Nebil Sayın

Nebil Sayın (d. 21 Nisan 1971, İstanbul), Türk oyuncudur. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünden mezun oldu. İçerde dizisindeki "Coşkun" rolü ile bilinmektedir.[1][2]

Nebil Sayın
Doğum 21 Nisan 1971 (1971-04-21) (50 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2001-günümüz

FilmografiDüzenle

Yıl Adı Rol Notlar
2001 Savunma - TV dizisi
2008 Hayat Var Adam Sinema filmi
2009 Teslimiyet Cenk Sinema Filmi
2010 D Metin Sinema filmi
2010 Günah Keçisi Macit Sinema filmi
2010 Kanıt Osman Tv dizisi
2012 Suskunlar Fiyakalı Tv dizisi
2013 Şarkı Söyleyen Kadınlar Emin Sinema filmi
2014 Yedikule Hayat Yokuşu Külhan TV dizisi
2014 Yolculuk Mustafa Sinema filmi
2015 Ve Panayır Köyden Gider - Sinema filmi
2016 Boşu Bir Yerde - Sinema filmi
2016-2017 İçerde Coşkun TV dizisi
2017 Rüzgâr Robin Sinema Filmi
2017-2018 Çukur Muhittin Derbent TV dizisi
2018 Maskeliler Tiyatro
2018 Payitaht: Abdülhamid Samuel Tv dizisi
2018 Ailecek Şaşkınız Ömer Sinema Filmi
2020 Yeni Hayat Kunduzi Tv dizisi
2021- Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru Yeoryos Grivas Tv dizisi

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 2 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Temmuz 2017. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 18 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Eylül 2017.