Ana menüyü aç

Robert Ellis Miller (d. 18 Temmuz 1927 – ö. 27 Ocak 2017)[1] Amerikalı ünlü bir film yönetmenidir.[2]

Robert Ellis Miller
Doğum 18 Temmuz 1927(1927-07-18)
New York, New York, ABD
Ölüm 27 Ocak 2017 (89 yaşında)
Woodland Hills, Kaliforniya, ABD
Meslek Film yönetmeni
Evlilik Pola Miller

Seçme filmografiDüzenle

  • Breaking Point (1963)
  • Any Wednesday (1966)
  • Sweet November (1968)
  • The Heart Is a Lonely Hunter (1968)
  • The Buttercup Chain (1970)
  • The Girl from Petrovka (1974)
  • The Baltimore Bullet (1980)
  • Ishi: The Last of His Tribe (1978)
  • Madame X (1981)
  • Reuben, Reuben (1983)
  • Hawks (1988)
  • Brenda Starr (1989)
  • Bed & Breakfast (1992)
  • Pointman (1994)
  • The Angel of Pennsylvania Avenue (1996)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Robert Ellis Miller Dead: 'Reuben, Reuben' Director Was 89". Hollywood Reporter. 30 Ocak 2017. 7 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2017. 
  2. ^ Maslin, Janet (10 Kasım 1989). "Hawks (1989) Review/Film; Making The Best Of Being Terminal". The New York Times. 

Dış bağlantılarDüzenle