Sandrine Kiberlain

Sandrine Kiberlain (d. 25 Şubat 1968), Fransız oyuncu ve şarkıcı.

Sandrine Kiberlain
Sandrine Kiberlain Deauville 2018.jpg
2018 yılında Kiberlain
Doğum 25 Şubat 1968 (1968-02-25) (54 yaşında)
Boulogne-Billancourt, Fransa
Eğitim Cours Florent & CNSAD
Meslek Oyuncu, şarkıcı
Etkin yıllar 1986–present
Boy 173 santimetre
Evlilik
Vincent Lindon
(e. 1998; b. 2008)
Çocuk(lar) 1

Oyunculuğa 1986'da başlamış, 2000'li yılların son çeyreğinde yakaladığı başarıyı daha çok romantik-dram türündeki rol aldığı başarılı yapımlarla sağladı.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • Les patriotes (1994)
  • En avoir, (1995)
  • Un héros très discret (1996)
  • Le septième ciel (1997)
  • À vendre (1998)
  • Rien sur Robert, 1999)
  • Betty Fisher et autres histoires, 2001)
  • Après vous..., 2003)
  • Très bien, merci (2007)
  • Le petit Nicolas (2009)
  • Mademoiselle Chambon (2009)
  • Une femme d'affaires (2010)
  • Beur sur la ville (2011)
  • Encore heureux (2015)
  • La revue de presse de Catherine et Liliane (2016)
  • Quand on a 17 ans (2016)

DiskografiDüzenle

  • Manquait plus qu'ça (2005)
  • Coupés bien net et bien carré (2007)

Dış bağlantılarDüzenle