Ana menüyü aç

Mirsad Herović, Boşnak görüntü yönetmeni. Sanatçı birçok Türk filminin kadrosunda yer almıştır.[1]

Kariyerine 1991 yılında Mektup filminin görüntü yönetmenliğini üstlenerek başlayan Herović'in yer aldığı en büyük proje ise Fetih 1453'tür.[2]

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Görev
1997 Mektup Görüntü Yönetmeni
2000 Balalayka Görüntü Yönetmeni
2003 Gori vatra Görüntü Yönetmeni
2004 Kod Amidze Idriza Görüntü Yönetmeni
2005 Banyo Görüntü Yönetmeni
2007 Mutluluk Görüntü Yönetmeni
2008 Ulak Görüntü Yönetmeni
2008 Peri Tozu Görüntü Yönetmeni
2009 Usta Görüntü Yönetmeni
2010 Yahşi Batı Görüntü Yönetmeni
2012 Fetih 1453 Görüntü Yönetmeni

KaynakçaDüzenle