Rade Šerbedžija

Hırvat aktör, direktör ve müzisyen

Rade Šerbedžija (d. 27 Temmuz 1946), Hırvat aktör, yönetmen ve müzisyen.

Rade Šerbedžija
Rade Serbedzija.jpg
Kendi dilinde adı Rade Šerbedžija
Doğum 27 Temmuz 1946
Milliyet Hırvat
Vatandaşlık Hırvatistan
Meslek Oyuncu, yönetmen, müzisyen

FilmografiDüzenle

  • Przed deszczem (1994)
  • Święty (1997)
  • Polski ślub (1998)
  • Wielki Joe (1998)
  • Stygmaty (1999)
  • Oczy szeroko zamknięte (1999)
  • Mission: Impossible II (2000)
  • Przekręt (2000)
  • Spokojny Amerykanin (2002)
  • Eurotrip (2004)
  • Wielka woda (2004)
  • Batman: Początek (2005)
  • Ulotne fragmenty (2008)
  • Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)
  • Uprowadzona 2 (2012)
  • Downton Abbey (2014)

Dış bağlantılarDüzenle