Sürekli Dizi bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi
Regular Show Logo.svg

Sürekli Dizi (Özgün adı: Regular Show), J. G. Quintel tarafından yapılmış ABD çizgi dizisi. İlk gösterimini ABD'de Cartoon Network'te 6 Eylül 2010 tarihinde yayınlanmıştır. Türkiye'de ise önce 1 Şubat 2012 tarihinde Cartoon Network'te, daha sonra da gösterime 4 Şubat 2012 tarihinde TNT'de girmiştir. Bölümler normalde 11 dakikalıktır, özel bölümlerde ise 22 dakika sürer.

Seri görünümüDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihiTürkiye yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiBaşlangıç tarihiBitiş tarihi
Pilot bölüm14 Ağustos 2009 (2009-08-14)YokYok
1126 Eylül 2010 (2010-09-06)22 Kasım 2010 (2010-11-22)1 Şubat 2012 (2012-02-01)8 Şubat 2012 (2012-02-08)
22829 Kasım 2010 (2010-11-29)1 Ağustos 2011 (2011-08-01)9 Şubat 2012 (2012-02-09)28 Şubat 2012 (2012-02-28)
34019 Eylül 2011 (2011-09-19)3 Eylül 2012 (2012-09-03)1 Kasım 2012 (2012-11-01)27 Mayıs 2013 (2013-05-27)
4401 Ekim 2012 (2012-10-01)12 Ağustos 2013 (2013-08-12)1 Ekim 2013 (2013-10-01)13 Aralık 2013 (2013-12-13)
5402 Eylül 2013 (2013-09-02)14 Ağustos 2014 (2014-08-14)2 Haziran 2014 (2014-06-02)26 Aralık 2014 (2014-12-26)
6319 Ekim 2014 (2014-10-09)25 Haziran 2015 (2015-06-25)2 Mart 2015 (2015-03-02)25 Aralık 2015 (2015-12-25)
73926 Haziran 2015 (2015-06-26)30 Haziran 2016 (2016-06-30)2 Mayıs 2016 (2016-05-02)28 Eylül 2016 (2016-09-28)
83126 Eylül 2016 (2016-09-26)16 Ocak 2017 (2017-01-16)6 Şubat 2017 (2017-02-06)22 Haziran 2017 (2017-06-22)
Kısa bölümler156 Temmuz 2015 (2015-07-06)2 Ocak 2017 (2017-01-02)17 Aralık 2015 (2015-12-17)23 Şubat 2017 (2017-02-23)
Film25 Kasım 2015 (2015-11-25)25 Aralık 2015 (2015-12-25)25 Aralık 2015 (2015-12-25)

Üniversite kısa bölümleri (2005-2006)Düzenle

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi
1"The Naive Man from Lolliland"J. G. QuintelJ. G. Quintel2005 (2005)
Lolliland'in elçisi (Şimdiki Sürekli Dizi'deki Pops) Amerika'yı ilk kez ziyaret eder.
2"2 in the AM PM"J. G. QuintelJ. G. Quintel2006 (2006)
İki benzin istasyonu çalışanı Cadılar Bayramı'nda sabah saat 2'de çalışmak zorundadır.

Pilot bölüm (2009)Düzenle

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi
"Regular Show"J. G. QuintelJ. G. Quintel14 Eylül 2009 (2009-09-14)
Mordecai ve Rigby, sandalyeyi kimin alacağını seçmek için taş, kağıt, makas oynarlar.

SezonlarDüzenle

1. Sezon (2010)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıSenaristYayın tarihiYapım koduABD seyircisi
(milyon)
11"The Power"
"Güç"
J. G. Quintel6 Eylül 2010 (2010-09-06) (ABD)
1 Şubat 2012 (2012-02-01) (TR)
697-0032.10[1]
22"Just Set Up the Chairs"
"Sandalyeleri Dizin Yeter"
Sean Szeles & Shion Takeuchi13 Eylül 2010 (2010-09-13) (ABD)
1 Şubat 2012 (2012-02-01) (TR)
697-0041.90[2]
33"Caffeinated Concert Tickets"
"Kafeinli Konser Biletleri"
J. G. Quintel20 Eylül 2010 (2010-09-20) (ABD)
2 Şubat 2012 (2012-02-02) (TR)
697-0011.72[3]
44"Death Punchies"
"Ölüm Yumrukları"
J. G. Quintel, Mike Roth & Jake Armstrong27 Eylül 2010 (2010-09-27) (ABD)
6 Şubat 2012 (2012-02-06) (TR)
697-0071.98[4]
55"Free Cake"
"Bedava Pasta"
Kat Morris & Paul Scarlata4 Ekim 2010 (2010-10-04) (ABD)
3 Şubat 2012 (2012-02-03) (TR)
697-0112.10[5]
66"Meat Your Maker"
"Yaratıcınla Tanış"
Sean Szeles & Shion Takeuchi11 Ekim 2010 (2010-10-11) (ABD)
7 Şubat 2012 (2012-02-07) (TR)
697-0121.87[6]
77"Grilled Cheese Deluxe"
"Kızarmış Sandviç Delüks"
Sean Szeles & Shion Takeuchi18 Ekim 2010 (2010-10-18) (ABD)
8 Şubat 2012 (2012-02-08) (TR)
697-0082.16[7]
88"The Unicorns Have Got to Go"
"Unicornların Gitmesi Şart"
Kat Morris & Paul Scarlata25 Ekim 2010 (2010-10-25) (ABD)
3 Şubat 2012 (2012-02-03) (TR)
697-0052.42[8]
99"Prank Callers"
"Telefon Şakaları"
J. G. Quintel, Mike Roth & Kent Osborne1 Kasım 2010 (2010-11-01) (ABD)
7 Şubat 2012 (2012-02-07) (TR)
697-0092.10[9]
1010"Don"J. G. Quintel, Benton Connor & Kat Morris8 Kasım 2010 (2010-11-08) (ABD)
6 Şubat 2012 (2012-02-06) (TR)
697-0062.09[10]
1111"Rigby's Body"
"Rigby'nin Bedeni"
J. G. Quintel & Mike Roth15 Kasım 2010 (2010-11-15) (ABD)
2 Şubat 2012 (2012-02-02) (TR)
697-0021.93[11]
1212"Mordecai and the Rigbys"
"Mordecai ve Rigbyler"
Sean Szeles & Shion Takeuchi22 Kasım 2010 (2010-11-22) (ABD)
8 Şubat 2012 (2012-02-08) (TR)
697-0102.03[12]

2. Sezon (2010-2011)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıSenaristYayın tarihi [13]Yapım kodu [14]ABD seyircisi
(milyon)
131"Ello Gov'nor"
"N'aber Müdür"
Sean Szeles & Shion Takeuchi29 Kasım 2010 (2010-11-29) (ABD)
9 Şubat 2012 (2012-02-09) (TR)
1004-0142.07[15]
142"It's Time"
"Tam Zamanı"
Benton Connor & Calvin Wong3 Ocak 2011 (2011-01-03) (ABD)
9 Şubat 2012 (2012-02-09) (TR)
1004-015Bilinmiyor
153"Appreciation Day"
"Takdir Etme Günü"
Kat Morris & Paul Scarlata10 Ocak 2011 (2011-01-10) (ABD)
10 Şubat 2012 (2012-02-10) (TR)
1004-0131.72[16]
164"Peeps"
"Röntgen"
Benton Connor & Calvin Wong17 Ocak 2011 (2011-01-17) (ABD)
10 Şubat 2012 (2012-02-10) (TR)
1004-019Bilinmiyor
175"Dizzy"
"Dönüyor"
Sean Szeles & Shion Takeuchi24 Ocak 2011 (2011-01-24) (ABD)
13 Şubat 2012 (2012-02-13) (TR)
1004-0182.10[17]
186"My Mom"
"Annem"
Kat Morris31 Ocak 2011 (2011-01-31) (ABD)
13 Şubat 2012 (2012-02-13) (TR)
1004-0171.83[18]
197"High Score"
"Yüksek Skor"
Sean Szeles7 Şubat 2011 (2011-02-07) (ABD)
14 Şubat 2012 (2012-02-14) (TR)
1004-024Bilinmiyor
208"Rage Against the TV"
"Televizyona Sinirlemek"
J. G. Quintel, Mike Roth, John Infantino14 Şubat 2011 (2011-02-14) (ABD)
14 Şubat 2012 (2012-02-14) (TR)
1004-0201.85[19]
219"Party Pete"
"Parti Pete"
Benton Connor & Calvin Wong21 Şubat 2011 (2011-02-21) (ABD)
15 Şubat 2012 (2012-02-15) (TR)
1004-0251.72[20]
2210"Brain Eraser"
"Beyin Silici"
Kat Morris25 Şubat 2011 (2011-02-25) (ABD)
16 Şubat 2012 (2012-02-16) (TR)
1004-0210.91[21]
2311"Benson Be Gone"
"Kaybol Benson"
John Infantino28 Şubat 2011 (2011-02-28) (ABD)
15 Şubat 2012 (2012-02-15) (TR)
1004-0161.87[22]
2412"But I Have a Receipt"
"Ama Faturam Var"
Kat Morris & Minthy Lewis7 Mart 2011 (2011-03-07) (ABD)
16 Şubat 2012 (2012-02-16) (TR)
1004-0281.75[23]
2513"This Is My Jam"
"Bu Benim Parçam"
Sean Szeles28 Mart 2011 (2011-03-28) (ABD)
17 Şubat 2012 (2012-02-17) (TR)
1004-0271.52[24]
2614"Muscle Woman"
"Kas Kadın"
Benton Connor & Calvin Wong4 Nisan 2011 (2011-04-04) (ABD)
17 Şubat 2012 (2012-02-17) (TR)
1004-0291.42[25]
2715"Temp Check"
"Geçici İşçi"
Benton Connor & Calvin Wong11 Nisan 2011 (2011-04-11) (ABD)
20 Şubat 2012 (2012-02-20) (TR)
1004-0311.69[26]
2816"Jinx"
"Büyü"
Sean Szeles & Henry Yu18 Nisan 2011 (2011-04-18) (ABD)
20 Şubat 2012 (2012-02-20) (TR)
1004-0321.70[27]
2917"See You There"
"Orada Görüşürüz"
J. G. Quintel25 Nisan 2011 (2011-04-25) (ABD)
21 Şubat 2012 (2012-02-21) (TR)
1004-0221.74[28]
3018"Do Me a Solid"
"Bana Bir İyilik Yap"
Kat Morris & Minty Lewis2 Mayıs 2011 (2011-05-02) (ABD)
21 Şubat 2012 (2012-02-21) (TR)
1004-0302.04[29]
3119"Grave Sights"Benton Connor & Calvin Wong9 Mayıs 2011 (2011-05-09) (ABD)1004-0351.93[30]
3220"Really Real Wrestling"
"Sahiden Sahici Güreş"
Sean Szeles16 Mayıs 2011 (2011-05-16) (ABD)
22 Şubat 2012 (2012-02-22) (TR)
1004-0342.16[31]
3321"Over the Top"
"Alt Etmek"
Benton Connor & Calvin Wong23 Mayıs 2011 (2011-05-23) (ABD)
22 Şubat 2012 (2012-02-22) (TR)
1004-0361.96[32]
3422"The Night Owl"
"Gece Kuşu"
Kat Morris & Minty Lewis30 Mayıs 2011 (2011-05-30) (ABD)
23 Şubat 2012 (2012-02-23) (TR)
1004-0332.11[33]
3523"A Bunch of Baby Ducks"
"Yavru Ördek"
Kat Morris & Minty Lewis6 Haziran 2011 (2011-06-06) (ABD)
23 Şubat 2012 (2012-02-23) (TR)
1004-0372.33[34]
3624"More Smarter"
"Daha Akıllı"
Calvin Wong & Benton Connor13 Haziran 2011 (2011-06-13) (ABD)
24 Şubat 2012 (2012-02-24) (TR)
1004-0392.19[35]
3725"First Day"
"İlk Gün"
J. G. Quintel11 Temmuz 2011 (2011-07-11) (ABD)
27 Şubat 2012 (2012-02-27) (TR)
1004-0402.63[36]
3826"Go Viral"
"Virüslü"
Benton Connor ve Calvin Wong18 Temmuz 2011 (2011-07-18) (ABD)
27 Şubat 2012 (2012-02-27) (TR)
1004-0262.01[37]
3927"Skunked"
"Yenilgi"
J. G. Quintel ve Sean Szeles25 Temmuz 2011 (2011-07-25) (ABD)
28 Şubat 2012 (2012-02-28) (TR)
1004-0232.14[38]
4028"Karaoke Video"
"Karaoke Videosu"
Sean Szeles ve Dennis Messner1 Ağustos 2011 (2011-08-01) (ABD)
24 Şubat 2012 (2012-02-24) (TR)
1004-0382.26[39]

3. Sezon (2011-2012)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıSenaristYayın tarihi [40]Yapım kodu [41]ABD seyircisi
(milyon)
411"Stick Hockey"
"Masa Hokeyi"
Sean Szeles ve Kat Morris19 Eylül 2011 (2011-09-19) (ABD)
1 Kasım 2012 (2012-11-01) (TR)
1009-0412.00[42]
422"Bet to Be Blonde"
"Sarışın Olma İddiası"
Benton Connor ve Calvin Wong26 Eylül 2011 (2011-09-26) (ABD)
1 Kasım 2012 (2012-11-01) (TR)
1009-0421.99[43]
433"Skips Strikes"
"Skips'in Strike'ı"
Benton Connor ve Calvin Wong3 Ekim 2011 (2011-10-03) (ABD)
2 Kasım 2012 (2012-11-02) (TR)
1009-0462.08[44]
44
45
4
5
"Terror Tales of the Park"
"Parkın Korku Hikayeleri"
J. G. Quintel, Ben Adams, Andres Salaff, Sean Szeles, ve Kat Morris
Shion Takeuchi ve J.G. Quintel (hikâye)
10 Ekim 2011 (2011-10-10) (ABD)
2-5 Kasım 2012 (TR)
1009-044
1009-045
1.97[45]
466"Camping Can Be Cool"
"Kamp Yapmak İyi Olabilir"
Sean Szeles ve Kat Morris17 Ekim 2011 (2011-10-17) (ABD)
5 Kasım 2012 (2012-11-05) (TR)
1009-0482.05[46]
477"Slam Dunk"
"Smaç"
Andres Salaff ve Ben Adams24 Ekim 2011 (2011-10-24) (ABD)
6 Kasım 2012 (2012-11-06) (TR)
1009-0472.08[47]
488"Cool Bikes"
"Havalı Bisikletler"
Benton Connor ve Calvin Wong7 Kasım 2011 (2011-11-07) (ABD)
6 Kasım 2012 (2012-11-06) (TR)
1009-0501.83[48]
499"House Rules"
"Ev Kuralları"
John Infantino ve Andres Salaff14 Kasım 2011 (2011-11-14) (ABD)
7 Kasım 2012 (2012-11-07) (TR)
1009-0522.30[49]
5010"Rap It Up"
"Rap Zamanı"
Sean Szeles ve Kat Morris21 Kasım 2011 (2011-11-21) (ABD)
7 Kasım 2012 (2012-11-07) (TR)
1009-0542.14[50]
5111"Cruisin'"
"Gezinti"
Benton Connor ve Calvin Wong28 Kasım 2011 (2011-11-28) (ABD)
8 Kasım 2012 (2012-11-08) (TR)
1009-0512.17[51]
5212"Under the Hood"
"Mahallede"
Andres Salaff ve Toby Jones12 Aralık 2011 (2011-12-12) (ABD)
8 Kasım 2012 (2012-11-08) (TR)
1009-0532.32[52]
5313"Weekend at Benson's"
"Benson'ın Evinde Hafta Sonu"
Benton Connor ve Hilary Florido16 Ocak 2012 (2012-01-16) (ABD)
9 Kasım 2012 (2012-11-09) (TR)
1009-0561.99[53]
5414"Fortune Cookie"
"Niyet Kurabiyesi"
Benton Connor, Hilary Florido, ve Calvin Wong23 Ocak 2012 (2012-01-23) (ABD)
9 Kasım 2012 (2012-11-09) (TR)
1009-0491.86[54]
5515"Think Positive"
"Olumlu Düşün"
Sean Szeles ve Kat Morris30 Ocak 2012 (2012-01-30) (ABD)
12 Kasım 2012 (2012-11-12) (TR)
1009-0582.48[55]
5616"Skips vs. Technology"
"Skips Teknolojiye Karşı"
Calvin Wong ve Toby Jones6 Şubat 2012 (2012-02-06) (ABD)
12 Kasım 2012 (2012-11-12) (TR)
1009-0602.39[56]
5717"Butt Dial"
"Yanlış Arama"
Sean Szeles ve Kat Morris13 Şubat 2012 (2012-02-13) (ABD)
3 Şubat 2013 (2013-02-03) (TR)
1009-0682.45[57]
5818"Eggscellent"
"Mükemmel Yumurta"
J. G. Quintel27 Şubat 2012 (2012-02-27) (ABD)
13 Kasım 2012 (2012-11-13) (TR)
1009-0572.32[58]
5919"Gut Model"
"Göbek Mankeni"
Sean Szeles ve Kat Morris5 Mart 2012 (2012-03-05) (ABD)
13 Kasım 2012 (2012-11-13) (TR)
1009-0622.18[59]
6020"Video Game Wizards"
"Video Oyunu Sihirbazları"
Benton Connor ve Hilary Florido26 Mart 2012 (2012-03-26) (ABD)
14 Kasım 2012 (2012-11-14) (TR)
1009-0652.08[60]
6121"Big Winner"
"Sahte Bilet"
Benton Connor ve Hilary Florido2 Nisan 2012 (2012-04-02) (ABD)
8 Şubat 2013 (2013-02-08) (TR)
1009-0762.38[61]
6222"The Best Burger in the World"
"Dünyanın En İyi Hamburgeri"
Andres Salaff9 Nisan 2012 (2012-04-09) (ABD)
1 Şubat 2013 (2013-02-01) (TR)
1009-0642.46[62]
6323"Replaced"
"Kovulma"
J. G. Quintel, Mike Roth, ve John Infantino16 Nisan 2012 (2012-04-16) (ABD)
1 Şubat 2013 (2013-02-01) (TR)
1009-0432.30[63]
6424"Trash Boat"
"Çöp Teknesi"
Benton Connor ve Hilary Florido23 Nisan 2012 (2012-04-23) (ABD)
3 Şubat 2013 (2013-02-03) (TR)
1009-066Yok
6525"Fists of Justice"
"Adalet Yumrukları"
Andres Salaff30 Nisan 2012 (2012-04-30) (ABD)
5 Şubat 2013 (2013-02-05) (TR)
1009-0672.25[64]
6626"Yes Dude Yes"
"Evet Dostum Evet"
Sean Szeles ve Kat Morris7 Mayıs 2012 (2012-05-07) (ABD)
5 Şubat 2013 (2013-02-05) (TR)
1009-0702.12[65]
6727"Busted Cart"
"Sigortacı"
Benton Connor ve Hilary Florido14 Mayıs 2012 (2012-05-14) (ABD)
6 Şubat 2013 (2013-02-06) (TR)
1009-0552.26[66]
6828"Dead at Eight"
"Sekizde Ölüm"
Calvin Wong ve Toby Jones28 Mayıs 2012 (2012-05-28) (ABD)
6 Şubat 2013 (2013-02-06) (TR)
1009-0722.05[67]
6929"Access Denied"
"Giriş Yasak"
Sean Szeles ve Kat Morris4 Haziran 2012 (2012-06-04) (ABD)
8 Şubat 2013 (2013-02-08) (TR)
1009-0742.59[68]
7030"Muscle Mentor"
"Usta Kas Adam"
Andres Salaff11 Haziran 2012 (2012-06-11) (ABD)
7 Şubat 2013 (2013-02-07) (TR)
1009-0712.73[69]
7131"Trucker Hall of Fame"
"Kamyoncular Anıtı"
Calvin Wong ve Toby Jones18 Haziran 2012 (2012-06-18) (ABD)
7 Şubat 2013 (2013-02-07) (TR)
1009-0612.92[70]
7232"Out of Commission"
"Son Arzu"
Calvin Wong ve Toby Jones25 Haziran 2012 (2012-06-25) (ABD)
11 Şubat 2013 (2013-02-11) (TR)
1009-0592.48[71]
7333"Fancy Restaurant"
"Lüks Restoran"
Calvin Wong ve Toby Jones16 Temmuz 2012 (2012-07-16) (ABD)
11 Şubat 2013 (2013-02-11) (TR)
1009-0732.93[72]
7434"Diary"
"Günlük"
Andres Salaff ve Madeline Queripel23 Temmuz 2012 (2012-07-23) (ABD)
12 Şubat 2013 (2013-02-12) (TR)
1009-0752.63[73]
7535"The Best VHS in the World"
"Dünyanın En İyi Kaseti"
Calvin Wong ve Toby Jones30 Temmuz 2012 (2012-07-30) (ABD)
13 Şubat 2013 (2013-02-13) (TR)
1009-0792.78[74]
7636"Prankless"
"Şaka Yok"
Benton Connor ve Hilary Florido6 Ağustos 2012 (2012-08-06) (ABD)
4 Şubat 2013 (2013-02-04) (TR)
1009-0782.93[75]
7737"Death Bear"
"Ölüm Ayısı"
Sean Szeles ve Kat Morris13 Ağustos 2012 (2012-08-13) (ABD)
12 Şubat 2013 (2013-02-12) (TR)
1009-0772.80[76]
7838"Fuzzy Dice"
"Pelüş Zar"
Andres Salaff ve Madeline Queripel20 Ağustos 2012 (2012-08-20) (ABD)
14 Şubat 2013 (2013-02-14) (TR)
1009-0802.63[77]
7939"Sugar Rush"
"Fazla Şeker"
Benton Connor ve Hilary Florido27 Ağustos 2012 (2012-08-27) (ABD)
27 Mayıs 2013 (2013-05-27) (TR)
1009-0692.70[78]
8040"Bad Kiss"
"Ağız Kokusu"
Sean Szeles ve Kat Morris3 Eylül 2012 (2012-09-03) (ABD)
14 Şubat 2013 (2013-02-14) (TR)
1009-0632.17[79]

4. Sezon (2012-2013)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıSenaristYayın tarihi [80]Yapım kodu [81]ABD seyircisi
(milyon)
81
82
1
2
"Exit 9B"
"Çıkış 9B"
Calvin Wong, Toby Jones, Andres Salaff & Madeline Queripel1 Ekim 2012 (2012-10-01) (ABD)
1 Ekim 2013 (2013-10-01) (TR)
1012-081
1012-082
3.05[82]
833"Starter Pack"
"Başlangıç Paketi"
Benton Connor & Hilary Florido8 Ekim 2012 (2012-10-08) (ABD)
3 Ekim 2013 (2013-10-03) (TR)
1012-0881.86[83]
84
85
4
5
"Terror Tales of the Park II"
"Parkın Korku Hikayeleri II"
Benton Connor, Hilary Florido Sean Szeles & Kat Morris15 Ekim 2012 (2012-10-15) (ABD)
1 Nisan 2015 (2015-04-01) (TR)
1012-083
1012-084
3.11[84]
866"Pie Contest"
"Turta Yarışması"
Sarah Oleksyk & Hellen Jo22 Ekim 2012 (2012-10-22) (ABD)
2 Ekim 2013 (2013-10-02) (TR)
1012-0852.62[85]
877"150 Piece Kit"
"150 Parçalık Set"
Calvin Wong & Toby Jones29 Ekim 2012 (2012-10-29) (ABD)
2 Ekim 2013 (2013-10-02) (TR)
1012-0862.11[86]
888"Bald Spot"
"Kel Nokta"
Andres Salaff & Madeline Queripel12 Kasım 2012 (2012-11-12) (ABD)
3 Ekim 2013 (2013-10-03) (TR)
1012-0872.61[87]
899"Guy's Night"
"Erkekler Gecesi"
Sean Szeles & Kat Morris19 Kasım 2012 (2012-11-19) (ABD)
4 Ekim 2013 (2013-10-04) (TR)
1012-0892.46[87]
9010"One Pull Up"
"Tek Bir Barfiks"
Sarah Oleksyk & Hellen Jo26 Kasım 2012 (2012-11-26) (ABD)
4 Ekim 2013 (2013-10-04) (TR)
1012-0902.14[88]
91
92
11
12
"The Christmas Special"
"Yılbaşı Özel Bölümü"
Sean Szeles, Kat Morris, Benton Connor & Hilary Florido3 Aralık 2012 (2012-12-03) (ABD)
6 Ekim 2013 (2013-10-06) (TR)
1012-093
1012-094
2.71[89]
9313"T.G.I. Tuesday"
"Tanrıya Şükür Salı Oldu"
Calvin Wong & Toby Jones7 Ocak 2013 (2013-01-07) (ABD)
5 Ekim 2013 (2013-10-05) (TR)
1012-0912.81[90]
9414"Firework Run"
"Havai Fişek"
Andres Salaff & Madeline Queripel14 Ocak 2013 (2013-01-14) (ABD)
5 Ekim 2013 (2013-10-05) (TR)
1012-0922.24[91]
9515"The Longest Weekend"
"En Uzun Hafta Sonu"
Sarah Oleksyk & Hellen Jo21 Ocak 2013 (2013-01-21) (ABD)
7 Ekim 2013 (2013-10-07) (TR)
1012-0952.51[92]
9616"Sandwich of Death"
"Ölüm Sandviçi"
Andres Salaff & Madeline Queripel28 Ocak 2013 (2013-01-28) (ABD)
8 Ekim 2013 (2013-10-08) (TR)
1012-0972.54[93]
9717"Ace Balthazar Lives"
"Ace Balthazar Yaşıyor"
Benton Connor & Hilary Florido4 Şubat 2013 (2013-02-04) (ABD)
8 Ekim 2013 (2013-10-08) (TR)
1012-0982.27[94]
9818"Do or Diaper"
"Ya Öp Ya Bez Tak"
Sean Szeles & Kat Morris11 Şubat 2013 (2013-02-11) (ABD)
9 Ekim 2013 (2013-10-09) (TR)
1012-0992.67
9919"Quips"Sarah Oleksyk & Hellen Jo18 Şubat 2013 (2013-02-18) (ABD)
9 Ekim 2013 (2013-10-09) (TR)
1012-1002.43[95]
10020"Caveman"
"Mağara Adamı"
Calvin Wong & Toby Jones25 Şubat 2013 (2013-02-25) (ABD)
2 Aralık 2013 (2013-12-02) (TR)
1012-1012.44[96]
10121"That's My Television"
"Benim Televizyonum"
Andres Salaff & Madeline Queripel4 Mart 2013 (2013-03-04) (ABD)
2 Aralık 2013 (2013-12-02) (TR)
1012-1022.40[97]
10222"A Bunch of Grown Geese"
"Bir Sürü Büyümüş Kaz"
Calvin Wong & Toby Jones25 Mart 2013 (2013-03-25) (ABD)
7 Ekim 2013 (2013-10-07) (TR)
1012-0962.58[98]
10323"Fool Me Twice"
"Kandır Bakalım"
Calvin Wong & Toby Jones1 Nisan 2013 (2013-04-01) (ABD)
11 Aralık 2013 (2013-12-11) (TR)
1012-1162.14[99]
10424"Limousine Lunchtime"
"Limuzinde Yemek"
Benton Connor & Hilary Florido8 Nisan 2013 (2013-04-08) (ABD)
3 Aralık 2013 (2013-12-03) (TR)
1012-1032.35[100]
10525"Picking Up Margaret"
"Margaret'ı Alırken"
Sean Szeles & Kat Morris15 Nisan 2013 (2013-04-15) (ABD)
3 Aralık 2013 (2013-12-03) (TR)
1012-1042.26[101]
10626"K.I.L.I.T. Radio"
"K.I.L.I.T. Radyo"
Benton Connor & Sarah Oleksyk22 Nisan 2013 (2013-04-22) (ABD)
4 Aralık 2013 (2013-12-04) (TR)
1012-1051.94[102]
10727"Carter and Briggs"
"Carter ve Briggs"
Calvin Wong & Toby Jones29 Nisan 2013 (2013-04-29) (ABD)
4 Aralık 2013 (2013-12-04) (TR)
1012-1062.12[103]
10828"Skips' Stress"
"Skips'in Stresi"
Andres Salaff & Madeline Queripel13 Mayıs 2013 (2013-05-13) (ABD)
5 Aralık 2013 (2013-12-05) (TR)
1012-1072.08[104]
10929"Cool Cubed"
Benton Connor & Hilary Florido20 Mayıs 2013 (2013-05-20) (ABD)1012-1082.37[105]
11030"Trailer Trashed"
"Hurda Karavan"
Calvin Wong & Kat Morris27 Mayıs 2013 (2013-05-27) (ABD)
5 Aralık 2013 (2013-12-05) (TR)
1012-1092.04[106]
11131"Meteor Moves"
"Meteor Yağmuru"
Benton Connor & Sarah Oleksyk10 Haziran 2013 (2013-06-10) (ABD)
6 Aralık 2013 (2013-12-06) (TR)
1012-1102.46[107]
11232"Family BBQ"
"Aile Yemeği"
Benton Connor & Hilary Florido17 Haziran 2013 (2013-06-17) (ABD)
10 Aralık 2013 (2013-12-10) (TR)
1012-1132.27[108]
11333"The Last Laserdisc Player"
"Son Lazerdisk Oynatıcı"
Calvin Wong & Toby Jones24 Haziran 2013 (2013-06-24) (ABD)
9 Aralık 2013 (2013-12-09) (TR)
1012-1112.25[109]
11434"Country Club"
"Golf Kulübü"
Andres Salaff & Madeline Queripel1 Temmuz 2013 (2013-07-01) (ABD)
9 Aralık 2013 (2013-12-09) (TR)
1012-1122.51[110]
11535"Blind Trust"
"Güven Sorunu"
Andres Salaff & Madeline Queripel8 Temmuz 2013 (2013-07-08) (ABD)
12 Aralık 2013 (2013-12-12) (TR)
1012-1172.47[111]
11636"World's Best Boss"
"Dünyanın En İyi Patronu"
Kat Morris & James Kim15 Temmuz 2013 (2013-07-15) (ABD)
10 Aralık 2013 (2013-12-10) (TR)
1012-1142.47[111]
11737"Last Meal"
"Son Yemek"
Sarah Oleksyk & Owen Dennis22 Temmuz 2013 (2013-07-22) (ABD)
11 Aralık 2013 (2013-12-11) (TR)
1012-1152.55[112]
11838"Sleep Fighter"
"Uyku Savaşçısı"
Kat Morris & James Kim29 Temmuz 2013 (2013-07-29) (ABD)
13 Aralık 2013 (2013-12-13) (TR)
1012-1192.06[113]
11939"Party Re-Pete"
"Parti Zamanı"
Sarah Oleksyk & Owen Dennis5 Ağustos 2013 (2013-08-05) (ABD)
13 Aralık 2013 (2013-12-13) (TR)
1012-1202.88[114]
12040"Steak Me Amadeus"
"Amadeus Restoranı"
Benton Connor & Hilary Florido12 Ağustos 2013 (2013-08-12) (ABD)
12 Aralık 2013 (2013-12-12) (TR)
1012-1182.44[115]

5. Sezon (2013-2014)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıSenaristYayın tarihi [116][117]Yapım kodu [118]ABD seyircisi
(milyon)
1211"Laundry Woes"
"Çamaşır Derdi"
Hilary Florido & Madeline Queripel2 Eylül 2013 (2013-09-02) (ABD)
2 Haziran 2014 (2014-06-02) (TR)
1017-1232.12
1222"Silver Dude"
"Gümüş Adam"
Sarah Oleksyk & Owen Dennis2 Eylül 2013 (2013-09-02) (ABD)
4 Haziran 2014 (2014-06-04) (TR)
1017-1302.12
1233"Benson's Car"
"Benson'ın Arabası"
Calvin Wong & Minty Lewis9 Eylül 2013 (2013-09-09) (ABD)
2 Haziran 2014 (2014-06-02) (TR)
1017-1242.10
1244"Every Meat Burritos"
"Çok Etli Gözleme"
Owen Dennis & Sarah Oleksyk16 Eylül 2013 (2013-09-16) (ABD)
3 Haziran 2014 (2014-06-03) (TR)
1017-1252.46[119]
1255"Wall Buddy"
"Duvar Arkadaşı"
Calvin Wong & Minty Lewis23 Eylül 2013 (2013-09-23) (ABD)
3 Haziran 2014 (2014-06-03) (TR)
1017-1292.12[120]
1266"A Skips in Time"
"Skips'in Zaman Yolculuğu"
Calvin Wong & Toby Jones30 Eylül 2013 (2013-09-30) (ABD)
5 Haziran 2014 (2014-06-05) (TR)
1017-1311.94
1277"Survival Skills"
"Hayatta Kalma Sanatı"
Minty Lewis14 Ekim 2013 (2013-10-14) (ABD)
6 Haziran 2014 (2014-06-06) (TR)
1017-1341.87
128
129
8
9
"Terror Tales of the Park III"
"Parkta Terör Masalları III"
Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor & Andres Salaff21 Ekim 2013 (2013-10-21) (ABD)
1 Nisan 2015 (2015-04-01) (TR)
1017-121
1017-122
2.29[121]
13010"Tants"
"Pantolon Masa"
Hilary Florido & Madeline Queripel4 Kasım 2013 (2013-11-04) (ABD)
6 Haziran 2014 (2014-06-06) (TR)
1017-1332.07[122]
13111"Bank Shot"
"Pota Atışı"
Owen Dennis & Sarah Olekysk11 Kasım 2013 (2013-11-11) (ABD)
9 Haziran 2014 (2014-06-09) (TR)
1017-1351.99
13212"Power Tower"
"Güç Kulesi"
Benton Connor & Andress Salaff18 Kasım 2013 (2013-11-18) (ABD)
9 Haziran 2014 (2014-06-09) (TR)
1017-1362.09[123]
133
134
13
14
"The Thanksgiving Special"
Calvin Wong, Toby Jones, Benton Connor & Andres Salaff25 Kasım 2013 (2013-11-25) (ABD)
Yasak Bölüm (Yasak Bölüm) (TR)
1017-126
1017-127
3.04[124]
13515"The Heart of a Stuntman"
"Dublorün Kalbi"
Calvin Wong & Minty Lewis2 Aralık 2013 (2013-12-02) (ABD)
10 Haziran 2014 (2014-06-10) (TR)
1017-1372.03
13616"New Year's Kiss"
"Yeni Yıl Öpücüğü"
Hilary Florido & Madeline Queripel31 Aralık 2013 (2013-12-31) (ABD)
14 Mart 2022 (2022-03-14) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1017-1281.84[125]
13717"Dodge This"
"Yakartop"
Benton Connor & Andres Salaff13 Ocak 2014 (2014-01-13) (ABD)
5 Haziran 2014 (2014-06-05) (TR)
1017-1322.05[126]
13818"Portable Toilet"
"Portatif Tuvalet"
Tony Jones & Owen Dennis27 Ocak 2014 (2014-01-27) (ABD)
10 Haziran 2014 (2014-06-10) (TR)
1017-1381.89[127]
13919"The Postcard"
"Kartpostal"
Hilary Florido & Madeline Queripel10 Şubat 2014 (2014-02-10) (ABD)
4 Aralık 2014 (2014-12-04) (TR)
1017-1441.89
14020"Rigby in the Sky with Burrito"
"Rigby'nin Gökyüzü Atlayışı"
Hilary Florido & Madeline Queripel24 Şubat 2014 (2014-02-24) (ABD)
11 Haziran 2014 (2014-06-11) (TR)
1017-1391.85
14121"Journey to the Bottom of the Crash Pit"
"Çukurun Dibine Seyahat"
Benton Connor & Sarah Oleksyk3 Mart 2014 (2014-03-03) (ABD)
11 Haziran 2014 (2014-06-11) (TR)
1017-1401.48
14222"Saving Time"
"Yaz Saati Uygulaması"
Andres Salaff & Ryan Pequin10 Mart 2014 (2014-03-10) (ABD)
7 Aralık 2014 (2014-12-07) (TR)
1017-1461.86
14323"Guitar of Rock"
"Rockın Gitarı"
Andres Salaff & Ryan Pequin17 Mart 2014 (2014-03-17) (ABD)
1 Aralık 2014 (2014-12-01) (TR)
1017-1412.05[128]
144
145
24
25
"Skips' Story"
"Skips'in Hikâyesi"
Calvin Wong & Minty Lewis14 Nisan 2014 (2014-04-14) (ABD)
7 Aralık 2014 (2014-12-07) (TR)
1017-1472.72[129]
14626"Return of Mordecai and the Rigbys"
"Mordecai ve Rigby'nin Dönüşü"
Calvin Wong & Minty Lewis21 Nisan 2014 (2014-04-21) (ABD)
2 Aralık 2014 (2014-12-02) (TR)
1017-1422.67[130]
14727"Bad Portrait"
"Kötü Portre"
Owen Dennis & Toby Jones28 Nisan 2014 (2014-04-28) (ABD)
3 Aralık 2014 (2014-12-03) (TR)
1017-1431.96[131]
14828"Video 101"Benton Connor & Sarah Oleksyk5 Mayıs 2014 (2014-05-05) (ABD)
5 Aralık 2014 (2014-12-05) (TR)
1017-1452.14[132]
14929"I Like You Hi"
"Merhaba Senden Hoşlanıyorum"
Toby Jones & Owen Dennis12 Mayıs 2014 (2014-05-12) (ABD)
10 Aralık 2014 (2014-12-10) (TR)
1017-148Yok
15030"Play Date"
"Randevu"
Hilary Florido & Madeline Queripel5 Haziran 2014 (2014-06-05) (ABD)
11 Aralık 2014 (2014-12-11) (TR)
1017-1492.12[133]
15131"Expert or Liar"
"Uzman mısın Yalancı mı?"
Benton Connor & Sarah Oleksyk12 Haziran 2014 (2014-06-12) (ABD)
12 Aralık 2014 (2014-12-12) (TR)
1017-1501.73
15232"Catching the Wave"
"Dalgayı Yakalamak"
Calvin Wong & Minty Lewis19 Haziran 2014 (2014-06-19) (ABD)
20 Aralık 2014 (2014-12-20) (TR)
1017-1571.86[134]
15333"Gold Watch"
"Altın Saat"
Andres Salaff & Ryan Pequin26 Haziran 2014 (2014-06-26) (ABD)
13 Aralık 2014 (2014-12-13) (TR)
1017-1512.11[135]
15434"Paint Job"
"Boya İşi"
Toby Jones & Owen Dennis3 Temmuz 2014 (2014-07-03) (ABD)
14 Aralık 2014 (2014-12-14) (TR)
1017-1531.90[136]
15535"Take the Cake"
"Pastayı Al"
Hilary Florido & Madeline Queripel10 Temmuz 2014 (2014-07-10) (ABD)
18 Aralık 2014 (2014-12-18) (TR)
1017-1542.18[137]
15636"Skips in the Saddle"
"Skips'in Randevusu"
Benton Connor & Sarah Oleksyk19 Haziran 2014 (2014-06-19) (ABD)
14 Aralık 2014 (2014-12-14) (TR)
1017-1551.68[138]
15737"Thomas Fights Back"
"Thomas'ın Mücadelesi"
Andres Salaff & Ryan Pequin24 Haziran 2014 (2014-06-24) (ABD)
22 Aralık 2014 (2014-12-22) (TR)
1017-1562.00[139]
15838"Bachelor Party! Zingo!!"
"Bekarlığa Veda Partisi! Zingo!!"
Toby Jones & Owen Dennis31 Haziran 2014 (2014-06-31) (ABD)
20 Aralık 2014 (2014-12-20) (TR)
1017-1591.89
15939"Tent Trouble"
"Çadır Sorunu"
Hilary Florido & Madeline Queripel7 Ağustos 2014 (2014-08-07) (ABD)
26 Aralık 2014 (2014-12-26) (TR)
1017-1601.79[140]
16040"Real Date"
"Gerçek Randevu"
Calvin Wong & Minty Lewis14 Ağustos 2014 (2014-08-14) (ABD)
24 Aralık 2014 (2014-12-24) (TR)
1017-1581.85[141]

6. Sezon (2014-2015)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıSenaristYayın tarihi [142]Yapım kodu [143]ABD seyircisi
(milyon)
1611"Maxin' and Relaxin'"
"Yükselme ve Rahatlama"
Calvin Wong & Ryan Pequin9 Ekim 2014 (2014-10-09) (ABD)
2 Mart 2015 (2015-03-02) (TR)
1029-1632.19[144]
1622"New Bro on Campus"
"Kampüsteki Yeni Kardeş"
Benton Connor and Madeline Queripel16 Ekim 2014 (2014-10-16) (ABD)
3 Mart 2015 (2015-03-03) (TR)
1029-1642.24[145]
1633"Daddy Issues"
"Baba Meselesi"
Benton Connor & Sarah Oleksyk23 Ekim 2014 (2014-10-23) (ABD)
4 Mart 2015 (2015-03-04) (TR)
1029-1651.71[146]
164
165
4
5
"Terror Tales of the Park IV"
Toby Jones, Owen Dennis, Sarah Oleksyk & Minty Lewis29 Ekim 2014 (2014-10-29) (ABD)1029-161
1029-162
1.74[147]
1666"The End of Muscle Man"
"Kas Adam'ın Sonu"
Minty Lewis & Sarah Oleksyk30 Ekim 2014 (2014-10-30) (ABD)
6 Mart 2015 (2015-03-06) (TR)
1029-1671.38[148]
1677"Lift with Your Back"
"Sırtınla Kaldır"
Toby Jones & Owen Dennis6 Kasım 2014 (2014-11-06) (ABD)
5 Mart 2015 (2015-03-05) (TR)
1029-1661.71[149]
1688"Eileen Flat Screen"
"Eileen Düz Ekran"
Minty Lewis & Sarah Oleksyk11 Kasım 2014 (2014-11-11) (ABD)
11 Mart 2015 (2015-03-11) (TR)
1029-1721.60[150]
169
170
9
10
"The Real Thomas: An Intern Special"
"Gerçek Thomas"
Calvin Wong & Ryan Pequin20 Kasım 2014 (2014-11-20) (ABD)
1 Nisan 2015 (2015-04-01) (TR)
1029-169
1029-170
1.71[151]
17111"The White Elephant Gift Exchange"
"Beyaz Fil Hediye Değişimi"
Benton Connor & Madeline Queripel4 Aralık 2014 (2014-12-04) (ABD)
9 Mart 2015 (2015-03-09) (TR)
1029-1682.12[152]
17212"Merry Christmas Mordecai"
"Mutlu Noeller Mordecai"
Benton Connor & Madeline Queripel4 Aralık 2014 (2014-12-04) (ABD)
12 Mart 2015 (2015-03-12) (TR)
1029-1732.12[152]
17313"Sad Sax"
"Üzgün Saksafon"
Ryan Pequin8 Ocak 2015 (2015-01-08) (ABD)
16 Mart 2015 (2015-03-16) (TR)
1029-1751.85[153]
17414"Park Managers' Lunch"
"Park Müdürleri Yemeği"
Toby Jones & Owen Dennis15 Ocak 2015 (2015-01-15) (ABD)
10 Mart 2015 (2015-03-10) (TR)
1029-1711.84[154]
17515"Mordecai and Rigby Down Under"
"Mordecai ve Rigby Avustralya'da"
Calvin Wong & Casey Crowe22 Ocak 2015 (2015-01-22) (ABD)
13 Mart 2015 (2015-03-13) (TR)
1029-1741.88[155]
17616"Married and Broke"
"Evli ve Beş Parasız"
Toby Jones & Owen Dennis29 Ocak 2015 (2015-01-29) (ABD)
17 Mart 2015 (2015-03-17) (TR)
1029-1761.80[156]
17717"I See Turtles"
"Kaplumbağaları Görüyorum"
Benton Connor & Madeline Queripel5 Şubat 2015 (2015-02-05) (ABD)
8 Aralık 2015 (2015-12-08) (TR)
1029-1781.72[157]
17818"Format Wars II"
"Format Savaşları II"
Calvin Wong & Casey Crowe12 Şubat 2015 (2015-02-12) (ABD)
9 Aralık 2015 (2015-12-09) (TR)
1029-1791.67[158]
17919"Happy Birthday Song Contest"
"Doğum Günü Şarkı Yarışması"
Minty Lewis & Sarah Oleksyk19 Şubat 2015 (2015-02-19) (ABD)
7 Aralık 2015 (2015-12-07) (TR)
1029-1772.08[159]
18020"Benson's Suit"
"Benson'ın Takımı"
Ryan Pequin26 Şubat 2015 (2015-02-26) (ABD)
10 Aralık 2015 (2015-12-10) (TR)
1029-1801.86[160]
18121"Gamers Never Say Die"
"Oyuncular Asla Pes Etmez"
Toby Jones & Owen Dennis5 Mart 2015 (2015-03-05) (ABD)
11 Aralık 2015 (2015-12-11) (TR)
1029-1811.73[161]
18222"1000th Copper Flight Party"
"Helikopterin 1000. Uçuş Partisi"
Minty Lewis12 Mart 2015 (2015-03-12) (ABD)
14 Aralık 2015 (2015-12-14) (TR)
1029-1821.66[162]
18323"Party Horse"
"Parti Atı"
Benton Connor & Madeline Queripel19 Mart 2015 (2015-03-19) (ABD)
15 Aralık 2015 (2015-12-15) (TR)
1029-1831.49[163]
18424"Men in Uniform"
"Üniformalı Adamlar"
Calvin Wong & Casey Crowe26 Mart 2015 (2015-03-26) (ABD)
16 Aralık 2015 (2015-12-16) (TR)
1029-1841.95[164]
18525"Garage Door"
"Garaj Kapısı"
Benton Connor & Madeline Queripel2 Nisan 2015 (2015-04-02) (ABD)
22 Aralık 2015 (2015-12-22) (TR)
1029-1881.63[165]
186
187
26
27
"Brilliant Century Duck Crisis Special"
"(Bölümün Türkçe başlığı yoktur.)"
Toby Jones & Owen Dennis9 Nisan 2015 (2015-04-09) (ABD)
25 Aralık 2015 (2015-12-25) (TR)
1029-190
1029-192
1.99[166]
18828"Not Great Double Date"
"Hoş Olmayan İkili Buluşma"
Toby Jones & Owen Dennis22 Haziran 2015 (2015-06-22) (ABD)
18 Aralık 2015 (2015-12-18) (TR)
1029-1861.66[167]
18929"Death Kwon Do-Livery"
Calvin Wong & Casey Crowe23 Haziran 2015 (2015-06-23) (ABD)1029-1891.70[168]
19030"Lunch Break"
"Yemek Molası"
Minty Lewis & Ryan Pequin24 Haziran 2015 (2015-06-24) (ABD)
24 Aralık 2015 (2015-12-24) (TR)
1029-1911.60[169]
19131"Dumped at the Altar"
"Mihrapta Terk"
Minty Lewis & Ryan Pequin25 Haziran 2015 (2015-06-25) (ABD)
21 Aralık 2015 (2015-12-21) (TR)
1029-1871.59[170]

7. Sezon (2015-2016)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıSenaristYayın tarihiYapım koduABD seyircisi
(milyon)
1921"Dumptown U.S.A."
"Terk Edilenler Şehri"
Benton Connor & Sam Spina26 Haziran 2015 (2015-06-26) (ABD)
4 Mayıs 2016 (2016-05-04) (TR)
1035-1951.29[171]
1932"The Parkie Awards"
"Park Ödülleri"
Madeline Queripel & Alex Cline6 Ağustos 2015 (2015-08-06) (ABD)
5 Mayıs 2016 (2016-05-05) (TR)
1035-1961.60[172]
1943"The Lunch Club"
"Yemek Kulübü"
Calvin Wong & Casey Crowe13 Ağustos 2015 (2015-08-13) (ABD)
6 Mayıs 2016 (2016-05-06) (TR)
1035-1971.55[173]
1954"Local News Legends"
"Yerel Haber Efsaneleri"
Madeline Queripel & Alex Cline20 Ağustos 2015 (2015-08-20) (ABD)
9 Mayıs 2016 (2016-05-09) (TR)
1035-2001.49[174]
196
197
5
6
"The Dome Experiment Special"
"Kubbe Deneyi Özel Bölümü"
Toby Jones, Owen Dennis, Minty Lewis & Ryan Pequin27 Ağustos 2015 (2015-08-27) (ABD)
23 Nisan 2017 (2017-04-23) (TR)
1035-198
1035-199
1.60[175]
1987"Birthday Gift"
"Doğum Günü Hediyesi"
Benton Connor & Sam Spina3 Eylül 2015 (2015-09-03) (ABD)
10 Mayıs 2016 (2016-05-10) (TR)
1035-2011.43[176]
1998"Cat Videos"
"Kedi Videoları"
Calvin Wong & Casey Crowe10 Eylül 2015 (2015-09-10) (ABD)
11 Mayıs 2016 (2016-05-11) (TR)
1035-2021.31[177]
2009"Struck by Lightning"
"Yıldırım Çarpması"
Toby Jones & Owen Dennis17 Eylül 2015 (2015-09-17) (ABD)
12 Mayıs 2016 (2016-05-12) (TR)
1035-2031.39[178]
201
202
10
11
"Terror Tales of the Park V"
"Parkın Korku Hikayeleri V"
Toby Jones, Owen Dennis, Ryan Pequin & Minty Lewis29 Ekim 2015 (2015-10-29) (ABD)
2-3 Mayıs 2016 (2-3 Mayıs 2016) (TR)
1035-193
1035-194
1.31[179]
20312"The Return of Party Horse"
"Parti Atı'nın Dönüşü"
Minty Lewis & Ryan Pequin9 Kasım 2015 (2015-11-09) (ABD)
13 Mayıs 2016 (2016-05-13) (TR)
1035-2041.03[180]
20413"Sleep Cycle"
"Uyku Döngüsü"
Madeline Queripel & Alex Cline10 Kasım 2015 (2015-11-10) (ABD)
16 Mayıs 2016 (2016-05-16) (TR)
1035-2051.32[181]
20514"Just Friends"
"Arkadaşlık"
Calvin Wong & Casey Crowe11 Kasım 2015 (2015-11-11) (ABD)
17 Mayıs 2016 (2016-05-17) (TR)
1035-2061.26[182]
20615"Benson's Pig"
"Benson'ın Domuzu"
Benton Connor & Sam Spina12 Kasım 2015 (2015-11-12) (ABD)
18 Mayıs 2016 (2016-05-18) (TR)
1035-2071.16[183]
20716"The Eileen Plan"
"Eileen'in Planı"
Minty Lewis & Ryan Pequin13 Kasım 2015 (2015-11-13) (ABD)
20 Mayıs 2016 (2016-05-20) (TR)
1035-2091.13[184]
20817"Hello China"
"Merhaba Çin"
Toby Jones & Owen Dennis30 Kasım 2015 (2015-11-30) (ABD)
19 Mayıs 2016 (2016-05-19) (TR)
1035-2081.25[185]
20918"Crazy Fake Plan"
"Çılgın Sahte Plan"
Madeline Queripel & Alex Cline1 Aralık 2015 (2015-12-01) (ABD)
24 Mayıs 2016 (2016-05-24) (TR)
1035-2111.25[186]
21019"Win That Prize"
"O Ödülü Kazan"
Calvin Wong & Casey Crowe2 Aralık 2015 (2015-12-02) (ABD)
25 Mayıs 2016 (2016-05-25) (TR)
1035-2121.16[187]
21120"Snow Tubing"
"Bot Kayağı"
Benton Connor & Sam Spina3 Aralık 2015 (2015-12-03) (ABD)
23 Mayıs 2016 (2016-05-23) (TR)
1035-2101.18[188]
21221"Chili Cook Off"
"Acılı Fasulye Yarışması"
Toby Jones & Owen Dennis5 Mart 2016 (2016-03-05) (ABD)
5 Eylül 2016 (2016-09-05) (TR)
1035-2131.08[189]
21322"Donut Factory Holiday"
"Çörek Fabrikası Tatili"
Ryan Pequin & Nathan Bulmer12 Mart 2016 (2016-03-12) (ABD)
6 Eylül 2016 (2016-09-06) (TR)
1035-2141.02[190]
21423"Gymblonski"Benton Connor & Sam Spina19 Mart 2016 (2016-03-19) (ABD)
7 Eylül 2016 (2016-09-07) (TR)
1035-2151.17[191]
21524"Guys Night 2"
"Erkekler Gecesi 2"
Madeline Queripel & Alex Cline26 Mart 2016 (2016-03-26) (ABD)
8 Eylül 2016 (2016-09-08) (TR)
1035-2161.00[192]
21625"Gary's Synthesizer"
"Gary'nin Synthersizer'ı"
Owen Dennis & Casey Crowe2 Nisan 2016 (2016-04-02) (ABD)
9 Eylül 2016 (2016-09-09) (TR)
1035-2171.00[193]
21726"California King"
"Kaliforniya Kralı"
Ryan Pequin9 Nisan 2016 (2016-04-09) (ABD)
13 Eylül 2016 (2016-09-13) (TR)
1035-2191.10[194]
21827"Cube Bros"
"Küp Kardeşler"
Benton Connor & Sam Spina16 Nisan 2016 (2016-04-16) (ABD)
14 Eylül 2016 (2016-09-14) (TR)
1035-2200.79[195]
21928"Maellard's Package"
"Maellard'ın Paketi"
Madeline Queripel & Alex Cline23 Nisan 2016 (2016-04-23) (ABD)
15 Eylül 2016 (2016-09-15) (TR)
1035-2210.94[196]
22029"Rigby Goes to the Prom"
"Rigby Mezuniyet Balosunda"
Toby Jones & Owen Dennis5 Mayıs 2016 (2016-05-05) (ABD)
12 Eylül 2016 (2016-09-12) (TR)
1035-2181.02[197]
22130"The Button"
"Düğme"
Toby Jones & Owen Dennis12 Mayıs 2016 (2016-05-12) (ABD)
16 Eylül 2016 (2016-09-16) (TR)
1035-2231.40[198]
22231"Favorite Shirt"
"En Sevdiği Tişört"
Ryan Pequin19 Mayıs 2016 (2016-05-19) (ABD)
19 Eylül 2016 (2016-09-19) (TR)
1035-2241.17[199]
22332"Marvolo the Wizard"
"Sihirbaz Marvolo"
Benton Connor & Sam Spina26 Mayıs 2016 (2016-05-26) (ABD)
20 Eylül 2016 (2016-09-20) (TR)
1035-2251.35[200]
22433"Pops' Favorite Planet"
"Pops'ın En Sevdiği Gezegen"
Madeline Queripel & Alex Cline2 Haziran 2016 (2016-06-02) (ABD)
21 Eylül 2016 (2016-09-21) (TR)
1035-2261.25[201]
22534"Pam I Am"
"Ben Pam"
Casey Crowe & Gideon Chase2 Haziran 2016 (2016-06-02) (ABD)
22 Eylül 2016 (2016-09-22) (TR)
1035-2271.25[201]
22635"Lame Lockdown"
"Gereksiz Tecrit"
Benton Connor & Sam Spina9 Haziran 2016 (2016-06-09) (ABD)
26 Eylül 2016 (2016-09-26) (TR)
1035-2301.02[202]
22736"VIP Members Only"
"Sadece Özel Üyeler"
Madeline Queripel & Alex Cline16 Haziran 2016 (2016-06-16) (ABD)
27 Eylül 2016 (2016-09-27) (TR)
1035-2310.98[203]
22837"Deez Keys"
"O Anahtarlar"
Casey Crowe & Gideon Chase23 Haziran 2016 (2016-06-23) (ABD)
28 Eylül 2016 (2016-09-28) (TR)
1035-2321.18[204]
229
230
38
39
"Rigby's Graduation Day Special"
"Rigby'nin Mezuniyet Özel Bölümü"
Toby Jones, Owen Dennis, Ryan Pequin & Minty Lewis30 Haziran 2016 (2016-06-30) (ABD)
23 Eylül 2016 (2016-09-23) (TR)
1035-228
1035-229
1.10[205]

8. Sezon: Uzayda (2016-2017)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıSenaristYayın tarihiYapım koduABD seyircisi
(milyon)
2311"One Space Day at a Time"
"Uzayda Bir Gün"
Owen Dennis & Sean Glaze26 Eylül 2016 (2016-09-26) (ABD)
6 Şubat 2017 (2017-02-06) (TR)
1043-2341.14[206]
2322"Cool Bro Bots"
"Dost Robotlar"
Benton Connor & Sam Spina26 Eylül 2016 (2016-09-26) (ABD)
7 Şubat 2017 (2017-02-07) (TR)
1043-2351.14[206]
2333"Welcome to Space"
"Uzaya Hoş Geldin"
Madeline Queripel & Alex Cline27 Eylül 2016 (2016-09-27) (ABD)
8 Şubat 2017 (2017-02-08) (TR)
1043-2360.96[207]
2344"Space Creds"
"Uzay Kredisi"
Casey Crowe & Gideon Chase27 Eylül 2016 (2016-09-27) (ABD)
9 Şubat 2017 (2017-02-09) (TR)
1043-2370.96[207]
2355"Lost and Found"
"Kayıp Eşya"
Minty Lewis & Ryan Pequin28 Eylül 2016 (2016-09-28) (ABD)
13 Şubat 2017 (2017-02-13) (TR)
1043-2390.96[208]
2366"Ugly Moons"
"Eşek Şakası"
Benton Connor & Sam Spina29 Eylül 2016 (2016-09-29) (ABD)
14 Şubat 2017 (2017-02-14) (TR)
1043-2400.98[209]
2377"The Dream Warrior"
"Rüya Savaşçısı"
Madeline Queripel & Alex Cline30 Eylül 2016 (2016-09-30) (ABD)
15 Şubat 2017 (2017-02-15) (TR)
1043-2411.09[210]
2388"The Brain of Evil"
"Kötü Beyin"
Owen Dennis & Sean Glaze3 Ekim 2016 (2016-10-03) (ABD)
10 Şubat 2017 (2017-02-10) (TR)
1043-2380.82[211]
2399"Fries Night"
"Patates Gecesi"
Casey Crowe & Gideon Chase4 Ekim 2016 (2016-10-04) (ABD)
16 Şubat 2017 (2017-02-16) (TR)
1043-2420.95[212]
24010"Spacey McSpaceTree"
"Uzay Ağacı Spacey"
Benton Connor & Sam Spina5 Ekim 2016 (2016-10-05) (ABD)
17 Şubat 2017 (2017-02-17) (TR)
1043-2431.04[213]
24111"Can You Ear Me Now?"
"Beni Duyabiliyor musunuz?"
Madeline Queripel & Alex Cline6 Ekim 2016 (2016-10-06) (ABD)
22 Şubat 2017 (2017-02-22) (TR)
1043-2460.92[214]
24212"Stuck in an Elevator"
"Asansör Arızası"
Casey Crowe & Gideon Chase7 Ekim 2016 (2016-10-07) (ABD)
23 Şubat 2017 (2017-02-23) (TR)
1043-2470.95[215]
24313"The Space Race"
"Uzay Yarışı"
Owen Dennis & Sean Glaze10 Ekim 2016 (2016-10-10) (ABD)
24 Şubat 2017 (2017-02-24) (TR)
1043-2480.93[216]
24414"Operation Hear No Evil"
"Operasyon Duymadım"
Minty Lewis & Ryan Pequin11 Ekim 2016 (2016-10-11) (ABD)
5 Haziran 2017 (2017-06-05) (TR)
1043-2490.91[217]
24515"Space Escape"
"Uzay Kaçışı"
Benton Connor & Sam Spina12 Ekim 2016 (2016-10-12) (ABD)
6 Haziran 2017 (2017-06-06) (TR)
1043-2500.84[218]
24616"New Beds"
"Yeni Yataklar"
Madeline Queripel & Alex Cline13 Ekim 2016 (2016-10-13) (ABD)
7 Haziran 2017 (2017-06-07) (TR)
1043-2511.15[219]
24717"Mordeby and Rigbecai"
"Mordeby ve Rigbecai"
Casey Crowe & Gideon Chase14 Ekim 2016 (2016-10-14) (ABD)
8 Haziran 2017 (2017-06-08) (TR)
1043-2520.88[220]
24818"Alpha Dome"
"Alfa Kubbe"
Owen Dennis & Sean Glaze20 Ekim 2016 (2016-10-20)(ABD)
9 Haziran 2017 (2017-06-09) (TR)
1043-2530.99[221]
249
250
19
20
"Terror Tales of the Park VI"
"Parkın Korku Hikayeleri VI"
Sean Glaze, Owen Dennis, Minty Lewis & Ryan Pequin27 Ekim 2016 (2016-10-27) (ABD)
20-21 Şubat 2017 (20-21 Şubat 2017) (TR)
1043-244
1043-245
1.05[222]
25121"The Ice Tape"
"Buz Kaset"
Madeline Queripel & Alex Cline3 Kasım 2016 (2016-11-03) (ABD)
12 Haziran 2017 (2017-06-12) (TR)
1043-2560.92[223]
25222"The Key to the Universe"
"Evrenin Anahtarı"
Casey Crowe & Gideon Chase10 Kasım 2016 (2016-11-10) (ABD)
13 Haziran 2017 (2017-06-13) (TR)
1043-2571.02[224]
25323"No Train No Gain"
"Acı Yoksa Kazanç da Yok"
Owen Dennis & Sean Glaze17 Kasım 2016 (2016-11-17) (ABD)
14 Haziran 2017 (2017-06-14) (TR)
1043-2580.99[225]
254
255
24
25
"Christmas in Space"
"Uzayda Noel"
Minty Lewis, Ryan Pequin, Benton Connor & Sam Spina1 Aralık 2016 (2016-12-01) (ABD)
22 Haziran 2017 (2017-06-22) (TR)
1043-254A
1043-254B
0.92[226]
25626"Kill 'Em with Kindness"
"Onları Kibarlığınla Utandır"
Minty Lewis & Ryan Pequin14 Ocak 2017 (2017-01-14) (ABD)
15 Haziran 2017 (2017-06-15) (TR)
1043-2591.08[227]
25727"Meet the Seer"
"Kahinle Tanışma"
Benton Connor & Sam Spina14 Ocak 2017 (2017-01-14) (ABD)
16 Haziran 2017 (2017-06-16) (TR)
1043-2601.08[227]
25828"Cheer Up Pops"
"Neşelen Pops"
Casey Crowe & Gideon Chase16 Ocak 2017 (2017-01-16) (ABD)
19 Haziran 2017 (2017-06-19) (TR)
1043-2611.33[228]
259
260
261
29
30
31
"A Regular Epic Final Battle"
"Daimi Epik Son Savaş"
Madeline Queripel, Alex Cline, Minty Lewis, Ryan Pequin, Andres
Salaff, Benton Connor, Owen Dennis, Sam Spina & J.G. Quintel
16 Ocak 2017 (2017-01-16) (ABD)
20-21 Haziran 2017 (20-21 Haziran 2017) (TR)
1043-262
1043-264A
1043-264B
1.33 (1. bölüm)[228]
1.37 (2. & 3. bölüm)[228]

Film (2015)Düzenle

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi Seyirci
(milyon)
"Regular Show: The Movie"
"Sürekli Dizi: Film"
J. G. QuintelJ. G. Quintel, Sean Szeles, Calvin Wong, Andres Salaff, Mike Roth,
Benton Connor, John Infantino, Owen Dennis & Toby Jones
25 Kasım 2015 (2015-11-25) (ABD)
25 Aralık 2015 (2015-12-25) (TR)
2.17[229]
Mordecai ve Rigby, kötü bir voleybol koçundan dolayı evreni kurtarmak için zamanda yolculuk yaparlar.

Kısa bölümlerDüzenle

DVD kısa bölümüDüzenle

Bölüm adıSenaristYayın tarihi
1"Mordecai and Rigby: Ringtoneers"J. G. Quintel15 Nisan 2011 (2011-04-15)
Mordecai ve Rigby, gerçekten havalı bir melodi yapabildiklerini kanıtlamaya çalışırlar.

6. Sezon kısa bölümleriDüzenle

Bölüm adıSenaristYayın tarihiYapım kodu
1"USA! USA!"
"ABD! ABD!"
Ryan Pequin & Owen Dennis6 Temmuz 2015 (2015-07-06) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185B
Mordecai ve Rigby, Benson'a diğer ülkeler hakkında bilgilerini göstermek için bunun hakkında rap yaparlar.
2"Fun Run"
"Eğlenceli Koşu"
Sarah Oleksyk1 Eylül 2015 (2015-09-01) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185A
Pops, ülkenin karşısına kadar eğlenceli koşu yapar.
3"OOOHH!!!"Ryan Pequin1 Ekim 2015 (2015-10-01) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185C
Mordecai ve Rigby, "OOOHH!!!" kutlamalarını yaparak dünya turu yaparlar.
4"Break Time"
"Mola Zamanı"
Madeline Queripel8 Ekim 2015 (2015-10-08) (ABD)
17 Aralık 2015 (2015-12-17) (TR)
1029-185D
Mordecai, Rigby, Kas Adam ve Çak Beşlik Hayalet, mola için Benson'a sorarlar ve onların molasını break dansı yaparak cevabını verir.

7. Sezon kısa bölümleriDüzenle

Bölüm adıSenaristYayın tarihiYapım kodu
1"Ninja Shoes"
"Ninja Ayakkabıları"
Madeline Queripel26 Mart 2016 (2016-03-26) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222A
Mordecai ve Rigby, ninja ayakkabısı giyerek evden kaçmaya çalışırlar.
2"Coming Soon"
"Pek Yakında"
Toby Jones2 Nisan 2016 (2016-04-02) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222B
Mordecai ve Rigby, film tanıtım seslerini taklit ederler.
3"Sick Day"
"Hastalık İzni"
Owen Dennis9 Nisan 2016 (2016-04-09) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222C
Mordecai ve Rigby, izin gününde kaydıraktan kaymaya karar verirler.
4"Pizza Pouch Drop"
"Kapalı Pizza Atlayışı"
Owen Dennis16 Nisan 2016 (2016-04-16) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222D
Mordecai ve Rigby, mükemmel pizza dilimi yapmak için çok çalışırlar.
5"The 1973 Tetherball Championship Trophy"
"1973 Tetherbol Şampiyonluk Kupası"
Toby Jones23 Nisan 2016 (2016-04-23) (ABD)
14 Kasım 2016 (2016-11-14) (TR)
1035-222E
Mordecai ve Rigby, eski bir tetherbol şampiyona kupasını kazanmayı denerler.

8. Sezon kısa bölümleriDüzenle

Bölüm adıSenaristYayın tarihiYapım kodu
1"2001: A Nap Odyssey"
"2001: Uyku Destanı"
Ryan Pequin23 Eylül 2016 (2016-09-23) (ABD)
8 Şubat 2017 (2017-02-08) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233A
Mordecai ve Rigby, yer çekimi devresini kapatıp eğlenirler.
2"Time Loop"
"Zaman Döngüsü"
TBA19 Aralık 2016 (2016-12-19) (ABD)
23 Şubat 2017 (2017-02-23) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233E
Ekip, zaman döngüsünde takılı kalır.
3"Synth Buttons"
"Sentez Tuşları"
Owen Dennis23 Aralık 2016 (2016-12-23) (ABD)
20 Şubat 2017 (2017-02-20) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233D
Mordecai ve Rigby, geminin köprüsünün aynı zamanda bir bireştirici olduğunu fark ederler.
4"Robot Rap Battle"
"Robot Rap Mücadelesi"
TBA26 Aralık 2016 (2016-12-26) (ABD)
13 Şubat 2017 (2017-02-13) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233B
Mordecai ve Rigby, 10. Yıllık Robot Rap Mücadelesi'ne katılırlar.
5"Space Worm"
"Uzay Solucanı"
TBA2 Ocak 2017 (2017-01-02) (ABD)
16 Şubat 2017 (2017-02-16) (CN Türkiye Youtube kanalı)
1043-233C
Mordecai ve Rigby, muhtaç bir uzay solucanı sürerler.

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Seidman, Robert (8 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: Boise St. Vs. Va. Tech Dominates; 'The Closer & 'Rizzoli & Isles' Get Bigger & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 12 Eylül 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  2. ^ Seidman, Robert (15 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'American Pickers' & 'Pawn Stars' Continue to Shine & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  3. ^ Seidman, Robert (21 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'Saints–49ers' Dominate Monday; 'Pawn Stars' Still Holds Up OK Against Broadcast Originals & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  4. ^ Gorman, Bill (28 Eylül 2010). "Monday Cable Ratings: 'Packer-Bears' Huge; 'WWE Raw,' 'Weeds,' 'The Big C,' 'Buried Life' & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  5. ^ Seidman, Robert (5 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Down; 'Real Housewives of Atlanta' Premieres + 'WWE Raw,' 'Weeds' & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  6. ^ Gorman, Bill (12 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Up; 'Real Housewives of Atlanta,' 'American Pickers' Slip, MLB Playoffs & More". TV by the Numbers. Zap2it. 2 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2010. 
  7. ^ Seidman, Robert (19 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Plunges, But Still On Top + Yankees/Rangers, Pawn Stars, WWE RAW, Real Housewives of Atlanta & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ekim 2010. 
  8. ^ Gorman, Bill (26 Ekim 2010). "Monday Cable Ratings: Monday Night Football Giant(s); Pawn Stars Way Up Real Housewives, WWE RAW, Weeds & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  9. ^ Seidman, Robert (2 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Leads; Weeds, The Big C, WWE Raw, NeNe Rise; Pawn Stars Falls & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  10. ^ Gorman, Bill (9 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Tops; WWE RAW, Weeds, Hoarders, Cake Boss & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  11. ^ Seidman, Robert (16 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Michael Vick Runs Over Redskins & Ratings + WWE RAW, Weeds, Hoarders, In Treatment & Much More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  12. ^ Seidman, Robert (23 Kasım 2010). "Monday Cable Ratings : Monday Night Football Down, But Coasts to Victory + WWE RAW & More". TV by the Numbers. Zap2it. 31 Ocak 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  13. ^ "Regular Show Season 2 episodes". TV Guide. 21 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  14. ^ 2. sezon için yapım kodu kaynakları:
  15. ^ "Regular Show Season 2 episodes". TV Guide. 21 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  16. ^ Seidman, Robert (11 Ocak 2011). "Monday Cable Ratings: Pretty Little Liars, Greek, Hoarders, Men of a Certain Age & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  17. ^ Seidman, Robert (25 Ocak 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pretty Little Liars,' 'Being Human,' 'Pawn Stars' Rise; 'Skins' Falls & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  18. ^ Gorman, Bill (1 Şubat 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Up Again; 'Pretty Little Liars' Steady; 'Being Human,' 'Skins' Fall & More". TV by the Numbers. Zap2it. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  19. ^ Gorman, Bill (15 Şubat 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Leads Again; 'Pretty Little Liars' Slips; 'Skins' Keeps Falling & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  20. ^ Seidman, Robert (23 Şubat 2011). "Monday Cable Ratings: WWE Raw Leads Night; 'Pretty Little Liars,' 'Skins' Rises + 'Big Time Rush,' 'Being Human' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  21. ^ "Friday's Cable Ratings: 'Spartacus' Prequel Wraps on High Note". The Futon Critic. 28 Şubat 2011. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  22. ^ Gorman, Bill (1 Mart 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Leads Night; 'Skins,' 'Being Human' Rise + 'Pretty Little Liars,' 'Cake Boss' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  23. ^ Seidman, Robert (8 Mart 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Leads Night; 'Skins Drops; 'Stargate SGU' Returns + 'Greek' Finale, 'Pretty Little Liars' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  24. ^ "Monday's Cable Ratings: Another Big Night for 'Pawn Stars'". The Futon Critic. 29 Mart 2011. 16 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  25. ^ Seidman, Robert (5 Nisan 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' & 'WWE RAW' Down Against B-Ball; + 'Being Human,' 'RJ Berger' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  26. ^ Gorman, Bill (12 Nisan 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Leads Night; 'Kate Plus 8' Even; 'WWE RAW,' 'Being Human,' 'RJ Berger' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  27. ^ "Monday's Cable Ratings: Another Monday, Another 'Pawn Stars' Win". The Futon Critic. 19 Nisan 2011. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  28. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Overpowers NBA Playoffs". The Futon Critic. 26 Nisan 2011. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  29. ^ "Monday's Cable Ratings: NBA Playoffs Continue Rise for TNT". The Futon Critic. 3 Mayıs 2011. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  30. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Stargate Universe' Signs Off With Season High". The Futon Critic. 10 Mayıs 2011. 3 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  31. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Snags the Top Spot". The Futon Critic. 18 Mayıs 2011. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  32. ^ "Monday's Cable Ratings: NBA Playoffs Hold Off 'WWE Raw'". The Futon Critic. 24 Mayıs 2011. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  33. ^ Gorman, Bill (1 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Tops Night; Plus 'WWE Raw,' 'Khloe & Lamar,' 'Real Housewives of NJ', 'Platinum Hit,' 'Breakout Kings' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  34. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Goes Untouched". The Futon Critic. 8 Haziran 2011. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  35. ^ "Monday's Cable Ratings: Still No Stopping History's 'Pawn Stars'". The Futon Critic. 15 Haziran 2011. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  36. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Tops Heated Race". The Futon Critic. 13 Temmuz 2011. 16 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  37. ^ "Monday's Cable Ratings: History's 'Pawn Stars' Holds Onto Crown". The Futon Critic. 19 Temmuz 2011. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  38. ^ "Arşivlenmiş kopya". 13 Eylül 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2017. 
  39. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Takes Demos, 'The Closer' Wins Total Seyirci". The Futon Critic. 4 Ağustos 2011. Erişim tarihi: 22 Mayıs 2013. 
  40. ^ "Regular Show Season 3 episodes". TV Guide. 21 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  41. ^ Sezon 3'ün prodüksiyon kodları için kaynaklar:
  42. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Holds Off 'Comedy Central Roast of Charlie Sheen'". The Futon Critic. 20 Eylül 2011. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  43. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Keeps ESPN Unstoppable". The Futon Critic. 27 Eylül 2011. 13 Eylül 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  44. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Gets It Done for ESPN". The Futon Critic. 4 Ekim 2011. 19 Eylül 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  45. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Posts Second Largest Audience of Season". The Futon Critic. 12 Ekim 2011. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  46. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Goes Untouched for ESPN". The Futon Critic. 18 Ekim 2011. 3 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  47. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Hit Season Low for ESPN". The Futon Critic. 25 Ekim 2011. 8 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  48. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Dominates Once Again for ESPN". The Futon Critic. 8 Kasım 2011. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  49. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF,' Packers Remain Unbeaten". The Futon Critic. 16 Kasım 2011. 12 Eylül 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  50. ^ "Monday's Cable Ratings: 'MNF' Coasts to 11th Consecutive Victory". The Futon Critic. 22 Kasım 2011. 16 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  51. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Returns Strong for History". The Futon Critic. 30 Kasım 2011. 30 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  52. ^ "Monday's Cable Ratings: Rams/Seahawks Keep 'MNF' on Top for ESPN". The Futon Critic. 31 Aralık 2011. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  53. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'American Pickers' Still Big for History". The Futon Critic. 18 Ocak 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  54. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Still Unstoppable for History". The Futon Critic. 24 Ocak 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  55. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Leads the Pack Once Again". The Futon Critic. 1 Şubat 2012. 4 Şubat 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  56. ^ "Monday's Cable Ratings: Original 'Pawn Stars' Holds Off the Competition". The Futon Critic. 7 Şubat 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  57. ^ "Monday's Cable Ratings: Another Week, Another 'Pawn Stars' Win". The Futon Critic. 14 Şubat 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  58. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Extends Win Streak to Seven". The Futon Critic. 28 Şubat 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  59. ^ "Monday's Cable Ratings: No Stopping 'Pawn Stars' on History". The Futon Critic. 6 Mart 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  60. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Keeps USA in Front". The Futon Critic. 28 Mart 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  61. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Tops Charts for Fourth Straight Week". The Futon Critic. 3 Mart 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  62. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Return Tops Charts". The Futon Critic. 10 Mart 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  63. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Continues Its Reign". The Futon Critic. 17 Mart 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  64. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw,' NBA Playoffs Lead Viewers, Demos". The Futon Critic. 1 Mayıs 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  65. ^ "Monday's Cable Ratings: TNT Rides NBA Playoffs to Victory". The Futon Critic. 7 Mayıs 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  66. ^ "Monday's Cable Ratings: TNT Hits NBA Postseason High With Lakers/Thunder". The Futon Critic. 15 Mayıs 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  67. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Hatfields & McCoys,' Heat/Celtics Big for History, ESPN". The Futon Critic. 30 Mayıs 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  68. ^ "Monday's Cable Ratings: Game 5 of Spurs/Thunder Puts TNT on Top". The Futon Critic. 5 Haziran 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  69. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Top the Charts". The Futon Critic. 12 Haziran 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  70. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Claim Top Spots". The Futon Critic. 20 Haziran 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  71. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Remain on Top". The Futon Critic. 26 Haziran 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  72. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Demo Crown, 'The Closer' Tops Viewers". The Futon Critic. 17 Temmuz 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  73. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Takes Top Three Spots in Adults 18–49". The Futon Critic. 24 Temmuz 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  74. ^ "Monday's Cable Ratings: VH1 Claims Demo Crown With 'Love & Hip-Hop: Atlanta'". The Futon Critic. 31 Temmuz 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  75. ^ "Monday's Cable Ratings: VH1 Takes Demo Crown With 'Love & Hip-Hop: Atlanta'". The Futon Critic. 7 Ağustos 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  76. ^ "Monday's Cable Ratings: Dramas on TNT, NFL Preseason on ESPN Top Charts". The Futon Critic. 14 Ağustos 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  77. ^ "Monday's Cable Ratings: TNT's 'Major Crimes' Tops Viewers, VH1's 'Love & Hip-Hop' Wins Demos". The Futon Critic. 21 Ağustos 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  78. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Major Crimes' Tops Viewers, 'Love & Hip-Hop: Atlanta Reunion' Wins Demos". The Futon Critic. 28 Ağustos 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  79. ^ "Monday's Cable Ratings: VH1 Tops Demos with 'Love & Hip-Hop: Atlanta Reunion,' 'T.I. & Tiny: The Family Hustle'". The Futon Critic. 5 Eylül 2012. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  80. ^ "Regular Show Season 4 episodes". TV Guide. 1 Eylül 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2013. 
  81. ^ 4. Sezon yapım kodu kaynakları:
  82. ^ Bibel, Sara (2 Ekim 2012). "Monday Cable Ratings: 'Monday Night Football' Wins Night, 'Major Crimes', 'Warehouse 13', 'Switched at Birth', 'Alphas', 'WWE Raw', & More". TV by the Numbers. Zap2it. 4 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  83. ^ "Monday's Cable Ratings: ESPN Remains Untouchable with 'Monday Night Football'". The Futon Critic. 9 Ekim 2012. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  84. ^ Bibel, Sara (16 Ekim 2012). "Monday Cable Ratings: 'Monday Night Football' Wins Night, 'Major Crimes', 'Switched at Birth', 'Alphas', 'T.I. and Tiny' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 18 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  85. ^ "Monday's Cable Ratings: Presidential Debate Tops Viewers, 'Monday Night Football' Wins Demo Race". The Futon Critic. 23 Ekim 2012. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  86. ^ "Monday's Cable Ratings: ESPN Is Tops Once Again with 'Monday Night Football'". The Futon Critic. 30 Ekim 2012. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  87. ^ a b "Monday's Cable Ratings: No Stopping 'Monday Night Football' on ESPN". The Futon Critic. 13 Kasım 2012. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  88. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Monday Night Football' Tops Demos for 12th Straight Week". The Futon Critic. 28 Kasım 2012. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  89. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Monday Night Football' Goes Untouched for ESPN". The Futon Critic. 5 Aralık 2012. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  90. ^ Kondolojy, Amanda (7 Ocak 2013). "Monday Cable Ratings: College Football Dominates Night + 'WWE Monday Night RAW', 'Catfish', 'Love & Hip Hop 3', 'Teen Mom II' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 11 Ocak 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  91. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw, 'Catfish', 'Love & Hip Hop 3', 'Teen Mom II' & More". TV by the Numbers Zap2it. 15 Ocak 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  92. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars' Tops Viewers, 'Teen Mom 2' Leads Demos". The Futon Critic. 23 Ocak 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  93. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Pawn Stars' Top Charts". The Futon Critic. 29 Ocak 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  94. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Teen Mom 2' Tops Demos, 'WWE Raw' Leads Viewers". The Futon Critic. 5 Şubat 2013. 3 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  95. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Nab Top Spots". The Futon Critic. 20 Şubat 2013. 22 Mart 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  96. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'WWE Raw' Top Charts". The Futon Critic. 26 Şubat 2013. 22 Mart 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  97. ^ "Monday's Cable Ratings: USA's 'WWE Raw' Claims Top Three Spots". The Futon Critic. 5 Mart 2013. 3 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  98. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Lays Claim to Top Spots in Demos, Viewers". The Futon Critic. 26 Mart 2013. 6 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  99. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Top Claim to Top Spots in Demos, Viewers". The Futon Critic. 2 Nisan 2013. 3 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  100. ^ "Monday's Cable Ratings: USA Tops Originals with 'WWE Raw'". The Futon Critic. 9 Nisan 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  101. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Dallas' Top Originals in Total Viewers". The Futon Critic. 16 Nisan 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  102. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw,' NBA Playoffs Put USA, TNT on Top". The Futon Critic. 7 Mayıs 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  103. ^ "Monday's Cable Ratings: TNT Rides NBA Playoffs to Victory". The Futon Critic. 7 Mayıs 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  104. ^ "Monday's Cable Ratings: NBA Playoffs Keep TNT in Front". The Futon Critic. 14 Mayıs 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  105. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw' Claims Top Spots for USA". The Futon Critic. 21 Mayıs 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  106. ^ "Monday's Cable Ratings: NBA Playoffs Overshadow Summer Premieres". The Futon Critic. 29 Mayıs 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  107. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Major Crimes,' 'Love & Hip Hop: Atlanta' Top Viewers, Demos". The Futon Critic. 11 Haziran 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  108. ^ "Monday's Cable Ratings: 'WWE Raw,' Stanley Cup Finals Top Charts". The Futon Critic. 18 Haziran 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  109. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Love & Hip Hop: Atlanta,' 'Major Crimes' Lead Demos, Viewers". The Futon Critic. 25 Haziran 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustso 2021.  Tarih değerini gözden geçirin: |erişimtarihi= (yardım)
  110. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Major Crimes,' 'Love & Hip Hop' Again Top Viewers, Demos". The Futon Critic. 2 Temmuz 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  111. ^ a b "Monday's Cable Ratings: ESPN's Home Run Derby Coverage Takes the Night". The Futon Critic. 16 Temmuz 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  112. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Major Crimes,' 'Love & Hip Hop' Top Charts Once More". The Futon Critic. 23 Temmuz 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  113. ^ "Monday's Cable Ratings: VH1 Gets Big Finish from 'Love & Hip Hop: Atlanta'". The Futon Critic. 30 Temmuz 2013. Erişim tarihi: 20 Ağusots 2021.  Tarih değerini gözden geçirin: |erişimtarihi= (yardım)
  114. ^ Bibel, Sara (6 Ağustos 2013). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'T.I. and Tiny', 'Teen Wolf', 'The Fosters', 'Major Crimes', 'Switched at Birth' & More". TV by the Numbers. Zap2it. |arşiv-url= kullanmak için |arşiv-tarihi= gerekiyor (yardım) tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021.  Bilinmeyen parametre |arşivdate= görmezden gelindi (yardım)
  115. ^ "Monday's Cable Ratings: 'Love & Hip Hop: Atlanta,' 'Major Crimes' Remain on Top". The Futon Critic. 13 Ağustos 2013. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2021. 
  116. ^ "Regular Show Season 5 episodes". TV Guide. 30 Eylül 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Eylül 2014. 
  117. ^ "Regular Show – Episode Guide for Season 5". Zap2it. 30 Eylül 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Eylül 2014. 
  118. ^ 5. Sezon yapım kodu kaynakları:
  119. ^ https://web.archive.org/web/20130920013152/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/09/17/monday-cable-ratings-monday-night-football-wins-night-wwe-raw-fast-n-loud-basketball-wives-teen-mom-3-more/203282/
  120. ^ https://web.archive.org/web/20130927093556/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/09/24/monday-cable-ratings-monday-night-football-wins-night-monday-night-raw-teen-mom-iii-basketball-wives-more/204518/
  121. ^ https://web.archive.org/web/20131023122029/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/10/22/monday-cable-ratings-monday-night-football-wins-night-crazysexycool-the-tlc-story-monday-night-raw-fast-n-loud-more/210551/
  122. ^ https://web.archive.org/web/20131106004031/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/11/05/monday-cable-ratings-monday-night-football-wins-night-love-and-hip-hop-monday-night-raw-more/213559/
  123. ^ https://web.archive.org/web/20151107064315/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/11/19/monday-cable-ratings-monday-night-football-wins-night-love-and-hip-hop-monday-night-raw-chrissy-and-mr-jones-more/216/
  124. ^ https://web.archive.org/web/20131129100336/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/11/26/monday-cable-ratings-monday-night-football-wins-night-love-and-hip-hop-wwe-raw-black-ink-crew-fast-n-loud-more/218263/
  125. ^ https://web.archive.org/web/20140103182837/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/01/02/tuesday-cable-ratings-college-football-rules-evening-moonshiners-new-years-eve-live-more/225983/
  126. ^ https://web.archive.org/web/20140116091347/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/01/14/monday-cable-ratings-monday-night-raw-love-hip-hop-tie-for-lead-single-ladies-archer-more/229062/
  127. ^ https://web.archive.org/web/20140128230637/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/01/28/monday-cable-ratings-monday-night-raw-tops-night-love-hip-hop-fast-n-loud-single-ladies-more/232423/
  128. ^ https://web.archive.org/web/20140319003959/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/18/monday-cable-ratings-wwe-raw-wins-night-fast-n-loud-teen-wolf-bates-motel-switched-at-birth-more/245621//
  129. ^ https://web.archive.org/web/20140416181836/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/04/15/monday-cable-ratings-wwe-raw-wins-night-basketball-wives-bates-motel-archer-dallas-more/254059/
  130. ^ https://web.archive.org/web/20140424034350/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/04/22/monday-cable-ratings-nba-playoffs-lead-night-wwe-raw-basketball-wives-blank-ink-crew-more/256240/
  131. ^ https://web.archive.org/web/20140430013550/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/04/29/monday-cable-ratings-wwe-raw-nba-playoffs-win-night-fast-n-loud-the-boondocks-bates-motel-more/258598/
  132. ^ https://web.archive.org/web/20140507001953/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/05/06/monday-cable-ratings-nba-playoffs-lead-night-love-hip-hop-atlanta-monday-night-raw-the-boondocks-more/260678/
  133. ^ https://web.archive.org/web/20140608235629/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/06/06/thursday-cable-ratings-pawn-stars-wins-night-loiter-squad-american-restoration-the-challenge-free-agents-more/270820/
  134. ^ https://web.archive.org/web/20140623132503/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/06/20/thursday-cable-ratings-world-cup-soccer-leads-night-pawn-stars-kate-plus-eight-american-restoration-more/275169/
  135. ^ https://web.archive.org/web/20140629232213/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/06/27/thursday-cable-ratings-world-cup-soccer-wins-day-nba-draft-the-challenge-loiter-squad-defiance-dominion-more/277439/
  136. ^ https://web.archive.org/web/20140711032418/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/07/thursday-cable-ratings-loiter-squad-wins-night-beyond-scared-straight-dominion-defiance-impact-wrestling-more/279396/
  137. ^ https://web.archive.org/web/20140714014301/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/11/thursday-cable-ratings-pawn-stars-wins-night-pawnography-ridiculousness-mythbusters-defiance-dominion/281669/
  138. ^ https://web.archive.org/web/20140720203639/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/18/thursday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-loiter-squad-married-pawnography-more/283964/
  139. ^ https://web.archive.org/web/20140729131501/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/25/thursday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-pawnography-loiter-squad-the-daily-show-more/286290/
  140. ^ https://web.archive.org/web/20140809215630/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/08/08/thursday-cable-ratings-black-jesus-wins-night-pawn-stars-project-runway-dominion-defiance-more/291410/
  141. ^ https://web.archive.org/web/20140817221057/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/08/15/thursday-cable-ratings-preseason-football-leads-night-sharkageddon-i-escaped-jaws-ii-black-jesus-more/293424/
  142. ^ "Regular Show Season 6 episodes". TV Guide. 13 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Kasım 2014. 
  143. ^ Sezon 6 ürün kodu kaynakları:
  144. ^ Kondolojy, Amanda (10 Ekim 2014). "Thursday Cable Ratings: 'Thursday Night Football' Leads Night + 'Black Jesus', 'Project Runway', 'Pawn Stars', 'The Daily Show' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 12 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2014. 
  145. ^ Bibel, Sara (17 Ekim 2014). "Thursday Cable Ratings: Football & Baseball Win Night, 'Project Runway', 'Black Jesus' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 19 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Ekim 2014. 
  146. ^ Kondolojy, Amanda (24 Ekim 2014). "Thursday Cable Ratings: 'Thursday Night Football' Tops Night + 'Project Runway', 'Ridiculousness', 'Black Jesus' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 26 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ekim 2014. 
  147. ^ Metcalf, Mitch (30 Ekim 2014). "Top 25 Wednesday Cable Originals: 10.29.2014". Showbuzz Daily. 13 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Aralık 2014. [ölü/kırık bağlantı]
  148. ^ Pucci, Douglas (2 Kasım 2014). "Thursday Final Nationals: CBS, ABC Share Leadership". TV Media Insights. Cross-MediaWorks. 7 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Kasım 2014. 
  149. ^ Pucci, Douglas (7 Kasım 2014). "Thursday Final Nationals: NFL Network Proves Competitive with Broadcast Nets". TV Media Insights. Cross-MediaWorks. 9 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Kasım 2014. 
  150. ^ Pucci, Douglas (14 Kasım 2014). "Thursday Final Nationals: CBS Wins with 'Big Bang Theory', Series-High for 'Mom'". TV Media Insights. Cross-MediaWorks. 21 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Kasım 2014. 
  151. ^ Pucci, Douglas (21 Kasım 2014). "Thursday Final Nationals: ABC Wins with Fall Finales of 'TGIT' Dramas". TV Media Insights. Cross-MediaWorks. 24 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Kasım 2014. 
  152. ^ a b Kondolojy, Amanda (5 Aralık 2014). "Thursday Cable Ratings: 'Thursday Night Football' Tops Night + NBA Basketball, 'Pawn Stars', 'Undrafted', Liga MX & More". TV by the Numbers. Zap2it. 18 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Aralık 2014. 
  153. ^ Bibel, Sara (9 Ocak 2015). "Thursday Cable Ratings: 'Archer' Wins Night, 'Pawn Stars', 'The First 48', 'Ridiculousness' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 10 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Ocak 2015. 
  154. ^ Kondolojy, Amanda (19 Ocak 2015). "Thursday Cable Ratings: NBA Basketball Wins Night, 'WWE Smackdown', 'Pawn Stars', 'Archer' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 20 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ocak 2015. 
  155. ^ Bibel, Sara (23 Ocak 2015). "Thursday Cable Ratings: 'WWE Smackdown' & NBA Basketball Win Night, 'Pawn Stars', 'Archer', 'Project Runway All Stars' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 24 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2015. 
  156. ^ Pucci, Douglas (30 Ocak 2015). "Thursday Final Nationals: CBS and ABC Share Leadership, 'Parenthood' Concludes on Positive Note for NBC". TV Media Insights. Cross Mediaworks. 4 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2015. 
  157. ^ Metcalf, Mitch (6 Şubat 2015). "Top 25 Thursday Cable Originals: 2.5.2015". Showbuzz Daily. 7 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2015. 
  158. ^ Kondolojy, Amanda (13 Şubat 2015). "Thursday Cable Ratings: NBA Basketball Tops Night + 'Thursday Night SmackDown', 'Pawn Stars' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 14 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Şubat 2015. 
  159. ^ Bibel, Sara (20 Şubat 2015). "Thursday Cable Ratings: 'Vikings' Wins Night, 'Pawn Stars', 'WWE Smackdown', 'Impractical Jokers', 'Archer' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 21 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Şubat 2015. 
  160. ^ Kondolojy, Amanda (27 Şubat 2015). "Thursday Cable Ratings: NBA Basketball Tops Night + 'Vikings', 'Thursday Night SmackDown', 'Pawn Stars', 'Archer' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 1 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2015. 
  161. ^ Metcalf, Mitch (6 Mart 2015). "Top 25 Thursday Cable Originals: 3.5.2015". Showbuzz Daily. 8 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mart 2015. 
  162. ^ Kondolojy, Amanda (13 Mart 2015). "Thursday Cable Ratings: NBA Basketball Tops Night + 'Vikings', 'Thursday Night SmackDown', 'Archer' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 16 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Mart 2015. 
  163. ^ Metcalf, Mitch (20 Mart 2015). "Top 25 Thursday Cable Originals: 3.19.2015". Showbuzz Daily. 22 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Mart 2015. 
  164. ^ Kondolojy, Amanda (27 Mart 2015). "Thursday Cable Ratings: NCAA Basketball Tops Night + 'Thursday Night Smackdown', 'Vikings', 'Pawn Stars' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 30 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mart 2015. 
  165. ^ Metcalf, Mitch (3 Nisan 2015). "Top25 Thursday Cable Originals Network Update: 4.2.2015". Showbuzz Daily. 6 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Nisan 2015. 
  166. ^ Metcalf, Mitch (10 Nisan 2015). "Top25 Thursday Cable Originals Network Update: 4.9.2015". Showbuzz Daily. 13 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2015. 
  167. ^ Metcalf, Mitch (23 Haziran 2015). "Top 100 Monday Cable Originals: 6.22.2015". Showbuzz Daily. 23 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Haziran 2015. 
  168. ^ Metcalf, Mitch (24 Haziran 2015). "Top 100 Monday Cable Originals: 6.23.2015". Showbuzz Daily. 25 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2015. 
  169. ^ Metcalf, Mitch (25 Haziran 2015). "Top 100 Monday Cable Originals: 6.24.2015". Showbuzz Daily. 26 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Haziran 2015. 
  170. ^ Metcalf, Mitch (26 Haziran 2015). "Top 100 Monday Cable Originals: 6.25.2015". Showbuzz Daily. 27 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Haziran 2015. 
  171. ^ "Arşivlenmiş kopya". 2 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2015. 
  172. ^ "Arşivlenmiş kopya". 15 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2015. 
  173. ^ "Arşivlenmiş kopya". 15 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ağustos 2015. 
  174. ^ "Arşivlenmiş kopya". 26 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ağustos 2015. 
  175. ^ Metcalf, Mitch (28 Ağustos 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Thursday Cable Originals (& Network Update): 8.27.2015". Showbuzz Daily. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Eylül 2015. 
  176. ^ Bibel, Sara (4 Eylül 2015). "Thursday Cable Ratings: College Football Wins Night, 'Teen Mom 2', 'Impractical Jokers', 'Project Runway', 'WWE Smackdown' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 9 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Eylül 2015. 
  177. ^ Kondolojy, Amanda (11 Eylül 2015). "Thursday Cable Ratings: 'Teen Mom II' Tops Night + 'Project Runway', 'Thursday Night Smackdown', 'Pardon the Interruption' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Eylül 2015. 
  178. ^ Dixon, Dani. "Thursday Cable Ratings: 'Thursday Night Football' Leads the Night + 'Teen Mom II' + 'Project Runway', 'Thursday Night Smackdown', 'College Football' & More". TV by the Numbers. Zap2it. 22 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Eylül 2015. 
  179. ^ Porter, Rick (30 Ekim 2015). "Thursday cable ratings: NFL leads the way again, plus 'Smackdown,' NBA, more". TV by the Numbers. Zap2it. 1 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ekim 2015. 
  180. ^ Metcalf, Mitch (10 Kasım 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Monday Cable Originals & Network Update: 11.9.2015". Showbuzz Daily. 15 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Kasım 2015. 
  181. ^ Metcalf, Mitch (11 Kasım 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 100 Tuesday Cable Originals & Network Update: 11.10.2015". Showbuzz Daily. 15 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Kasım 2015. 
  182. ^ Porter, Rick (12 Kasım 2015). "Wednesday cable ratings: 'AHS: Hotel' on top, plus 'Alaskan Bush People,' 'South Park'". TV by the Numbers. Zap2it. 4 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Kasım 2015. 
  183. ^ Porter, Rick (13 Kasım 2015). "Thursday cable ratings: 'Thursday Night Football' dips but still on top, plus 'Smackdown,' 'Pawn Stars'". TV by the Numbers. Zap2it. 17 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Kasım 2015. 
  184. ^ Porter, Rick (16 Kasım 2015). "Friday cable ratings: News channels' coverage of Paris dominates night". TV by the Numbers. Zap2it. 19 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2015. 
  185. ^ Metcalf, Mitch (1 Aralık 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Monday Cable Originals: 11.30.2015". Showbuzz Daily. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Aralık 2015. 
  186. ^ Metcalf, Mitch (2 Aralık 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals: 12.1.2015". Showbuzz Daily. 12 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Aralık 2015. 
  187. ^ Metcalf, Mitch (3 Aralık 2015). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Wednesday Cable Originals: 12.2.2015". Showbuzz Daily. 6 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Aralık 2015. 
  188. ^ Porter, Rick (4 Aralık 2015). "Thursday cable ratings: NFL leads, 'WWE Smackdown' up a bit". TV by the Numbers. Zap2it. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Aralık 2015. 
  189. ^ Metcalf, Mitch (8 Mart 2016). "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.5.2016". Showbuzz Daily. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2016. 
  190. ^ Metcalf, Mitch (15 Mart 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.12.2016". Showbuzz Daily. 23 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2016. 
  191. ^ Metcalf, Mitch (22 Mart 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.19.2016". Showbuzz Daily. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mart 2016. 
  192. ^ Metcalf, Mitch (29 Mart 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 3.26.2016". Showbuzz Daily. 29 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mart 2016. 
  193. ^ Metcalf, Mitch (5 Nisan 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.2.2016". Showbuzz Daily. 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Nisan 2016. 
  194. ^ "Arşivlenmiş kopya". 23 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mayıs 2016. 
  195. ^ Metcalf, Mitch (19 Nisan 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.16.2016". Showbuzz Daily. 31 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Nisan 2016. 
  196. ^ Metcalf, Mitch (26 Nisan 2016). "Top 150 Saturday Cable Originals & Network Update: 4.23.2016". Showbuzz Daily. 31 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Nisan 2016. 
  197. ^ Metcalf, Mitch (6 Mayıs 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.5.2016". Showbuzz Daily. 3 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2016. 
  198. ^ Metcalf, Mitch (13 Mayıs 2016). "Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 5.12.2016". Showbuzz Daily. 5 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Mayıs 2016. 
  199. ^ "Arşivlenmiş kopya". 28 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mayıs 2016. 
  200. ^ "Arşivlenmiş kopya". 13 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2016. 
  201. ^ a b "Arşivlenmiş kopya". 13 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Haziran 2016.  Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi: "showbuzzdaily.com" adı farklı içerikte birden fazla tanımlanmış (Bkz: Kaynak gösterme)
  202. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.9.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Haziran 2016. 
  203. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.16.2016". ShowBuzzDaily. 18 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2016. 
  204. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.23.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2016. 
  205. ^ "SHOWBUZZDAILY's Top 150 Thursday Cable Originals & Network Finals: 6.30.2016". ShowBuzzDaily. 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Temmuz 2016. 
  206. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-9-26-2016.html
  207. ^ a b http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-9-27-2016.html
  208. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-9-28-2016.html
  209. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-9-29-2016.html
  210. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-9-30-2016.html
  211. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-10-3-2016.htm
  212. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-10-4-2016.html
  213. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-10-5-2016.html
  214. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-6-2016.html
  215. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-10-7-2016.html
  216. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-monday-cable-originals-network-finals-10-10-2016.html
  217. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-finals-10-11-2016.html
  218. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-finals-10-12-2016.html
  219. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-13-2016.html
  220. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-friday-cable-originals-network-finals-10-14-2016.html
  221. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-20-2016.html
  222. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-10-27-2016.html
  223. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-3-2016.html
  224. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-10-2016.html
  225. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-11-17-2016.html
  226. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-thursday-cable-originals-network-finals-12-1-2016.html
  227. ^ a b "UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Saturday Cable Originals & Network Finals: 1.14.2017 | Showbuzz Daily". Retrieved on 18 January 2017.
  228. ^ a b c "UPDATED: SHOWBUZZDAILY’s Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 1.16.2017 | Showbuzz Daily". Retrieved on 18 January 2017.
  229. ^ http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-wednesday-cable-originals-network-update-11-25-2015.html