Ana menüyü aç

Maja Keuc (d. 16 Ocak 1992), ayrıca bilinen diğer adıyla Amaya, Sloven şarkıcı. Slovenya'yı 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "No One" şarkısıyla temsil etmiştir.[1][2]

Maja Keuc
Genel bilgiler
Doğum adı Maja Keuc
Doğum Maribor, Slovenya
16 Ocak 1992 (1992-01-16) (27 yaşında)
Tarzlar Pop, soul
Meslekler Şarkıcı
Etkin yıllar 2010-günümüz
Resmî site majakeuc.si

Çocukluğunda "İngiliz öğrenci tiyatrosu"na katılmıştır. 2010 yılında Maja Slovenija ima talent adlı yetenek gösterisine katılmış ve 7 yaşındaki Lina Kuduzović'in ardından ikinci olmuştur.[3]

DiskografiDüzenle

Stüdyo albümleriDüzenle

  • Indigo (2011)
  • Fairytales (2016)

Single'larDüzenle

  • No One (2011)
  • Zmorem (2011)
  • You're a Tree and I'm a Balloon (2011)
  • Get The Party Started (2011)
  • Go With The Flow (2011)
  • Ta planet (2011)
  • Na pol poti (2011)
  • Krog (2011)
  • Ta čas (2012)
  • Tako lepo mi je (2012)
  • Close to You (2014)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Foto in video: Zaradi Maje Keuc bo Evrovizija dišala po Vaniliji! :: Prvi interaktivni multimedijski portal, MMC RTV Slovenija". Rtvslo.si. Erişim tarihi: 6 Kasım 2011. 
  2. ^ Tekst: (ča) (27 Şubat 2011). "EMA 2011: V Düsseldorf bo odpotovala Maja Keuc s pesmijo Vanilija | Dnevnik". Dnevnik.si. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Kasım 2011. 
  3. ^ "24ur.com - Najbolj obiskana spletna stran v Sloveniji". Talent.24ur.com. 7 Temmuz 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Kasım 2011. 

Dış bağlantılarDüzenle