Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen (d. 30 Aralık 1955) Danimarkalı bir şarkıcı.

2005 yılında Sanne Salomonsen.

DiskografiDüzenle

 
2010 yılında Salomonsen.

Solo albümleriDüzenle

  • 1973: Sanne Salomonsen
  • 1977: Precious Moments
  • 1985: Sanne Salomonsen
  • 1987: Ingen Engel
  • 1987: No Angel
  • 1989: Sanne
  • 1990: Love is gonna call
  • 1991: Where blue begins
  • 1994: Language of the heart
  • 1996: 1996
  • 1996: 1996
  • 1998: In a New York minute
  • 2003: Freedom
  • 2005: The Album
  • 2009: Unico
  • 2011: Tiden Brænder
  • 2012: Hjem
Diğer albümler
  • 1994: Unplugged
  • 2001: Evita
Konser albümleri
  • 2005: The Show
Toplama albümleri
  • 2000: De bedste af de bedste vol. 1
  • 2000: De bedste af de bedste vol. 2
  • 2000: Sannes bästa vol. 1
  • 2000: Sannes bästa vol. 2
  • 2006: The Hits