NBA asist kralları listesi

Vikimedya liste maddesi

NBA asist kralları listesi NBA'de oynayan basketbolcuların sezon sonunda yakaladıkları en yüksek asist ortalamalarını içerir. John Stockton, 9 sezon asist kralı olarak rekoru elinde bulundurmaktadır.

Sezonlara göreDüzenle

^ NBA'de hala aktif olan oyuncuları belirtir
* Basketball Hall of Fame'e seçilen oyuncuları belirtir
  O sezon MVP seçilen oyuncuyu belirtir
Oyuncu (X) Parantez içinde oyuncunun daha önce kaç kez sezon lideri olduğunu gösterir
G Gard F Forvet C Pivot
Sezon Oyuncu Poz. Takım Maç
sayısı
Toplam
asist
Maç başına
asist
Kaynak
1946-47 Calverley, ErnieErnie Calverley G Providence Steamrollers 59 202 3.42 [1][2]
1947-48 Dallmar, HowieHowie Dallmar F Philadelphia Warriors 48 120 2.50 [1][3]
1948-49 Davies, BobBob Davies* G/F Rochester Royals 60 321 5.35 [1][4]
1949-50 McGuire, DickDick McGuire* G New York Knicks 68 386 5.68 [1][5]
1950-51 Phillip, AndyAndy Phillip* G/F Philadelphia Warriors 66 414 6.27 [1][6]
1951-52 Phillip, AndyAndy Phillip* (2) G/F Philadelphia Warriors 66 539 8.17 [1][6]
1952-53 Cousy, BobBob Cousy* G Boston Celtics 71 547 7.70 [1][7]
1953-54 Cousy, BobBob Cousy* (2) G Boston Celtics 72 518 7.19 [1][7]
1954-55 Cousy, BobBob Cousy* (3) G Boston Celtics 71 557 7.85 [1][7]
1955-56 Cousy, BobBob Cousy* (4) G Boston Celtics 72 642 8.92 [1][7]
1956-57 Cousy, BobBob Cousy* (5) G Boston Celtics 64 478 7.47 [1][7]
1957-58 Cousy, BobBob Cousy* (6) G Boston Celtics 65 463 7.12 [1][7]
1958-59 Cousy, BobBob Cousy* (7) G Boston Celtics 65 557 8.57 [1][7]
1959-60 Cousy, BobBob Cousy* (8) G Boston Celtics 75 715 9.53 [1][7]
1960-61 Robertson, OscarOscar Robertson* G Cincinnati Royals 71 690 9.72 [1][8]
1961-62 Robertson, OscarOscar Robertson* (2) G Cincinnati Royals 79 899 11.38 [1][8]
1962-63 Rodgers, GuyGuy Rodgers* G San Francisco Warriors 79 825 10.44 [1][9]
1963-64 Robertson, OscarOscar Robertson* (3) G Cincinnati Royals 79 868 10.99 [1][8]
1964-65 Robertson, OscarOscar Robertson* (4) G Cincinnati Royals 75 861 11.48 [1][8]
1965-66 Robertson, OscarOscar Robertson* (5) G Cincinnati Royals 76 847 11.14 [1][8]
1966-67 Rodgers, GuyGuy Rodgers* (2) G Chicago Bulls 81 908 11.21 [1][9]
1967-68 Chamberlain, WiltWilt Chamberlain*[10] C Philadelphia 76ers 82 702 8.56 [1][11]
1968-69 Robertson, OscarOscar Robertson* (6) G Cincinnati Royals 79 772 9.77 [1][8]
1969-70 Wilkens, LennyLenny Wilkens* G Seattle SuperSonics 75 683 9.11 [1][12][13]
1970-71 Van Lier, NormNorm Van Lier G Cincinnati Royals 82 832 10.15 [1][14][15]
1971-72 West, JerryJerry West*[17] G Los Angeles Lakers 77 747 9.70 [1][16][18]
1972-73 Archibald, NateNate Archibald* G Kansas City–Omaha Kings 80 910 11.38 [1][19][20]
1973-74 DiGregorio, ErnieErnie DiGregorio G Buffalo Braves 81 663 8.19 [1][21][22]
1974-75 Porter, KevinKevin Porter G Washington Bullets 81 650 8.02 [1][23][24]
1975-76 Watts, SlickSlick Watts G Seattle SuperSonics 82 661 8.06 [1][25][26]
1976-77 Buse, DonDon Buse G Indiana Pacers 81 685 8.46 [1][27][28]
1977-78 Porter, KevinKevin Porter (2) G Detroit Pistons
New Jersey Nets
82 837 10.21 [1][24][29]
1978-79 Porter, KevinKevin Porter (3) G Detroit Pistons 82 1.099 13.40 [1][24][30]
1979-80 Richardson, Michael RayMichael Ray Richardson G/F New York Knicks 82 835 10.15 [1][31][32]
1980-81 Porter, KevinKevin Porter (4) G Washington Bullets 81 734 9.06 [1][24][33]
1981-82 Moore, JohnnyJohnny Moore G San Antonio Spurs 79 762 9.65 [1][34][35]
1982-83 Johnson, MagicMagic Johnson* G Los Angeles Lakers 79 829 10.49 [1][36][37]
1983-84 Johnson, MagicMagic Johnson* (2)[39] G Los Angeles Lakers 67 875 13.06 [1][37][38]
1984-85 Thomas, IsiahIsiah Thomas* G Detroit Pistons 81 1.123 13.86 [1][40][41]
1985-86 Johnson, MagicMagic Johnson* (3) G Los Angeles Lakers 72 907 12.60 [1][37][42]
1986-87 Johnson, MagicMagic Johnson* (4) G Los Angeles Lakers 80 977 12.21 [1][37][43]
1987-88 Stockton, JohnJohn Stockton* G Utah Jazz 82 1.128 13.76 [1][44][45]
1988-89 Stockton, JohnJohn Stockton* (2) G Utah Jazz 82 1.118 13.63 [1][45][46]
1989-90 Stockton, JohnJohn Stockton* (3)[48] G Utah Jazz 78 1.134 14.54 [1][45][49]
1990-91 Stockton, JohnJohn Stockton* (4)[50] G Utah Jazz 82 1.164 14.20 [1][45][51]
1991-92 Stockton, JohnJohn Stockton* (5) G Utah Jazz 82 1.126 13.73 [1][45]
1992-93 Stockton, JohnJohn Stockton* (6) G Utah Jazz 82 987 12.04 [1][45][52]
1993-94 Stockton, JohnJohn Stockton* (7) G Utah Jazz 82 1.031 12.57 [1][45][53]
1994-95 Stockton, JohnJohn Stockton* (8) G Utah Jazz 82 1.011 12.33 [1][45][54]
1995-96 Stockton, JohnJohn Stockton* (9) G Utah Jazz 82 916 11.17 [1][45][55]
1996-97 Jackson, MarkMark Jackson G Denver Nuggets
Indiana Pacers
82 935 11.40 [1][56][57]
1997-98 Strickland, RodRod Strickland G Washington Wizards 76 801 10.54 [1][58][59]
1998-99[62] Kidd, JasonJason Kidd* G Phoenix Suns 50 539 10.78 [1][63][64]
1999-00 Kidd, JasonJason Kidd* (2)[66] G Phoenix Suns 67 678 10.12 [1][64][65]
2000-01 Kidd, JasonJason Kidd* (3) G Phoenix Suns 77 753 9.78 [1][64][67]
2001-02 Miller, AndreAndre Miller G Cleveland Cavaliers 81 882 10.89 [1][68][69]
2002-03 Kidd, JasonJason Kidd* (4) G New Jersey Nets 80 711 8.89 [1][64][70]
2003-04 Kidd, JasonJason Kidd* (5)[72] G New Jersey Nets 67 618 9.22 [1][64][71]
2004-05 Nash, SteveSteve Nash G Phoenix Suns 75 861 11.48 [1][73][74]
2005-06 Nash, SteveSteve Nash* (2) G Phoenix Suns 79 826 10.46 [1][74][75]
2006-07 Nash, SteveSteve Nash* (3) G Phoenix Suns 76 884 11.63 [1][74][76]
2007-08 Paul, ChrisChris Paul^ G New Orleans Hornets 80 925 11.56 [1][77][78]
2008-09 Paul, ChrisChris Paul^ (2) G New Orleans Hornets 78 861 11.04 [1][78]
2009-10 Nash, SteveSteve Nash* (4) G Phoenix Suns 81 892 11.01 [1][74]
2010-11 Nash, SteveSteve Nash* (5) G Phoenix Suns 74 845 11.42 [1][74]
2011-12[80] Rondo, RajonRajon Rondo^[82] G Boston Celtics 53 620 11.70 [1][83]
2012-13 Rondo, RajonRajon Rondo^ (2)[85] G Boston Celtics 38 420 11.05 [1][83]
2013-14 Paul, ChrisChris Paul^ (3)[88] G Los Angeles Clippers 62 663 10.69 [78]
2014-15 Paul, ChrisChris Paul^ (4) G Los Angeles Clippers 82 838 10.20 [78]
2015-16 Rondo, RajonRajon Rondo^ (3) G Sacramento Kings 72 839 11.70 [83]
2016-17 Harden, JamesJames Harden^ G Houston Rockets 81 907 11.20 [89]
2017-18 Westbrook, RussellRussell Westbrook^ G Oklahoma City Thunder 80 820 10.25 [90]
2018-19 Westbrook, RussellRussell Westbrook^ (2) G Oklahoma City Thunder 73 784 10.74 [90]

Birden fazla kez kazananlarDüzenle

Sıra Oyuncu Takım Kazanma sayısı Yıl
1 John Stockton Utah Jazz 9 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996
2 Bob Cousy Boston Celtics 8 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960
3 Oscar Robertson Cincinnati Royals 6 1961, 1962, 1964, 1965, 1966, 1969
4 Jason Kidd Phoenix Suns (3) / New Jersey Nets (2) 5 1999, 2000, 2001, 2003, 2004
Steve Nash Phoenix Suns 2005, 2006, 2007, 2010, 2011
6 Magic Johnson Los Angeles Lakers 4 1983, 1984, 1986, 1987
Chris Paul New Orleans Hornets (2) / Los Angeles Clippers (2) 2008, 2009, 2014, 2015
Kevin Porter Washington Bullets (2) / Detroit Pistons (1) / Pistons/New Jersey Nets (1) 1975, 1978, 1979, 1981
9 Rajon Rondo Boston Celtics (2) / Sacramento Kings (1) 3 2012, 2013, 2016
10 Andy Phillip Philadelphia Warriors 2 1951, 1952
Guy Rodgers San Francisco Warriors (1) / Chicago Bulls (1) 1963, 1967
Russell Westbrook Oklahoma City Thunder 2018, 2019

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo Gardella, John (2013). "2013-14 Official NBA Guide" (PDF). NBA Properties. s. 131. 13 Ekim 2016 tarihinde kaynağından (PDF) arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mart 2019. 
  2. ^ "Ernie Calverley Stats". basketball-reference.com. 
  3. ^ "Howie Dallmar Stats". basketball-reference.com. 
  4. ^ "Bob Davies Stats". basketball-reference.com. 
  5. ^ "Dick McGuire Stats". basketball-reference.com. 
  6. ^ a b "Andy Phillip Stats". basketball-reference.com. 
  7. ^ a b c d e f g h "Bob Cousy Stats". basketball-reference.com. 
  8. ^ a b c d e f "Oscar Robertson Stats". basketball-reference.com. 
  9. ^ a b "Guy Rodgers Stats". basketball-reference.com. 
  10. ^ Chamberlain became the first and, as of the 2017-18 season, only center to win the assists title.
  11. ^ "Wilt Chamberlain Stats". basketball-reference.com. 
  12. ^ "League Leaders: Assists – 1969–70". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  13. ^ "Lenny Wilkens Stats". basketball-reference.com. 
  14. ^ "League Leaders: Assists – 1970–71". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  15. ^ "Norm Van Lier Stats". basketball-reference.com. 
  16. ^ a b "League Leaders: Assists – 1971–72". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  17. ^ In the 1971–72 season, Lenny Wilkens had the highest assist total (766) but was second in assist average (9.6).[16]
  18. ^ "Jerry West Stats". basketball-reference.com. 
  19. ^ "League Leaders: Assists – 1972–73". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  20. ^ "Nate Archibald Stats". basketball-reference.com. 
  21. ^ "League Leaders: Assists – 1973–74". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  22. ^ "Ernie DiGregorio Stats". basketball-reference.com. 
  23. ^ "League Leaders: Assists – 1974–75". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  24. ^ a b c d "Kevin Porter Stats". basketball-reference.com. 
  25. ^ "League Leaders: Assists – 1975–76". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  26. ^ "Slick Watts Stats". basketball-reference.com. 
  27. ^ "League Leaders: Assists – 1976–77". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  28. ^ "Don Buse Stats". basketball-reference.com. 
  29. ^ "League Leaders: Assists – 1977–78". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  30. ^ "League Leaders: Assists – 1978–79". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  31. ^ "League Leaders: Assists – 1979–80". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  32. ^ "Micheal Ray Richardson Stats". basketball-reference.com. 
  33. ^ "League Leaders: Assists – 1980–81". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  34. ^ "League Leaders: Assists – 1981–82". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  35. ^ "Johnny Moore Stats". basketball-reference.com. 
  36. ^ "League Leaders: Assists – 1982–83". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  37. ^ a b c d "Magic Johnson Stats". basketball-reference.com. 
  38. ^ a b "League Leaders: Assists – 1983–84". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  39. ^ In the 1983–84 season, Isiah Thomas and Norm Nixon both had the highest assist totals (914) but they were tied for second in assist average (11.1).[38]
  40. ^ "League Leaders: Assists – 1984–85". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  41. ^ "Isiah Thomas Stats". basketball-reference.com. 
  42. ^ "League Leaders: Assists – 1985–86". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  43. ^ "League Leaders: Assists – 1986–87". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  44. ^ "League Leaders: Assists – 1987–88". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  45. ^ a b c d e f g h i "John Stockton Stats". basketball-reference.com. 
  46. ^ "League Leaders: Assists – 1988–89". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  47. ^ a b Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; assist_record isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  48. ^ John Stockton holds the all-time record for total assists per game in a single season.[47]
  49. ^ "League Leaders: Assists – 1989–90". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  50. ^ John Stockton holds the all-time record for total assists in a single season.[47]
  51. ^ "League Leaders: Assists – 1990–91". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  52. ^ "League Leaders: Assists – 1992–93". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  53. ^ "League Leaders: Assists – 1993–94". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  54. ^ "League Leaders: Assists – 1994–95". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  55. ^ "League Leaders: Assists – 1995–96". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  56. ^ "League Leaders: Assists – 1996–97". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  57. ^ "Mark Jackson Stats". basketball-reference.com. 
  58. ^ "League Leaders: Assists – 1997–98". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  59. ^ "Rod Strickland Stats". basketball-reference.com. 
  60. ^ Beck, Howard (14 Şubat 2009). "N.B.A. and Union Are Discussing New Labor Deal". The New York Times. 8 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2009. 
  61. ^ a b Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; ratereq isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  62. ^ The 1998–99 season was shortened to 50 games due to the league's lockout.[60] The qualification of this season's assist title is to appear in at least 43 games (out of 50) or to have at least 244 assists.[61]
  63. ^ "League Leaders: Assists – 1998–99". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  64. ^ a b c d e "Jason Kidd Stats". basketball-reference.com. 
  65. ^ a b "League Leaders: Assists – 1999–2000". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  66. ^ In the 1999–2000 season, Jason Kidd had only played in 67 games and ranked fifth in assist total. Gary Payton had the highest total (732).[65]
  67. ^ "League Leaders: Assists – 2000–01". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  68. ^ "League Leaders: Assists – 2001–02". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  69. ^ "Andre Miller Stats". basketball-reference.com. 
  70. ^ "League Leaders: Assists – 2002–03". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  71. ^ a b "League Leaders: Assists – 2003–04". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  72. ^ In the 2003–04 season, Stephon Marbury and Steve Nash both had higher assist totals (719 and 687 respectively) but they ranked second and third in assist average (8.9 and 8.8), respectively.[71]
  73. ^ "League Leaders: Assists – 2004–05". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  74. ^ a b c d e "Steve Nash Stats". basketball-reference.com. 
  75. ^ "League Leaders: Assists – 2005–06". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  76. ^ "League Leaders: Assists – 2006–07". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 20 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  77. ^ "League Leaders: Assists – 2007–08". NBA.com. Turner Sports Interactive, Inc. 22 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2010. 
  78. ^ a b c d "Chris Paul Stats". basketball-reference.com. 
  79. ^ Beck, Howard (28 Kasım 2011). "Two Exhibition Games for N.B.A. Teams". The New York Times. 12 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Kasım 2011. 
  80. ^ The 2011–12 season was shortened to 66 games due to the league's lockout.[79] The qualification of this season's assist title is to appear in at least 56 games (out of 66) or to have at least 321 assists.[61]
  81. ^ "2011-12 NBA Season Summary". basketball-reference.com. 12 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Nisan 2014. 
  82. ^ In the 2011–12 season, Steve Nash had the highest assist total (664) but was second in assist average (10.7).[81]
  83. ^ a b c "Rajon Rondo Stats". basketball-reference.com. 
  84. ^ "2012-13 NBA Season Summary". basketball-reference.com. 8 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Nisan 2014. 
  85. ^ In the 2012–13 season, Greivis Vásquez had the highest assist total (704) but was third in assist average (9.0).[84]
  86. ^ "2013-14 NBA Season Summary". basketball-reference.com. 8 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Nisan 2014. 
  87. ^ "Stephen Curry Stats". basketball-reference.com. 
  88. ^ In the 2013–14 season, John Wall, Ricky Rubio, Stephen Curry all had higher assist totals (721, 703 and 666 respectively) but they were tied for second, ranked fifth and sixth in assist average (8.8, 8.6 and 8.5), respectively.[86][87]
  89. ^ "James Harden Stats". basketball-reference.com. 
  90. ^ a b "Russell Westbrook Stats". basketball-reference.com.