S.H.E

Tayvanlı kız grubu

S.H.E (Çince: 女朋友; pinyin: nǚ péngyǒu), 2001 yılında HIM International Music çatısı altında kurulan bir Tayvanlı kız müzik grubudur.

S.H.E
Grubun Hong Kong'daki konseri (2006)
Genel bilgiler
Başladığı yer  Tayvan
Tarzlar Mandopop
Meslekler Şarkıcı, aktris, TV sunucusu
Etkin yıllar 2001-günümüz
Müzik şirketi HIM International Music
Resmî site www.him.com.tw
Üyeler Selina
Hebe
Ella

Grubun üyeleri Selina, Hebe ve Ella'dır. Grubun ilk albümleri olan Girls Dorm (2001) olup o zamandan bu yana 12 albüm ile 10 milyon adet satmıştır.

DiskografiDüzenle

  • Girl's Dorm (2001)
  • Youth Society (2002)
  • Genesis (2002)
  • Super Star (2003)
  • Magical Journey (2004)
  • Encore (2004)
  • Once Upon a Time (2005)
  • Play (2007)
  • FM S.H.E (2008)
  • SHERO (2010)
  • Blossomy (2012)

Dış bağlantılarDüzenle