Maria Schrader

Maria Schrader (2011)

Maria Schrader (d.27 Eylül 1965, Hannover, Almanya), Alman oyuncu.

2014 Almanya yapımı dram filmi Lose My Self (Vergiss mein Ich) adlı yapımda canlandırdığı Lena karateri ile üstün bir performans göstererek dikkat çekti. 2015 yapımı Deutschland 83 ve 2018 yapımı Deutschland 86 dizilerinde aldığı rol ile dünya çapında tanındı.

FilmografiDüzenle

  • Goldjunge (1988)
  • RobbyKallePaul (1989)
  • Eu estive em Marte (I Was on Mars) (1992)
  • Je m'appelle Victor' (1993)
  • Ohne Mich (TV) 1993
  • Magic Müller (TV) (1993)
  • Halbe Welt (1993)
  • Vida ardente (Burning Life) (1994)
  • Keiner liebt mich (1994)
  • Confissões da noite (Stille Nacht) (1995)
  • Flirt' (1995)
  • 'Risiko Null - Der Tod steht auf dem Speiseplan (TV) (1995)
  • Eine Unmögliche Hochzeit (TV) (1996)
  • Der Kindermord (TV) (1996)
  • A Impescável (Der Unfisch) (1997)
  • A Girafa (Meschugge) (1998)
  • Sou bonita? (Bin ich schön?) (1998)
  • Aimée & Jaguar (1999)
  • Camino de Santiago (Série de TV) (1999)
  • Die Hochzeitskuh (1999)
  • Emil und die Detektive (2001)
  • O comerciante (Viktor Vogel - Commercial Man) (2001)
  • Ausflug (2001)
  • Operation Rubikon (TV) (2002)
  • Väter (2002)
  • Rosenstraße (2003)
  • Lotte Lenya (TV) (2003)
  • Schneeland (2003)
  • Links blinken, rechts abbiegen (2003)
  • Acting (curta) (2004)
  • Liebesleben (Love Life) (2006)
  • Deutschland 83 (2015)
  • Deutschland 86 (2018)

Dış bağlantılarDüzenle