Nao Tōyama

Nao Tōyama (Japonca東山 奈央, romanizeTōyama Nao; 11 Mart 1992 Tokyo, Japonya), Japon seslendirme sanatçısı ve şarkıcı.[1]

Nao Tōyama
東山 奈央
T-SPOOK 2016 Nao Tōyama 2016.10.30.jpg
Nao Tōyama
Doğum 11 Mart 1992 (1992-03-11) (30 yaşında)
Tokyo, Japonya
Meslek Seslendirme sanatçısı, şarkıcı
Etkin yıllar 2015-günümüze
Ajans Intention

FilmografiDüzenle

AnimeDüzenle

2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Nao Tōyama's official profile at INTENTION" (Japonca). 29 Haziran 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ocak 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle