Ana menüyü aç

Mehtap Altunok (d. 1972), Türk sunucu, seslendirme sanatçısı ve oyuncu. Çeşitli TV dizisi ve reklam filmlerinde rol aldı. Ayrıca bazı yapımların seslendirmesinde yer aldı ve bir dönem NTV kanalında hava durumu sunuculuğu da yaptı. Türkiye'de CarrefourSA hipermarketin tanıtım filmlerinde ekran yüzü olmuştur. Son dönemde Show TV ekranlarında yakın zamanda yayınlanmış Doktorlar adlı dizide Jülide karakterini canlandırmıştır. Altunok 2015 in yaz aylarinda TRT 1 de baslayan Baba Candir dizisinde yer almaktadir.

Mehtap Altunok
Doğum 1972
Milliyet Türkiye
Meslek Oyuncu, sunucu ve dublajcı

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol Notlar
2005-2006 Beyaz Gelincik Nar 36 bölüm
2007 Tutsak Melisa Erçelik
2007 Genco Tülin Hoca
2008 Doktorlar Dr.Jülide AYDIN Ana kadro; 60 bölüm
2015-2016 Baba Candır Müjde Taşkın

Dış bağlantılarDüzenle