Rib Hillis

Rib Hillis (d. 21 Kasım 1970), Amerikalı ünlü bir oyuncu ve manken.[1][2]

Rib Hillis
Doğum Robert Duane Hillis
21 Kasım 1970 (1970-11-21) (50 yaşında)
Suffern, New York
Meslek Model, Oyuncu
Evlilik
  • Melissa Hillis (?)
  • Elena Grinenko (Ağustos 2012)

1996'da başladığı kariyerinde televizyon dizileri General Hospital ve Sahil Güvenlik dizileriyle ünlenmiştir.[2][3]

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • According to Spencer (2001; rolü: Nick)
  • Empathy (2005; rolü: Seth)
  • Propiedad ajena (2007; rolü: Matt Crossmann)
  • Taos (2008; rolü: John Wahlberg)
  • Life's a Beach (2010; rolü: Rock)

TelevizyonDüzenle

  • Baywatch Nights (1996)
  • General Hospital (1997-1998)
  • Port Charles (1997-1998)
  • Baywatch (1999)
  • Angel (1999)
  • Bull (2000)
  • Son of the Beach (2001-2002)
  • CSI: Scena del crimine (2003)
  • Eve (2004)
  • Passions (2006)
  • Ugly Betty (2006)
  • CSI: Miami (2007)
  • Two and a Half Man (2008)
  • Dinocroc vs. Supergator (2010)
  • Piranakonda (2011)

televizyon programıDüzenle

  • Get a Grip (2007)
  • Extreme Makeover: Home Edition (2007-2010)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "IMDb: Rib Hillis". 20 Ağustos 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2016. 
  2. ^ a b "televizyon Guide: Rib Hillis - Biography". 18 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2016. 
  3. ^ televizyon.com: Rib Hillis[ölü/kırık bağlantı]

Dış bağlantılarDüzenle