Ana menüyü aç
Maria Schrader (2011)

Maria Schrader (d.27 Eylül 1965, Hannover, Almanya ), ünlü bir Alman aktris.

2014 Almanya yapımı dram filmi Lose My Self (Vergiss mein Ich) adlı yapımda canlandırdığı Lena karateri ile üstün bir performans göstererek dikkat çekti.

FilmografiDüzenle

  • Goldjunge (1988)
  • RobbyKallePaul (1989)
  • Eu estive em Marte (I Was on Mars) (1992)
  • Je m'appelle Victor' (1993)
  • Ohne Mich (TV) 1993
  • Magic Müller (TV) (1993)
  • Halbe Welt (1993)
  • Vida ardente (Burning Life) (1994)
  • Keiner liebt mich (1994)
  • Confissões da noite (Stille Nacht) (1995)
  • Flirt' (1995)
  • 'Risiko Null - Der Tod steht auf dem Speiseplan (TV) (1995)
  • Eine Unmögliche Hochzeit (TV) (1996)
  • Der Kindermord (TV) (1996)
  • A Impescável (Der Unfisch) (1997)
  • A Girafa (Meschugge) (1998)
  • Sou bonita? (Bin ich schön?) (1998)
  • Aimée & Jaguar (1999)
  • Camino de Santiago (Série de TV) (1999)
  • Die Hochzeitskuh (1999)
  • Emil und die Detektive (2001)
  • O comerciante (Viktor Vogel - Commercial Man) (2001)
  • Ausflug (2001)
  • Operation Rubikon (TV) (2002)
  • Väter (2002)
  • Rosenstraße (2003)
  • Lotte Lenya (TV) (2003)
  • Schneeland (2003)
  • Links blinken, rechts abbiegen (2003)
  • Acting (curta) (2004)
  • Liebesleben (Love Life) (2006)

Dış bağlantılarDüzenle