Ana menüyü aç

Roshan Seth (d. 17 Ağustos 1942; Yeni Delhi), Hint-Britanyalı aktör. Yeni Delhi doğumludur. Delhi Eyalet Üniversitesi mezunudur. Hindistan vatandaşlığı ile birlikte Büyük Britanya vatandaşlığıda vardır. Sinemada bilinen en aşina rolü 1994 yapımı Street Fighter filmindeki Dhalsim rolüdür.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • Proof (film) , 2005
  • Monsunbröllop, 2001
  • Street Fighter, 1994
  • Inte utan min dotter, 1991
  • Indiana Jones och de fördömdas tempel, 1984
  • Gandhi, 1982
  • Juggernaut, 1974

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de Roshan Seth