Shirley Henderson

İskoçyalı oyuncu

Shirley Henderson (d. 24 Kasım 1965), İskoçyalı oyuncu.

Shirley Henderson
Shirley Henderson.jpg
Shirley Henderson (2009)
Doğum 24 Kasım 1965 (1965-11-24) (54 yaşında)
Forres, Moray, İskoçya
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1987-günümüz

FilmografiDüzenle

  • 1995- Rob Roy
  • 1996- Trainspotting
  • 1999- Topsy Turvy-
  • 2001- Bridget Jones's Diary
  • 2002- 24 timers Party People
  • 2002- Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
  • 2005- Harry Potter og Flammernes Pokal
  • 2005- Tristram Shandy
  • 2005- Frozen (2005 film)
  • 2006- Marie Antoinette
  • 2006- Doctor Who[1]
  • 2008- Wild Child

Dış bağlantılarDüzenle

  1. ^ 2.Sezon 8.Bölüm The Impossible Planet