Medcezir bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Medcezir, Amerikalı The O.C dizisinden uyarlanan ve 13 Eylül 2013'te Türkiye'de Star TV'de yayınlanmaya başlayan Türk televizyon dizisidir. Dizi, Serez ailesinin sakin ve gösterişli hayatına, İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde yetişmiş olan Yaman Koper (Çağatay Ulusoy) isminde bir gencin girmesiyle aniden değişmesini konu almaktadır.[1] 2.sezonu 12 Eylül 2014 tarihinde Star TV'de başlamıştır.

Genel bakışDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihiTürkiye İzleyicisi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiPrömiyerFinal
13813 Eylül 2013 (2013-09-13)13 Haziran 2014 (2014-06-13)5,14[2]5,36[3]
23912 Eylül 2014 (2014-09-12)12 Haziran 2015 (2015-06-12)6,77[4]4,70[5]

SezonlarDüzenle

1. Sezon: 2013-2014Düzenle

Dizinin ilk bölümü 13 Eylül 2013 tarihinde Türkiye'de Star TV'den yayınlanmaya başlandı.


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
11"Bölüm #1.1"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV13 Eylül 201316.1[6]
İstanbul’un kenar mahallesi, Tozludere’de yaşayan Yaman’ın başı ağabeyi yüzünden büyük derde girer. O güne kadar kaderini değiştirmek için başarılı bir öğrenci olmaya çalışan Yaman, O gece, istemeden suçla tanışır. Yaman bütün ümitlerini kaybettiği anda, Avukat Selim Serez’le tanışır. Yaman zengin bir avukat olan Selim’in yardım teklifini, önce (gerçek olamayacağını düşünerek) ciddiye almaz, ama eve döndüğünde çıkan olaylardan sonra artık hayatına kaldığı yerden devam edemeyeceğini anlar. Yaman bu kez Selimin teklifini geri çevirmez ve kötü bir olay yüzünden hayatına giren bu adamın araladığı kapıdan bambaşka bir dünyaya adım atar.
22"Yaman’ı bekleyen büyük tehlike"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV20 Eylül 201320.98[7]
Annesinin tutuklanmasıyla, Yaman’ın hayat hikayesindeki eksik parçalar ortaya çıkar. Bir anne olarak Ender, kalkanlarını indirir ve Yaman’a son bir şans verir. Annesi hapisten çıkana kadar, Yaman misafirleri olmaya devam edecektir. Mira, hiç beklemediği bir anda Yaman’ı karşısında gördüğünde, bitti sandığı hikayelerinin aslında yeni başladığını fark eder. Yaman ise Mira’yı ulaşılmaz bir yıldız olarak görmektedir. Selim’in uyarılarına rağmen bu sorunu kökten çözmek üzere, üvey babası Hasan’ın karşısına çıkar. Yaman annesini hapisten kurtarmak isterken, Mert yüzünden Hasan’a altından kalkamayacağı bir söz vermek zorunda kalır. İlk günden itibaren Yaman’dan hoşlanmayan Orkun, Mira’yla ilişkisindeki sorunların yeni suçlusu olarak Yaman’ı görür.
33"Yaman Hapishanede!"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV27 Eylül 201321.13[8]
Orkun sebep olduğu yangının suçunu Yaman’ın üstüne yıkar ve kendini kahraman olarak gösterir. Bu durumu Mira’ya karşı da kullanarak Yaman ile arasına set çeker. Asım Şekip Kaya, yangının sorumlusu olduğunu düşündüğü Yaman’dan şikayetçi olur ve onu tutuklatır. Selim ve Mert ise gerçeğin farklı olduğundan emindirler. Ancak Yaman, hapis tehlikesiyle karşı karşıya kalmasına rağmen kimseyi ele vermez. Yaman’ın sessiz kalmasıyla, Ender evinin kapılarını Yaman’a tamamen kapatır. Bu karar, Selim ve Ender arasındaki evliliğinin ne kadar sağlam olduğu görülür. Nevin ise Hasan’ın şikayetini geri çekmesiyle özgürlüğüne kavuşur. Sude’nin aylardır titizlikle hazırlandığı panayır gecesi büyük olaylara gebedir. Sude’nin son kurbanı ise Yaman’la annesi olur.
44"Yaman ve Mira arasında yeni bir dönem başlar!"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV4 Ekim 201319.35[9]
Annesi, Yaman’ın hayatından çıkmayı tercih eder. Bu vedalaşmaya tanık olan Ender, Yaman’a hissettirmeden onu sahiplenmeye karar verir. Yaman’ın bir süre daha kalması için, mesafesini de koruyarak, olanak sağlar. Yaman, Orkun’la birlikte yanan örnek evin onarımında çalışacaktır. Aynı zamanda Asım Şekip Kaya Üniversitesi’nin de sınavlarına hazırlanacaktır. Yalnız Ender’in bu evde kalabilmesi için tek şartı Yaman’ın hiçbir şekilde bir olaya karışmamasıdır. Mira’nın panayır gecesi Nevin’i korumak için şarkı söylemesi, Mira ile Yaman arasında yeni bir dönem başlatır.
55"Yaman ve Orkun yine karşı karşıya!"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV18 Ekim 2013[A]17,75[10]
Yaman’ın arkadaşlığının kendisine iyi geldiğini hisseden Mira, Yaman’ın Tozludere’deki hayatına doğru onunla birlikte birkaç adım atar. Öte yandan Mert, Eylül’le ilk buluşmaları olaylı bittiği için yeni durum yaratmaya çalışırken umutları hiç beklemediği bir anda yerle bir olur. Bu hayal kırıklığı Mert’in canını çok acıtır, ama Yaman’la dostlukları daha da güçlenir. Yaman’ın Asım Şekip Kaya vakfı Üniversitesi'nde burslu okuyabilmesi için gireceği sınav günü yaklaşmıştır. Yaman bu sınava çok sıkı hazırlanır. Mira da bu süreçte Yaman’a varlığıyla destek olur. Sınav günü, Yaman için ağabeyine karşı ikinci bir sınavdır. Yaman, hayatının sınavını hiç tahmin etmediği bir yerde verecektir.
66"Yaman tuzağa düşürülüyor!"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV25 Ekim 201318,65[11]
Mira geçirdiği operasyonu atlatsa da izleri kalacaktır. Hasan ise Yaman’ın yeni çevresinden gelecek maddiyatın hesapları içerisindedir. Selim, Yaman’ın sınava girmemesiyle büyük hayal kırıklığı yaşar. Üniversite onun için artık bir hayaldir. Yaman Mira'yı ziyaret için hastaneye gider. Bu ziyareti öğrenen Orkun, O’nu Mira’dan ve bu çevreden uzaklaştırmak için Hasan’la işbirliği yapmaya karar verir. Ve Yaman tuzağa düşürülür...
77"Yaman hırsız ilan edilir!"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV1 Kasım 201320,39[12]
Orkun tuzak kurarak paraların Yaman’ın odasında bulunmasını sağlamış, Yaman hırsız ilan edilmiştir. Serez ailesinden başka onun masum olduğuna kimse inanmamaktadır. Yaman ise tuzağı Orkun’un kurduğunu bilmektedir. Ama yapacak birşeyi yoktur. Mira tedavi için Amerika’ya gitmeden, Orkun’la ilişkisini gözden geçirmeye karar verir. Orkun, Yaman’ı etraflarından uzaklaştırmıştır fakat Mira'nın kalbi hala Yaman'dadır.Serezler’in desteği olmadan hayatını sürdürmeye başlayan Yaman’ın Orkun’un ensesindedir. Mira, Amerika’ya gideceği gün vedalaşmak için Yaman’ın gelmesini bekler. Ancak umduğu gibi olmayınca, Yaman’a ulaştırması için Mert’e bir emanet bırakır. Mert’in hırsızlık olayıyla ilgili bulduğu ipucu, Selim’i büyük bir kumar oynamaya iter. Orkun’a suçunu itiraf ettirir.
88"Mira Orkun’un teklifine nasıl cevap verecek?"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV8 Kasım 201320,89[13]
Mira yazdığı mektupla Yaman’ı etkiler. Yaman atılan iftirayı, Mira için de temizlemek zorundadır. Karşısında Orkun'un dışında onun babası Mithat'ta vardır. Bunun yanında Selim ise olayı çözmek ve Yaman'ı geri getirmek için uğraşmaktadır. Orkun'un evlilik teklifi Mira ve ailesinin gündemi olmuştur. Faruk ile Sude evlilik konusunda aynı görüşü paylaşırlar. Mira'nın ise hayatını değiştirecek olan teklifle kafası karışmıştır. Tekrar İstanbul'a dönen Mira Yaman'ın sınava girdiğini öğrenir. Sınavdan sonra Asım Şekip Kaya'nın Orkun'u kurtarmak için plân yaptığını öğrenen Yaman ise önemli bir karar alır. Mira'nın dönüşü üzerine evde düzenlenen bir partiyle maskeler düşecektir.
99"Yaman üniversiteye başlayarak hayatında yeni bir sayfa açar"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV15 Kasım 201320,27[14]
Orkun’un ihaneti ile sarsılan Mira bundan sonra hayatına istediği gibi yön verecektir. Fakat Orkun kolay kolay vazgeçmeyecek ve Mira için Sude ve Faruk’u kullanacaktır. Serezlerin şirketlerine karşı açılan davaya kabul eden Selim ise Ender'in restiyle ilk kez mesleği ve ailesi arasında kalır. Problemleri unutmak isteyen Selim, Yaman ve Mert’le birlikte dışarı çıkar. Yaman o gece kendisini ilk defa aileden biri olarak hisseder. Gece sonunda Mira’nın sürpriz teklifi sonrasında Yaman için gece çok güzel noktalanır. Üniversiteye başladığı gün yeni sayfanın en başına Mira'nın ismini yazar.
1010"Mira ve Yaman aşkı doludizgin ilerliyor!"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV22 Kasım 201319,08[15]
Ender’in kız kardeşi Sedef'in, ortaya çıkması Ender’i derinden etkiler. Yıllardır iki kız kardeş arasında süren hesaplaşma hırsı kendini ilk andan itibaren hissettirir. Sedef, Yaman ve Mira arasında bir krize de sebep olur. Sude, kızının Yaman’la ilişki yaşamasını engellemek için Orkun'a aradığı fırsatı sunar. Orkun ise ayağına gelen bu fırsatı kullanır ve okulda Yaman'ı üzerine çeker. Mira ise Yaman'ı korumak için çabalar. Eylül'ü etkilemek adına her türlü yolu deneyen Mert artık bu çabasından vazgeçer. Ancak bu geri adımı Eylül ile unutamayacağı bir an yaşamasına yol açar. Mira, Yaman'la olan ilişkisini katılacakları bir davette herkese açıklamayı planlar. Öte yandan Orkun, Yaman’ı tuzak kurmadan hayatlarından çıkarmanın yolunu bulur. Serez ailesine gelen paket, Yaman’a bütün geleceğini unutturacak bir sır teslim eder.
1111"Yaman babasından gelen mektubun peşine düşüyor!"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV29 Kasım 2013TBD
Yaman Selim’le birlikte, babasından gelen mektubun peşine düşer. İlk adresi annesi olur. Ancak Yaman’ın cevabını aradığı sorular, Nevin’in cevaplayamayacağı kadar karanlıktır. Oğlunu geçmişlerinden uzak tutmaya çalışır. Yaman ise kendisinden saklanan sırrın peşini bırakmaz ve her adımda babasının bilmediği bir yüzüyle tanışır. Yaman’a gönderdiği mektubun ilk dakikadan işe yaraması Orkun’un cesaretini artırır. Davet gecesinde, Mira’yla konuşma şansı bulur. Ancak Orkun asıl şovunu yapmak için Yaman’ın da aralarına katılmasını bekler. Bütün gözler Mira’yla kendisine çevrildiği anda, Orkun Yaman’ı can evinden vurur. Öfkesi, bir kere daha Yaman’ın aleyhine işler. Gecenin gizli galibi ise bir köşede sessizce olanı biteni izleyen Tan olur. Tan ayağına gelen fırsatı kullanır ve Mira’yı hazırladığı tuzağa doğru çekmeye başlar. Olaylı gecenin ertesinde, Ender’le kardeşi Sedef arasında başlayan tartışma, hayatlarındaki en derin yaraya değerek sona erer. İki kardeş arasındaki kör düğüm çözüldüğünde, yan etkileri hiç beklemedikleri kadar büyük olur. Sedef’in düşünmeden başlattığı küçük kıvılcım, Mira’nın olaylara dahil olmasıyla büyük bir yangına dönüşür. Mira can havliyle Yaman'a koşar ama Yaman ona yardım edemeyecek kadar uzaktadır. Mira yaşadığı hayal kırıklığının etkisiyle çok tehlikeli bir kapıyı çalar.
1212TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV6 Aralık 2013TBD
1313TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV13 Aralık 2013TBD
1414TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV20 Aralık 2013TBD
1515TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV27 Aralık 2013TBD
1616TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV3 Ocak 2014N/A
1717TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV10 Ocak 2014N/A
1818TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV17 Ocak 2014N/A
1919TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV24 Ocak 2014N/A
2020TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV31 Ocak 2014N/A
2121TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV7 Şubat 2014TBD
2222TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV14 Şubat 2014TBD
2323TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV21 Şubat 2014TBD
2424TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV28 Şubat 2014TBD
2525TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV7 Mart 2014N/A
2626TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV14 Mart 2014N/A
2727TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV21 Mart 2014N/A
2828TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV28 Mart 2014N/A
2929TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV4 Nisan 2014N/A
3030TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV11 Nisan 2014N/A
3131TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV18 Nisan 2014N/A
3232TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV25 Nisan 2014N/A
3333TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV2 Mayıs 2014TBD
3434TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV9 Mayıs 2014TBD
3535TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV23 Mayıs 2014TBD
3636TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV30 Mayıs 2014TBD
3737TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV6 Haziran 2014N/A
3838TBAAli BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV13 Haziran 2014N/A

2. Sezon: 2014-2015Düzenle

Dizinin ilk bölümü 12 Eylül 2014 tarihinde Türkiye'de Star TV'den yayınlanmaya başlandı.


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
391"Bölüm #2.1"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV12 Eylül 2014TBD
402"Bölüm #2.2"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV19 Eylül 2014TBD
413"Bölüm #2.3"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV26 Eylül 2014TBD
424"Bölüm #2.4"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV3 Ekim 2014N/A
435"Bölüm #2.5"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV10 Ekim 2014N/A
446"Bölüm #2.6"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV17 Ekim 2014N/A
457"Bölüm #2.7"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV24 Ekim 2014N/A
468"Bölüm #2.8"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV31 Ekim 2014N/A
479"Bölüm #2.9"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV7 Kasım 2014TBD
4810"Bölüm #2.10"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV14 Kasım 2014TBD
4911"Bölüm #2.11"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV21 Kasım 2014TBD
5012"Bölüm #2.12"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV28 Kasım 2014TBD
5113"Bölüm #2.13"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV5 Aralık 2014TBD
5214"Bölüm #2.14"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV12 Aralık 2014TBD
5315"Bölüm #2.15"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV19 Aralık 2014TBD
5416"Bölüm #2.16"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV26 Aralık 2014TBD
5517"Bölüm #2.17"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV9 Ocak 2015N/A
5618"Bölüm #2.18"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV16 Ocak 2015N/A
5719"Bölüm #2.19"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV23 Ocak 2015N/A
5820"Bölüm #2.20"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV30 Ocak 2015N/A
5921"Bölüm #2.21"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV6 Şubat 2015TBD
6022"Bölüm #2.22"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV13 Şubat 2015TBD
6123"Bölüm #2.23"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV20 Şubat 2015TBD
6224"Bölüm #2.24"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV27 Şubat 2015TBD
6325"Bölüm #2.25"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV6 Mart 2015N/A
6426"Bölüm #2.26"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV13 Mart 2015N/A
6527"Bölüm #2.27"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV20 Mart 2015N/A
6628"Bölüm #2.28"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV27 Mart 2015N/A
6729"Bölüm #2.29"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV3 Nisan 2015N/A
6830"Bölüm #2.30"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV10 Nisan 2015N/A
6931"Bölüm #2.31"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV17 Nisan 2015N/A
7032"Bölüm #2.32"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV24 Nisan 2015N/A
7133"Bölüm #2.33"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV1 Mayıs 2015TBD
7234"Bölüm #2.34"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV8 Mayıs 2015TBD
7335"Bölüm #2.35"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV15 Mayıs 2015TBD
7436"Bölüm #2.36"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV22 Mayıs 2015TBD
7537"Bölüm #2.37"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV29 Mayıs 2015TBD
7638"Bölüm #2.38"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV5 Haziran 2015N/A
7739"Bölüm #2.39"Ali BilginEce Yörenç ve Melek GençoğluStar TV12 Haziran 2015N/A

NotlarDüzenle

A. ^ 11 Ekim 2013 tarihinde, dizinin yayın saatinde Türkiye ile Estonya arasında oynanan futbol maçının yayınlanması sebebiyle, 5. Bölüm 18 Ekim 2013 tarihinde yayınlandı.[16]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Medcezir". Star TV. Erişim tarihi: 19 Ekim 2013. 
  2. ^ "13 Eylül 2013 reytingleri". Sacit Aslan. 14 Eylül 2013. 3 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Haziran 2014. 
  3. ^ "13 Haziran 2014 reytingleri". Sacit Aslan. 14 Haziran 2013. 17 Haziran 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Haziran 2014. 
  4. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; sacitaslan.com isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  5. ^ "12 Haziran 2015 reytingleri". Sacit Aslan. 13 Haziran 2015. 28 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Haziran 2014. 
  6. ^ "13 Eylül 2013 Cuma - TNS Rating". gunceldurum.com. Erişim tarihi: 19 Ekim 2013. 
  7. ^ "20 Eylül 2013 Cuma - TNS Rating". gunceldurum.com. Erişim tarihi: 19 Ekim 2013. 
  8. ^ "27 Eylül 2013 Cuma - TNS Rating". gunceldurum.com. Erişim tarihi: 19 Ekim 2013. 
  9. ^ "4 Ekim 2013 Cuma - TNS Rating". gunceldurum.com. Erişim tarihi: 19 Ekim 2013. 
  10. ^ "TNS 18 Ekim Cuma reytingleri.. ilk 100 listesi". medyafaresi.com. 22 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ekim 2013. 
  11. ^ "İşte 25 Ekim reytingleri". aktuel.com.tr. 23 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2013. 
  12. ^ "1 Kasım 2013 Cuma Reytingleri (TNS)". televizyondizisi.com. 21 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Kasım 2013. 
  13. ^ "8 Kasım 2013 Cuma Reytingleri (TNS)". televizyondizisi.com. 21 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Kasım 2013. 
  14. ^ "15 Kasım 2013 Cuma Reytingleri (TNS)". tvaktuel.com. Erişim tarihi: 19 Kasım 2013. [ölü/kırık bağlantı]
  15. ^ "TNS 22 Kasım reytingleri.. İşte ilk 100". medyafaresi.com. 17 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Kasım 2013. 
  16. ^ "Medcezir 5. bölüm ne zaman yayınlanacak?". 14 Ekim 2013. Erişim tarihi: 19 Ekim 2013. 

Dış bağlantılarDüzenle