Ana menüyü aç

Müjde Uzman, (d. 26 Eylül 1984, İstanbul) Türk oyuncu.

Müjde Uzman
Müjde Uzman - Yılmaz Erdoğan.jpg
2014 yılında Müjde Uzman
Doğum 26 Eylül 1984 (1984-09-26) (34 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Sinema,dizi oyuncusu ve model
Etkin yıllar 2008-günümüz

İçindekiler

KariyeriDüzenle

Kariyerine ilk kez 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başlayan oyuncu günümüze kadar birçok dizi ve proje de yer almıştır.Halen oyunculuk yapmaya devam etmektedir.

2015-2016 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide oynamıştır.[1]

FilmografiDüzenle

Yıl(lar) Başlık Rolü Tür
2018 Savaşçı Üsteğmen Pilot Funda Turaç Dizi
2018 Babamın Günahları Zümrüt Dizi
2016-2017 Kiralık Aşk Seda Berensel Dizi
2015-2016 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nazlı Meriç Dizi
2014 Hadi İnşallah Bayan Kaltak Sinema
2013 Fatih Dilyar Dizi
2013 20 Dakika Kuzgun Dizi
2013 Muhteşem Yüzyıl Armin Dizi
2011 Bir Çocuk Sevdim (Konuk Oyuncu) Dizi
2010 Kapalıçarşı (Konuk Oyuncu) Dizi
2010 Aşk Bir Hayal (Konuk Oyuncu) Dizi
2010 Halil İbrahim Sofrası (Konuk Oyuncu) Dizi
2010 Akasya Durağı Özge Dizi
2008 Paramparça Aşklar Nil Dizi
2008 Recep İvedik 2 Görevli Film

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Müjde Uzman Dizide Nazlı Öztürk Karakterinde! ATV. Erişim Tarihi: 23 Mayıs 2016

Dış bağlantılarDüzenle