Sherry Stringfield

Sherry Lea Stringfield (d. 24 Haziran 1967, Colorado Springs), Amerikalı aktris.

Sherry Stringfield
Doğum Sherry Lea Stringfield
24 Haziran 1967
Kolorado
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1993-günümüz

Tv dizisi Acil Servis 'de canlandırdığı Dr. Susan Lewis karakteriyle bilinir.

Daha sonra daha çok polisiye dizi ve filmlerde rol aldı. Guiding Light ve NYPD Blue adlı polisiye dizilerde önemli rollerde yer aldı.

2012 yapımı Hornet's Nest ve 2014 yapımı Runaway isimli polisiye filmlerde yine polis rollerinde yer alarak başarılı bir oyunculuk gösterdi.

FilmografiDüzenle

  • The Shunning (2011)
  • Forfeit (2007)
  • Viva Las Nowhere (2001)
  • Autumn in New York (2000)
  • 54 (1998)
  • Acil Servis (televizyon-dizisi) (1994-2005)
  • NYPD Blue (televizyon-dizisi) (1993-1994)

Dış bağlantılarDüzenle