Mai Nakahara

Japon seslendirme sanatçısı ve şarkıcı

Mai Nakahara (Japonca中原 麻衣 Nakahara Mai; 23 Şubat 1981 Akashi, Japonya[1]), Japon kadın seslendirme sanatçısı ve şarkıcı.

Mai Nakahara
中原 麻衣
Doğum 23 Şubat 1981 (1981-02-23) (41 yaşında)
Akashi, Japonya
Meslek Seslendirme sanatçısı, şarkıcı
Etkin yıllar 2002-günümüze
Ajans I'm Enterprise

FilmografiDüzenle

2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2014
2015
2016

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Japan Voice Producer Directory 2004". Cilt 1. Shogakukan. Nisan 2004. s. 219. ISBN 978-4095263014. 

Dış bağlantılarDüzenle