Olivia d'Abo

Olivia d'Abo (d. 22 Ocak 1969, Londra), İngiliz oyuncu, şarkıcı, söz yazarı ve seşlendirme sanatçısıdır.

Olivia d'Abo
Olivia d'Abo 2010.jpg
D'Abo Temmuz (2010)
Doğum Olivia Jane d'Abo
22 Ocak 1969 (1969-01-22) (51 yaşında)
İngiltere Paddington, Londra
Meslek Oyuncu, şarkıcı, söz yazarı, seslendirme sanatçısı
Etkin yıllar 1984–günümüz
Evlilik
Patrick Leonard
(e. 2002; b. 2012)
Çocuk(lar) 1

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 1984: Bolero
  • 1984: Conan the Destroyer
  • 1988-1993: The Wonder Years
  • 1989: Beyond the Stars
  • 1993: Point of no Return
  • 1993: Wayne's World 2
  • 1994: Greedy
  • 1994: Clean Slate
  • 1995: The Big Green
  • 1999: Seven Girlfriends
  • 2000: It Had to Be You

Dış bağlantılarDüzenle