Mackenzie Foy

Amerikalı oyuncu

Mackenzie Christine Foy (d. 10 Kasım 2000) Amerikalı çocuk manken ve oyuncu.

Mackenzie Foy
Mackenzie Foy by Gage Skidmore.jpg
Doğum Mackenzie Christine Foy
10 Kasım 2000 (2000-11-10) (19 yaşında)
Los Angeles, Kaliforniya, ABD
Meslek manken, oyuncu
Etkin yıllar 2009-günümüz

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol Notlar
2009 'Til Death Küçük kız Bölüm: "No Complaints"
2010 FlashForward Katie Erskine Bölüm: "Blowback"
2010 Hawaii Five-0 Lily Wilson Bölüm: "Ho'apono"
2011 Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Bölüm 1 Renesmee Cullen
2012 R.L. Stine's The Haunting Hour Natalie Bölüm: "The Return of Lilly D"
2012 Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti Bölüm 2 Renesmee Cullen
2013 Korku Seansı Cindy
2013 The Warren Files Perron'ın kızkardeşi Yapım aşamasında
2014 Yıldızlararası Murphy Cooper (genç)

Dış bağlantılarDüzenle