Ana menüyü aç
Peter Strauss Nisan 1978'de

Peter Strauss (d. 20 Şubat 1947; Westchester County, New York), Amerikalı tanınmış aktördür.[1]

Straus, 1970 ve 1980'lerde birkaç TV yapımında ekranlara geldi. 1979'da The Jericho Mile adlı filmdeki rolüyle Emmy Ödülü kazandı.[2][3]

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 1969: Hail, Hero!
  • 1970: Soldier Blue
  • 1970: The Young Lawyers (TV-dizisi)
  • 1972: Young Dr. Kildare (TV-dizisi)
  • 1973: Mary Tyler Moore (TV-dizisi)
  • 1974: Hawaii Five-O (TV-dizisi)
  • 1974: Cannon (TV-dizisi)
  • 1974: Barnaby Jones (TV-dizisi)
  • 1979: The Jericho Mile
  • 1972-1975: The Streets of San Francisco (TV-dizisi)
  • 1981: Masada
  • 1983: Romjegeren
  • 1996: The Incredible Hulk (TV-dizisi)
  • 1996-1997: Moloney (TV-dizisi)
  • 2004: Law & Order (TV-dizisi)
  • 2005: XXX: The Next Level
  • 2010: Spesialavsnittet

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Jane Friedman Bride of A. D. - P. L. Strauss Weds Beverly B. Paulding Roscann Pate Bride Mrs. Pat Jacob Is Wed Richard A. Steinberg - Article - NYTimes.com". 22 January 1973. Erişim tarihi: 21 March 2016. 
  2. ^ "The Life of a Cowboy Is Knowing the Ropes". latimes. 6 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 March 2016. 
  3. ^ "The Nevada Daily Mail - Google News Archive Search". 19 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 March 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle