas Žnidaršič - Miha Žorž -

Ayrıca bakınızDüzenle