Ana menüyü aç

Rick Ducommun (d. 3 Temmuz 1952- ö.12 Haziran 2015), Kanadalı aktör ve senarist.

Rick Ducommun
Doğum Richard Dennis Ducommun
3 Temmuz 1952
Prince Albert, Kanada
Ölüm 12 Temmuz 2015
Vancouver, Kanada
Milliyet Kanada Kanadalı
Meslek Oyuncu, senarist
Etkin yıllar 1980'ler-2015

FilmografiDüzenle

Oyuncu olarakDüzenle

  • 1984 : Rockin' America (TV)
  • 1984 : No Small Affair
  • 1986 : The Last Precinct (TV)
  • 1986 : George Carlin: Playin' with Your Head (TV)
  • 1986 : A Fine Mess
  • 1987 : On Location: The Roseanne Barr Show (TV)
  • 1987 : Spaceballs
  • 1988 : Die Hard
  • 1989 : ''The Experts
  • 1989 : 'The `burbs
  • 1989 : Little Monsters
  • 1990 : The Hunt for Red October
  • 1990 : Gremlins 2: The New Batch
  • 1991 : The Last Boy Scout
  • 1992 : Encino Man
  • 1992 : Class Act
  • 1993 : Loaded Weapon 1
  • 1993 : Groundhog Day
  • 1993 : Last Action Hero
  • 1993 : Ghost in the Machine
  • 1994 : Blank Check
  • 1994 : The Shaggy Dog (TV)
  • 1995 : Jury Duty
  • 1999 : Dogmatic
  • 1999 : Final Voyage
  • 2000 : Scary Movie
  • 2000 : Ready to Run (TV)
  • 2000 : MVP: Most Valuable Primate
  • 2001 : Harvard Man
  • 2002 : Back by Midnight
  • 2002 : Like Mike
  • 2003 : Pauly Shore Is Dead
  • 2004 : Funky Monkey

Senarist olarakDüzenle

  • 1989 : Rick Ducommun: Piece of Mind (TV)

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle